Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
SFONarayan
tag
-
Mr.Grincs
veterán
-
StLui
veterán
Multiformatot nem is írtam, na azokat el kell felejteni, nagyon vicces cég
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Mr.Grincs
veterán
-
StLui
veterán
Felhívtam őket telefonon, hogy megjött-e az MW2pack, azt modta igen, de csak német. Kérdeztem és akkor annyi amennyi a honlapon (tegnap) szerepel: 79900. Nagyon bizonytalan hangon azt felelte igen, mondtam megyek akkor valószínű. Odamentem, de már akkor sejtettem, hogy potyára, de úgyis arra volt dolgom, közelben voltam. Várnom kellett 10percet, rögtön jövök miatt, addig a kutya sem jött oda, nemhogy vevő, de amikopr visszajött a srác azt mondta, hogy azóta pont elvitték egyszerre mind a két darabot, de holnapra megint érkezik a szállítmány! Mire hazaértem már ki volt írva a 84990-es ár.
Meg is mondtam ott a srácnak, hogy szerintem kamu a dolog.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
sgx
tag
Hat nem tudom...2 boltjuk is van, en a kispestiben vettem meg az Elite-emet, es meg voltam/vagyok veluk elegedve...igaz h a neten elotte 2 nappal es utana 2 nappal is 62990-ert arultak a forza 3-as pakkot, en meg 65-ert vettem, de 2 rugon nem fogok agyalni es idegeskedni...a lenyeg a szamla, es ha esetleg problemas lesz az xbox akkor tudjam hasznalni a garanciat...
Amugy ha jol latom meg igy felemelve is olcsobb az MW2-es pack naluk mint a legtobb helyen...
-
Mr.Grincs
veterán
Én is láttam, hogy ki volt írva még a múlthéten hogy 79,9K még gondolkodtam is a dolgon, hogy vegyek. Ezek meg nem írják ki hogy német Szánalom az egész.
Arról nem is beszélve hogy úgy tünteik föl mintha full Elite pack lenne Pedig köztudott, hogy ez skót elit.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
heihachi
addikt
elotte 2 nappal es utana 2 nappal is 62990-ert arultak a forza 3-as pakkot, en meg 65-ert vettem
Magyarul jól átbasztak, de meg vagy velük elégedve. Vagy 65-ért vetted, de nem náluk? Nem igazán értem.
Én egyszer akartam náluk venni 120-as vinyót, még amikor 30k-ba került a cucc, tehát nem ma volt Honlapjukon kint volt, hogy van 29k-ért, felívtam őket, nem vették fel, hát odamentem, persze nem volt, de van 20-as (szerintük) jó áron. Mondták, hogy majd lesz, péntekre, hát nem lett (de a honlapon azért fent volt), de hétfőre lesz, hát nem lett (de a honlapon azért fent volt). Mentegetőztek, hogy hát igen, mert pénteki szállítmányban lesz, abban sem volt (de a honlapon azért fent volt), de ha akarom megrendelhetem 32k-ért. Köcsög egy banda, soha többet a környékükre nem megyek.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
SFONarayan
tag
Húúú, ezt meg elfelejtettem megkérdezni... H megy ennek a garanciális ügyintézése? Én a Saturn-ban vettem (részletre, mert jó konstrukció volt, bár maga az ár az gyalázat), de gondolom nem ők fognak vele foglalkozni, ha netalán baja lesz... Mondani meg nem mondtak semmit, csak, h 1+2 év a gar, én meg a nagy izgalmamban nem kérdeztem, h ok, de miként megy majd ez...
XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz SFONarayan #39210 üzenetére
Ők nem intéznek semmit, ha meg igen akkor szerintem heteket is várhatsz.. MS fogja neked intézni ha baja van. Csak fel kell hívni őket ha leseggelt a cucc és akkor tudják a dolgukat, megy a futár, és viszi a szervízbe, meg hozza is vissza neked a kis kezedbe.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
BaLee
addikt
válasz SFONarayan #39213 üzenetére
Írom amit én hallottam: regisztrálnod elég akkor ha gond lesz vele, addig nem kell, mert ha eladod akkor nagyobb hercehurca átregisztrálni más nevére.
Számla meg semmi nem kell hozzá, ezért tök mind1 melyik boltban vetted, csak az Xbox száma alapján kell beregisztrálni. -
StLui
veterán
Na ezt nézzétek, ma 302Ft 1angol font és 2,95 font az ide posta, (UK-ba ingyenes):
MW2pack Angliából
lehet én leszek a kisérleti nyúl összesen nincs 77eFt !
