Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Ezt egyáltalán nem mondtam én se.
A win7 szerintem az egyik legjobb rendszer, amit az MS valaha készített. A szalag menüt is nagyon megszerettem az évek során. De fenntartom a jogot, hogy ha nem tetszik a win8 start képernyője, akkor azt elmondhassam, mint a véleményem. Elhiszem, hogy egy érintőkijelzőn nagyon jól működik, de egérrel nem érzem jól használhatónak, egyszerűen túl körülményes számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7