- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
hocika
tag
válasz
(Kolombusz) #13133 üzenetére
Ha játszottál külföldiekkel akkor ök huzták le az arányod de nem kell vele foglalkozni nincs jelentősége a csillagok meg nem változnak csak ha nagyon rossz az arányod.
-
hocika
tag
Sokan azt hiszik hogy a Gow csak a meny és nyirj ki mindenkit játék pedig a multiban több taktika van mint bármejik játékban,sokat számit ha jol összedolgozik egy csapat,nem lehet 1-2 nap alatt megtanulni honapok kellenek mire rendesen belejön valaki.
-
hocika
tag
Nekem arkádom van mokázva eredeti a gta és nem szaggat amugy meg nem csak a gta-t lehet játszani rajta meg van egy 2006 os prémiumom nincs flesselve és azon sincs probléma a gta val tehát nyugodtan vegyél boxot.A kontrolert ingyen cseréli az MS a rosszat visza sem kell adni.
-
hocika
tag
A Harry Potter az szinkronos nagyon durva ugyanaz a hangjuk mint a filmben.
-
hocika
tag
A Rock Bandnek idehaza kicsit huzos az ára de ha jol tudom még kapni sem lehet.60000 FT-lessz mindenestűl.
-
hocika
tag
válasz
dragon1214 #12100 üzenetére
Sok értelme nincs zenét videot képet tudsz nézni a boxon keresztül,usb vel is össze lehet vagy hálokártyán keresztül.
-
hocika
tag
Én evvel arra akartam utalni hogy aki mokázik az könnyen megüti a bokáját,én amugy eredetivel nyomom a live miatt (igy nem lessz bann) aki meg eredetivel akar játszani az ne rendeljen a konzolboltosoktol hanem vegyen hivatalosan.
-
hocika
tag
Ha rám halgattok vegyetek inkább egy hivatalos hejen boxot minden okositás nélkül és utánna mindenki azt csinál vele amit akar ha fless közben kicserélik neki valami sza..a az már az ő baja.Simán átvernek egy javittot használt boxal.
-
hocika
tag
Ki menyit keres ökörség,meg lehet venni az eredetit csak meg kell gondolni hogy mit és kis türelemmel olcsobban is meg lehet venni.Aki meg azt mondja hogy(akkor minek vesz boxot ha nem birja fizetni) valamivel nekünk is kell szorakozni.Pl:nekem 3 gyermekem van keresek havi120000 ezret a feleségem gyesen van 30000 és ebből elég nehéz kijönni de futotta 2db boxra-és egy pár db eredeti játékra is.
-
hocika
tag
Akinek nem okoz anyagi nehézséget vegyen elitet később ugyse bánja meg.Én anakideén még 125000 ezerért vettem a premiumom én se bántam,pedig még a fizetésem se volt annyi egy honapban.
-
hocika
tag
A csavarozos modszerel jobban le kell huzatni a gput az alaplapra.
-
hocika
tag
Nekem 2 év alatt 3-szor ment tönkre az olvasó 2-samsung 1 hita.most benq van benne. 3 piros meg csak egyszer volt azt is házilag javitottam 800 Ft bol és stabilan működött.
-
hocika
tag
válasz
(Kolombusz) #11246 üzenetére
Majd megprobállak bevinni a társaságba de ha látod hogy játszik valaki a listámon nyugodtan jonolj be hozzá.
-
hocika
tag
Bocs egy kis reklám.Ha valaki akar jo dolgokat olvasni a boxrol,játék tesztek videok stb.föleg live oldalrol megközelitve meg sok hasznos tanács is van. http://my360.hu/
-
hocika
tag
-
-
hocika
tag
A GTA multia egyenlőre nem a legjobb álandoan kifagy vagy kidob a szobábol ranked meccsen gyengébb nettel nem is érdenes probálkozni.A plajer mecsek viszonylag jo de itt is kell egy kicsit jobb net külömben laggol. Amugy a szingli része nagyon jo nekem kevés hibával fut fagyni még nem fagyott.A pája mérete kielégitő álandoan taxival megyek mert kocsival elég sokáigtart egyik végéből a másikba eljutni.
-
hocika
tag
Nekem egy 2006-os premium gépem van elég szar az olvasoja néha nem olvassa a lemezeket de a GTA megy rendesen még nagyobb probléma nem volt tehát nem az olvasotol függ hanem attol hogy van-e hdd vagy nincs.
-
hocika
tag
válasz
(Kolombusz) #10017 üzenetére
Hát azért napi 6-8 orát megy a gép van hogy többet is,mert van 3 gyerek is.
-
hocika
tag
Nekem max 2 nap az aksi igaz csak 1800 de én livézek és a füleshasználat szivja rendesen.
-
hocika
tag
válasz
nsrking #9912 üzenetére
Szerintem is egész türhető a NFS PS de a filingj sehol nincs az undergrundéhoz az autokat feltuningolt álapotban segitség nélkül egész élvezetesen lehet dobálni és nemis ojan nehéz falnak vágni, a hangok nagyon jok benne szépen szolnak, de azért árkádosra sikerült a gama,livén meg élvezhetetlenül lagol.
-
hocika
tag
Ha lenne lóvém már szaladnák venni egyet de sajna ugye fizetésből élek.Többen mondták hogy egy jominőségű fülessel élvezetes de szerintem egy erősitő csak jobban szol nekem már azelőtt volt egy elég jo házimozim mielőtt megvettem volna a boxot de egy percig se bántam meg hogy vettem, egy házimozi évekig kiszolgál azt nemkell fojamatosan cserélgetni az enyém már 6-éves.
-
hocika
tag
Elég egy olcsob házimozi az se baj ha veszel egybeépitettet és akkor nem kell dvd nézésre használni az amugysem tul megbizható boxot csak az opt bemenet legyen rajta ha egykicsit jobb minőségü drágább egybeépitettet veszel az is elég szépen szol és 25 nm szobába 300W bőven elég.
-
hocika
tag
http://www.addel.hu/store/termekfotok/734/nagyarufotok/113599_nagyarufoto.jpg
-
hocika
tag
válasz
Max_Power #9817 üzenetére
Azt hogy lessz live az ügyfélszolgálatos mondta,amugy meg amiatt hogy magyar ip ről játszol nem banolhat mert mivan ha Angol vagy csak itt dolgozol és ugy használod a livét.Meg semi hátránya nem származik a livésekből csak előnye bár az a pár ezer lové biztos nem hiányozna neki.
-
hocika
tag
Álitolag az idén lessz Magyar live (hiszem ha látom).Nem hiszem mert amikor csinálod a live Gamertagot ott ugy is kérdezi.
-
hocika
tag
Erősitőt 35-40 körül lehet már kapni csak figyelni kell rá hogy legyen rajta optika,egészen más rajta játszani ég és föld szerintem senki nem bánja meg ha kiprobbálja.
-
hocika
tag
A harmadik javitásnál ajándék jár egy játék meg 1 honap live bár azt adják elsőre is.Általában cserélik az egész belét a gépnek csak a műanyag a régi.
-
hocika
tag
A fagyás sokmindentől lehet,nem feltétlen lesz hárompirosledes,ha sokszor egymásután kifagy akkor valoszinű az lesz de de az enyém fagyás nélkül lett az.Bekapcs és már pirosledes.
-
hocika
tag
Hello az uberkonzolnál a gta4 előrendelés 14900 ha bemész érte a boltba ha nem akkor posta ez elfogadható ár szerintem.
-
hocika
tag
Az igaz hülye aki eredetit vesz.De a biztonság hogy nem banolnak és gari is van rá megér egy pár ezret.
-
hocika
tag
A boxot viszalehet álitani eredeti állapotba és akkor mehet a szervizbe.Bannolás meg nem volt már 4 honapja ( éppen ezért várható nemsokára.) Amugy én is eredetibe nyomom.A live azért jó mert nem a buta gépnek lövöm le a fejét könyedén.
-
hocika
tag
Bár ez még tavaj volt.
-
hocika
tag
válasz
Mr.Grincs #9141 üzenetére
Veszel egy Arkad gépet 50 körül 7 körül megfless live nemtul drága ki lehet birni ha lebanolnak 15 veszteséggel eladod és veszel másikat és eggy játék árából honapokig játszottál.Eredetibe meg sok jó játékot olcson használtan meg lehet venni rengeteg ismerősöm van akinek mindkettő gépe van de inkább a boxal nyomja livén mert az egyenlőre mérföldekkel jobb és több a játék is.
-
hocika
tag
válasz
Devastator #8875 üzenetére
Hát egyenlőre több a jo game az x-re.És én most szeretnék játszani nem 6-8 év mulva.
-
hocika
tag
válasz
GeneraL_XTX #8863 üzenetére
Helló General xtx,todod ki vagyok?A Lagenda.
-
hocika
tag
Én inkább gow-ban utazom.
-
hocika
tag
Régebben én is varezos voltam mindig uj játék és a felét se játszottam végig.aki livézik az tudja hogy kb 3-4 játék megy fojamatosan a többi mind hulócsilag 1-2 hétig megy utánna mindenki visszatér a régihez.Amugy a barátokat megkérded mejiket érdemes megvenni vársz egy pár hetet és olcsobban használtan megveszed vagy elcseréled valameikkel.
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS