Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Hol van ez az ország.
Amúgy egyértelműen nincs, mivel csak a támogatott országokból lehet használni. Tehát adott országra lesz szabva minden, dlc -k, zene, videó, netflix, kinect, minden.Ráadásul van még egy gebasz amit nem tudom, hogy oldanak meg, de ugye minden konzol kap egy patch -et első bejelentkezéskor. Na ez vajon hogy jön meg egy nem támogatott országban?

-
Def26
félisten
Na, kicsit körbekérdeztem itt ott.
A legújabb felállás szerint, bármilyen országban használhatod az xbox one konzolt, bármilyen retail boltban vásárolt fizikai lemezzel. A gond akkor van, ha bármilyen formában szükséges az xbox live a tranzakcióhoz, ilyenkor egy supported country credit card kell, hogy használni tudd a tartalmat.
Na, most arra a kérdésre, hogy mi van akkor, ha egy letöltő kódot akarok használni az a válasz jött, hogy minden további nélkül használhatom a támogatott országokban. Természetesen minderre a legnagyobb xbox élmény elérése érdekében van szükség.. blabla.
Találtam egy cikket is, ebben ezt írja Penello:
"You can use one of the 13 digital marketplaces corresponding to our launch markets, assuming you have a valid payment instrument for those countries. Lots of people in Europe specifically travel, move, and visit family," he continued before slyly adding "Now, of course, if you were using Pre-Paid cards...
"Ebben ez a rész érdekes: "slyly adding "Now, of course, if you were using Pre-Paid cards...
" tehát olyan mintha egy kiskapu lenne a pre-paid kártyákkal.
Mindezt "ravaszul megjegyzi". 
-
Def26
félisten
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Lesz hozzá adapter, de csak 2014 -ben engedélyezik a third party kellékeket. [link]
-
gyuribácsi88
addikt
Most nézem hogy a kontrolleren lévő csatlakozás más lesz a füleshez, akkor remélem dobhatom kukába a jelenlegi törtül biccs fülesemet

-
Def26
félisten
No, valaki infó? Tudjuk itthon használni megjelenés előtt Magyar profillal a gépeket?
-
rocket
nagyúr
Latom bedoltel a PR maszlagnak amivel probaljak menteni a menhetot

Semmilyen hatranyban nem volt a M$ ami a tervezest es a fejleszteseket illeti, idoben kezdtek az X1 tervezeset, regota elerhetok a devkitek, semmi problema nincs a lapkak gyartasaval, ami hatranyban szenved azt sajat maganak koszonheti, hogy csunyan melle lottek az X1 teljesitmenyevel, amihez meg raadasul eroltetik a Kinectet 100$/euroval magasabb arcimkevel, es az eredeti elkepzeleseiket kukaztak, nehany 100 ember nemtetszese miatt.
Nem lesz konnyu a multiplatform kiadokat meggyozniuk, hogy ne hozzak ki a kulonbseget a PS4 javara, mar nehany multiplatform nyito cim kozott is szignifikans kulonbsegek lesznek.
Nehez dolga lesz a X1-el felzarkozniuk, es a lehetosegeik nagyon korlatozottak, igazabol a Kinect kivetele, es/vagy arcsokkentes az egyetlen jarhato ut szamukra, sok mar ismert exkluziv brandet mar ellottek, mig a tuloldalon vannak meg boven tartalekok.
-
Xirtam
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Az lehet hogy neked nem tűnik annak. Attól még nem valós dolgokat ír. Az MS eleve később fogott bele az Xbox ONE projectbe. a Devkitek is elvoltak csúszva, nem időben kapták meg a fejlesztők. Multiplatform fejlesztők nyilatkozták, hogy később kapták meg az Xbox ONE devkiteket. És hogy a rendszer még nincs kész. A most megjelenő gépek is közel 40% , konkrétan minden vásárló bétateszter lesz. TSMC gyártja a lapkákat. Nincs elég.
PS4 se jutna elég, de ők feladták a hazai megjelenést annak érdekében, hogy piacot lophassanak vissza az MS-től. Mivel MS inkább a saját piacára fókuszál első körben. Lévén eleve nincs elég gépe se a SONY-nak se a Microsoftnak.
-
Buster17
addikt
Több ps eladás lesz mint xbox, de kebesebb tört xbox lesz mint ps. Előbb jön, olcsó lesz meg hát ps az ugye jó...
warezmatyik meg kihasználják a lehetőséget -
GazRic
senior tag
Amíg nincs itthon ONE addig úgyis mindegy. Akinek nextgen kell és nem szeretne várni akkor PS4.
Vennék szívesen ONE-t ha tudnék bármit is ... de semmi infó, és lassan itt a start. -
bolha23
aktív tag
A lengyeleknél is idén november 29-én kezdik árulni a PS4-et. [link]
The European countries currently scheduled to get PS4 before 2013 is out include Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom.
-
rocket
nagyúr
Legutobbi medianak tartott bemutaton a PS4 verzio jatszhato volt, retail PS4-en futott nem PC-n, es szebb volt mint a PC verzio, de mivel azt nem arultak el ujsagiroi kerdesre se, hogy a PC verzio milyen beallitason futott, igy biztosra veheto, hogy sumakolas volt, es nem maximalis reszletesseggel futott

X1 verzio nem volt a bemutaton, es szoba se kerult.
-
rocket
nagyúr
"De az is egyértelmű, hogy a Microsoft bő 1 éves hátrányban van. Mint gyártásilag, mint a gép elkészítésével. 2014 November lett volna a Launch, ezért sincs minden országban megjelenés. De nem hagyhatták, hogy 1 évet odaadjanak a SONY-nak."
Mitol egyertelmu?
Semmilyen hatranyban nincs a M$, nem a Sony hibaja, hogy egy ilyen sz@r konzolt sikerult osszetakolniuk, amivel Nintendo Gamecube szintjere sullyesztettek az X1-et mar megjelenes elott.
X1 es a PS4 gyartasa juliusban kezdodott, semmi hatranyuk nincs , azert nincs Magyarorszagon rajt, mert vasarlo eroben kis piacokkal nem foglalkozik a M$ elso korben, sokkal fontosabb prioritasok vannak, kisebb gondjuk is nagyobb, mint a Magyar piaccal foglalkozni, eloszor USA-ban kene a kb. 2:1 aranyu PS4 eladasokkal kezdeni valamit, mert ez iszonyat nagy ervagas, masik fontos piac UK meg detto ugyanez.
X1 exkluziv jatekok nagyon gyengen fogynak, es a fekete leves meg hatra van, amikor majd elfogynak az Xbox brand fanatikus elso koros vasarlok akkor kezdodnek a megnagyobb problemak.Sony azert foglalkozik elso korben Magyarorszaggal, mert eros nalunk az Xbox brand, tudja jol 1000-1200 gepet fog tudni eladni 3 honap alatt amit siman elotud teremteni, de pl. Lengyelorszagban ahol 30000-40000 konzol is elkelhet 3 honap alatt oda mar nem jut iden gep.
Szerintem mindket konzol oriasi blama, mind teljesitmenyben, mind arazasban, az X1 mellett meg a Forza 5-on kivul nem szol semmi eszerv, csak a brand huseg.
-
negyven2
nagyúr
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Ki kell próbálni PS4 -et is. Szerintem hülyeség mindkét gépet idén venni, de valamit muszáj.
PS4 -et azért, mert osztottak szoroztak és idén megjelentetik itthon is. Tavasszal majd meg látjuk milyen lesz az xbox one. Én azt is akarok majd venni, de csak akkor ha hivatalosan megjelenik nálunk is. Kell a support, mert nekem csak jó tapasztalatom volt velük.
Ha megvan mindkét gép akkor hozok egy érzelmi és egyben racionális döntést melyik marad. Ezért is halogatom bf4 vételét, mert azt csak arra a gépre akarom megvenni ami végleg marad.
Ryse és Forza 5 nagyon fog hiányozni, az tuti. Irigykedve fogom olvasni a teszteket róla. -
Xirtam
veterán
Plusz ami érdekesség, Gamescom -on is mindenki Xbox ONE standoknál állt. Hátrányban vannak még is a PS4-ből alig volt kipróbálható verzió.
NFS Rivals egy multiplatform cím, most jelent meg róla egy hír, miszerint PS4-en lesz a legszebb. Nem ez az első játék amit így próbálnak eladni.
Ebben csak az a vicces, hogy mindenhol PC-n futott az NFS PS4 DS4 kontrollerrel . . . De köszönjük az etetést.
Majd jött a AC IV, Watch Dogs . . . .PS4-en lesz a legszebb. Én úgy tapasztaltam, hogy PC-n sokkal ütősebb volt. Szóval a bullshit engem nem érdekel. Amíg van szerencsém saját szemmel nézni.
-
Xirtam
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Ötletem sincs. A srácok egyértelműen PS4-et vesznek nálunk. Bár csak jövőre vehetnek. Mert idén elsők az előrendelők. Plusz a decemberi hajrában úgysem volna idejük játszani.
Számomra az Xbox rendszere , barátok, csempék szimpatikusabb mint a PS4 facebook koppintása.
Most lehet ezzel pedálozni, hogy a PS4 erősebb, meg hi hú. . . én most PC-zek. Egy High-End PC mellé én most úgy gondolom az Xbox One lesz a jó választás.
Lehet hogy idiótán közöltek dolgokat. Lehet, hogy jó lépéseket tettek volna, lehet hogy pont a SONY túl konzervatív stb. De anno az X360 is egy sz@r volt. Meglátjuk, hogy 1-2 év múlva mivé változnak ezek a gépek.
Multi címeket egyértelműen PC-n fogom tolni. Forza 5 és a Ryse miatt vennék, ha veszek Xbox ONE-t. Ha pedig igazak a pletykák miszerint cros platform, és cros buy is lesz. Innentől egyértelmű.
Szégyen nem szégyen nem vagyok egy SONY fan. És pont azért mert a PS4 számomra , nyomatékosítom SZÁMOMRA egy PS3 2.0 . . . Míg az MS akart valamit durrantani. Nem merték bevállalni. Erre a Valve megint bevállalta. . . .
Bár a PS4-en látszik a SONY igyekezete. Látszik, hogy utolsó dobás. Nem egyszer elhangzott a szájukból, persze nem a nyilvánosság előtt, hogy ettől várják az átfordulást. Szarban vannak nincs mese. Buktak a TV piacon (az összes SONY tv-ben Samsung lapkák vannak), buktak a telefon bizniszben . . . És ez látszik a PS4-en. Mindent beleadtak még a csavarokon is látszik.
De az is egyértelmű, hogy a Microsoft bő 1 éves hátrányban van. Mint gyártásilag, mint a gép elkészítésével. 2014 November lett volna a Launch, ezért sincs minden országban megjelenés. De nem hagyhatták, hogy 1 évet odaadjanak a SONY-nak . . .
-
gyuribácsi88
addikt
Csak jöjjön már, meg hozzá a titanfall

