- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
whitezo88 #15498 üzenetére
Megírod neki, mit jelent a név angolul
Béta: a kliens nem szereti a disembedded libraryket, így kénytelen vagyok embedded módban használni; ezzel jópár addon működni kezdett (pl. nQuestLog, Omen). Ugyanakkor semmilyen buff addon nem működik, ugyanígy a unitframe-ek buffmoduljai sem, mert megváltozott a Blizzardos API és még nincs átirat semmihez.
szerk: ja igen. Aki csak egy kicsit is szereti a lore-t, az feltétlenül toljon el majd egy DK-t legalább addig a másfél-két szintig, amíg megvan a bevezető questchain... nagyon érdemes.
-
nierthen
tag
PH népe! megérintett Fortuna keze, s estére egy béta kulcs landolt a levelesládámban! akkor már egy buliban voltam, ezért nem tudtam sajnos mit kezdeni vele, de ma már igen. átkopiztam két karaktert, egy hetvenes shdwpapot, meg egy 69-es BM huntert, most töltöm le a mintegy 2gigás patch-et, ha ez megvan irány COLDARRA realm.
nagyon örülök. estére már talán játék is lehet belőle. valszeg a papot fogom tolni előre, Wolvi beszámolóit meg szives örömest olvasom a DK-ról.
jippijuppijuhéjj
-
whitezo88
nagyúr
amúgy ha egy magyarul nem túl szép nevű embert reportolunk, a külföldi GM honnan tudja (főleg ilyen hamar) hogy tényleg nem kéne?
-
Gyors kérdés: Paladint gondolom retri ágon érdemes lvlezni, ugye?
-
elit_hun
őstag
válasz
LucifeI2 #15491 üzenetére
Hát, ha majd valamelyik hozzád hasonló vaskalapos, gyerekkor nélküli emberke reportol emiatt, oké, megváltoztatom valami másra
CactuS: Szépnek nem mondanám, de legalább egyedi
-Jackson-: rank 14Grand Marshal vagy High Warlord? Nekem a legtöbb gold ami egyszerre volt nálam 2100 volt
-
Azazello-
senior tag
vannak itt akik Venure Co-n nyomjak?
-
LucifeI2
őstag
válasz
elit_hun #15487 üzenetére
Már bocs, de elég szánalmas a karaktered neve. Pont egy hasonlót reportoltam egy GM-nek a minap, kb. 1 perc múlva jött is a válasz és meg is változtatták a nevét.
Darth_Revan: GZ! Én amikor kifarmoltam a pénzt, miután megvettem a mountot még aznap visszafarmoltam a felét. Epic mounttal annyival gyorsabb farmolni ha herbalista vagy. De ha vannak még megmaradt questek, azokat is nagyon gyorsan meg lehet csinálni és egész jó pénz jön be belőle.
-
-Jackson-
őstag
válasz
Darth_Revan #15489 üzenetére
anno vidáman kifarmoltam rank14-et, de 1000g-t csak akkor láttam mikor 60-tól 70-ig szinteztem. szép munka
-
Darth_Revan
veterán
Tegnap volt egy kis "szabad" napom így kifarmoltam a hiányzó 2500g-t az epix mountomhoz...és ma végre sikerült is megvenni a skill-t
-
elit_hun
őstag
válasz
Darth_Revan #15479 üzenetére
Nálunk még mindig 680-750 goldért mennek el, és veszik is rendesen, a 40AP kék verzió kerül nálunk 260 goldba
[Arathor, horda oldal]
Közbe meg kész is lett a twinkem, még hiányzik neki a trinket+WSG markos gyűrű, de már alakulgat, holnap meg is csinálom neki rendesre a támadások/skillek elrdenezgetését.
kép btw
armory link Nem egy nagy szám szupertwink, de nekem így is megfelelfegyó+köpeny+egyik gyűrű tudomásom szerint a lehető legjobb, szóval nincs okom a panaszra
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Darth_Revan #15483 üzenetére
és miért rerolloltál?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Darth_Revan #15481 üzenetére
kis off: jól emléxem h te PE-s voltál?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Darth_Revan #15479 üzenetére
BSen [link]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Mennyi a valós ára ennek? Kifarmoltam (12 órámba telt) és legyártottam 5öt, mert úgy tudtam, hogy jó áron el lehet adni...470g-ért hírdetem és nem nagyon kapkodnak érteSőt még egy 64-es pala olyat is rámírt, hogy "rofl that goes for 260g nowadays"...tényleg már csak ennyit érne ?!
-
whitezo88
nagyúr
villámkérdés: Wolvi voltál már Dalaranban? ott van Rhonin? Meg esetleg més más neves emberke?
-
Cathfaern
nagyúr
-
Wolverine
félisten
Én úgy tudom, a viewporttal csökkentett látótér esetén a kitakart felületre nem számol, de ennek nem fogok utánanézni most
Azok a szárnyas koboldok - mint látszik - Val'kyr Battle-maidenek (szabd fordítás: Valkűr Harcos Szűz); 2,5 méteres szárnyas lebegő nőcik bazi nagy fegyverekkelcsak épp itt a fele mindkét karakternek a talaj alatt van. Ma csinálok egyről jobb shotot is
-
Luos
tag
Futtasd le a blizzard javitós cuccot, a wow mappájában Repair.exe, hátha megoldja.
Wolverine, en azt hallottam hogy a viewporttal nem lehet fpst növelni mivelhogy a videókártya ugyanugy kiszámolja, csak nem mutatja meg, ettől függetlenül szerintem sokkal jobb ha az action barok/chat alatt nincs semmi, és lehet normalisan nézni, meg ha olyan a kedve az embernek és mellékattint valaminek nem veszti el a targetet.
Arthas szerintem is jó hülyén néz ki, meg valahogy olyan bután áll azon a képen. Remélem legalább a nevét rendesen kiirják hogy nemtommi, Lord Arthas <The Lich> , de nem igy teszkósan hogy the lich king...
Mik ezek a szárnyas koboldok? -
Cathfaern
nagyúr
Kliens az maga a WoW program ami fel van telepítve a gépedre. Szerencsére szabadon másolható, nem ír a registrybe, így ha van ismerősöd, akinek van működő verziója, akkor egyszerűen átmásolod tőle, s jó lesz nálad is. Interface meg WTF mappákat meg azért kell elmenteni, mert azok tartalmazzák a saját beállításaid. Ha nincs ismerősöd, akkor az egyetlen biztos megoldás, ha újrarakod a WoW-ot (értelemszerűen ezen mappákat akkor is mentsd le).
-
Wolverine
félisten
válasz
Cathfaern #15465 üzenetére
Egyrészt kisebb a renderelt terület (így fps-t nyerek), másrészt normális esetben az tele van action barokkal, FuBarral, chattel
Igaz, jelenleg jópár addon nem működik; alapvető librarykre mondja azt a kliens, hogy inkompatibilisek...
szerk: XmogX, próbálkozz egy Repairrel, valsz. segíteni fog.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Wolverine #15463 üzenetére
Ez a viewport addon miért jó? Értem, hogy kellemesebb a szemnek a wide (én is jobban szeretem), de ha már adott a felület, akkor miért jó leszűkítani?
Vagy azt elfoglalják az addonok, action barok, stb s így nem felesleges terület? (csak a képen ez most nem látszik)
CactuS:
Szerintem is az, kicsit furcsa is ettől, elüt a környezetétő. -
Wolverine
félisten
Remélem, senki nem veszi floodnak, hogy megint írok
Mindenesetre elkészült a "kalandjaim a bétaszerveren" című horrorkomédia 2. felvonása
-
Wolverine
félisten
Ehh. A szerverlag miatt játszhatatlan néha a béta...
-
Wolverine
félisten
Elkezdtem az addonok tesztelését... van, amivel nem is próbálkoztam, mert olvastam, hogy nem működnek (pl. a FuBar), és van, amiről bebizonyosodott, hogy libraryk hibája miatt nem megy... no meg persze olyan is, ami natúrban döglött (pl. Omen).
-
-Jackson-
őstag
na helló, látom még elegen nyomjátok
. novemberben megszabadultam a 200+ played-es karimtól, aztán még februárig nyomattam uncsitesóm levedlett shammy-jával, aztán végleg elegem lett belőle. már rég nem olyan a pvp mint a régi szép időkben
.
tavaszra ha minden igaz készen lesz a High Warlord optikás robogóm (Wrothag emlékére épül), mint [Black War SR], esetleg ha gondoljátok majd lökök fel róla képeket.
addig is jó függést nektek, sok lootot és mégtöbb hk-t! -
Wolverine
félisten
válasz
bobace #15456 üzenetére
Nem is ezt vettem ki, hanem egy healer mace-t végül
Az jobban zavar, hogy ha prowlba megyek, nem vált az action bar.
Ja igen, ez lett Ydri kezdő 70-es talentje; a Brutal Impactről két pont átkerült a Master Shapeshifterre, a Savage Fury két pontja átkerült Predatory Instinctsre (live-on csak 3/5-re van kitéve), illetve a Primal Tenacity 3 pontját áttettem Imp. Mangle-re (az a 34 energys Mangle...)
-
XmogX
tag
Hello mindenki! van egy problémám. mégpedig az, hogy felraktam a 2.4.3-mas patchet és amikor belépek egy szerverre ezt a hibaüzenetet kapom:
This application has encountered a critical error:
ERROR #131 (0x85100083) File Corrupt
Program: D:\Game\World of Warcraft\Wow.exe
File: character\tauren\male\taurenmale.m2
h
a egy másik szerverre lépek ugyan ez, csak nem a tauren hiányzik hanem a troll...
És nem tom mér. valaki help légyszi -
whitezo88
nagyúr
válasz
Wolverine #15454 üzenetére
ha nem tévedek a BoE epicek ilvl100asok, amiknél több 70es kék is magasabb, szóval nem nagy cucc, ha ez megnyugtat
viszont már egy Terestian's Stranglestaff
már jobb, pedig ez az első BoP-os epic feral staff. -
Wolverine
félisten
Basszus... Frissen vett Staff of Natural Furymnél az első questből jobb zöldet kapok. Ahogy azt előre sejteni lehetett
-
Wolverine
félisten
A bétakliens telepítése és némi probléma eközben: [link]
-
Viktor77
titán
válasz
Horny256 #15448 üzenetére
Ez volt nekem is.
Kitöltöttem az oldalon lévő webform-ot (general query), lefényképeztem a személyim, a játék cd-ket a számlával egyetemben (plusz serial), és elküldtem.
Kb. 1 hónap múlva jött a mail, hogy az új címemet beregisztrálták az accounthoz.
Ha esetleg nem tudnál angolul, van sablonszövegem is.
-
Horny256
senior tag
Hi all
Mi a teendő akkor ha az az emil amire van reggelve az acc az megszünt -
FefeeX
veterán
válasz
DebilEvil #15446 üzenetére
"Ennyire naiv lennel? Nem kapnak erte penzt?"
Ez számomra azt jelenti, hogy ők ezért pénzt kapnak - holott ez valószínű nem is fedi le teljesen a szerverbérletet sem... Szóval ők konkrétan pénzt nem kapnak, ingyen dolgoznak, mások meg pofáznak hogy ezt meg azt így meg úgy nem kapják meg - ingyen.
Elég rosszfelé megy a világ, mikor már nem az a szempont hogy milyen jó, hogy valamit kaphatsz ingyen, hanem pofázás megy, hogy miért csak ennyit/ilyet stb. Akinek nem tetszik, nem muszáj nézni, olvasni, hallgatni stb...
-
sasa311
veterán
válasz
DebilEvil #15429 üzenetére
Már kb 2000x le lett írva, hogy az a google hirdetés azért van, hogy állja az oldal üzemeltetésének költségeit.
De publikusak a FS! látogatottsági adatai, mássz fel a gúgül oldalára, nézd meg egy klikk után mennyit fizetnek, utána mássz fel egy webszolgáltató oldalára, ahol megnézed egy ekkora forgalmat bonyolító szerver havi bérlése mennyi.Ezután számolj és gondold át mégegyszer, hogy ezen gazdagodnak-e meg...
-
FefeeX
veterán
válasz
Csapi007 #15434 üzenetére
Quest powerlevelinggel minimum 80 óra, akár segítséggel is... (60ig átlag 1 óra 1 szint, utána meg 2 - ha elegen segítenek, egyedül kb. 3-4) --- ez már éjjel-nappal is több mint 3 nap...
Nekem munka mellett 3 és fél volt kb a 70 palával(20ról). Egy haver volt aki sokat segített, de mondjuk húztam közben a mining/JC-t, valamint palaló és honored repu is kellett a S0,5 factionokkal... -
Wolverine
félisten
13:10 Új levél a gmailes fiókomban, feladó: Vaneras
Engem egy darabig nem fogtok most látni, ideje megnéznem Arthas bácsit közelebbről
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #15433 üzenetére
Az ilyeneknek általában egy egész kláns segít. Pl. full raid buffban nyomja és/vagy betaggeli a mobot (beleüt, hogy kapjon xp-t), majd mások (akikkel nincs partyban) leölik neki. Így igaz hogy nem kapja meg a teljes xp-t amit a mob adna, de mondjuk lvl1-en egy lvl60-as mob megölése így hatalmas mennyiségű xp-t jelent. Vagy van egy olyan módszer (bár nem tudom ez működik-e még), hogy bemennek instába, betaggel pár mobot, közben magas szintű segítője elnyom egy olyan területskillt, ami csak X idő múlva hat. X idő lejárta előtt a nagyszintű gyorsan kilép instából, így ha jól időzítettek és megöli a mobokat a területsebzés, akkor a teljes XP-t a kiskari kapja. Meg hasonló trükkök, annyira jártas ilyenben én sem vagyok
Amúgy általában egy ilyen 1,5 nap alatt felhúzás előkészítése (hol, mit öljenek, terep biztosítása, stb), több időt vesz igénybe, mint normál módon felhúzni egy 70-es karaktert.Csapi007:
Ilyen powerlevelingnél nem szoktak questeket csinálni. -
Olvastam egy srácról, aki 1,5 nap alatt 70es karit csinált. Ha nem is ennyire gyorsan, de, hogy a rákba lehetséges ez?
(A powerlvling szón kivül néhány konkrétumot tud valaki mondani?)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
DebilEvil #15429 üzenetére
FS!-ről beszélünk? Hol látsz te azon hirdetést?
Amúgy én Fs-et egy dolog miatt nézem, a hírek miatt... egyszerűen azért, mert egyszerűbb nekem ha szépen összegyűjtik, mint ha nekem kéne 30 oldalt átfutni naponta. Felőlem fordíthatja, maga írhatja, Kis Béla zsebéből húzhatja ki, túlzottan nem érdekel. Ha holnaptól KisPiroska blogján lesz annyi hír kint, mint most az fs-en, akkor szívfájdalom nélkül fogom azt olvasni ezentúl. S szerintem ezzel az emberek többsége így van.
-
DebilEvil
tag
válasz
sasa311 #15426 üzenetére
Ennyire naiv lennel? Nem kapnak erte penzt?
Szerinted miert tesznek ki olyan wall of text-et, amit az a valamilyen agyament boci irt? A flame miatt, aztan jon "moderacio", flame, flame, flame. Jonnek az ujabb es ujabb letoltesek es igen a hiredeseknek az szamit. Emellett meg ott van az egyik legtobb postot elkoveto csucsike, akinek most ugyan van beta elerhetosege, de tudtommal meg casualnak is eros tulzas nevezni, a wow-hoz nem sok koze van. Amit postol annak a legnagyobb reszet ugy szedi ossze es probalja leforditani.
-
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #15427 üzenetére
Most olvasom, ez volt:
".....(már elértük, hogy forrásmegjelölés nélkül innen nyúlnak a frossokkon legalábbis nekem gyanús, hogy a WAU-s hírük forrása én vagyok)"
+
"Egyszerűbb lenne egy olyan listát összeállítani, hogy "wow-os oldalak ahonnan a fossok még nem nyúlt hírt forrásmegjelőlés nélkül" mint az ellenkezőjét vazze"
stb, "blikkes" fikázások etc.reakció:
"Na még mindig nincs jobb dolgotok, mint az FS fikázása? Bár most van új wow.hu, majd most megmutatjátok, igaz? L2P, tbh
Vazze! "Eddig ezt olvastam el.
Ebből nekem nem úgy tűnik, hogy Cascade kezdte.ui.:
Még közben olvasom, de kb. ezzel egyetértek:
" L2P azt jelenti, hogy amiért az oldal tulajdonképpen létrejött (wow tájékoztatás, hírek, cikkek, stb), azt még mindig egy lv1 critter szintjén teljesíti. Lásd mióta az NDA megszünt (péntek), nálunk volt 44 wotlk béta és 5 más hír (hol komolyabb, hol rövidebb), itt meg volt 13 összesen, amiből 5 képregény, 3 saját promóció"...és ez az új oldal, igazából nem követem a megújult portált, de a régi simán elment volna halott címnek, mert semmi frissítés nem volt soha.
de sztem hagyjuk, ez nem wow.hu, nem is FS, ez ph.
-
Wolverine
félisten
válasz
-conrad- #15425 üzenetére
Ezek szerint kimaradtál a heti flame-ből a wow.hu-n a Vazze topicban; jött Cascade és durván felszította a tüzet, aztán lett belőle egy ~120 hozzászólásos flame... (valahol 9900 körül kezdődött, úgy emlékszem)
szerk: ja igen, a kommentek érdekes felfogású moderálása miatt cirka egy hónapja minden nyomát kitöröltem FS-nek a gépről.
-
sasa311
veterán
válasz
Cathfaern #15424 üzenetére
Valami guild blognak indul, de kinőtte magát köszönhetően a sok jókis hírnek, amire a jómagyarmunkásemberek rávetették magukat, mert nem tudnak álmukból felkeltve szinkrontomácsolni :-)
A srácok élvezik a nézettséget, sokat is tesznek a dologért (gondoljunk csak bele a szerverbérlésbe pl ekkora látogatottságra), de érthető módon ők nem akarják felvállalni azt a felelősséget, ami egy hivatalos wow funsite-al járna. Miért tennék? Nem kapnak érte pénzt, se egyéb ellenszolgáltatást, saját magukért csinálják az oldalt. Ennyi a történet -
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-conrad- #15422 üzenetére
Szvsz túlreagálod, csak poén volt tőle.
Amúgy ez a "klán blogja" szép és jó dolog, de szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy gyakorlatilag a legnagyobb wowos híroldal az FS, szóval ez elég gyenge lábon álló védekezés bármire (bár spec. szerintem nincs is miért védeni őket, én nem érzek túlzó elfogultságot vagy hasonlót náluk. Igaz csak a híreket olvasom, commenteket ritkábban). -
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #15414 üzenetére
Na most flémelek:
A FS az egy hordás guild blogja, mégis annyi lehívásuk volt mikor jöttek a kiegről a hírek, hogy lebutították az egész oldalt, erről volt is hír.
Sztem elmondhatjuk, hogy sokkal többen olvassák, mint a "hivatalos" magyar fansite-ot, köszönhetően a minőségnek. Bár lehet, hogy így bele lehet kötni, tehát inkább azt írom, hogy köszönhetően a mennyiségnek. Ott régebben is napi 2-3 hír volt, a wow.hu-n havonta sem volt ennyi. Ja, hogy nem tetszik sokaknak, hogy miről, hogyan, mennyire elfogultan írnak? Szívük joga, ők csak egy guild, meg az ő blogjuk, így arról és úgy, ahogy csak akarnak.
Megmondom őszintén, hogy a melóhelyemen nem megy, de otthon minden nap meg szoktam nézni, hogy milyen új hírek vannak kinn náluk, a wow-hu meg megy, de kb. akkor szoktam átmenni oda, ha itt linkelsz valamit. -
Wolverine
félisten
válasz
Azazello- #15417 üzenetére
Naná. A törpe hunteremmel nem is vennék a kezembe íjat
szerk: egyébként a PH-s guildnek nem lenne sok értelme. A main karakterek szét vannak szórva a szervereken, a költöztetésük súlyos pénzekbe kerülne; arról nem is beszélve, hogy a topicba látogatók között HC raider éppúgy akad, mint elkötelezett arénás vagy épp totál láma
Nem illenénk össze.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Azazello- #15416 üzenetére
Szerverenként változnak, s az ide írók többsége már guildben van. Ráadásul WoW-ban a guild messze nem csak közösségi szerepet tölt be (pve progress miatt), így elég valószínűtlen, hogy egy ilyen guild miatt bárki is otthagyná a jelenlegi klánját.
"tehat akkor azt mondjatok, hogy az arcane shot, multi shot meg ilyenek ugyan ugy mukodnek puskaval is?"
Igen. Crossbow-al is. -
Azazello-
senior tag
meg nem gondolkodtatok rajta, hogy kene csinalni egy prohardver guild-et es akkor online is konnyedene megtalalnatok egymast?
a guildek szerverenkent valtoznak, vagy minden szerverre ervenyesek?
-
Luos
tag
Nemtom volt e róla szó, de elég otromba az uj fs
Most jöttem meg 1 hét nyaralásból
Ja és felvettek a bme-re köszike
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11 #15409 üzenetére
61-en mindenki inkább szintezni szokott és nem AV-zni
-
Viktor77
titán
válasz
animatrix11 #15406 üzenetére
Maradtál volna 60-on, ott kiélvezkedhetted volna magad. A játék nem tesz különbséget a 61-es és 70-es játékosok között.
-
Ptech
addikt
válasz
animatrix11 #15406 üzenetére
Mert a playerek 80%-a bármelyik adott szerveren már lvl 70.
-
animatrix11
őstag
üdv
Az hogy a rákba lehet, hogy elértem a 61es szintet és amikor megyek AV-ba mindig a 70esek közé rak be, tudom hogy 61-70 szintbe esek de rajtam kivül mindenki 70es szintű, nem sok esélyem van igy...
bár az jó érzés volt amikor leszedtem egy két 70es allist -
FefeeX
veterán
Bár nem mai cikk, de sztem itt még így konkrétan nem volt linkelve : link
Hát, angolul jellemezném inkább, szerintem kifejezőbb: awesome
Szal azért nem egyszerű egy ilyet csinálni, bármennyire is b@ssza mások csőrét, és megérdemli az első helyet. Sokan csiternek nevezik, mert:
1. nincs rá lóvéjuk hogy megcsinálják
2. nincs rá gépük sem
3. nincs skilljük a makro és működés menedzsmenthez
4. 80-90%ban 1700 ratingig jutnának maxAmúgy hogy lehet a kijelölgetést is billentyüzetről tolni? Csak mert az óriási előnyt jelenthet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest