Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
Én is az Apple-ra gondoltam blikkre, de mit tudtam én. Aztán megnéztem a Lenovo-kat, de bevallom, ha ennyit kidobok, akkor már a dizájn is számít, az én ízlésem szerint ezek a cuccok pedig a béka feneke alatt vannak.
Marad a Dell, mint koncepció. Csak kápé nincs rá
(#49064) Thome: Szerintem ezek kicsit geek, mindent összezsúfolt cuccok, én jobban szeretem a letisztult eszközöket ilyen téren. No meg a support sincsen olyan magas színvonalon, mint a Dell-é vagy a HP-é (a Sony-ról sajnos ilyen téren nem tudok, pedig egy Vaio is elgondolkodtat), és a sok lóvé kifizetésével pont az a cél, hogy magyar kiskeres vagy nagykeres színét se kelljen többé látnom, csak a futárt, aki viszi és hozza, ha baj van

Aktív témák
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest