Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egész jól néz ki az új füles:

-
negyven2
nagyúr

-
-
Buster17
addikt
-
Alexios
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
nem, egy ideje ez a felhasználási feltétel : [link]
Ön semmilyen szintű adatvédelmet nem várhat el az Xbox LIVE/Games for Windows-LIVE Szolgáltatás által kínált élő kommunikációs funkciók (például a beszélgetés, a videó és a kommunikáció élőben üzemeltetett játékmenetek során) Ön általi használatával kapcsolatban. Az ilyen kommunikációt a jogszabályok által megengedett mértékig felügyeljük. A teljes Szolgáltatást azonban nem tudjuk felügyelni, és ezt meg sem kíséreljük. Ön tudomásul veszi, hogy mások rögzíthetik és felhasználhatják az ilyen kommunikációt. Az élőben üzemeltetett játékmenetek során folytatott kommunikáció mások számára is sugározható. Egyes játékok játékirányítót és játékgazdát használnak. A játékirányítók és a játékgazdák nem a Microsoft hivatalos szóvivői. Nézeteik nem feltétlenül a Microsoft nézeteit tükrözik.
-
Blaise
veterán
Megvan a 21 nyitó ország:
United States, France, Netherlands, Canada, Germany, Switzerland, Mexico, Spain, Russia, Brazil, Italy, Sweden, Australia, Ireland, Norway, New Zealand, Belgium, Finland, United Kingdom, Austria, Denmark
-
Neoteric
addikt
válasz
Alexios
üzenetére
Hol mondták ezt, h 7970 moddolt verziója lesz PS4-ben?
PS4-ben 7870 közeli cucc van, míg a boxban 7790 (már ha lehet ilyet mondani, mert ugye ez nem PC). PS4 procija 100mhz-cel több, ill GDDR5-ös a 8GB memóriája, ami szintén gyorsabb, mint az Xbox GDDR3 + 32MB cache-es verziója. Szóval papírforma szerint a multiplatform játékoknak szebben, vagy legalábbis jobban kell majd futnia PS4-en, mint Xbox One-on. -
Def26
félisten
Jó angol tudású van köztetek? Ez mit jelent pontosan?
"I just heard from my trusty EA rep.. another Xbox one version just hit the drawing board. There is such a back lash and difference between the two consoles M$ is freaking overwhelemed & shocked with Sony's decision to stick to their roots.
They actually though since Sony patened this DRM tech that they were going to use it on the PS4. It's the only reason why DRM was put on the One in the first place. When Microsoft found out it wasn't getting used.. it was to darn late too change anything. "
-
negyven2
nagyúr
válasz
Alexios
üzenetére
Azért azzal tisztában vagy hogy bár PC-s közeli az alkatrész nem lehet egy az egyben azt mondani, hogy ez iylen meg oylan, max ahozz hasonló. Föleg úgy hogy a konzoloknál sokalta vékonyabb az API réteg eztáltal egy gyengébb hardwareböl is akár komolyabb erő hozható ki mint egy papiron jóval erőssebb PC-s komponseböl.
Amúgy én úgy tudom, hogy a boxban egy 7770-hez közeli megoldás van 1,39 tflopal.
-
MasterMark
titán
Ennek semmi értelme, nem PC-s van benne ez biztos.

-
Alexios
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
a 7970 3,84 tflops számítási teljesítménnyel rendelkezik, a 7790 meg 1,79-el, szóval így azért valószínűbb az utóbbi

-
Alexios
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
ez alapján úgy tűnik a 7790 lett átalakítva ps4-re, kérdés xbox-ra is ez van, vagy ennél is gyengébb.
-
MasterMark
titán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nem.
adam014: Ha jól tudom, még nincs konkrét info erről.
-
FuRiONight
addikt
Destiny ps4 exclusive lesz, a Titanfall pedig XO?
Mert olvastam már mindent ezekkel kapcsolatban.
Mastermark: akkor ird le, h ez 2 cim mire jelenik meg, mert ez a 2 keltette fel a figyelmemet.
Ha nem lenne nagy kérés, akkor egy listát, h mi a multiplatform játék, és h melyik platformra mik az exclusive cimek.

-
Alexios
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Tudom hogy nem pc, de a tflops a számítási teljesítmény mérőszáma, és amúgy is arról írtam, hogy melyik asztali gpu lett átalakítva, mert eddig a 7970-ről volt szó(emiatt mondták hogy erősebb mint az xbox,mert ott 7790-ről volt szó)
-
-
pzstm
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
én azt sem, hogy nyaralásra vigyek konzolt

-
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Nyaralásra konzolt?

