- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
FefeeX #15993 üzenetére
Ezert kell xp-t használni
Sokat segíthet amúgy ha window modban használod a wow-ot de full képernyő méreten (van ilyen beállítás). Ekkor szentem nem ugy valt mint amikor más játékból tabolsz, hanem mint mondjuk 2 explorer ablak kozott.
En akkor allitottam be igy amikor 2 monitorral teszteltem es azota is igy tolom. -
FefeeX
veterán
Az a guide elég gázos már, mert messze nem kell annyit szenvedni a 60as szintért...
Egyébként még megvan, letölteni asszem akkor lehet ha fizetsz érte... (Természetesen mi megvettük)
Hát egész jónak az ALT-TAB-olgatást nem mondanám, ha nincs más akkor kb kielégítő...
(Pista x64 alatt, 2 giga RAM mellett se megy 1mp alatt az alttab, pedig nem low-end a procim se...)Inkább Rozsomák által linkelt addont kellene kipróbálni, ma én is ki fogom...
-
L4mie
veterán
válasz
CactuS #15990 üzenetére
van akkor a johana (lvl 70 hunter) vagy kinek a kvesztelős htlm alapú helpere, külön preBC és BC részhez.
FefeeY-nak odaadtam anno, nekem már nincs meg, talán neki, de lehet le lehet szedni.
Az is egész jó volt.
Q helper nekem is belaggoltatta a gépem, szval valami elbasztak benne :< -
válasz
FefeeX #15988 üzenetére
Aham. Tegnap alig kapartam a falat a végére, felverekedtem magam 3-4 szinttel nagyobb mobok között, hogy elkezdjem a küldit, erre amikor elkezdtem csontra fagyott. Mondom sebaj, emberek vagyunk, restart. Belépek, megfagy... (Emlékeztek a "mókusra" az Ice Age 2 extrából, amikor tikkelt a szeme?). Azóta nincsen fent a Questhelper...
-
Kaiden
csendes tag
Hello! Egy kérdésem lenne: hol lehet kikapcsolni a folamatos hp/névkijelzéseket? Idegesítő, hogy egy nyomorult critter hp-ját is látom, amikor nem kéne. Az interface/name-nél már probálkoztam, de akkor is ott maradt az npc-k neve/élete. Addon nincs fenn.
Segítség! kérem... -
whitezo88
nagyúr
névrokonok
[link]
-
Luos
tag
válasz
slayer006 #15975 üzenetére
Humannal nem nehéz, de pl nightelfel eléggé ha nem ott questelted az első 20 szintet. (Persze lehet)
Ha esetleg nem akartok questelni, de viszont vonzz titeket a pvp akkor a lvl 60as epic mountot ki lehet szedni bg markokból.
30 ab 30 wsg 30 av mark és jön a honor is
sőt kos/farkas(?) van 30 av markért is. -
Luos
tag
Raider lockok is isszák a mana potit, mennyi egy life tap, 1500 mana? közben fogy a hpja, és a global cd alatt még dpselni sem tud, már pedig a lockot azért viszik hogy dpseljen és ne a manatöltéssel szorakozzon
Persze en mindig irigyeltem a lockokat, en mar benyomtam ötszáz mana gemet, meg 60 mana potit addig ők 2-3 mana potit meg lifetapolgattak...
-
slayer006
addikt
én kb. lvl46 óta vagyok ezen a szinten SW -ben [link]
-
Nevar
aktív tag
Haha, nézzétek kivel találkoztunk arena boost közben:
Xavidapro got owned -
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine #15969 üzenetére
Én még BC elején húztam fel a Huntámat, a Palát meg most, munka mellett, alig egy hónap alatt... Kellett az info mert persze, ha elquestelgetsz, meg sokat huzol egyszerre ugyanazon a szinten, jobban emléxel, meg ráérsz, nekem pedig gyorsan kellett a 70. Kicsit más, mert így felveszek mindent, és sorban megyek a pontokhoz, egy körben letudva...
-
Wolverine
félisten
válasz
Vigneau #15966 üzenetére
Ingame az U billentyűvel nézheted meg az egyes frakciókkal/fővárosokkal a reputationöd. Ahhoz, hogy kodón kívül másra is ülhess, exalted repu kell. szerk: a mai repuk mellett lvl 54-55 körül exalted lehetsz egy várossal, ha az összes hozzájuk tartozó quested kész.
