Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy az ujjakat miért nem képes követni, amikor már a mezei Kinecttel is megoldották (PC-n, persze). Pedig akkor azt mondanám rá, hogy király, ezzel lehet mit kezdeni. De így marad ugyan az a casual semmi, mint anno.
-
dunc
nagyúr
Nekem nem szimpatikus a kinect,de one szerintem nem fog kinect nélkül müködni,így one ,gép+ kinect és kész .

-
Def26
félisten
cboat szerint 399 áron jöhet az xbox one.
(pletyka) -
Zjunior
veterán
-
negyven2
nagyúr
Igaz ugyan, hogy reszben a CELL porceszor komplexitasa miatt volt a multiplatform jatekoknal hatranya, de ugyan ilyensmi gondot okozott, az, hogy kezdetben a Sony katasztrofalis fejlesztoeszkozoket adott ki a kezei kozul (pl. a komplet leirasa is japanul volt). Mar nem tudom, hogy hol olvastam, de a Sony a konzolainal a Japan gondolkodasi mod szerint epitette fel a fejlesztorendszert. A programozoknak igazabol emiatt tartott jo ideig, mire el tudtak kezdeni kihasznalni azt amit a hardware igazabol is tudot. Meg persze az is keresztbe tett nekik, hogy az nVidia altal gyartott grafikus vezerlo sokkal gyengebb volt mint a Xboxban levo ATI.
Jelen generacional is hiaba a nagyon hasonlo hardwer, ha lenyegeben mind az MS, mind a S mas-mas software-s hatteret biztosit.
-
Jakesz
addikt
Gyerekek, a programozhatósági előnyt a PS3-mal szemben értettem, azt hittem, hogy ez nyilvánvaló volt
A PS3-ba lett beépítve a Cell architektúra, ami elég kényes programozást igényel és ezért van az, hogy a multiplatform játékok kevesebb FPS-sel futnak PS3-on, mint X360-on. De a nextgenen nem így lesz, mert az architektúra ugyanaz, csak a PS4 jobb hardverrel rendelkezik, ami által gyorsabb futást vagy szebb látványt képes produkálni, programozási kínszenvedések nélkül. -
-
Jakesz
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Csakhogy most mindkét konzol PC-s architektúrára épül, úgyhogy nagy vonalakban mérvadóak ezek az adatok. Itt nem lesz programozhatósági előnye az Xboxnak, mint a jelenlegi generációban.
-
Buster17
addikt
day one editiont csak előrendelő kap vagy utána pár nappal is lehet még ilyen kiadást venni?
-
Def26
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Igazad van, nem az. Nem is mondta senki. Ettől még lehet egy kicsit mérni az erőviszonyokat, nem?
Mindenki tudja, hogy minimálisan is de eltérnek a hardverek (esram, ddr3, gddr5), és igen azzal is tisztában vagyunk, hogy még ezek sem véglegesek. -
Def26
félisten
Kis grafikai elmélkedés. [link]
-
tDr1v3r
veterán
válasz
x360elite
üzenetére
"Elárulom neked, hogy csak és kizárólag azon mult a dolog, hogy képesek voltak normális szoftvert írni és a blu-ray fej mellett volt egy dvd olvasó optika is."
Az első PS3 (amilyen nekem is van) hardveresen tudja futtatni a PS2-es játékokat (konkrétan egy Emotion Engine be van építve a gépbe ezért), az utána következő meg már csak szoftveresen... vagyis már úgy se, mivel kivette a drágajókedves Sony a funkciót a FW-ből.
Szoftveres futtatás biztos nem lesz az architektúrabeli különbségek miatt, max. olyan mint a PS4-en a GaiKai-os szerveres megoldás. De az meg kérdés hogy hogy fog szuperálni többmillió felhasználó mellett...
-
x360elite
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ismét egy marhaság részedről. Amit Én írtam, az megvalósúlhat, de amit Te írtál az megint csak egy blőd marhaság, hogy pici humor is legyen a hozzá szólásodban.

Lényegtelen, hogyan próbálod magyarázni, akkor is marhaság volt amit az előzőekben írtál. Amennyiben szerinted volt bármi hasonlóság a PS2 és a PS3 között, akkor szivesen látnék róla némi kézzel foghatót is. Mert szerintem nem hajazott a PS2 a 3-ra semmiben. Elárulom neked, hogy csak és kizárólag azon mult a dolog, hogy képesek voltak normális szoftvert írni és a blu-ray fej mellett volt egy dvd olvasó optika is. Ez volt a baromi nagy titok és kerülhetett vagy 1dollar-ba az ötlet.
Használtál már vonalkód olvasót? Ha igen, akkor tudod hogy a programozása kb. 4mp és még a kondenz csíkot is leolvassa a gatyádról. A DVD-n, CD-n, Blu-ray-en, HD-DVD-n, akármin.... A korongok legbelső körívén látható a hologramos PS vagy Xbox felirat után az egész lemezt körbefutó apró vonalkák. Az "ELŐRE PROGRAMOZOTT" olvasó ez alapján ítéli meg a lemez milyenségét illetve, hogy eredeti, vagy okosított. Szerinted olyan ku..a sok ideig tartana belőni neki, hogy ismerd már meg légyszi ezt a fajta lemezt is?
-
MasterMark
titán
válasz
x360elite
üzenetére
Ez azért volt így, mert a jelenlegi generáció alapjai hasonlítottak az előzőre. (PS3-nál ugyan nem, de ott külön chip volt erre, aztán valahogy szoftveresen megoldották, amit aztán kivettek vagy mi. Nem értek hozzá.)
Az új generáció alapjaiban lesz új. Ahhoz, hogy visszafele legyen kompatibilis, egy teljes 360 belsőt kéne beletenni, ami szépen meg is dobná az árat.
Nem kell kiforgatni a példámat, nagyon jól érted mire gondolok.
Teljesen baromság ez a hozzáállás, hogy majd a PS4-nek biztos lesz olyan verziója ami visszafele kompatibilis. Én meg biztos vagyok benne, hogy az Xbox One-nak lesz olyan verziója, ami téridő kaput tud nyitni...
-
x360elite
őstag
válasz
Freiherr
üzenetére
Ahogy látom, neked sincs.
Csak az megy, hogy ez nem érdekel, meg az nem érdekel.Adok egy jó tanácsot: Ha valóban nem érdekel, akkor legalább próbálj meg úgy csinálni és ne írj választ azonnal, mert ez az "engem nem érdekel" dolog szempontjából elég nagy öngól ám.

Milyen új info.-t szeretnél? Egy akad. Billy fiú szemüvegről kontakt lencsére váltott, amit ha 27x-esre nagyítasz, akkor látszanak benne az ikertornyok.

-
x360elite
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
"mondjuk, hogy van Samsung hűtőm, és néznék mikrót Samsung-ot, és jön a felkiáltás, hogy dehát' ez nem is tud hűteni. "
Ugye csak játszod a hülyét? Legalább is remélem, hogy igen. Szerinted egy Hűtő/micro összehasonlítás ugyanaz, mint két egymást követő konzol generáció összehasonlítása? Van neked egyáltalán konyhád ember???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen érdekes, hogy néhány mezei Xbox játék kompatibilis volt az Xbox360-al. Az is felettébb fura, hogy a PS2-es játékokat vitte a PS3 60Gb-os változata. Akkor mi nem lehetséges??? Maximum nem akarás van. Ez dühít és ezért váltok platformot, ugyanis nem tartom kizártnak, hogy a PS4-nek is lesz egy olyan konstukciója, ami teljes egészében kompatibilis lesz visszafelé úgy mint anno a PS3-nak is volt egy ilyen. Csak "picipuha"-ék képtelenek erre.
-
pzstm
titán
Xbox One to have unlimited cloud storage
Valahogy M Cloudban Azure-al a háttérben jobban bízok mint a Sony cloudban....ez meg egy olyan újabb feature, ami nem volt tiszta eddig, és még továbbiak várhatóak...

-
Helmoras
őstag
válasz
abteam2008
üzenetére
Nyilvan nem istenitem en sem de ertekelem hogy megprobaljak megoldani a visszafele kompatibilitast, aztan majd meglatjuk milyen lesz, lehet tok gagyi lesz, de az isnlehet hogy jo lesz.
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére

-
ldave
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyetértek, fos szar a Samsung

-
MasterMark
titán
válasz
x360elite
üzenetére
Annyi a gond, hogy nem lehetséges a visszafele kompatibilitás. (Illetve igen, de az olyan drága lenne, hogy akkor meg azért sírna mindenki.)
Amit te nem értesz, hogy ez nem ugyanabból a konzolból kettő, hanem két külön konzol.
A te érvelésed egy nyakatekert valami, mondjuk, hogy van Samsung hűtőm, és néznék mikrót Samsung-ot, és jön a felkiáltás, hogy dehát' ez nem is tud hűteni. Fos szar a Samsung, lesz inkább Philips mikróm csakazértis.
Szóval WTF.Nekem meg aztán baromira nincs szükségem hsz.-ekre, de azért köszi...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
x360elite
üzenetére
Miért, a PS4 visszafele kompatibilitása jobb lesz? Nehogy azt hidd, hogy lesz itthon is kiszolgáló szerver... örülhetünk ha nem 1 mp késéssel jön meg a kép a német vagy brit szerverekről.
Én értem az érvelésedet, de... hát na, mindenki más. Nekem legacy játékokhoz marad a 360 az biztos, de ha lesz is valamilyen módon visszafele kompatibilitás a One-nál akkor is a régi kicsikén fogok játszani a Halo 3-al.

-
x360elite
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Abtem és MasterMark !!!
Mi ebben az értelmetlen?
-> Adott egy gyártó, aki nem képes (nem akarja) létrehozni a kompatibilitást két saját maga által gyártott ugyanarra használható eszköz között. Ez szánalmas. Ennyi.Mivel ekkora "loser"-ek, így nem veszem meg a terméküket. Inkább játszom két külön platformon, mint hogy ott vigyorogjon két xbox. Minden reggel kiröhögném magam, hogy a 21. században két különböző konzol kell EGYAZON GYÁRTÓTÓL, hogy játszak pl.: egy MK9-el és egy Forza Motorsport 5-el.
De szerintem mindketten értitek, csak szeretnétek növelni a hozzászólásaitok számát.
Legalább is "MasterMark" 2 szavas válasz erre utal. (Magán vélemény). -
gyuromoj
veterán
-
pzstm
titán
http://arstechnica.com/gaming/2013/07/report-os-overhead-takes-up-3-5gb-of-ps4s-8gb-of-ram/
mintha a nelluket vertek volna hogy csak 1GB nem???
-
abteam2008
tag
válasz
x360elite
üzenetére
Az nem világos ezen, hogy ha úgyis megtartod az X360-odat, akkor nem halál mindegy a One visszafelé kompatibilitása? X360-as játékaidat játszod szépen azon, ugyanúgy gyűjtögetheted az acsikat stb., az új játékokkal meg játszol One-on. Acsik, arany tagság stb. ugyanúgy elérhetők lesznek..

-
pzstm
titán
gondolom ha bekapcsolod ezt a feature-t, akkor kimenti ahogy csinálsz három headshotot egyszerre, és egyből megoszthatod majd haverokkal vagy akár közösségi oldalakon. Nem láttma még élőben, hogy is fog kinézni a dolog. A DVR-rel kapcsolatban is vannak kérdéseim, de majd kiderül

-
Def26
félisten
válasz
gianni85
üzenetére
Értem.
Más:
2014 tavaszára tolják a Kinect Sport Rivals megjelenést. Korábban "day one" nyitócímként szerepelt a játék. Az oka, hogy tökéletes játékot akarnak kiadni.
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy az a legnagyobb baj a kinectel, hogy nincsenek rá gameplayek. Csak prezentációs videók vannak a neten viszont játékokról készült gameplayek, amin aktívan használják a kinectet olyat nem találtam sehol. Tehát hiába próbálják tolni, hogy kötelező mivel nem tudnak mutatni semmi konkrétumot nehezen hiszik el, hogy használható a cucc. -
gianni85
veterán
pfff achievement, a generáció elején még én is rá voltam kattanva, de most közel a 30hoz már viccesnek tartom, ha valakit ez elégít ki.
(#2126) Def26
Ha jól értesültem az XBO folyamatosan rögzít, hogy mennyit azt nem tudom pontosan. Ergo be tudod állítani, hogy amint pop up-ol az achievement unlocked, lementi az odáig eltelt kb. 30 másodpercet. Szerintem így értelmezhető -
Def26
félisten
Innen ragadtad ki a mondtatot.
"The presentation has changed, too. You'll be able to track your Achievement progress from the dashboard, should you choose, rather than delving into the depths of the UI, and Xbox One's Game DVR feature can be set to automatically record and share Achievement unlocks - that moment you squashed three gazillion Roman skulls in Ryse, for instance, or that time you ankle-kicked your way to an amazing comeback in Killer Instinct."
Most nem igazán értem, hogy most tulajdonképpen mi is a DVR lényege?
Mit jelent ez pontosan? Nem akarsz egy cikket írni róla? -
pzstm
titán
Ez például tök fun-nak hangzik

"Xbox One's Game DVR feature can be set to automatically record and share Achievement unlocks - that moment you squashed three gazillion Roman skulls in Ryse, for instance, or that time you ankle-kicked your way to an amazing comeback in Killer Instinct."
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Mert nincs is
de értelme se sok. 
Azon kívül hogy nem akar két xbox-ot nézni, most egy xbox-ps fog.
-
x360elite
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Na ez volt a "FAIL"... De még mekkora...

"Így legalább kipróbálunk más platform-ot is, hiszen új játékokkal azon is tudunk játszani."
Csak a Te kedvedért. Ha az xbox one nem komatibilis visszafelé, akkor azért is PS4-et veszek. Hiszen teljesen mindegy, hogy mely konzolon nem tudom tolni a több százezerét vásárolt játékokat (gyengébbek kedvéért ÖSSZÉRTÉK-re gondolok). Ezért mondtam, hogy a "picipuha" mehet a búsba. Megtartom az xbox360-at és veszek egy PS4-et.
-
JamesHun
addikt
-
Ps Vita
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem is említettete

-
x360elite
őstag
Sziasztok.
Nekem csak egy gondom van az új xbox-al (nevezzük Xbox One-nak
)... Nevezetesen az, hogy nem kompatibilis visszafelé... Ez elég gáz, hiszen nem fogok 2db xbox-ot nézegetni a TV mellett, alatt, felett, vagy bárhol. Egyelőre pont emiatt 7-ed magammal úgy döntöttünk, hogy PS4-et veszünk. Ha már megszivatnak, akkor ne annyira. Így legalább kipróbálunk más platform-ot is, hiszen új játékokkal azon is tudunk játszani. A "picipuha" meg bekaphatja a bal bokám.
Tudom, hogy kis hazánk igazából nem piac egy ekkora cégnek, de világszerte nagyon sokan gondolják úgy, mint én és pár haverom, hogy nevetéges ez a megoldás és inkább más platform-ot választanak. Szóval hajrá PS4.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Def26
félisten
Egy elég tanulságos cikk a kialakult helyzetről.
Microsoft’s (Reluctant) Changes to Xbox One Could Save ItAz utolsó mondat amit sokadszorra olvasok szerte neten.
"Which means we can probably look forward to the announcement of a Kinect-free Xbox One before November, no matter how strongly the company denies it."
És ez is US cikk, US újságírótól. Fikázás ezerrel.

-
JamesHun
addikt
ha megpakolnak egy jó szervert 2*32 emberrel és pont beférsz valaki helyére kit érdekel más?

Annyi BF4 tulaj meg csak lesz
-
-
Def26
félisten
Nesztek, apple kinect.
[link]xirtam: Arra gondoltam, hogy nem lesznek még olyan sokan multiban. Sztem 20% -a lesz kb a nextgen bf4 vásárló a jelen gen. -hez képest.
-
JamesHun
addikt
válasz
gianni85
üzenetére
jó pénzért meg akár ott egy netkávézóban bereggelhetitek a One-t és a Forzát is, amiről már köztudott, hogy kell day One net 1x
De azt nyilatkozták, hogy nem lesz régió és minden mindenkinek egyszerre lesz elérhető Live ról (játékok terén). Így necces lenne ha pont a startnál nem így lenne, illetve mi van ha én angliában dolgozoké ott megveszem, játszogatok, aztán hazajövök és dobozoljam be fél évre a legálisan megvett , jogtiszta One-omat?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem tuti lesz kinect nélküli verzió is. 
(Illetve valahol biztos, csak épp sok értelme nem lenne.)

A PS3-ba lett beépítve a Cell architektúra, ami elég kényes programozást igényel és ezért van az, hogy a multiplatform játékok kevesebb FPS-sel futnak PS3-on, mint X360-on. De a nextgenen nem így lesz, mert az architektúra ugyanaz, csak a PS4 jobb hardverrel rendelkezik, ami által gyorsabb futást vagy szebb látványt képes produkálni, programozási kínszenvedések nélkül.
!

!
-> Adott egy gyártó, aki nem képes (nem akarja) létrehozni a kompatibilitást két saját maga által gyártott ugyanarra használható eszköz között. Ez szánalmas. Ennyi.
l.skywalker
IntelKiller7