Egyszer rendeltem angoloktól egy íjjat, és semmi gond nem volt 48óra múlva vettem át !
olcsó a font ez most nagy előny[ Szerkesztve ]
-
sgx
tag
válasz heihachi #39209 üzenetére
jol latod, 65-ert vettem naluk...aznap az oldalukon 65-ert is arultak, tehat eleve ugy mentem oda h 65-ot fizetek...az en szemelyes problemam h csak aznap ertem ra megvenni mikor magasabb volt az ara, ami meg igy is ugyanannyi volt mint barmely mas boltban...
amugy a bolt kivalasztasaban fontos szerepe volt a lakohely kozelsegenek, az egesz varoson at nem akartam hurcolni a cuccot... -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem ez mégjobb vételnek ígérkezik [link]
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz Mr.Grincs #39216 üzenetére
Hol olvastátok Ti, hogy kiküldik??
Unfortunately we are unable to ship orders weighing over 1kg (e.g. most hardware) overseas - please either select UK delivery, or delete hardware from your basket to enable an overseas delivery.
Mert a rendelés végén ez szerepel... alien kollega meg azt mondta, hogy pár kiló felett már nagyon megugrik a költség és kb. 7-10 ezerből hozza el a futár![ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
StLui
veterán
válasz Mr.Grincs #39218 üzenetére
itt most az árfolyam a lényeg ugye, nem árulnak boxot? vagy valamit rosszul nézek?
Közösen nincs értelme rendelni, egyrészt nő a rizikó, inkább várja meg egyikünk, mire jut a másik. Másrészt 1000Ft a posta, többe kerülne egymással leszervezni a dolgot
-
SFONarayan
tag
[link]
Erről mi a véleményetek? Vagy esetleg személyes tapasztalat vkinek?XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
Mr.Grincs
veterán
Azt tudnám megcsinálni, hogy keresztanyűámmal megvetetném, mert ő Londonban lakik neki free lenne a balhé. És akkor ő elküldené nekem, vagy ha több farabot rendelnék akkor azokat is. Kérdés az mennyi a posta onnantól egy ilyen súlyú csomira.
SFONarayan: ha engem kérdezel én egy fillért nem adnék érte. Ha 3 ledes akar lenni a boxod ez sem fog az útjába állni.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Atomgeszi #39219 üzenetére
"Sajnos nem tudjuk szállítani megbízások súlya több mint 1kg (például a legtöbb hardver) tengerentúli - kérem válasszon Egyesült Királyság vagy a szállítást, vagy törölje el a hardvert a kosárba, hogy tengerentúli szállítás. "
igazad van nekem is ezt írja guglival fordítvaKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz SFONarayan #39221 üzenetére
újfajta gépre fölösleges zajkeltő szerintem
-
SFONarayan
tag
Na vazze, én meg megvettem... "Papíron" nem lesz 3LEDes, mert Jasperes, és elvileg ugye ezek már javítottak, viszonylag szellőző helyen van, van hely mellette, mögötte, de annyi rémséget olvastam erről a 3LED-ről, h már attól parázok, ha bekapcsolom...
-
Atomgeszi
veterán
Ezt az MS kifejezetten tiltja , hogy használják a userek mert hogy a tápkábel előbb megy ebbe és csak utána a boxba és lehetnek olyan kivételes helyzetek , hogy nem kap elég áramot a box(mert előtte ebbe a kúlerszarbamegy) és azért lesz 3LED-es ilyenkor viszont nem vonatkozik a garancia.
Mr.Grincs
Engem is már régóta foglalkoztat ez az angliai rendelés de mire elküldeted futárral minél nehezebb annál drágább. Nézz meg egy ups honlapot vagy dhl vagy dpd-t. Szerintem bedobozolva számolhatsz 8-10 kilóval.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
SFONarayan
tag
Na fa*a... Egyre jobb... Akkor szerintem megy vissza a Vaterára azzal a lendülettel, ahogy megkapom...
-
Atomgeszi
veterán
válasz Mr.Grincs #39222 üzenetére
Na:
DPD
Angliából kb 5 munkanap azt írják és (ár/csomag)
5,1 – 10kg 4200Ft
10,1- 15kg 4400Ft
25,1 –31,5 kg 5300Ft
Az áraink nettó árak és nem tartalmazzák az üzemanyag felárat.
Már csak kérdés mennyi az üzemanyag felár.. asszem 11%Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
szaszlaci
addikt
Hi!
Ne használd, semmit nem javít, inkább ront hosszútávon, ahogy lerakódik benne a por.
A Micr. "csak" nem ajánlja, garanciát nem bukod el miatta. Azért a Jasper sem életbiztosítás, csak jóval kisebb az esélye, hogy tönkremegy.más: Tudtok olyan játékot ajánlani, ami Guitar Hero fajta, de nem kell hozzá játékgitár? Egyedül a 3. részről van tudomásom, hogy ez teljesülne, de van talán másik is.
Köszi.[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Mr.Grincs
veterán
Lehet beleférne de ott szerintem már a darabszámot is nézik, de ha egy ember rendeli meg akkor lehet egynek nézik és akkor nagyobb dobozba paszírozzák bele és akkor egy tételként jön el.
-
Csabee.
nagyúr
Ma néztem ElectroWorld-be forza 3 sima dobozos 12.000Ft volt ..
Üdv: Csabee.
-
alien_
őstag
válasz szaszlaci #39236 üzenetére
Alapvetően úgy működik, hogy a tényleges súly nem számít, ha a méret alapján kiszámolt súly a nagyobb: például egy 70x50x40 -es csomagnál (70x50x40)/5000=28kg. Lehet toll is a csomagban, akkor is 28kg-mmal számolnak, és ezt a legtöbb szállító valami ilyesmi módszerrel csinálja.
Swarm is coming.
-
StLui
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
No akkor mi legyen? Mert nekem nagyon bejönne a COD MW2 és a Forza 3 pack annyiért amennyiért árulják.
-
Mr.Grincs
veterán
Én a COD MW2 és Forza packot rendelném, de a francnak sem kéne a forza 3
-
Mr.Grincs
veterán
Hát túl nagy trauma nem lenne eladni, de így 59651ból megvan az egész két játékkal újonnan, + a kérdéses posta. Máshol 204 font CODM2 vel. Így érthető hogy melyiket venném.
[ Szerkesztve ]
-
szergely001
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok az xbox360 világában. Az a helyzet, hogy most vettem egy elite 120GB -os boxot stb stb... minden szépen is megy, gondoltam spórolok és veszek egy fullhd monitort.
Találtam ezt: http://www.aqua.hu/?id=termekek&art_id=70582
Mondom teljesen jó 36k fullhd, kiváló lesz első körben.
Hát nem.
2 különböző cabelt vettem már, 640x480 -nal feljebb állítom az xbox360 -t, akkor elkezd homályosodni illetve szétesik a kép, ilyen szellemképes lesz.
Egyszerűen már nem tudok mit kitalálni végső esetben szoktam fórumokon írni nos, én passzolok. Se az Xbox360-on se a monitoron képtelen vagyok állítani Hz -t, vagy én nem látom vagy nemtom, kérlek segítsetek mi lehet a gond.
Köszi!
-
szaszlaci
addikt
válasz szergely001 #39245 üzenetére
Milyen kábelle próbálod használni?
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szergely001
csendes tag
válasz szaszlaci #39246 üzenetére
Vettem eredetit és utángyárottat is. Eredeti valami 7k volt utángyártott meg 4k. VGA és 2 RCA kimenet van a cabelen... nem értem. Lehetséges, hogy dashboard frissítés kellene? Live -ra nem szeretnék felmenni, lehetséges ezt máshogyan? Nem igazán fogom fel mi lehet a probléma... 2 monitoron is próbáltuk igaz mindkettő asus volt. De nem értem.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szergely001 #39247 üzenetére
Beállítási probléma lehet amit a boxon kéne beállítanod. HD és FULL HD monitornál tökéletesen kéne mennie.
-
SFONarayan
tag
Én is monitoron használom, de mivel a PC is arra van kötve, állandóan cserélgetni kell a DVI csatlakozót (a box DVI-HDMI átalakítóval van rákötve), a felbontás 1650x1050, de nekem nincs vibrálás...
Talán kicsit OFF a kérdés, de mi a különbség a DVI/DVI-I/DVI-D között? Meg mi az a D-SUB? Mert szeretnék venni egy másik monitort, ami csak az XBOX-é lenne, de a monitorok leírásánál a fent említettek vannak vegyesen, és sajna nem vágom, h mi mit takar, és nekem mi lenne a legjobb... Kösz, ha vki felhomályosít...Ja, meg a DVI-knél van olyan, h SINGLE LINK, meg DOUBLE LINK... Mit takarnak?
[ Szerkesztve ]
-
szergely001
csendes tag
Sajnos nincs 5letem amint átállítom 640x480 -nál nagyobbra rögtön elmosódik a cucc... Monitoron nincs hz állítási lehetőség, én még nem találtam rajta, most már idegesít, hogy nem tudom kihasználni... :/
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest