- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
nierthen #24278 üzenetére
from Blizzard Entertainment Europe <Newsletter@email.blizzard.com>
to ************@gmail.com
date Thu, Mar 19, 2009 at 10:04 PM
subject Blizzard Insider #30: The Secrets of Ulduar, Content Patch 3.1.
mailed-by email.blizzard.comMajdnem 10 napja jött ez az email, és nincs benne semmi account link, hanem csak egy newsletter.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nierthen #24278 üzenetére
Jó tudni, hogy a küldő e-mail címe az ég világon semmit sem jelent. Az egy egyszerű mező az e-mail fejlécében, amit az e-mail kliens tölt ki, s senki sem ellenőrzi a küldés folyamán, hogy tényleg az küldte-e, akié oda van írva. Így akár "saját magadtól" is kaphatsz spamet pl.
-
decibel
aktív tag
válasz
nierthen #24078 üzenetére
Köszi Neked és LucifeI2-nek a választ, amit én nem szoktam használni csak nagyon ritka esetben az a sw: D, nem szeretnék a healerekre extra terhet rakni. Bárhogy erőlködök trashen ha nincs lehetőség aoe-re, és nincs dk nem tudok lépést tartani a meelekkel. A mind seer is csak akkor üt igazán ha legalább 4 mob van.
-
LucifeI2
őstag
válasz
nierthen #24080 üzenetére
Még annyi, hogy ha jól tudom SWP-t akkor érdemes feltenni, ha már rajtad van az 5 stack Shadow Vurn. és a DMG up-os trinketet is az előtt érdemes elhasználni, hogy felteszed az SWP-t, mivel akkor azt fogod frissíteni a bosson Mind Flay-jel, és végig többet fog sebezni az SWP.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nierthen #23895 üzenetére
Különböző phase-ek vannak. Pl. legelején mikor elkezded Crusader Pinnacle-ön még nincs semmi, csak pár sátor rom. Ahogy questelsz, egy ponton népesül be, s ezzel együtt a környék is megváltozik. Na most ha az illető még nem questelt ott, te pedig már igen, akkor neki még nem lesz ott semmi, neked meg ott lesz a quest mob. Tehát nem a quest megléte a lényeg, hanem hogy azonos phase-ben legyetek.
-
Wolverine
félisten
-
FefeeX
veterán
válasz
nierthen #23859 üzenetére
a legközelebbi, ami ma van
én ezt raktam össze a DKmnak: undeath deck
Kéne még a nobles is... -
slayer006
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz
nierthen #23692 üzenetére
na így kell egy szar cikket írni.
1 valahonnan előkapott hír + 10 sor = trehány munka.
ez a csaj jobban járt volna inkább egy kávét iszik minthogy leül megírni egy 3 perces "hírt".Ripper: hát ha neked ennyi elég volt ne nagyon menj félhcsabb guildbe,
sose felejtem el BCben a 3 hetes Vashj, 4 hetes KT vagy 2-3 hetes Archimonde wipefesteket 2007 ill. 2008 elején. pedig azok tényleg nehéz bossok voltak, nem mint Maly. BTben egy bosson se szarakodtunk többet mint rajtuk. Illidan/RoS is kb 1,5 hét volt.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nierthen #22526 üzenetére
Én még annó feltettem, mindenféle beállítás nélkül működött azonnal, nem volt vele semmi gond ilyen téren. Mondjuk wide monitorra van optimalizálva, szóval ha nem olyanon (vagy nem olyan felbontásban) játszol, akkor lehet, hogy problémásabb.
Ha használsz Bartender4-et, akkor mielőtt feltennéd mindenképp mentsd el a beállításait, mivel felülírja azokat (igaz csak annál a karakternél, akivel belész miután feltetted, szóval ha utána át tudod copyzni mástól, akkor nem gond).
Arra figyelj, hogy kapcsolj ki minden addont, ami olyan dolgot csinál, amit a spartan is lekezel (pl. értelemszerűen unit frame). Ha nem működne rendesen mikor felrakod, akkor próbáld ki először, hogy kikapcsolsz minden addont, kivéve ezt, mert általában az szokott lenni a baj, hogy összeakad valamivel. -
Bencus88
nagyúr
válasz
nierthen #22101 üzenetére
Sajnos nincs duma része csak annyi, hogy nem bízik meg a king bennem eléggé bla bla bla, de majd hazaérek belinkelem mit mond az a böhöm.
Questet már eldobtam felvettem újra, de akkor sem történt semmi.
Megpróbálom minden questetmet kivégezni és utána felvenni újra.De nem is beszél hozzám meg nem mond semmit, csak hogy nem bízik meg bennem eléggé... -
Bencus88
nagyúr
válasz
nierthen #22097 üzenetére
Akkor nem értem.És semmi mást nem csináltál csak beszéltél vele??Én még tegnap este 23-kor próbáltam, d nem sikerült.Van még 1 questem amikor barlangba kell egy item a medvéből és egy nagy kukacot tudsz előidézni.Lehet mivel nincs kész nem engedi másikat??
Ez a 2 questem maradt már csak storm-ba és kéne az öcsi -
Ribi
nagyúr
válasz
nierthen #21956 üzenetére
78-on érdemes felkeresni AH-t 2-300G-vel.
Szinte minden kasztnak van csomó 78-as kék boe-s cucca olyan 20-30-aranyért.
Azokból egy elég jó alap geart ossze lehet szedni viszonylag olcsón.
Ha van sok pénzed akkor majd csak 80-on pár craftolható cucc, majd jöhetnek a HC-k.
Viszont ami nagyon sokat számít az a megfelelő talent.
Nagyon nagy difi van dps-ben a szintezős és max dps között. -
szilchi
őstag
válasz
nierthen #21910 üzenetére
Akkor lehet maradok a windows-nál,az legalább eredeti
Max teszek fel 15 tűzfalat meg 20 víruskeresőt.
Szintén más.Láttam emblem of heroism-ért lehet venni T7 armort?Vagy mik azok a xy of the lost protector/vanquisher/stb?Kell hozzá 80 emblem darabonként,ami nem kevés.
-
steveetm
őstag
válasz
nierthen #21441 üzenetére
Az a gond, hogy simán önthetnél bele kólát, mert mér ne. Elejtheted és összetörik, peches vagy. Nem az volt a para, hogy a blizzard rájuk hárította a felelősséget(egyébként nem tette), hanem, hogy egy token leválasztás nagyobb mizéria, mint egy ellopott accot visszakérni gm-től. Akár még a titkos jelszót is elfelejtheted, email személyivel, wow seriallal, pár adattal és szevasz.
Üdv.: steveetm -
FefeeX
veterán
-
-conrad-
addikt
válasz
nierthen #21320 üzenetére
"death knighthoz nem tudok hozzászólni, mert olyan karim nincs, de asszem varázslással szerezhető be hullákból való harvestel."
Ötpercenként idézhető ghoul, ha nincs talentelve akkor 2 perc múlva eltűnik és nem tudod irányítani, ha talentelt akkor megmarad amíg meg nem hal és kap egy pet action bart mint a hunter / lock petek.
Idézés annyiban "hullához kötött", hogy ha humaniod hullát targetelsz mikor idézed akkor nem kell hozzá corpse dust (reagens) ha pedig nem, akkor kell. -
Vigneau
félisten
válasz
nierthen #21000 üzenetére
Legutóbb összefutottam ott egy amerikaival, aki először franciául kérdezett rám - a nevem miatt. Utána meg átálltunk angolra, mert az csak jobban megy. Megkérdeztem tőle, mit keres EU realmon. A bulgár nagymamája vette a játékot és küldte el neki - kivételesen tudta azok közül az amcsik közül, akikkel eddig beszéltem, hogy hol van Magyarország.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
nierthen #20761 üzenetére
Kössz. De én itt csak a 3.0.1-2-re patchelőt látom. Nincs valami full patch?
Még egy kérdés: nekem bc-s accom van, rajta egy 63-as warriorral.
De most új karaktereket kezdenénk, két taurent.
És nincs nálam a bc telepítője, mert az Debrecenben van.Szóval gond az, hogy bc-s accom van, de a gépre csak az alapjátékomat telepítem fel?
