Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Én itt hirdettem egy párat de még ingyen sem kellett senkinek sem, de még megvannak
Nagy_Matessz: Olvasd el az első hozzászolóást, abból minden ki fog derülni számodra, ha nem akkor kérdezz bátran.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
veterán
Sziasztok!
Pendrivera másoltam 1 avi-t, de a feliratot nem nyitja meg a Box.
Nevük megegyezik, srt kiterjesztés.
Mi lehet a gond?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Djuree
félisten
válasz Nagy_Matessz #27699 üzenetére
50k
45 a zsír új jasperes arcade.
40-et talán megér[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
Az írott játékk nem érnek egy nagy kalap sz@rt sem, max a nyersanyag miatt kerülne 50 be, de annyit meg nem ér.
Djuree kolléga is leírta, hogy kb 40K amit ér/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
hdman
őstag
Hát ez így nagyon sok. 40 ért veszel Arcade-ot (zsír újan, és persze jaspert), vagy rádobsz 10 et és veszel egy szintén zsír új 60GB Pro packot.
Nembeszélve arról,hogy egy éves a cucc, ki tudja mikor jön érte a kaszás
Sopron city :)
-
Xirtam
veterán
-
tiv83us
veterán
Koszonom, koszonom mindenkinek, really
Tudjuk-tudjuk, vizzel toltod meg oket a pajtasaiddal, hogy utana megdobaljatok vele az artatlan jarokeloket
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tiv83us #27713 üzenetére
Nem felejtettelek el én sem, úgyhogy BOLDOG NÉVNAPOT És remélem nem én vagyok az utolsó aki kíván (mármint BOLDOG NÉVNAPOT)
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tiv83us
veterán
válasz Xirtam #27717 üzenetére
Meg ket ora es kinyitom a Szex Topic-ot, de addig is hadd adjak egy tanacsot. Ne hasznalj Durex-et, foleg ne pirosat. :
ps: A legjobb, ha nem hasznalsz semmit, foleg 2 ev utan, de ez mar a te es a baratnod dolga, de az X360 koztudottan nem szereti a Durex-et, a scotch-al viszont semmi baja, mindennap kap belole egy lottyintest
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
spammer
veterán
Ezeket az 576 újságokat minden bolt szórja ennyiért vagy egyedi akció volt ott? Neten meg lehet ezt rendelni? Mert én hiába nézem az oldalukat, nem találok erről infot. Ennyi pénzért jó lenne.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Djuree
félisten
skacok ez a resi5 qrta jóóóó!!!
aki nem próbálta az pótolja be gyorsanLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
burgatshow
veterán
Egy délután alatt végigtoltam a Fable 2-őt. Megint. Megyek végre Gargoyle-okat vadászni...
-
Skynet258
veterán
Srácok van pár eladó játékom, vihetnétek belőle valamit
-
burgatshow
veterán
Reggelt!
Nem tudom van-e itt a fórumon valaki, aki nekiállt-e már a Fable 2-ben a Hero Dollok összegyűjtésének.
Esetleg ha van akkor csatlakozhatnék?
Vagy valami, mert jó lenne megszerezni az achievementet...
-
hdman
őstag
Spammer: Hát igen, elég sok a tyúkbél, még nem volt pénzem vezetéknélküli megoldásra Állítólag már van ilyen is!
Spammer 2: Én speciel a győri boltjukban vettem, de szerintem minden 576 boltban meg lehet venni. Én is egy deus ex machina által vettem észre Leesett egy 100 forintos, hajolok le érte, és pont ott voltak a pult alatt kirakva kb a térdszintnél Alapból ki a rák veszi ott észre???
Amúgy visszamenőleg az összes évfolyamot meg lehet venni, talán 1-2 fogyott ki a '97-es kezdés óta.
Most azon agyalok,hogy megveszem a 2007-es évfolyamot is a BioShock cikk miatt
BioShock állapotjelentés: még kb 2 pálya, acsik: 40/50, GS: 410/1000. (Azért az komoly, hogy ennyit megcsináltam és ilyen kevés pontot kaptam nem baj majd a végén ontja magából )
Ha valaki postán akarja megrendelni, ahhoz még hozzájön 1000 Ft postaköltség. (de ez nem biztos, lehet rosszul emléxem)
t|-|om!: egy délután? vaze!
u.i. én tuti nekiállok, de a Bioshock után HL2, aztán utána jön Fable2. Ez még kb. 1 hónap.
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
válasz burgatshow #27731 üzenetére
Bioshock elég hosszú, átlagos játékosnak kb 20 óra, én már kb 25nél vagyok és még kb 2 pálya van hátra. Én viszont elég alaposan játszom, mindent megnézek,elolvasok,összegyűjtök, próbálom a lehető legtöbb acsit kiszedni.
Egy szó mint száz, kifacsarom az utolsó bit-ig
-
p_milan
aktív tag
válasz burgatshow #27731 üzenetére
Én most nyomom az Orange Boxot. Nem mondanám, hogy gyorsan végig lehet rajta szaladni, az a 99acsi elég sok. Bár, ha a két hétvégére úgy gondoltál, ogy 2*48óra, akkor lehet, hogy összejön. Acsik nélkül simán.
A Fabel 2 nekem is egy hónap múlva esedékes, úgyhogy mehet majd.
(..(.)..)
-
-
hdman
őstag
válasz p_milan #27735 üzenetére
Én most Bioshockból akarok mindent kiszedni egy végigjátszással. Azért tart ilyen sokáig. Az első pályán lehet nem szedtem össze mindent, mert akkor még új volt a szisztéma, de szerencsére a metróval vissza lehet menni a legtöbb helyre! Sok a gyűjtögetnivaló, meg hardon azért nem piskóták a slicerek.
Ki szoktam nyomtatni az acsilistát, és céltudatosan megyek,hogy ne kelljen újra kivinni a játékot, pláne ilyen hosszút
-
breetai
aktív tag
Hi!
Miként kötötted össze az XBOX-od a Logitech cuccoddal!??? Nekem is ilyen 7.1-esem van azt nagyon mozgat.
THX!"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy még nem regeltem az xbox live-ra, de ma elgondolkodtam, h azért jó lenne legalább a patchek miatt a silvert aktiválni. Csináltam UK-s mailcímet, de mielőtt létrehoznám az online profilt lenne pár kérdésem!
1: elvileg a boxomhoz jár ingyen 30 napos gold előfizu, ami majd nagyon jó lesz nyárra, mikor lesz időm esetleg multizni, de jelen pillanatban nem akarom felhasználni. A kérdés, hogy mikor aktiválom az accomat akkor be tudom most 1-2 hónapra állítani a silvert és majdan átállítom goldra és felhasználom az ingyenes kupont?
2: a mostani offline profilom statjai mind átvándorolnak az onlinera? (maximum más nick alatt lesz, hha éppen a jelenlegim már foglalt online)
3: csakhogy biztosra menjek: a silver membershippel az ingyenes patcheket, kiegészítéseket megkapom (pl. burnout paradise-hoz, fable 2-höz, stb), a gold membershippel pedig tudok multizni, fizetős dlc-ket töltögetni, demokat vadászni, tulajdonképpen az ms pontjaimat elkölteni.Xbox GT: nozsolt
-
-kdM-
senior tag
válasz p_milan #27737 üzenetére
fallout 3-at en notebookkal az olemben toltam vegig
kabalthenbk: amikor beregelsz live-ra automatuksan kapod a gold-ot, de ossz haromszor ezt eljatszhatod
gold annyival tobb mint a silver hogy par nappal hamarabb letoltheted az uj demokat es jatszhatsz lice-on
[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
Hali!
1. Én is így csináltam. Az 1 hónap gold a regisztrációtól ketyeg, legalábbis múlthéten ezt az infot kaptam, mert nem tudtam érvényesíteni a goldom. Ha valaki mégis tudná hogy kell utólag, az szóljon nekem is.
2. Ne álmodozz. Az offline profilos dolgaidat nem fogja átrakni az új profilba.
3. Kb igen, tölteni demókat is fogsz tudni silverrel, csak várnod kell egy pár napot.
(..(.)..)
-
Skynet258
veterán
válasz p_milan #27737 üzenetére
Ha itt regelve vagytok, akkor még papír sem kell, lehet pipálni oldalon belül a kész acsikat. Mellettem is itt a laptop, aztán pipálgatom ami kész van Ha meg nagyon keveset sikerül magamtól összeszedni, akkor átnézem, mi az amit még meg lehetne csinálni.
Akárki akármit mond, szerintem ez az acsi dolog tök jó arra, hogy kissé kitolja egy-egy cucc játékidejét
A Lego Indy is kész volt rég, de csak valami 50%-ot írt a stat. Na nekiálltam, már csak két acsi van hátra, és a 100% is megvan. Acsi nélkül valószínűleg nem toltam volna tovább. -
p_milan
aktív tag
válasz Skynet258 #27746 üzenetére
Így érthetőbb egy kicsit. Regelve vagyok én is, csak ha az asztali gépet az ölembe veszem nem kényelmes. De pipálgatom én is nagy erővel ott is, de a papír kényelmesebb.
kabalthenbk : Én is ezzel szívtam, úgyhogy amikor megvettem a boxot gyorsan netre raktam, aztán létrehoztam az OnLine profilt, és azzal játszottam Offlineba, mert netem az nem volt a Box közelébe. Az az egy hónap gold meg nem egy nagy összeg, nem is bánom, hogy buktam.
(..(.)..)
-
OddMan
őstag
Call of Duty 3 Xbox360 demo letölthető valahonnan?
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest