Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolha23
aktív tag
-
-
Def26
félisten
Xbox one megjelenési dátumot a mai napon teszik közzé. [link] Kérem tegyék meg tétejeiket.
Én November elejét tippelem.
-
Def26
félisten
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Igen, ebben lehet valami.
F@sz se tudja, majd megoldják, hogy ne unjam el magam. Nekem az már bőven elég, ha beleképzelem magam a Gladiátor film főszerepébe. 
-
-
-
Def26
félisten
Új Ryse videó. Nagy játék lesz.

-
Def26
félisten
Néztem Ausztriába csak cod bundle van. 539 euro.
Du. írok levelet egy Bécsben lévő boltnak, hogy elő tudok e valamilyen módon foglalni day one edition -t, úgy hogy a tetves szomszédos országban lakom és személyes átvétellel venném át. Kívűncis vagyok mi lesz a válasz. Forgalom oda is kell, csak nem hajtank el.
-
Def26
félisten
Xbox One + fifa + cod ghost prestige bundle, 619 font (216.000Ft) Kicsit pofátlan az ár, de legalább kapni cod -al.

Ez viszont egész vállalható. Xbox One Day One Edition Console + Extra Controller + 12 Month Gold XBOX ONE 505font (176.000Ft)
-
pzstm
titán
"@majornelson: "Xbox One now in full production with improved CPU performance" http://t.co/wY1aHEitJQ via @geekwire"
-
JamesHun
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
lehet jobb lett volna inkább a mostani rendszert felupgradelni és akkor nem lenne gond a a visszafele kompatibilitás

-
MasterMark
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Még ott se next-gen, ahova koncentrálnak, hogy next-gennek tűnjön...
-
Én csalódásként kezelem ezeket a kijelentéseket...mindent figyelembe véve a régi konfigok 720p közeli felbontáson tudtak 24-30 fps-t,next gen meg majd tud 60-at?....most kihoznak 720p 60fps-t belőle,akkor később sem az 1080p 60fps-re fognak koncentrálni hanem a több effektbe ölik a többlet erőforrásokat ahogy a mostani gennél is történik nem?...vagy rosszul gondolkodom?
-
A Killer Instict alkotói 60 fps-t céloztak meg, még ha ez azzal is jár, hogy 'csak' 720p-ben fut majd a játék.
Kicsit irigykedem emiatt a játék miatt, nagy játéktermi kedvenc volt a KI a 90-es évek közepén. Ha jól sikerül ez a verzió majd, akkor az egy jó pont lesz a X1 nyitásához.
-
Az IllumiRoom úgy néz ki, hogy egyelőre csak koncepció marad, túl drága lenne a piaca ára a jelenlegi technikával. Gondolom emiatt nem demózták se E3-on, se a Gamescom-on

-
Neoteric
addikt
Hát ilyen focis cucc, Liverpool szurkolóknak voltunk öltöztetve. Annyi kb h középkezdés van, tapsolunk mint az állat, aztán a csávó aki elvégezné a középkezdést megáll és felmutat hozzánk a lelátóra egy gyerekre, aztán mi is mind ránézünk, az meg illetődötten taps közepette lesétál a pályára és azt mondja h "Xbox ON".

-
Neoteric
addikt
Jáj gyerekek.. hulla vagyok. Egész éjjel Xbox reklámfilmet forgattunk az ETO Parkban. Kb 10 másodpercnyi cuccért szenvedtünk 9 órát.

-
-
Def26
félisten
Nem is tudtam, hogy a titanfall csak 2014-ben jön. Azt hittem nyitó cím lesz.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem csak ez a 24 óránkénti csekkolás bökte a csőröm, de az nagyon.
-
Def26
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
TV -s hülyeség alatt a kinectre gondolsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MasterMark
titán
válasz
idegen lény
üzenetére
Szerintem semmit nem szabadott volna változtatni. Najó a TV-s őrültséget kivenni, helyette inkább IllumiRoom-ra koncentrálni.
-
Gebriel
veterán
Tulajdonképen a sok "új" dologból mit tartott meg az MS az X1 esetén?
-
Def26
félisten
PAX -on elvileg meglepi lesz. Remélhetőleg pontos dátum.

-
-
bolha23
aktív tag
-
-
-
Def26
félisten
Azt mondják az okosak, hogy a tervezett 7 millió konzol helyett "csak" 6.2 millióval tud startolni az ms. Hát bebaszna, ha ebből a mennyiségből ne jutna nekem egy darab.
(Ausztriában kezdek, és ha ott nem tudok venni megjelenéskor, akkor reménykedem csak a hazai boltokban)Ryse és Forza -t veszem mellé. BF4 -et meg sima boxra veszem, mert szerintem jó egy évig nem lesz olyan multi tömeg mint a régi masinákon, és mivel elég sok szerverről bannolnak, nem akarok egymagamban játszani BF4 -el.

Reménykedem, hogy addig lesz kinect mentes verzió is.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos vagyok benne, hogy még szombaton is lesz boltokban day one edition.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

F@sz se tudja, majd megoldják, hogy ne unjam el magam. Nekem az már bőven elég, ha beleképzelem magam a Gladiátor film főszerepébe. 

l.skywalker
IntelKiller7