Várjuk meg mi lesz belőle, addig kár találgatni.
Én se örülnék neki ha így lenne.
-
Tomics
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Akkor kamionba PS4 a nyerő

-
Alexios
veterán
Amúgy mire van alapozva hogy a ps4 erősebb lesz? mert a hivatalos specifikációknál az van hogy 1,84 tflops gpu, az meg kb a fele a 7970-nek, inkább a 7790-hez van közel
-
RevolutioN2
tag
Nem, tudom... ezt a 24 órás dolgot akkor is sok felől lehetne támadni. Ez olyan mintha vennék egy autót és ha nem tankolnék 24 óránként akkor nem szállhatnék be
Kifizettem az érte járó összeget, nehogy már megszabják mikor használhatom. Hidd el, hogy nagyon sok olyan ember van aki bele fog ütközni ebbe a dologba. Leviszem Balatonra egy egyhetes nyaralásra (nincs mobilnet, nincs a bérelt házban sem net és igen este piálásnál haverokkal eljátszogatnánk) vigyem magammal minden nap le a parta valami kávézóhoz hogy 1 percre felmehessen a netre? Na nemáááár
És tudnék még jó pár példát idehozni ami már jelentősen növeli a problémákba ütköző userek létszámát. Azt meg én nem fogom tudni beosztani, hogy melyik parkolóban állok meg kamionnal, hogy legyen net
Azt mindig az aktuális munka dönti el... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én picit elkettyentem, mert engem egyik konzol sem győzött még meg.
Anno nem is emlékszem már pontosan, hogy miért X360-at választottam PS3 helyett – igazából a PC kiváltására kellett valami, amin játszani tudok, az exkluzív címek nem igazán játszottak ebben döntő szerepet. Aztán persze csak be kellett szerezni a Halo részeket meg a Gears-okat, amiket meg is szerettem, hiányoznának is, ha platformot váltanék. Persze van néhány PS3 cím is, amit szívesen kipróbálnék (pl. Heavy Rain vagy a Last of Us), de alapvetően multiplatformos játékokkal játszom így praktikusan nézve a dolgot jelenleg a PS4 tűnik ésszerűbb választásnak, már csak jelentősen olcsóbb ára miatt is.
Persze az elkövetkező néhány hónapban még elég sokúj információ jön majd, úgyhogy addig folyamatosan biztosított a frusztráltság.
Én is törpölök, de azért ez az egész 'milyen konzolt vegyek?' mizéria szerencsére nagyon first world problem.@(#1142) Xirtam: Szerintem a megjegyzések nagy részének sajnos van alapja. Vedd figyelembe, hogy az itt írogató emberkék nagy része az X360 topik törzstagja, így véletlenül sem lehet őket azzal vádolni, hogy az MS fikázásában élnék ki magukat. A kritikák nagy része bizony jogos, és valahol mindegyikünk, akinek X360-a van kicsit rossz érzésekkel szemléli az új dobozt, mert azok a dolgok mintha pont hiányoznának belőle ill. kevesebb figyelmet kapnának, amiért anno megszerettük a saját konzolunkat.
-
Tomics
addikt
Én se tudom melyiket válasszam. A forza az xbox felé húz, az ár meg a PS4 felé. Viszont jó móka lenne néha a kinect-el ökörködni, de nem tudom megér-e nekem ennyi pénzt. Exluzívok inkább az Xbox-nál fogtak meg, igaz egy Last Of Us-t szivesen játszanék PS4-en...hát nem tudom, egyelőre még az se biztos hogy össze tudok kaparni ennyi pénzt karácsonyig...meg ugye ez csak a konzol, akkor már kéne minimum 2-3 játék kezdésnek meg egy második joy ez alsóhangon +30-40 ezer.
Amibe biztos hogy sok órát ölnék az a Fifa, BF4 és a Forza. -
Xirtam
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én nem vagyok fanboy, van mindenem. És lesz is. Szóval nem érdekel, csak ez a fikázzuk az MS-t a szégyen. Amit meg a SONY csinál az isten, az ő gépük szép. Meg ezektől a Best network online game hülyeség a PSN! Hát ezen jót nevettem.

-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én is ilyen időszakomban vagyok most. Mint egy menstruáló milf.
Napról napra változik, hogy mit vegyek. Sztem nincs ezzel baj.
Szép lassan lenyugszik az ember és beáll valamelyik táborba.
Sokak szerint egy vicc ami megy a konzolok közül, de mivel 4-5 évre választunk gépet természetes, hogy egy kicsit frusztráltak vagyunk. -
MasterMark
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ráadásul ezekkel a fura váltásokkal.
-
Xirtam
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem mondanád? Szégyen amit csinálnak az emberek. Amit a Microsoft mondott az gáz amit a SONY akkor ő az isten.
Itt is szó volt TV, TV, TV , TV-ről, aztán ugyan azok az exluzív címek voltak amik az előző konferencián is. Maaaajd multis címek. Ami ki is fagyott. De ez még mindig nem gáz, hiszen SONY!

Microsoft jobban durrantott.
-
Xirtam
veterán
Hát ez a PS konferencia eléggé vérszegény volt! Sőt vicces volt.

-
Def26
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Hallod, már kezdesz Te is ilyen hülyeséget beszélni? Ittál valami szart vagy mi van veled?
Ha úgy gondolod, hogy csak cinkoskodni tudsz akkor inkább ne válaszolj. -
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Ne már.
Ezek olyan hülye megoldások, nem gondolod? Nem lenne egyszerűbb ezt eltörölni? Mégis miért értelme ennek? Megmagyarázták miért kell 24 óránként bejelentkezni? -
MasterMark
titán
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Ott állj meg 24 óránként egyszer, ahol van WiFi.
-
RevolutioN2
tag
A 24 órás offline limithez:
Tételezzük fel, hogy kamionsofőr vagyok (az leszek), nos kint vagyok 4-5 hetet európa országútjain. Levezetem a napi 9 órámat a maradék időben pihenésképpen szeretnék szórakozni xbox-al. Sokan csinálják ezt, én is erre gondoltam. A parkolók nagy hányadában nincs internet. Akkor nem fogok tudni játszani?
Mekkora hülyeség már. Jó tudom ez a réteg (internet nélküli felhasználó) nagyon vékonyka, de akkor is, nagyon sok érvet tudnék felhozni amellett, hogy hülyeség ez a 24 órás limit. -
Def26
félisten
válasz
Buster17
üzenetére
Live -os profil nekem is hiányozna. Sok haver, megszokott felület stb. Majd ha úgy látom jobban megy az xbox -nak akkor eladom a ps4 -et és veszek boxot. Nekem továbbra is a kinect a legnagyobb bajom. 99% -ban Battlefiled 4 -el játszom majd, leszarom a használt játék mizériát.
-
Buster17
addikt
Na? Konferencia után ki tér át a PS-re vagy ki marad a XBOX-nál?

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
, couldn't care less. -
MasterMark
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ryse se?

-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem nem adták el ma az új Xboxot. Minecraft, World of Tanks, really?
Egyedül az új Remedy játék az, ami egy picit érdekel (de bennük nem bízom, hogy végig Xbox exkluzív marad a cucc), a többi totálisan hidegen hagy. -
pzstm
titán
válasz
Mister_X
üzenetére
***“Games with Gold” free games offer available 6/10/13-12/31/13 for qualifying paid Gold members only. Xbox 360 games (selected by Xbox) available for free download from Marketplace only during specified half-month window; available games may vary by country. Some titles may only be available for download by account holders 18+. Kinect and/or hard drive required for some games. See xbox.com/live
Nekem ebből ez jön le...

-
pzstm
titán
izé nekem most esik le, hogy a havi 2 ingyenjáték csak most erre a pár hónapra vonatkozik xbox360-on

-
Mister_X
nagyúr
Nem rendelem elő az Xbox One-t, nem rendelem elő az Xbox One-t, nem rendelem elő az Xbox One-t! o.O Sony konferencia, segíts!
Na, jóccakát, korán kelés lesz.
-
Def26
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Eddigi tapasztalatok alapján nincs.
Ha ugyanaz a garanciális jog megy tovább xbox one -nál is akkor a next gen -nél sem lesz gond. -
rocket
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ausztriában kell megvenni. Szvsz 145-150k között el lehet hozni. Nem hiszem, hogy ez alatt be lehet szerezni itthon.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vekk200
tag
Azt is vegyétek figyelembe hogy ugye az ünnep miatt lehet adnak egy kis engedményt majd a kezdő árnak hogy azért fogyjon is..szerintem legalább is..

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szigetre nem vezették még meg a hálózatot ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, couldn't care less.

l.skywalker
IntelKiller7