-
oriic
HÁZIGAZDA
Megújul az achievement kijelzés is:

-
JamesHun
addikt
inkább kijöhetne a One kontrollere ami megy a 360 al is

Kéne lassan egy 2. kontroller és jó lenne már ilyet venni
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Szerintetek elképzelhető, hogy lesz USB-s Xbox one kontroller PChez?
Vagy ha nem USB-sen akkor vmilyen más "formában"? -
ldave
félisten
Csak azért jutott eszembe, mert a Sony Kazuo Hirai alatt sokkal szimpatikusabb cég lett számomra, pl telefon és tablet vonalon az Xperia-k nagyon tetszenek (bár droid-ot sose vennék, kár hogy nincs Z1 alakban egy WP8-as teló), az új VAIO laptop-ok is nagyon jók lettek, szóval a lényeg az hogy szerintem jót tett a cégnek, hogy egy picit "geek" ember került az élére.
-
ldave
félisten
Amúgy az X1 szempontjából ti kit látnátok szívesen a Microsoft élén?
-
sittes79
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Beszéltem egy konzolbolttal, náluk lesz már novemberben, nyilván szürke importból. A garira azt mondta a szaki, hogy eu microsoft gari lesz, szóval működni fog itthon is. Kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, mert mintha lett volna valami hír, hogy változnak az MS garancia szabályok. A live a nagy kérdés nálam is, ha lesz valamiféle blokk/szűrés IP alapján akkor necces a történet.Na majd meglátjuk. A gold profil-t csont nélkül beveszi az X1? Erről tudunk valamit?
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
sittes79
üzenetére
Nem tudom, nekem egy csomó ismerősöm megveszi rögtön kintről. Én megvárom azért azt hogy miképpen alakul az a dolog hogy ha csinálok mondjuk egy angol profilt, akkor működni fog e itthonról úgy mint az előzőnél. Mert ha csinálnak valami IP alapú szűrést és nem tudok live-on játszani, akkor nálam felejtős addig amíg nem lesz hivatalos live itthon.
Na mindegy majd meglátjuk, nem vagyok egy türelmetlen ember, kivárom hogy miként alakulnak a dolgok. Mellesleg is csak akkor vennék ha már lehet kapni nálunk hivatalosan, mert ha bedöglik akkor rohangáljak ki Bécsbe a garancia miatt? Azt azért nem szeretném.
-
sittes79
addikt
Van itt valaki aki venni fog már vasat novemberben, akár Bécsben is?
-
törölt tag
Visszafelé kompatibilitásról vannak információk?
-
JamesHun
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
azért mert ha elterjed és benne van minden dobozban jobban belefognak a készítők a kinectes játékokba, vagy jobban supportálják akár fps játékokban is
-
negyven2
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Azért kell a Kinect mert csak, mert akkor ugyan arra a sorsa jutna mint a mostani. Ha viszont kötelezően ott van akkor az a fejlesztőknek egy plusz dolog amit kihasználhatnak, ha akarnak, vagyis szemben a mosatni megoldással megéri nekik arra is fejleszteni., mivel tudják, hogy úgyis ott lesz minden ONE mellet.
-
gyuribácsi88
addikt
Hát nem tudom, nekem idáig sem okozott gondot a joystick-on megnyomni a gombot hogy bekapcsoljam. Mivel én csak játékra fogom használni a ONE-t is, így amikor leülök a tv elé, így is úgy is a kezembe kell vennem a kontrollert, az az egy gombnyomás meg már nem olyan fárasztó ahhoz hogy bekapcsoljam.
Ezért nem értem egyébként hogy miért nem árulnak kinect nélküli szettet, mert akármilyen hihetetlen is vannak emberek pl én is, akik nem használják a kinectet semmire sem, se játékra, se semmi egyébre. Nekem a gép kell meg egy kontroller és viszlát. E helyett meg kell vennem egy kinectet is, amit kötelezően belecsomagoltak a dobozba. Pedig ennek válaszhatónak kellett volna lennie.
De persze így meg eltudnak adni egy csomó kinectet olyanoknak akiknek nincs rá szüksége.
Komolyan mondom ha nem lenne a live-on az a baráti társaság aki van és akikkel minden nap játszok, biztos hogy ps-t vennék.
-
Mister_X
nagyúr
Vajh' Kinecttel be lehet-é kapcsolni?
-
negyven2
nagyúr
Xbox ONE boot????
-
JamesHun
addikt
válasz
barack1997
üzenetére
amd van bennük mit vártok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JamesHun
addikt
hány évük is volt arra, hogy kimatekozzák mekkora nyers erő kell, hogy ez összejöhessen?
lehet jobb lett volna a mostani hardvert felfejleszteni
azt már kiismerték a programozók és jobban kalkulálhattak volna a vassal, mint most az AMD féle lutrival
majd jön a driver frissítés konzolon havonta
-
rocket
nagyúr
Biztos ugy ertik, hogy kesobb lesz 1080p@60fps X360 grafikai szinttel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kis matek azoknak akik ugy gondoljak eljon majd a csucsszuper grafika X1-en 1080p@60fps-el:
720p 1280x720=921600 pixel
900p 1600x900=1440000 pixel
1080p 1920x1080=2073600 pixel1080p-ben 2.25x tobb pixel van mint 720p-ben, es 1.65x tobb pixel van mint 900p-ben, ezek jelentos kulonbsegek, amihez nagy teljesitmeny toblet kene.
-
barack1997
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én most láttam először, szerintem óriási

-
MasterMark
titán
válasz
barack1997
üzenetére
8 ezer éves.
-
barack1997
senior tag
Mit találtam:bemutató

-
negyven2
nagyúr
válasz
Alexios
üzenetére
Nem éppenséggel egy EA (főleg egy 2005-2006-os EA) multiplatformcímre gondoltam, hanem inkább az exkluzív címekre. Persze, az igaz, hogy idővel jobb játékok (szebbek) jönnek, ki, de ha ezt kérték a fejlesztők a gyártóktól akkor, hol van az a hatalmas ugrás amiről beszélnek? Mert akkor tényleg látható volt, most meg - Hát majd talán valamikor.
-
-
negyven2
nagyúr
És ugye azt se felejtsük el, hogy mind a Sony, mind a Microsoft most úgy csinálta a most a konzolokat, hogy kikérték a játékfejlesztőket, hogy nekik mi lenne a jó. Kérték ezt a hardvert és ebből se tudnak olyan kiemelkedőt alkotni. Anno a PS2/Xbox Classic vonal után azért elég erős volt a minőségbeli ugrás a 360-nál és PS3-nál. Itt valahogy sehogy nincs meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sittes79
üzenetére
"-van x360 ott van profil meg sok játszópajtás"
Ott igen, de pár hónapig nem valószínű hogy X1-en is annyi lesz. Garival nem kell parázni MS support mindig is jó volt.
"a várt grafikai szintet esetleg később-1080p 60fps??"
Kezdetben nem lesz 1080p. 720p-900p között lesz a felbontás. A 60fps multiplayeres játékoknál meglesz.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
A nagy kérdés PC fejlesztés vagy x1? Lehet nem jó a topic, de érdekel a véleményetek!!
nálam x1 mellet szól:
-van x360 ott van profil meg sok játszópajtás
-kinect lehet jó lesz
-nem kell fejleszteniellene:
-drágább lenne elsőre
-sok a homályos dolog(live mennyibe fog kerülni, garancia kérdése, ha zug konzolboltból veszem, hozza e
a várt grafikai szintet esetleg később-1080p 60fps?? -
Xirtam
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ja pont a DirectX-el amibe konkrétan belekakil a Microsoft évek óta. És a fejlesztőknek saját, megoldásokat, saját utat kell létrehozniuk gyártókkal, hogy megoldást találjanak a DirectX helyére.
-
gyuribácsi88
addikt
Nem értek a programozáshoz, de azt olvastam az egyik külföldi fórumon, hogy az xbox kinyírja a PS-t a DIRECT X-el.
Az hogy ez mit takar azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

l.skywalker
IntelKiller7