-
H.O.D.
senior tag
válasz
nierthen #20522 üzenetére
Közelítsük meg a kérdést Grétsy László szemszöőgéből: ha a kissebség szót összetett szóként értelmezzük (kis-sebség) akkor neylvtanilag helyes. A sebség ugyan még nem tudom mit jelent, de kitalálom ...
Wolverine: most szigorúan csinálom azt insta questeket, mert múltkor nagyon égett a pofám. Lowbie guildtársat boostoltam DM-ben és kiderült, hogy soha nem nyomtam végig...
-
sasa311
veterán
válasz
nierthen #15955 üzenetére
Nézzünk csak egy brutallus fightot.
Te vagy a paladin, aki healeli a main tankot.
Van 11.000 manád és 200 mp5öd.
A fight 360 mp, tehát 14,400 manád jön vissza a végéig.
Akkor vegyük úgy, hogy van az egész fightra 25.000 manád.A max rankos holy lightot KELL spammolnod a tankba, különben egész biztosan meghal.
Egy max rankos holy light 840 mana. 2,3 sec alatt kasztolod kb azon a szinte.
360 mp alatt 156 db-ot kasztolsz belőle, ami 131.000 mana lenne....Természetesen ha kritelsz visszakapsz 60%-ot belőle, kapsz SP-t ami kb 30.000 mana. De mégis úgy elfogysz ha ügyetlen vagy, mint a szar.
Mostmár érted? Nemcsak a mana potit kell CD-re inni, hanem demonic rune-t is, sőt, még ilyen trükköket is kell csinálni, hogy hagyod a burnt tickelni magadon, mert a heal 10%-a is manába jön neked vissza...
A HC raidelés ilyen, ezt csak akkor látod, ha benne vagy.
A potikat pedig nem a heroicba járó vagy outdoor 1-1 potit eltoló emberek használják. Kb 95%-a a potiknak raiden fogy el. Ebből a szempontból pedig irreleváns, hogy hányan raidelnek. -
sasa311
veterán
válasz
nierthen #15947 üzenetére
HC raider most is CD-re issza a potikat.
Ez azt jelenti, hogy pl. egy bosson 3-4/et tryonként, és van 20-25 wipe egy este, akkor az kb 100 manapoti.
Ez a *100* leesik egy ugyan ilyen raid esetére *25*-re.Még ha belevesszük azt is, hogy elixireket ugyan úgy megisszák az emberek (bár emberek 90%-a tryra flaskol, ami nem esik le) akkor is minimum 50-70%-al fog visszaesni a potifogyasztás, ami nagyon jelentős.
LucifeI2: Minden, ami nem outlandses
Az meg, hogy ismeretlen források tudni vélik, hogy novemberben jelenik meg a wotkl....
Blizzard álláspont: Majd ha kész lesz. Szerintem kb ugyan úgy, mint a BC, dec vége jan. eleje. -
-conrad-
addikt
válasz
nierthen #15258 üzenetére
Én sem szeretek, de ha valahova nem férek be a pappal mint dps, akkor marad a shadow.
A druidával feral(tank-farm)-healer, vagy moonkin(farm-dps?)-healer váltásra is jó lenne.Vagy a legegyszerűbb: a heti pvp-pve talentelést megúszná az ember vele.
Ja, és köszi!
#15260:
Nem is nagyon lenne másképp értelme, mert akkor minden healer visszajönne kifarmolni egy 70-es setet azt án elég lenne mindenhvá. -
Wolverine
félisten
válasz
nierthen #15163 üzenetére
Tekintve, hogy általában csak minden 2. szinten rohangáltam vissza Exodarba trainerhez (Kalimdoron szintezek), így kényelmesebb volt a HS-emet Auberdine-ben vagy Astranaarban tartani. Shattrath kerülő minden szempontból... (és ez még mindig nem magyarázza, miért nem jön visza a game a töltésből, ha hajózom)
Ja: ha nem láttok erre, az azért lesz, mert Wrath-bétázom
(nem, még nincs a kezemben a kulcs, de az EU-béta nem is indul még el...)
-
-
elit_hun
őstag
-
bobace
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged