Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
woodbear
üzenetére
épp mos olvastam. Mondjuk ha az ár igaz, akkor nagy para van next-gen játék vásárlások terén......
Egyik kedvenc játékom volt, iszonyat hangulatos szerintem az első része is...
Last we checked, ngmoco Sweden and former executive producer of the Battlefield franchise, Ben Cousins said, "It is general knowledge in the Stockholm dev scene that Mirror's Edge 2 is in production at DICE."
-
Xirtam
veterán
10000% hogy ingame

-
Ragnar95
félisten
válasz
woodbear
üzenetére
Kíváncsi vagyok, az NFS-ben mit fognak alkotni, mert a Carbon óta nem sikerült igazán nagyot dobbantaniuk...
A Hot Pursuit még elviselhető volt, bár a végére nagyon monotonná vált, meg a Most Wanted is egész jól sikerült, bár a konzolos változatból kihagyni az osztottképernyős módot... 
-
Xirtam
veterán

Most rakta ki a Turn 10 szóval ez a hivatalos végleges borító! Azért eléggé beletaláltunk!

-
oriic
HÁZIGAZDA
XBox ONE bemutató röviden- Otherworld
Nem komálom őket egy ideje, de ezen röhögtem egy sort.
"Egyszer nekivezettem egy tankerhajót a Megyeri-hídnak"
XD -
Algotis
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Hááh

-
Xirtam
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Az hogy cserélhető nagyon jó dolog.

-
Xirtam
veterán
Ez a Feedback triger mekkora királyság lesz JÉZUSOM!

-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondom nem elemes !
Spéci aksi lesz benne ! -
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kb.
Mark:
Megkeresem ha megtalálom <--- ezt jó megaszontam
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem igaz, hogy nem érted, ilyen elemmel fog működni:

-
Buster17
addikt
Az ONE bemutatása óta sorba jönnek a játék bejelentések meg stb. Zsír

Amúy nem ceruza elem megy bele hanem nagy vastag téglalap!? Egy videoban láttam és egy pillanatra lehúzta a hátulját és ott fityegett
-
kovsol
titán
Szerintem a legjobb a tölthet AA elem (aksi). Mindig van tartalék belőle feltöltve aztán csókolom. Úgyis egy rakat dologba kell elem.
(#354) Giinos mkv és divx futtatására már a legtöbb tv magától is képes amire az emberek rákötik a boxot. Vagy veszel egy hdmi -re dugható androidos kütyüt és azzal akkor. Ezért tartani egy boxot fölös.
-
WhiteWalker
nagyúr
Hogy jön ide a ps4?

Továbbra is tartom a véleményem,hogy sok felesleges feature lesz benne,amik itthon hasznavehetetlenek....#347 MasterMark: a 360-at is sokan media centernek használták/használnák , mkv és divx filmek futtatására...gondolom ezt tennék az új géppel is...

-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Ilyen képet nem láttam ! Milyen ármarforrás lesz ? (de remélem vezetékkel tölthető,használható lesz ! ) -
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt honnan veszed ?
Képek alapján se oldható ! -
Ragnar95
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
De, pont erre gondoltam

Arról nem hallottál még,h lehet más forrásból is hivatalosan beszerezni filmeket?
Ráadásul itthon bárhonnan legálisan szerezhetsz be filmeket....
Amúgy meg amíg a MS nem árul magyar nyelven filmeket és főleg 3D-seket nem hiszem,h egyáltalán bármilyen nyelven árulna, addig akkor nyújtson alternatívát is, ha már multimédiára és főleg filmnézésre hegyez ki egy konzolt...
Mister_X: kösz a tippet, már van BluRay lejátszóm, úgyhogy arra nincs szükségem
-
Ragnar95
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Amúgy arra kíváncsi leszek,hogyha ennyire filmekre hegyezték ki, vajon vinni fogja-e az összes formátumot, de van egy olyan érzésem,h nem és csak az xboxon hivatalosan letöltött filmeket fogod tudni megnézni rajta

-
Воланд
titán
-
dunc
nagyúr
Szerintem minden szempontból előrelepés ! Beépített aksi stb ! Ha a kezdőára max 120K lesz benevezek egyre rögtön !
-
Воланд
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
mennyibe fog kerulni az xbox one? es a ps4? na ugye.....
-
Alexios
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mert miért csinálja akármelyik cég a termékét, szeretetből? Jó hogy a pénzért, de egyelőre egyiknek sincs hivatalos ára, mégis menne már az alkudozás. De majd meglehet nézni a 2 nextgen konzol árának a különbségét, és látni fogjuk, hogy ez tényleg megdobja-e az xbox árát a ps-hez képest.
-
vekk200
tag
azon fogok röhögni majd ha még mindig a 360 nak lessz nagyobb sikere és már itt lesznek a konzolok..
-
WhiteWalker
nagyúr
-
MasterMark
titán
A fanboy ellentéte vajon a notórius fikázó?

Emberek most 4 hétig ez fog menni amúgy?

-
Alexios
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hagyják ki a szoftvert belőle?

Én nem értem mi tart vissza, hogy ha akarod akkor csak játszál vele. -
vekk200
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ja ja ez igaz nem azért fogom lehet megvenni hogy a TV-t bámuljam rajta ja meg ugye hogy Blu ray filmeket nézzek rajta amúgy sem érdekel..meg mi az hogy irta itt valaki hogy csak akkor tudok játszani ha van netkapcsolat..mi ez már 360 on akkor is játszom ha nincs..
-
WhiteWalker
nagyúr
Szivesen
, Bill bátyonak mindegy,már ugysem tudja mekkora a vagyona, ellentétben velünk. Kifizettetik azt a plussz tudást ami nekem speciel nem kell,nem fogom használni és nincs rá szükségem. Itt sulyos tizezrekröl beszélek.
Arrol nem is beszélve ,még ha szeretném is használni nem is tudnám ,mert nincs support. Kérdem,miért fizessem ezeket ki? -
Algotis
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Setupbox
Ezzel most 1 vidám percet szereztél nekem 
Ezt mondom amúgy én is, hogy kell a f@sznak ilyen, ha a PS4 játékra lesz ráállva, engem nem fog érdekelni, hogy Bill Gates kollégának eggyel keveseb Live előfizetőjel lesz... -
WhiteWalker
nagyúr
Nekem meg ez a bajom vele! Ráeröltetik az emberre a sok sallangot. Én játékkonzolt szeretnék és nem setupboxot! Kellene ebböl is több verzio,hagynának választási lehetöséget! Én játszani akarok a konzolon,nem tévézni,vagy filmezni.
Kezd nem tetszeni az MS eröszakos stilusa... -
vekk200
tag
Á de mi ez a külső amit kapott már 360 jobban néz ki minden tekintetben...

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Egy darabig nem is hiszem, hogy a N bele fog menni, mert a második félévben kiadásra kerülő exkluzívjai mellé ilyen árakon is el fogja tudni adni a gépet. Az árleszállítási hullámot is a kiskereskedők generálták a saját kontójukra, maga a N még semmi jelét nem adta hivatalosan, hogy árat vágna. Egyébként is sokkal olcsóbb a Wii U még így is, mint a másik két gép lesz a premierükkor.
@Def26: az amcsi barátod majd akkor fog pislogni, amikor a FED leállítja a 24/7-ben dübörgő pénznyomdát, na akkor lesz odaát is haddelhadd.
-
parandroid
félisten
válasz
Mister_X
üzenetére
A Nintendo nem fog tudni belemenni az árversenybe. Ha már az alacsony árakkal kell kampányolni, akkor ez inkább az MS terepe lesz. Sokkal tőkeerősebb vállalat, könnyebben kibekkel egy nehéz időszakot. Sony meg alapból bajban van már egy ideje, a konzol üzletágtól függetlenül is.
p
-
Mister_X
nagyúr
Majd, ha lesz Killzone ONE-ra, akkor tárgyalhatunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy volt már 360-am és üsse meg a kavics, most is kellene...
@Def26: tipikus amcsi mentalitás. Nem mondtál ezzel újat. Az Xbox meg fogja hódítani Amerikát, EU-ban talán holtversenyben lesznek a PS4-gyel, Japán meg élből bukta. Aztán a Nintendo szépen kiragaszt egy 200$-os árcímkét a launchra, jön egy kis plusz feature és ők nyernek
-
Mister_X
nagyúr
Ki mondta, hogy én X1-et veszek?
Bár az sem kizárt.@Def26: hova jársz te fórumozni? Megyek, kibannoltatom magam párszor
A Sony-t egyébként nem tudják kiütni, mert amit az amerikai leírt, az mind szép és jó, de ez csak az USA-ra érvé yes. Ha nem lesznek meg ezek a szolgáltatások itt is (EU), akkor borult is az elmélet. Japánba pedig be sem tudnak szagolni, nemhogy piacokat döntögetni...
-
Def26
félisten
Megint csak egy Amerikai döbbentett rá, hogy mi van.
Nos, erősebb a ps4 a jelen helyzet szerint, de ez senkit nem érdekel (kint). Tudjátok miért? Mert nem lesz akkora különbség a játékok között, max. az exkluzív címekben jön ki a durva ellentét.
Az a dolog, hogy az xbox ennyire ráfekszik a tv -s interaktív dolgokra egyet jelent azzal, hogy elég komolyan ki van építve mögötte a szerver rendszer, hálózat stb. Akármi is lesz a jövőben, ők fel vannak készülve. Emellett ugyan úgy megkapja mindenki a játékgépet is, de a lehetőség a fejlesztésre adott, amit nem fog gátolni maga a konzol hardver.Azt mondta nekem, gondoljak bele pár éve mi volt a véleményem a telefonokról. Igaza volt, fene sem gondolta, hogy egy telón fogok netezni, emailezni, híreket olvasni gps, stb.
Most itt van egy ilyen helyzet és ge*ire nem értjük mi a szar van, de az is lehet, hogy ez csak a kezdet.
Azt mondta még, hogy a Microsoft elég nagy birodalom ahhoz, hogy trendeket teremtsen meg. Ha kell akkor térde tudja kényszeríteni a sony -t, mert meglátásuk szerint nem csak az egyszerű konzolé a jövő. Kell mellé valami plusz, amivel vásárlókat kell hozni. El kell érni, hogy egy háztartásban több gép legyen. Rá kell venniük azon embereket akik eddig leszarták a játékokat, hogy vegyenek egy ilyen masinát, hogy a délutáni meccsek mellett tudják ropogtatni a csirkeszárnyat, közeben a koszos, zsíros kezükkel nem kell távirányítóhoz nyúlni (itt megint rádöbbentem milyenek is a jenkik
).Szerinte abszolúte nincs háttérbe szorulva a játék. Számukra a játék egyenértékű a tv műsorokkal.
Másik amit mondott, és eléggé mellbe vágott, hogy szerinte Európában válság van és szegénység. Persze, hogy lázadnak az emberek. Nos ennyit volt a véleménye.
Ez egy Amerikai 32 éves csávó véleménye, nem saját gondolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hardcore café
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A Hot Pursuit még elviselhető volt, bár a végére nagyon monotonná vált, meg a Most Wanted is egész jól sikerült, bár a konzolos változatból kihagyni az osztottképernyős módot...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7