Fefeex: én egyrészt emlékszem, másrészt a saját adataimat használom a Cartographer_QuestObjectivesben, ha valami mégsem jutna eszembe, harmadrészt a LightHeaded kommentjeibe olvasok bele.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Vigneau #15966 üzenetére
Soha nem volt taurenem, meg nem is nagyon nézegettem min ülnek (nem egy épületes látvány
), de szerintem használhatja. A reputáció-t a karakterlapodon tudod megnézni, bizonyos mobok megölésével, ill. questek megcsinálásával tudod felvinni (ill. van még a donation q, de az nagyon sok pénz lenne, és egy idő után már alig ad repet).
-
FefeeX
veterán
válasz
Vigneau #15966 üzenetére
Láttam taurent csirkén, csontlovon, és az összes többi mounton is...
Exalted a reputation level, ami azt jelenti mennyire szeret egy adott frakció. Neutral, Friendly, Honored, Revered, Exalted.
Exaltedhez összesen 21+12+6+3k repu kell, amit questekből kapsz, kb 75-150-250/quest. A hunteremmel még TB exaltedet se ütöttem meg 70es szintig, pedig sok dolgot megcsináltam... 50+ szinten már be tudod váltani repuért a 60db runecloth-okat is... -
DrGonzo22
őstag
válasz
FefeeX #15963 üzenetére
Már miért ne lehetne? Csinálja meg az alacsony lvl-ű tauren területeket, talán még némi xp-t is szerez lvl30-on a vége felé. Más módja úgy se nagyon lesz, a mert a késöbbi qgiverek már más frakcióhoz fognak tartozni. Én így csináltam magamnak exaltad-ot az összes ally-s frakcióval (igaz 70esként), egy délután volt az egész. Vagy pl. 40-esen a be lock-omnak ud lova is így lett.
-
Vigneau
félisten
A tauren képes megülni a farkast, vagy csak a kodot tudja használni 30-as szinten? Nem áll szóba velem az Orgrimmaros mount oktató...
-
sasa311
veterán
válasz
nierthen #15955 üzenetére
Nézzünk csak egy brutallus fightot.
Te vagy a paladin, aki healeli a main tankot.
Van 11.000 manád és 200 mp5öd.
A fight 360 mp, tehát 14,400 manád jön vissza a végéig.
Akkor vegyük úgy, hogy van az egész fightra 25.000 manád.A max rankos holy lightot KELL spammolnod a tankba, különben egész biztosan meghal.
Egy max rankos holy light 840 mana. 2,3 sec alatt kasztolod kb azon a szinte.
360 mp alatt 156 db-ot kasztolsz belőle, ami 131.000 mana lenne....Természetesen ha kritelsz visszakapsz 60%-ot belőle, kapsz SP-t ami kb 30.000 mana. De mégis úgy elfogysz ha ügyetlen vagy, mint a szar.
Mostmár érted? Nemcsak a mana potit kell CD-re inni, hanem demonic rune-t is, sőt, még ilyen trükköket is kell csinálni, hogy hagyod a burnt tickelni magadon, mert a heal 10%-a is manába jön neked vissza...
A HC raidelés ilyen, ezt csak akkor látod, ha benne vagy.
A potikat pedig nem a heroicba járó vagy outdoor 1-1 potit eltoló emberek használják. Kb 95%-a a potiknak raiden fogy el. Ebből a szempontból pedig irreleváns, hogy hányan raidelnek. -
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX #15956 üzenetére
Persze. TourGuide. (az általam elismert addonfejlesztők nagy része szerint a QuestHelper kódja és erőforrás-felhasználása tanítandó elrettentő példaként)
Nem mellesleg az ilyen előrecsomagolt "nem kell felfedezned semmit, megmondjuk, mit csinálj" cuccoktól erősen tartózkodom... Explorer típus vagyok, nem kell megmondani, mit hogyan csináljak. -
nierthen
tag
válasz
sasa311 #15952 üzenetére
de hát az botorság CD-re inni a poikat. nem vagyok korántsem HC, mégcsak raidernek sem mondanám magam és lehet pont ezért nem értem, miért teszik. szerinted mi az oka?
ha igazad van a számokat illetően, akkor az nagyon durva. mármint ez az 50-70% ez úgy számolódik nálad, hogy a wow közösségének nagy része raidekre jár, vagy heroicokba szerinted? ebből indultál ki?
-
FefeeX
veterán
válasz
sasa311 #15952 üzenetére
Jahh, sokan tudni vélték az s4-et is, de aztán egyik se jött be sosem, pedig az kisebb szabású dolog volt, nekem meg benn állt majdnem 10k-m 2 hónapig, az azért elég nagy érvágás, nem tudtam megvenni az altnak az epikmountot mikor elérte a 70et, mert nem proccolt az s4...
-
sasa311
veterán
válasz
nierthen #15947 üzenetére
HC raider most is CD-re issza a potikat.
Ez azt jelenti, hogy pl. egy bosson 3-4/et tryonként, és van 20-25 wipe egy este, akkor az kb 100 manapoti.
Ez a *100* leesik egy ugyan ilyen raid esetére *25*-re.Még ha belevesszük azt is, hogy elixireket ugyan úgy megisszák az emberek (bár emberek 90%-a tryra flaskol, ami nem esik le) akkor is minimum 50-70%-al fog visszaesni a potifogyasztás, ami nagyon jelentős.
LucifeI2: Minden, ami nem outlandses
Az meg, hogy ismeretlen források tudni vélik, hogy novemberben jelenik meg a wotkl....
Blizzard álláspont: Majd ha kész lesz. Szerintem kb ugyan úgy, mint a BC, dec vége jan. eleje. -
LucifeI2
őstag
válasz
FefeeX #15949 üzenetére
Nincs még pontos dátum. Azt nyilatkozták, hogy október és december között. De BC-re is ezt mondták, aztán januárban vagy februárban jelent meg, ha jól emlékszem.
szerk.: puskáztam az első hsz-ből:
2007.01.16. 0:01 perckor hódító útjára indult a The Burning Crusade kiegészítő.
-
nierthen
tag
válasz
sasa311 #15944 üzenetére
fightonként egyet lehet valóban, de ugye az az első ütéstől az utolsóig tart. akár halt a mob, vagy boss, akár a raid wipe-olt, vagy szólóban a karakter.
előtte azért ugyanúgy ott lesz az, hogy mindenki iszik egy guardot, egy battlet, meg elrágcsálja a kajáját minimum. esetleg a fegyók bekenése. és fight közben majd bőven elég lesz egy mana, vagy healing poti. én mondjuk most sem iszok max egy manapotit raiden, mert elég. vagy nagy néha egy-egy lockcsoki. ezeket is nagyon ritkán. warlock is tud magának manát csinálni, ha egy pala van ott a +41 manás buff, ha több akkor esetéleg a +all statos, shamy tud manatotemet rakni. nem lesz ez olyan nagy durvaság szerintem, pláne, hogy most bétán én nemhogy csata közben nem iszok, de utána sem kell a se hp se mana miatt megállnom. mindezt úgy, hogy semmilyen készséget sem használok, ami a segítené a regenemet, csak ami a statjaimból jön.
-
Ribi
nagyúr
válasz
sasa311 #15944 üzenetére
Meg szerencse hogy nemreg dobtam ki csomo low lvl viragot, merthogy ugysem fog kelleni sosem
FefeeX: 3 honap miota fél év ? Utolso honapban baromira nem lesz sehol semmi progress, mert mindenki előkészül a kiegre, megy farmolni. Olyan tolongas lesz minden alacsony szintu teruleten hogy juj. Semmit sem lehet majd farmolni. Ha most raer az ember akkor miert ne ?
Az biztos hogy viragbol sok kell majd, mert biztos hogy virag kell majd az uj profhoz. Csak a virag az ami semmi mashoz nem kell. Kicsit ki kel egyenlíteni a dolgokat. Viszont az 1 harc 1 potit szentem el fogjak torolni.(remelem) Sok kasztnak cd-re kell inni a potit, veluk milenne -
sasa311
veterán
válasz
LucifeI2 #15941 üzenetére
Szerintem csak a low lvl virágok ára fog durván fölmenni, ahogy az emberek húzzák az inscriptiont.
A BCs gyomokból én kevesebbet spájzolnék be, mert gyk. aki raidel, azoknak általában van herbás altja és/vagy amúgy is egy valag ilyen növény elrakva.Meg arra is gondolj, hogy ugyan az inscription virágot használ majd, de alchemy növényfelhasználása vissza fog esni, mert fightonként 1 db potit lehet majd használni.
-
Luos
tag
válasz
LucifeI2 #15941 üzenetére
Sztem mindennek fel fog menni az ára, mint pl a kavicsoknak, hisz valoszinüleg megin gyorsitják a fejlődést igy a lowlvl cuccokbol megint csak kevés lesz, azaz a kereslethez képest csökken a mennyiség igy felmegy az ára
Herbeknek meg főleg: hisz sokan lesznek akik relollolnak inscriptionra, bár valszeg a DK-k nagy része talán herb-inscript lesz a kezdeti időkben (vagy nem, ha fejlődésre koncentrálnak és nem a karakter fejlesztésére).
Azazello, persze egyszerüen csak cancel subscription (vagy nem veszel gamecardot) és mikor ujra akarsz jatszani befizeted.
-
Azazello-
senior tag
olyanra van lehetoseg, hogy nem szeretnek fizetni es jatszani, de megtartanam a meglevo karakteremet?
-
LucifeI2
őstag
Mi a véleményetek, az új szakma miatt mennyire fog felmenni a növények ára, ha kijön a kiegészítő? Én már elkezdtem felvásárolgatni, de nem tudom mennyi pénzt merjek belefektetni.
(#15927)-re valaki?
-
Luos
tag
válasz
CactuS #15935 üzenetére
Az akár még jól is sülhet el, bár én 3szor voltam olyan guildban ami összeolvadt egy másikkal és mindhárom rövid íveléssel repült a guild disband felé. Amugy ez kétes ügy, tudni kéne ő miért akar elmigrálni, mi a motivációja a dologban, mindenki ugysem fog vele menni, miért akar titeket is magatokkal "rángatni". Ez egy veszélyes dolog, egy karakter / 20 euro, 3 hónap cd. Mellesleg a te kis karijaidat még akár ott is lehetne hagyni és 0ról kezdeni a dolgot, ingyen. Ahogy nézem azt a guildot nem sok tagja van, szóval nem egy komoly guild, ha 70en valamit is kezdeni akarsz magaddal (80on) kell egy rendes guild is, szóval akkormeg tuti kilépsz.
Szóval azért jól gondold meg
Én tudom, soha nem migrálnék el a bloodscalpről, igaz már nem játszom, de ha esetleg ujra kezdeném, biztos vagyok benne hogy néhány ismerős még játsszik, akik szivesen segitenek, vagy visszarángatom a haverjaimat akik már nem játsszanak és akkor szórakozunk kicsit. (ez történt legutóbb, 1 hónap alatt vége is lett, wowozni már nem szeretnék, de nem tudok leakadni a témáról sajna
)
-
Nem a társasággal van a baj, fejlődés szempontjából még itt is pont elég retardált 70essel találkozok, aki abban leli örömét, hogy a 30-40 szinttel kisebbeket öli.. A kérdés azért vetődött fel, mert a mostani TS serverünk gazdája felvetette az ötletet, hogy rakjuk össze a 2 guildet
-
Luos
tag
válasz
CactuS #15932 üzenetére
Pl a bloodscalpról is volt ingyenes migráció ha jól tudom, de az már bőven 2-3 éve volt, és valszeg nem is lesz egy ideig
Amugy ha nagyon szar a játék ahol kezdted akkor megéri azt a 20 eurot. Mondjuk aki megkérdezi hogy melyik szerverre menjen aztán kiválasztja a legrosszabbat az nem tudom mit akar.
-
LucifeI2
őstag
Bagnonhoz van valami kiegészítő, hogy a guild bankom is "Bagnonos" legyen? Vagy legalább kiírja ugyan úgy, hogy melyik itemből mennyi van a guild bankomban.
-
Wolverine
félisten
Borean Tundra elnagyolt és spoileres leírása itt olvasható
(az első zóna, amit 3 instance-quest kivételével végigcsináltam... most épp Howling Fjordot gyúrom, illetve Tundrán dailyzek, mert 14 quest hiányzik az achievementhez...)
-
Wolverine
félisten
válasz
CactuS #15917 üzenetére
Oda most nincs ingyen transzfer; a fizetős karakterenként 20€.
Más: megvolt az első northrendi instám, Azjol-Nerub volt a célpont, ez elvileg a 3. nehézségben Utgarde Keep és The Nexus után. Ennek ellenére Heavy Clefthoof szettben 73-asként betankoltam végig, noha haltunk párszor a bugos első és a nem ismert 2. boss miatt... Az elsőnél van 3 elit+2-2 add, ezek megölése után jönne elvileg a boss. A gyakorlatban az első után már jött, és mire erre rájöttünk (hogy ti. mindegy, melyik elit hal először), már haltunk 3-szor... A 2. egy pók, hozzáértők szerint Maexxnára hasonlít: itt is 3 elit+2 add pakk után jön a boss, aki a folyamatosan ott rohangáló kisebb pókokat eszi és ettől gyógyul, illetve van egy lifedrain effektes mérge. Rajta is haltunk kettőt, mert nem tudtiuk, hogy magától jön-e fel a hálójából, vagy a kis lefelé rohangálókat ölni kell hozzá; miután kiokoskodtuk, simán halt. A 3. boss Anub'Arak... 25%-onként leássa magát és pár add spawnol, akiket le kell verni, illetve tüskék jönnek fel, amik feldobnak és sebeznek. A fight maga baromi könnyű az előző kettőhöz képest, és nagyon lassúnak tűnik, mert a boss hamar leássa magát és az addok ritkán jönnek (2,3,4 sorban). Ezen buffolni kell erősen, mert így kicsit unalmas. A 2. bossból ezt a staffot vittem offgearbe (nem kellett senkinek), a 3-.ból meg ezt a gyűrűt húztam be
A csapat egyébként feral droid, retri pala, blood DK, hunter (nem tudom a speccet) és resto sámán volt.
-
Srácok: Egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a free karaktermozgatás (emigration), hogy is működik pontosan? Felmerült lehetőség, hogy egy másik szerverre bevennének egy baráti guildbe, viszont az itteni guildet is vénnénk oda. Van esetleg egy oldal valahol, ahol van egy lista a honnan hova mikor meddig free/paid stb? (accoutn managementnél hiába kattintok a free managementre, visszadob az alapoldalra
)
-
Luos
tag
Na a pajzsos részt benéztem, aszittem még azokat linkelted, mellesleg a szamolast is elrontottamm ivel 50 hpval szamoltam 80 helyett, sőt most nézem hogy ezt az értéket 3 al még szorozni is kell azaz 240 hp / 20 sec kb.
A demon forged meg: azt irjak affected by spelldmg de nem irjak mennyi a proc szóval nem tudomha megütnem az 30 hp / sec, 3 % al szamolva ugy hogy egyik sem fedi a másikat 360 / 20 sec. Azt hiszem, de inkább utánamjárnék csak most valahogy nem visz rá ..
-
Luos
tag
válasz
CactuS #15912 üzenetére
Ez az aoezes elég kétes dolog.
Lehet hogy érzésre gyorsan ölsz, mert ugye mondjuk egyszerre meghal 5 db.
Én meg egyenként ölök.
Itt egy csodás szemléltető ábra: ( | a kill)én: | | | | | _iszok_ | | | | | |
te: |||| _iszol_ ||||latszik hogy en vagyok a gyrosabb
(persze nem számoltam semmit, lehet hogy az aoe-zes javára dől el)
Ahhoz a pajzshoz meg enginering kell hogy hasznalni tudd, van neked olyan?
Inkább one handed specializationra rakj pontokat mivel az +2% dmg / pont ALL attackra.5 nap 9 óra amugy az egyáltalán nem sok. En első karival 20 nap alatt lettem 60, igaz nem is az volt a cél, hanem hogy kiélvezzem
Második karival már 12 nap volt a 70. (Egyikkel sem aoe-ztam, pedig az első egy mage volt, nagyon jó volt látni a többi nubzorzot ahogy összehuzza a mobokat és 10% hpnál megdöglik. Druiddal meg nem lehet, de azzal siman lehet haladni aoe nelkül is.)
szerk: navazzeg a hülye motor összecseszte az ábrámat
A páncél meg siman megéri, ha kiszamolod atlag 50-et healel (critel nem szamolok de allitolag crittel), üt egyszerre 5 mob, mondjuk 3 seces attack timerrel az 15 ütés / 3 sec, 5 ütés / sec, 20 sec / 50 hp, vegülis, hmm hm
nemtudom. van inkabb vmi tankolos ring brd-ben, meg vmi questér is jár valami gyürü ha minden igaz.
-
Authenticating... again?
Szerintetek megér 16 aranyat [ez]? Vagy most már húzzam ki azt a 4 szintet és próbáljak meg egy ilyet craftoltatni? (Tudom mondtátok, hogy a 2.at nem biztos, hogy le fogják tudni gyártani, mert manapság nem divat, de valami kell majd lassan, mert a mostanim kezd már "kikopni"
-
L4mie
veterán
Na de ugy is mind1
nem panganak eléggé a klánok ^^ (szerencsére), hogy komolyan pvpzzek a srácokkal :S marad az uncsi AV zés... meg a drood honoros öltöztetése ^^
azért még1 kérdés...mennyire szokták kitenni a highPVP sek a totem yardot? meg a hitet? mert akárhányszor talentolok, kacsingatok az LM ág felé.... jó kis burst dmgcsak a pvp cuccaimon nuku hit rating, ahhoz meg nincs elég resim, hogy pve cuccokat aggasak magamra.
-
-
Nevar
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest