Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
Ha Orgriba mennél, tedd oda a HS-t. Ha UC-ba, van zeppelin Orgriból. Anzu érdekel? Orgri, portál a Dark Portalhoz, átmész és repülsz. Ha visszamennél és nem él a HS-ed, akkor visszamész a Dark Portalhoz és ott van portál Orgrimmarba.
Dalaran lejárt content, nincs semmi okod ott lenni, ha legalább lvl80-as vagy.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Healbacsi
őstag
válasz
FefeeX
üzenetére
Nos.. leirasomban bele fogok venni par itemet ami meg nem elerheto, de hamarosan igen.
Tehat hs valamelyik fovarosba - portal blasted landsre - dark portal - flying mount terokkarba - anzu farm - guildes orgrimmar tabard (mivel hordas vagy). (Amugy par het alatt siman ossze lehet kalapalni egy Black Templehez vivo nyakast is, es onnan mar fel is szabadul 1 hs).
Sot egy ido utan megfelelo szintu guildnel a hs-ed felezodni fog, a tabard kb szinten 10-15 percekent lesz aktiv. Ha ez mind megvan, akkor a hs-t Uc-be rakva minden szepen el lehet erni. Minimalis a kulonbseg.
A kovetkezo par sort ne vedd szemelyeskedesnek, csak amolyan altalanos velemeny a mai atlag wowos jatekosrol (tehat nem neked szol szemely szerint). A vaniliaban mindenki eljatszogatott, marha jo volt, mindenki eljatszadozott. Az elso kieggel az emberek megtanultak normalisan pve-t es pvp-t jatszani. Az arena es a heoric instak megtettek hatasukat. Az emberek megtanultak mi a cc. A wolk-al az emberek sajnos elhulyultek, ellustultak. Minden azonnal kell, aoezunk, nem kell cc se pve-ben se pvp-ben, mert damage-bol megoldunk mindent. Mindenhova portal, hs, teleport fityfene. Most kicsit lassitottak ezen a marha nagy rohanason. -
Healbacsi
őstag
válasz
FefeeX
üzenetére
Ribi velemenyehez csatlakoznek. Mivel a jatek mar visszatert a regi helyszinekre, igy nincs szukseg portalokra (vannak portalok az uj teruletekre). Mivel tudunk flying mountokat hasznalni, igy el lehet jutni barhova.. Tbc-ben is ha el akartal jutni Sattrahbol Blade Edge legtavolabbi sarkaba, akkor felmountoltal es repultel.. Volt belole gond?.. Nem.. Wrathban, ha Dalaranbol mentel boeran tundra legtavolabbi sarkaba, akkor felmountoltal es repultel.. Volt belol gond?.. Nem..
Most hirtelen miert lett problema?. Mert sokan nem raktak at a heartstone-okat a regi fovarosok valamelyikebe?
Northrendre es outlandre tovabbra is el lehet jutni szinte secc perc alatt. Innen tanarisba van portalod. Minden fovarosbol van portal blasted landsre, onnan is sok minden elerheto nagyon gyorsan. Az uj raidek uj helyszinen vannak, de oda is vannak uj portalom sw-bol es orgrimmarbol.
Szal szerintem a valtozas nem mindig rossz, csak alkalmazkodni kell megtanulni.Ui: szinte minden teruleten 3-5 uj repulo pont mukodik.. szal meg alacsony szinten is rohogve eljutsz barhonnan barhova. Nem lehet, hogy azert nincs a vilag telis tele portallal, mert probaltak visszahozni vmit a regi jatekelmenyekbol? (hisz mindenki ezert sir lepten nyomon.. jajj mi lett a vaniliaval, en ugy szerettem...)
-
Ribi
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Nem értem mi a gond.
Fejlődéshez baromira nem kellenek a város portálok.
Eleve Og vagy Sw-ben van portal az összes új területre.
Többi városba meg nem is kell menned.
Mond már el, hogy hova kell repülni?
És mennyivel gyorsabb ha a nagy városokban van portal?
A mostani új területek is el vannak annyira szórva mint a nagy városok, így pontosan ugyanannyit kell reülni mint eddig, ha máshova akarsz menni. -
F-ECT$
titán
válasz
FefeeX
üzenetére
Mastery: minden spec (talent fa) kap spéci bónuszt, pl x%-kal növeli a fire sebzésedet. A masteryvel ezt a spéci bónuszt lehet tovább növelni. Kvázi arra jó, hogy egységesebbek legyenek a cuccok, mert a mastery mindig (minden buildhez) jó bónuszt ad. Az már más kérdés, hogy nem feltétlenül mindig a mastery a legjobb az adott specre, tehát van, ahol pl jobban megéri haste-s cuccot gyűjteni a mastery-s helyett.
Reforge: ha egy cuccon van olyan másodlagos stat (hit, crit, mastery, stb), ami nem annyira fontos Neked, akkor ennek 40%-át át lehet váltani egy olyan másik másodlagos stattá, ami eredetileg nem volt a cuccon. NPC csinálja, kérdezz rá egy őrnél, hogy hol.
Guildes nyavalya: most már a guild is fejlődik, max lvl25-ig. Ehhez semmi extrát nem kell csinálni, ha a guild tagok fejlődnek, akkor a guild is. Bizonyos szintek után nem csak passzív bónuszt ad a guild (pl olcsóbban vehetsz cuccot vendortól), hanem a guildtől is lehet cuccot venni (hogy ez pontosan hogy megy, azt nem tudom), viszont ehhez az kell, hogy a guildeddel is megfeleő repu szinten legyél. A repu a guildhez pedig szintén magától jön miközben questelsz, instázol.
-
Healbacsi
őstag
válasz
FefeeX
üzenetére
Csak par szot irnek. A masteryt megtalalod a karakter lapon, vagy retalent elott a talentfaban. Minden karakternek specenkent mas-mas a mastery. A mastery passive tulajdonsag.
Bloodon:
Blood Shield
Each time you heal yourself via Death Strike, you gain 50% of the amount healed as a damage absorption shield. Each point of Mastery increases the shield by an additional 6.25%.Froston:
Frozen Heart
Increases all frost damage done by 16%. Each point of Mastery increases frost damage by an additional 2.0%.Unholyn:
Blightcaller
Increases the damage done by your diseases by 40%. Each point of Mastery increases disease damage by an additional 5.0%.MInden guildes okossagot megtalalod ingame a guild ablakban. Reforge-olni az enchanter trainer mellett allo npc-nel tudsz, leirast majd linkelnek.
-
Viktor77
titán
válasz
FefeeX
üzenetére
Masteryről itt találsz infót. Kattints egy class-ra, és az összegzésnél a Mastery: alatt találsz infót arról, hogy mit ad. Pl. holy palánál a healelt mennyiség 10%-a egy absorb bubit tesz fel 8mp-re. Masteryvel ez a 10% növekszik.
Arról, hogy érdemes-e használni, elitistjerks-en találsz leírásokat.Reforging az enchant trainerek mellett érhető el. Egy másodlagos stat maximum 40%-át (nem változtatható érték, vagy ennyit cserélsz, vagy semennyit) cserélheted le, valami másik másodlagos statra, ami még nincs az itemen.
Ára annyi, amennyi az adott cucc vendor ára lenne. Visszacsinálható. Pl. ha megvan a hit cap, akkor ha lootolsz még egy hit-es itemet, akkor levehetsz a hit-ből, hogy mondjuk crit-re cseréld. -
válasz
FefeeX
üzenetére
Fel lehet fogni így is,de elmondom én miért vagyok/próbálok twink lenni (úgy hogy ez az első karim,0 arany item,persze van aki segítsen,de minden 10 szinten újra kell farmolni mindent).
Persze nagyon jó érzés az,h le tudom gyilkolni a nemtwinkeket.Meg nagyon jó érzés az amikor 30-32esen szétszedek egy 38-39est.Ez mind szuper, kemény utcai gyermek vagyok.
DE:Hogy én ilyen legyek bizony 5:1 arányban kell mászkálni,küldizni,farmolni azzal szemben amikor tényleg élvezem a játékot,azaz a bgvel szemben.Ergo én időt fordítottam arra,h meglegyenek a cuccaim(nem is keveset).
És miért is csinálom ezt a fent említett fasza gyerek keménykedés mellett(mondjuk nem ezért csinálom,mert akkor ha bg-n kívül találkoznék valakivel akkor azt is szépen letolnám.de nem teszem,mert neki meg az a játék,hát hadd élvezze)?Mert máshogy nem tudom megcsinálni az öcsiket:
Ironman(wg-m mind a 3 zászlót te viszed be): Nos amíg nem fordult meg a fejemben,h felcuccolom magam még egy sima capture the flag is nagyon vért izzadva ment.Igy ment a 3 is igaz, itt is izzadtam,de volt ESÉLYEM.
Wrecking blow(egy bg-n 20killingblow halál nélkül):Megcsináltam ezt is, sajnos csak azzal a karival sikerült még ami haverom accján van.De twink nélkül...ne viccelj.
Arathi basin asassin,ab all-star....ezek is jelentősen megcsinálhatóbbak voltak.És a másik dolog: Kevesen foglalkoznak twinkkel:10emberből mindig van rajtam kívül 1-2 aki fullos.Másik oldalon is.So 10-20% szerintem nem kevés(szvsz).
-
H.O.D.
senior tag
-
GoTReX
őstag
válasz
FefeeX
üzenetére
Értem,kösz a segítséget
Szétnézek mik a lehetőségeim a szintemen belül,és mik azok amik mennek is.Nyílván Realmek közt is van némi eltérés.Egyenlőre halmozom ami van,és majd ha felhúztam megnézem mennek-e itt is
Nekem még az is furcsa hogy van 1,3K Goldom (Első Char.)
Egyenlőre nem is tudom mire költsek,ami meg éri,mert cuccot nem lehet kapni ami nekem jó.Másrészt nem is éri meg mert Questek is adnak ,amit gyorsan ki is növök 
-
válasz
FefeeX
üzenetére
Balance, mint olyan sosem lesz. Egyrészt, mer sose lesz mindenkinek egyforma gearje, nete, skillje. Másrészt meg, ha minden classt meg tudsz ölni a sajátoddal az nem balance, az op. Harmadrészt, ha mégis megalkotják álmaid egyensúlyát, akkor a következő kiegészítővel el is rontják. (Szarszemét Blizz új skilleket, tartalmad ad)
Az meg, hogy mi súlyos bug, az szintén relativ dolog. A wow játékosbázisának a nagyobb részét a PvEsek teszik ki, így a PvPs - fogalmazhatsz úgy, hogy bug, vagy kreativ ötlet - Prot-holy pala, nem ért meg egy hotfixet. (A másik része meg valószínűleg az, hogy nem lehet csak úgy azt mondani, hogy jó, akkor ezt megoldom azzal, hogy eltüntetem ezt a skillt, mert lehet, hogy azzal meg a PvE vagy prot ágon játszóknak tesz alá)
Tudod lehet, hogy vannak akik védik a wowot, de te meg olyan vagy aki próbálja lekezelő módon ott fikázni, ahol lehet, és ennek ellenére mégis játszik vele. Ha meg valaki el akarja magyarázni, hogy az éremnek két oldala van, akkor meg jön az a szöveg, hogy: Felesleges vitát nyitni/kiemelnem/vitatkozni/beszélni róla, mert úgyse tudtok meggyőzni. (Egyébként ez egy fórum, ha nem akarod, hogy válaszoljanak az írásaidra, akkor bloggolj
)A WG laggot meg meg lehet oldani felvetésedre meg azt ajánlom, hogy vedd meg az Aiont, és nézz meg, hogy milyen egy Siege. Pedig az elvileg PvP+siege-re optimalizált mmorpg.
-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
A WG lag (ugyanúgy, mint a BC-ben Shattrath vagy Quel'Danas lagja, illetve most Dalarané) akkor lenne javítható, ha BG-szerűen instance-olt lenne. Bármilyen meglepő, de amikor a vanilla WoW-ban Orgrimmar vagy Stormwind ellen indultak 200-an, ugyanilyen lag volt - azzal a különbséggel, hogy akkor a szerver is összeomlott. Persze te akkor nem játszottál, így nem emlékezhetsz rá... én emlékszem. Ugyanez megtörtént egy-egy komolyabb SS-TM world PvP-nél, Crossroads raidnél vagy Astranaarban. De szívesen várom a megoldási javaslatodat arra, hogy lehetne azt az adatmennyiséget lagmentesen továbbítani WG-n. Lehetőleg számolj úgy, hogy ezt meg kell oldani az 1 Mbites nettel játszók számára is... (amúgy én is tudom a megoldást: a nyílt zónából instance-ot kell belőle csinálni, amit 40 fő/frakcióra limitálnak - mint IoC vagy AV. apró gond, hogy a Blizzard nem akar instát csinálni WG-ből.)
A prot pala holy gearben olyasmi volt, amire a fejlesztők nem is gondoltak. Erre is tudok másik példát mondani a vanilla időkből: a wall walking exploitolás, amiből rengeteg exploration videó született. Mihelyt a fejlesztők észlelték a problémát, módosítottak és a dolog megszűnt. (mondjuk a wall walking tovább tartott, mert azt csak az 1.9-es patchben szüntették meg végleg)szerk: a Wintergrasp-probléma egyébként minden MMORPG-t fertőz, ahol ilyen szintű tömeget összeengednek, a Warhammertől kezdve az EVE-ig. Nyilván ha egyetlen fejlesztőgárda sem oldotta meg a gondot, akkor mégsem olyan egyszerű kérdésről van szó...

-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
"Annyit írtam, hogy az újabb lehúzás, pénzszerzési trükk helyett javíthatnák a sok szutyokságot, vagy foglalkozhatnának azzal, amiért a sok ember fizet, havonta nem is keveset."
Emiatt kérdeztem, honnan veszed az információidat arról, mit csinál a Blizzard - ugyanis legjobb tudomásom szerint amit lehet, azt gyorsan hotfixelik; a nagyobb javításokat megejtik a patchekben; a balance-szal is minden patchben foglalkoznak; és a versenyképtelen talentezéseken is folyamatosan igyekeznek javítani. Ergo foglalkoznak azzal, amiért sokan fizetik a havidíjat.
De emellett másra is fordítanak időt: ezért vannak a játékban ünnepek, ezért van Darkmoon Faire vagy épp horgászverseny, ezért vannak pure fun questek és rewardok - csupa olyan, ami egy HC raider számára felesleges
Amit te lehúzásnak tartasz, az szintén egy olyan dolog, ami a te játékélményedet nem fogja befolyásolni; kb. annyi értelme van, mint mondjuk végigszenvedni Feralasban allysként a questchaint a Sprite Darter petért, vagy Hinterlandsen megcsinálni a kis griff kiszabadításáért a questchaint.
Ugyanígy, ha nem érdekelnek a mountok és a petek, akkor nem veszed meg őket in-game, nem needet nyomsz a Headless Horseman mountjára, hanem passzolsz stb. A Pandaren Monk és a Lil' K.T. abban különbözik mondjuk Gruntytól vagy a Mini Tyraeltől, hogy nem kellett elmenned egy BlizzConra vagy WWI-re és az ottani belépőjegyet megvenned, hanem a Blizzard Store-ban csak és kizárólag a petért fizetsz. -
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
Honnan tájékozódsz a Blizzard lépéseiről? Ezt szeretném tudni, mielőtt elküldelek valahová
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem mellesleg amit itt írtál (ti. egyre kevesebbet dolgozik a Blizzard a tartalom, tárgyakon, szetteken, grafikáén) az kb. nettó baromság. Pont ugyanannyit dolgoznak rajta, mint a kiadáskor, csak épp 4 év alatt rengeteg ötletet ellőttek már, így kicsit nehezebb újat adni - legalábbis ha a szettbónuszokat és a tárgyak kinézetét vesszük.
A tartalom szvsz jobb, mint valaha. A 3.3-ban jövő 5 fős instában a szóló playerek is megkapják a lore lezárását a Quel'Delar questchainnel és a Halls of Reflectionbeli Lich King elleni összecsapással, a raidereknek meg ott lesz Icecrown Citadel, amivel az utolsó sztoriszálat is elvarrják a Warcraft-RTS-ekből. Ezután nyugodtan csinálhatnak akármit, mert ami korábban elkezdtek, azt mind befejezték a WoW-ban... nyugodtan jöhet Deathwing és resetelheti Azerothot. Ja, hogy pont ezt fogja csinálni...
-
válasz
FefeeX
üzenetére
Ez meg erős túlzás.
Ad1: A szarkazmus a gyengék menedéke

Ad2: azért, mert attól, hogy valakinek több ideje van játszani valamivel, mint másnak még nem lesz függő.
Ad3: ismerek olyan embereket, akik hc-raidereknek számítanak, még hozzám képest is sokat játszanak, és mégis tisztában vannak azzal, hogy a wow nem tökéletes, viszont nincsen jelenleg másik olyan játék, ami ezt megközelíteni.
Ad4: Az, hogy vannak fizetős szolgáltatások (realm transfer, faction change, etc), nem azt jelenti, hogy meg kell venned, nem értem, hogy van itt a lehúzós rész.Arról meg, hogy egy jótékonysági felajánlást nem a két szép szemükért csinálták... Hát nemtom, ha ilyen naiv vagy, akkor nem a "függőkkel" van csak baj. Ennyi erővel rólad is elmondhatja a főnököd, hogy mekkora egy szarszemét vagy mert képes vagy a munkádért pénz kérni.
-
Viktor77
titán
válasz
FefeeX
üzenetére
"egyre kevesebb a lore" Ugye szerinted. Ettől még nem tény. Sőt, most kezd el majd igazán beindulni.
"alli First Lieutenantként indul" Cath válaszolt, tájékozatlan vagy. Beszívattad maga. Na ez tény.
Casual kérdésre nem tudom mit mondhatnék. Mindig norrmális raider guildben voltam/vagyok, megvolt mindig a betevő epicem. De nem sajnálom senkitől sem, hisz ő is annyit fizet érte mint én. Napi 2 Triumphal aztán nagyon nagy móka lehet kiszedni egy teljes 232-es set-et. Ha kifarmolja, viselje egészséggel.
"Esélye van, hogy iLVL245-ös cuccokat lehet majd venni igazi pénzért?" Nem, nincs, megint hülyeséget beszélsz.
"Vannak olyan cuccok amikért a havidíjon felül még pénzbe kerülnek? " Maximálisan teljesértékű a játék ezek nélkül is? Őőő, várj, hadd gondolkozzam, nehéz a kérdés.
"Tudsz mondani még1 ilyen lehúzós játékot?" Igazából csak ilyeneket tudok. Az "ingyenesekre" bőven többet kell költeni, hogy elérj valamit, mint ez a szaros havidíj. De ezt majd Wolvi kifejti bővebben.
MOD: Ja, mégvalami. Szimplán irigy vagy?
MOD2: Majd megtanulok számolni.
MOD3: Ja, és ez a szar szemét Blizzard minden év végéig megvett Pandaren pet árának felét jótékonysági célokra utalja (más kérdés, hogy én inkább a KT pettel csináltam volna ugyanezt, az "coolabb", többen fogják megvenni).Na, még egy legutolsó. Én fagyok a hülye f..., hogy egyáltalán reagálok a hülyeségeidre. Elnézést kérek mindenkitől, ezentúl egy szót sem szólok.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Lehúzós? Tehát ha te bemész egy étterembe, ahol kérsz egy menüt, amiben benne van a kiszolgálás, meg a kaja, de nem hoznak gyertyát az asztalra, csak 100ft-ért, akkor az lehúzós? Szerintem nem, mert amiért fizettél azt megkaptad.
Egyre kevesebb lore... szerintem te nem questeltél Northenden, vagy ha igen, akkor valahogy átsiklottál a questek 90%-a felett, ami tömény lore. WG nem szar, hanem szándákosan van így, Arathoron mindig horda csinálja ezt. És pedig azért van így, hogy mert ellenkező esetben előfordulna, hogy az az oldal, ahol kevesebb player van, mondjuk 1 hétig nem is látná WG-s instákat. És frakció arányt nem tudja megoldani blizz (vagyis amennyit tehet, azt megteszi), mivel az az emberek "hülyesége" (idézőjel, mert mindenkinek szíve joga odamenni ahova akar, épp ezért is nem tud mit tenni Blizz).
Tendenciás részhez... ha neked a raidelés "vért izzadás", akkor ne raidelj. Tényleg ilyen egyszerű
Ha megnézed, hogy a Blizz mit csinál, milyen filozófiát követ, akkor teljesen egyértelmű lesz, hogy pénzért sosem fogsz kapni olyan dolgot, aminek hasznát veszed combatban is, sőt, olyat se valószínű, ami combaton kívül könnyítené a dolgodat. -
Viktor77
titán
-
animatrix11
őstag
válasz
FefeeX
üzenetére
Figyi a dkval átmehetek? jelenleg még hc instába sem jutok le guildal... (többi privátban)
A lock már nagyon vár a guild újra alakulásra most a keménymag a Recognigban van, csak a volt GM nem túl aktiv mostanában
Gerrash tőlink is elmnet mert volt valami balhé, aztán beszóltak neki hogy nem jöhet rédelni és kilépett (nem ő volt az első ileyn) nekem semmi bajom nem volt vele
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Arathoron is indulnak már gdkp runok (2 hete kb. in aeternumos arc szervezésében), legutóbbin anubig wipe nélkül elmentünk, ott volt pár wipe, de végül lement az is, fejenként ~1800g jött (de állítólag eggyel korábbin több is, most nem voltak túl jó lootok).
"Nagy magyar szervereken" ez most van kialakulóban, kb. 1 hónapja lehetett egy FS! post erről, azóta kezdenek el ilyeneket szervezni. Szóval nem kizárt, hogy BS horda oldalon még nincs ilyen.
-
válasz
FefeeX
üzenetére
Igazándiból nem tudom, hogy jött össze (sok heallel, volt, hogy innervate-et kellett kérnem a droodtól szégyen szemre), hogy idáig eljutottunk. Az öreg srác még lement, aztán utánna raidendet hirdettünk. Mondjuk egy dps lista beszédesebb lenne, ahol vezet Syl (restoról áttalentelt dps, 2. a tankunk, és utánna a többi dps
)bobace: Én még minidg nem bántam meg, hogy transfereltem BFről. Normálisabbak az emberek, és így, hogy egy nagyobb guildben van az ember jobb a raidhangulat (annak ellenére, hogy azért HC tocon wipefestelünk rendesen)
-
-
válasz
FefeeX
üzenetére
2x Synceltem egymás után aztán most úgy néz ki, hogy normálisan működik, semmi gond vele.
Nah már megijedtem, hogy megcsinálták a Netemet és tudok rendesen játszani, de nem, még mindig vacak.... (Délelőtt meló, mire lenne időm játszani, addigra már nem tudok
)Arnold2: A sima authenticatort is cipelned kell magaddal. Most ha nem egy féltégla a telefon, akkor nem nagy a különbözet (A sima auth az kb 1 pendrive méretű)
-
Arnold2
őstag
válasz
FefeeX
üzenetére
Meg van még persze, de pl. néha máshonnan is be szoktam jelentkezni, nem csak otthonról. S akkor most cipeljek magammal 2 telefont? Most nem azért mert hatalmas a telefon, illetve nem mintha nem lennék meg egy nap WoW nélkül.
De mivel már elég szép goldot harácsoltam össze, nálam tuti /quit WoW lenne ha felnyomnák az accom. Ezért fontolgatom már erősen az autenticátort. -
Arnold2
őstag
válasz
FefeeX
üzenetére
Tudom hogy kicsi a drop rate. De reméltem, hogy van akkora mázlink, ha már ennyit próbálkozunk. A sör fest alatt én kétszer láttam a kodo-t esni s mind a kétszer 5-5 try volt. Ezért reménykedtem tegnap, hogy ha kb 10 try-jal megyünk akkor csak csak ránk kacsint Fortuna.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Így van ahogy írod, annyi a különbség, hogy ha jól tudom nem egy "sima" LK doboz van benne, illetve egy ingame pet jár a CE-hez, viszont azt csak akkor kapod meg, ha a serialt beregisztrálod, szóval ennyit buksz azzal ha eladod (mondjuk én is gondolkozok a dolgon, csak találnom kéne vevőt
). -
Cathfaern
nagyúr
-
válasz
FefeeX
üzenetére
Nekem elég furcsának tűnik az a számsoros megoldás. Mármint neheten elérhető, illetve a bal gomb oldalában lévő 2 gomb se a legkényelmesebb így első ránézésre.
Az egérpadjukról viszont pozitívan tudok nyilatkozni (Goliatus alfa).
Én Logitech MX revolutiont használok. Azon is van elég programozható gomb (2 görgő, mind2 oldalra billenthető+nyomható+5 gomb). Sokáig nem barátkoztam a rádiós egerekkel, de pozitívan csalódtam. Egyedül a BT vevőm zavarta egy kicsit, egyébként töltés nélkül kb 2 napot bír ki intenzív használattal, és olyan 20 perc alatt maxra töltődik.
-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
Nézd meg a gépemet. Szólóban akárhol elkaristolok a mai napig ~25 fps-sel, ami a WoW-nál tökéletesen elég. A lag és a szaggatás mindig szerverlag a WoW-ban, még nálam is (kivéve, amikor a 256 MB VGA RAM-ot eszi meg a rendszer teljesen, ez jellemzően egy Dalaran felső részén tett látogatás következménye) - legyen szó akár tömegről, akár instákról.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Egy battle.net account alá bárhány WoW accountot beregelhetsz, amennyiben több van, akkor login után tudod kiválasztani, hogy melyikre akarsz belépni (authenticator is a battle.net-es acchoz tartozik). És egyszerre akár több, azonos b.net-es acchoz tartozó WoW accal is be tudsz lépni.
Alapvetően nem olyan egyszerű egy grafikus motort lecserélni. A design elemek egy jó játékban nagyon jól össze vannak csiszolva, ezért egységes a kép amit látsz, és ebben a WoW nagyon jó (ellenpélda, mikor van egy részletesen kidolgozott karakter, miközben a talaj egy elmosott paca. Ebben az esetben úgy érzed, mintha a karakter egy festett háttér előtt mozogna). Egy új grafikus motor nagyon könnyen teljesen fel tudja rugni ezt. Nem is beszélve a jelentősen megnövekedett hardverigénytől, amit a Blizz nem biztos, hogy be akar vállalni, nagyon sokan WoW-oznak úgy, hogy épphogy el fut náluk. Ők biztos nem fognak jelentős gépfejlesztést végezni. Két grafikus motort támogatni meg elég emberes feladat. Ráadásul nem elég a grafikus motort megírni, akkor át kell dolgozni az összes textúrát, modellt, animációt, stb. És lassan ott tartunk, hogy ennyi erővel írhatnának WoW 2-t is

-
válasz
FefeeX
üzenetére
Nyilván nem lett az egész motor kidobva az évek során, de nagyon sok olyan funkció került bele, ami eredetileg nem volt benne. (Pl: Nem tudom ki emlékszik még a karakter alatt lévő homályos szürke pacára, mint árnyék és a mostani verziója)
Blizz kicsit ellustult, mivel a konkurencia nem igazán tudta megszorongatni. Jön még kutyára úthenger

-
Djuree
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
én is szeretem a fantasyt, én is reménykedem hogy jönnek új fajok az aionba is
habár a világ történetébe nem igen fér bele, de ugye fantasy, bármi megtörténhet
a wow szerintem sem lett szebb megjelenés óta, de nem is nagyon kell neki, így is nagyon lejön a warcraft hangulat. persze egy kis tupír nem ártana, de tényleg nem sok...
na majd jön valami wow-os modi és takarít
-
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
A Cartographer ehhez overkill, ráadásul a fejlesztése rég leállt. A DoubleWide már felesleges, a 3.2-től a Blizzardos frame is kétoldalas lett. Ha már LightHeadedet javasolsz, akkor tegyünk mellé egy TomTomot; ennek van koordinátaframe-je is (a WoWInterface-ről szedhető le).
QuestHelper... megvan róla a véleményem, és nem pozitív. A használata éppen csak a lore-t öli ki a játékból. (no meg ha megpróbálsz belépni bekapcsolt QH-rel dalaranban, akkor soha nem fogsz túljutni a loading screenen, mielőtt megjönne a disconnect felirat
)szerk: szilchi, vagy várj 52-ig és fogj be Un'goróban egy újabb gorillát, vagy questelj a 40-50-es zónákban a gorillával (Tanaris, Feralas, Hinterlands, Blasted lands, Azshara). Ő is csak akkor kap xp-t, ha te is kapnál a mobért.
-
capafog23
őstag
válasz
FefeeX
üzenetére
Ahogy én leszűrtem egyik tank dk se tud normális agrot csinálni 10 fősbe.
Kényszerből tegnap bevittünk guildes toc10 normal-ba egy blood dk-t ulduar10/25 geares, elején rápörgött egy misdir meg egy tricks of trade, azzal elvolt 20-25 secig, és utána sorba elkezdték lehúzogatni az emberek a bosst. Egyszerűen nem lehet vele elég tps-t nyomni mert szétnerfelték a dk-t, már egy jó ideje. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Sajnos nem, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez interface limitáció blizz részéről, szóval mindenképp neked kell egy gombot megnyomni, hogy az adott cuccot megvegye.
Amúgy én szivesebben veszek 20-at, ha nekem csak 15 kéne, majd a maradék 5-öt eladom, mint veszek 15-öt egyesével

-
-
válasz
FefeeX
üzenetére
Eddig egyetlen alkalommal éreztem azt, hogy most nem tudom mit kellene tennem. De valahogy megoldódott akkor ez a quest-elfogyós probléma. Azóta tele vagyok a szintemhez igazított quest-ekkel. Nekem ez a gyorsabb fejlődés sokkal jobban bejön, mert nem csüngök egész nap a WoW-on, nekem még így is kissé lassú. Az olyan quest-ek nagy részét kihagyom ami átküld TB-ba vagy UC-be. Néha átmegyek ezekbe is, de nem voltam sokszor. Így is van bőven elég quest.
(Én a gamecards.eu -ról vásárlok, ott most kb. 2.400 Ft a BC, szóval nem sok, de addig nem akarom hogy álljon benne a lóvém, amíg nem tudom kihasználni + épp most vettem GameCard-ot is.)
Még azért meggondolom a vásárlást

-
ígyvanferi
addikt
válasz
FefeeX
üzenetére
Azt az Offgamers oldalt milyen jó, hogy írtad, 20 Euroért a hülyének is megéri a gamecard. Következő hónapokat azzal fizetem, az biztos. Mastercardos internetkártyám nekem is van, nagyon jó.
A mobile authenticatort én is nemrég üzemeltem be, ami szintén a hülyének is megéri kategóriába esik, ha ellophatatlanná teszi az accom (vagy közel ellophatatlanná).
Telefoncserénél egyszerűen csak a Bnet oldalán kikapcsolom és megveszem az új mobilra? -
válasz
FefeeX
üzenetére
Lehet a cikkíró belsős ember. Megtaláltam közben a hivatalos "sokatmondó" álláspontot az Eus fórumon: [link]
És a topik alapján kb ennyi az összes infó, hogy mikor. (Egyébként a beválik az nem kérdéses 70+ oldalnyi post van, akik mind szeretnének váltani
)Nálunk a szerver váltás az már biztos, tököm tele van, hogy tankot nem találni még sima instákba se, ha meg én tankolok, akkor had ne mondjam, hogy milyen healereket fogok ki, a community meg... De hát Ezt Bobace is tudja, gondolom ally oldanon se jobb a helyzet

És mivel a hordások kapták az új szőrös fajokat így ezért megyünk majd ally oldalra (1xcsak) Bár az tény, hogy egy Tauren paladint el tudnék viselni
(Meg egy videót arról, hogy amig a többiek a totemekkel játszanak a bőrnaciban, addig ő a szent igéket magol...) -
Wolverine
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
Nem raidelek, nem tudok hasonlítani, mert egyiket sem láttam
(szerk: amikor Ensidia nekiállt HC 25-ös Anub'araknak, 31 kísérletük maradt még. Ennek ellenére nem az övék lett a first kill... szóval nem olyan egyszerű az, és az átlagos guildeknek a 10 fős heroic sem lesz egyszerű) -
gabranek
senior tag
válasz
FefeeX
üzenetére
ja hogy ilyen egyszerű? én nem is próbáltam eddig elfelejteni, csak láttam, hogy az új képességeknél nem aktív a train, tehát már nem is tudom felvenni őket.
az istállót megtaláltam, ahol lovat vehetnék, de trainert nem...vagy csak nem kerestem eléggé.
a full game telepítése előtt szerintetek uninstalláljam a trialt? vagy mehet rá minden?
-
válasz
FefeeX
üzenetére
Silverdragon. Elvileg szól, ha a közelben rare mob van. Gyakorlatilag 2 aranyos makrót használok, és sípol+villan 1et a kép, ha kitargetelek egy rare mobot. (280nál ugye nem mindig rajzolja ki a mobokat, legalábbis nálam) Illetve a térképen berajzolja, hogy merre lehetnek a leggyakoribb spawn pontok. Kb 1 perce lett meg Dirkee. Kár, hogy nem a proto-draket találtam meg megint

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Szerintem írj supportnak mindenképp, elég nagy cég ahhoz, hogy ha tényleg gáz van, akkor visszakapd (tudom nem az 1 dollár a lényeg, de akkor is). De szerintem ha megvolt a levonás, akkor ugyebár kommentben ott kell lennie a kódnak, azzal tudod aktiválni az accot. Egy próbát megérhet.
(meg van PayPalos topic itt a PH!-n, lehet érdemes benézni hátha ott már találkozott valaki ilyennel
) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
iPhone-al tökéletesen kompatibilis, sőt előbb volt iPhone-ra mint másra, sőt iPhone-ra mintha még ingyenes is lenne
Csak azt nem itt veszed meg, hanem Apple szokásos szoftveres felületén.Cactus:
Lehet mobilt cserélni, annyi hogy előtte acc managerben leakasztod az accodról a tokent, és utána újra megveszed az Authot az új mobilodra (ha nem havonta cseréled a telefonod, az a 150Ft nem nagy cucc).Amúgy én megvettem rögtön mikor kijött (2-3 hónapja ha nem több), egyszer se szinkronizáltam és még teljesen szinkronban vannak, ha az utolsó pillanatban írom be, akkor is elfogadja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(És ahogy beszéltem pár másik healerrel a guildben nem egyedi eset volt)
Egyenlőre nem is tudom mire költsek,ami meg éri,mert cuccot nem lehet kapni ami nekem jó.Másrészt nem is éri meg mert Questek is adnak ,amit gyorsan ki is növök 
Amit te lehúzásnak tartasz, az szintén egy olyan dolog, ami a te játékélményedet nem fogja befolyásolni; kb. annyi értelme van, mint mondjuk végigszenvedni Feralasban allysként a questchaint a Sprite Darter petért, vagy Hinterlandsen megcsinálni a kis griff kiszabadításáért a questchaint.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

(new bossnak 25ösben az utolsó párezer hpjét 2ember verte le... a többi23 már csak figyelte a földön hasalva)