Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Zjunior
üzenetére
hát szerintem azért a többség nem ígyvan. biztos van pár százalék, de őket simán kinézem hogy beáldozza a microsoft
De a mostani kinectet meg ami a one-hoz lesz teljesen felesleges összehasonlítani. Mivel a mostani kinecthez nem sok fejlesztés van, hiszen az xbox felhasználóknak csak egy kissebb része rendelkezik vele, nem fejlesztettek rá, akkor meg minek vegyék
Míg a one-nál ha kötelező marad egész biztosan sokkal több kinectre fejlesztett játék lesz, innentől kezdve meg nem nagyon lehet összehasonlítani, legalábbis ezzel érvelni.
-
Zjunior
veterán
-
Zjunior
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez rendben is van, de akkor meg lehetne venni utólag is nem, ha tetszik
. -
Zjunior
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem az a gond...
TE tudod mire lesz jó?
AMit vettem azzal mit csináljak?
Sepreggesek vele?

Ne erőltessék már rám , ha már van...

Ezért jó, hogy 2 konzol jön, addig lehet választani...
Pedig Xbox-os vagyok. -
pzstm
titán
válasz
JamesHun
üzenetére
jah hát az nekem is. Mondjuk nekem gyanús, hogy ha vissza is hozzák, akkor a letöltött digitalis(digitálisan megvásárolt) tartalmakra fog ez élni...aztán széépen rávezetik a jónépet, hogy lehet a 24H-s becsekkolás lehetőségét elhagyva minden amit akartak elsőre nem is hülyeség, és ha lesznek ultimate sale-k mint nemrég 360-on akkor mindenki boldog lesz

-
bolha23
aktív tag
-
Def26
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nem tudhatod mit hoz a jövő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pzstm
titán
-
Most tényleg nem flamekeltés a célom, hisz nem tudni mennyi a valóságalapja, de az MS hozzáállása ez alapján azért érdekesnek tűnik a felhasználok adatvédelmével kapcsolatban. Ezek után kicsit más szemmel olvasom a Kinect-tel kapcsolatos állításaikat.
-
Ezt egyáltalán nem mondtam én se.
A win7 szerintem az egyik legjobb rendszer, amit az MS valaha készített. A szalag menüt is nagyon megszerettem az évek során. De fenntartom a jogot, hogy ha nem tetszik a win8 start képernyője, akkor azt elmondhassam, mint a véleményem. Elhiszem, hogy egy érintőkijelzőn nagyon jól működik, de egérrel nem érzem jól használhatónak, egyszerűen túl körülményes számomra. -
Def26
félisten

Mi van veled?Azért tartom gáznak, mert ne egy windows szoftveres juliska vezesse már a játék részleget. Nem igaz, hogy nem találtak rá alkalmasabb tapasztaltabb emberkét. Én Ballmert sem bánta volna. Nézz körbe a neten, nem csak nekem nem tetszik.
A másik meg, hogy én mindkét gyártóról gondolok rosszat és jót is. Csak azért, mert eddig xbox -os voltam, hadd ne nyaljam már az MS valagát. Úgy gondolom, hogy vannak bajok az xbox részlegen és ez a tendencia nem tetszik. Azért gondolom leírni csak szabad, nem? -
-
-
-
Def26
félisten
Megvan Mattrick utód. Julie Larson-Green appointed head of Xbox Hardware
Ki ez a csaj?
-
rocket
nagyúr
-
gabesz839
senior tag
Körülbelül mennyi az esélye annak hogy 2014 - ben lesz Magyarországon live. Igazából nekem csak ezen múlna a vásárlás.
-
gyuromoj
veterán
-
Def26
félisten
Qrva fasza. Xbox one kisvállalkozásoknak is.
B*sszátok meg, gamerek felé is promózhatnátok már. -
Def26
félisten
Ezt írta facebook -on az ms.
"A hivatalos launch Mo-on is később lesz, de maga a gép megvásárolható lesz egyes partnereinknél, hiszen az EU-ban szabad kereskedelem van. Az, hogy fog e működni és a garancia érvényes lesz-e rá, nos ezt még nem tudjuk. A hivatalos bevezetés idején biztos működni fog minden,hogy előtte mi lesz azt még nem tudjuk pontosan. De nyomozzuk."
-
Def26
félisten
Én szeretek multizni, sztem jól is tolom. Nem szeretnék olyan dolgokat használni, ami nem biztos hogy működik menet közben. Gondolok itt arra, hogy ha megnyomok egy gombot a kontrolleren akkor az valószínűleg meg is történik a játékban. Ha elkiabálom magam a kinectnek vagy meglendítem a karom, akkor az számomra egyáltalán nem biztos, hogy játékban is meg fog történni. Pl. nem veszi a kinect a karlendítős jelet mert nem "jól" mozogtam és mondjuk ez miatt lelőnek.
Tehát ha én tökéletesen játszok akkor nem hiányzik egy hiba tényező a multis játékomba, mert attól falra tudnék mászni.
Nem akarok nagyon fafejnek tűnni, meg idiótának, de tényleg ezt gondolom.

-
Def26
félisten
Jaj, ennek nagyon nem örülök.

Battlefield 4: Xbox One Kinect compatibility confirmed by DICE -
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Juppéééé. Lesznek kipróbálható játékok. [link]

-
-
-
Blaise
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
PS3-nál a Cell miatt volt szopás, még a profiknak is nehéz programozni.
-
MasterMark
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Pontosabban nem volt elég idejük, arra is optimalizálni.
-
A fejlesztőket sem fogja különösebben érdekelni a dolog...Ha gyengébb az egyik hardver akkor mindig lesz a fejlesztőknek is mire fogni a dolgot ha a gyengébbiken rosszabbul nézne ki...én PS-en láttam "nagyobb" különbséget FarCry2-ben grafika terén Box javára,amit azzal magyaráztak,h már a PS vga-ja nem volt elég

-
Blaise
veterán
Fura, hogy mindenki itt rugózik a hardveren...nem a ti dolgotok lesz kihasználni. Az meg, hogy mi van írva a specifikációkban majdnem tökmindegy.
-
-
Def26
félisten
Hmm, Érdekes. Eddig le se szarta az MS...
Rémlem valami nagy durranást jelentenek be, pl. kinect nélküli gépet.
Egyébként meg ahogy olvastam nagyon szeretnének kicsit tuningolni a boxon, mert most már szerintük is elmaradnak teljesítményben a ps4 -től. Eddig ugye ott volt a varázslatos esram meg a felhő. Aztán nehogy megint megszívjuk a felszakadó cpu -val...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Ha maga a GOD vezetné az Xbox részleget nektek az se tetszene. Vajon miért nem ti vezetitek? Vajon miért nem én? Vajon miért nem Józsika? Azért mert ŐK TUDJÁK HOGY MIT CSINÁLNAK.

l.skywalker
IntelKiller7