Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
70en swpben a gearcheck Brutalluson a 2k mar eleg jonak szamitott.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
ááá dehogy jó az
maci tank vagyok, raid buffben 1 Milla hp-m van, pedig még nem is láttam hc lootot 
sajnos ez egy nagy probléma, eléggé gondolkodnak is a blizardnal, mert nagyon nagy számokkal kell számolni már egy raid esetén elég nagy megterhelést ró a szerverekre, ami kicsit érdekesen hangzik hogy le tudja akasztani pár osztás szorzás, de sajnos már annyi a tizedesjegy hogy igen
emiatt érezhető némi lag is néha szóval kezd komolyra fordulni a dolog, pl egy pap skillt pont emiatt szabtak át nemrég - ezt egy pecs noteban olvastam nem másodpercenkét van kiszámolva a sebzése hanem 2-3 secenként. és elég komolyan kell gondolkodniuk mi lesz a kövi kiegekben... a trillios damagekkel. 1 , levesznek néhány 0át de az milyen lesz már, pecs előtt a mage sebzett 1 millát utánna meg megint 15K-t mint anno .... őőőőő nem is tudom mikor volt ez
vagy kerekitett számokat használnak egy bizonyos szint felett és nem 68.666.760 lesz a sebzése a skillednek hanem csak annyit fogsz látni hogy 68,7M és ezzel is fog számolni a játék, már persze ha megoldható.. de ez elég durva megoldás lenne 
no persze ez a 6 számjegy még nem annyira komoly probléma, de ha már 23 0 lesz egy egy szám után lvl 100ason, az már lehet okoz némi gondot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Arnold2
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Akkor a milliós warri tankunkat már be sem mutatom

Lock-ként nekem per pill 700k alulról súrolja a HP-m, de ahogy jön a SOO gear meglesz az is.(mind a két érték raidbuffal értendő
) -
Diniboy
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Kieg megvesz, 25ös guild kerit, szintezés 90re aztán lesz az elvárásaidnak megfelelő guild, biztosan. Ragnaroson a 25 fős hc-t raidelő Voodoo P. töl az egész casual guildig minden van.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Odamész a bejárathoz és bemész , ezekhez talán már raidben sem kell lenned. Ha megfelelő geart sikerül vásárolnod AHból az sem kizárt hogy sikerül solozod őket, a 450es ilvű kék cuccokkal elég durva kis karit lehet csinálni 85re. De ha kerítesz pár 90 es barátot akkor az is megoldás. Szintednek megfelelő raidet nem hiszem hogy találsz, bár láttam már lvl 60as raiding guildet is, de ez szerintem már az elborult kategória

-
Diniboy
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Lehet hogy már válaszoltak, de szerintem azért nem hív be 85ös HC instába, mert nincs senki aki oda jelentene, és nem gyűlik össze az 5 ember rá
Én is megpróbáltam jelenteni a hunteremmel, mikor meglépte a 85öt, a quest line miatt gondoltam megnézem újra , (bár régebben már eléggé untam
) gondoltam még némi xp is csordogál, de meglepően nehezen haladtunk az új instákhoz képest és aki teheti inkább oda megy. Könnyebbek , jobb cuccok, több xp... -
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Lvl85-ös HC instákba gyakorlatilag nem jár senki, ezért nem hív be a DF.
#49312: még mindig nem veszed figyelembe azt a tényt, hogy a jelenlegi 7,7 millió játékos minimum 80%-a nem profi PvP-s (de inkább 90%). Róluk lemondani kontraproduktív lenne.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
Új sziget / világ nincs, de új helyek azért vannak, a következő mapok Cata-sak (azaz 80-85 közöttiek):
Mount Hyjal (80-82)
Vashj'ir (80-82)
Stonecore (82-83)
Uldum (83-84)
Twillight Highlands (84-85) -
parandroid
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
81-85 az még Cataclysm. Amúgy vedd fel a questeket a faliújságról valamelyik főtéren, az mindig elküld az aktuálisan elérhatő területre, vagy kapsz egy automatikus questet, ahogy belépsz a fővárosba.
p
-
Healbacsi
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Ez igy nem igaz.
80-85 az cataclysm.
85-90 pandaria.
Szoval meg szedj osssze 4 szintet valahogy.. ha allis vagy akkor sw ah mellett kapsz questet, hogy merre menj, ha hordas, akkor orgrimmarban kapsz a foteren. -
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Bármi volt a régi mained, ugyanígy jártál volna vele.
-
törölt tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Ha van MOP-od akkor ki lehet meg probalni PTR-en az osszes class-t

Nem tudom hany napig lesz meg elerheto.(#48775) kenwood:
Ha PvP-ben jol megy a Balance akkor PvE-ben tuti nem lesz gondod vele
-
VanScore
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Hali én is kaptam egy Scroll of Resurrection minap, át transfereltem a Bloodscalpről a 85-s Warriorom a Ragnarosra, de úgy döntöttem, hogy én Hunterezni akarok, így kezdtem egyet és azzal játszok. Ez a transfer inkább biztonsági megoldás volt, ha még se úgy alakulnának dolgok a Hunteremmel. De én is azt mondom azzal játsz amit szeretsz. Viszont kapsz 7 napot ingyen addig meg simán meglátod, akarsz-e játszani vagy sem.
-
hemaka
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
Most kb. 10-15% dmg különbség van karakterek közt, szóval nyugodtan válaszd azt, amelyiket szeretnéd. Sokat változtak egyes karakterek a 3 év alatt. A lock most jóféle pve/pvp-re is.
Nekem retri pala a main, de gearelek közben egy papot meg egy lockot, mert úgy vettem észre, hogy a melee élet elég szopó mop-ban... Főleg 10-es raidben.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
nincs legjobb karakter, minden jó valamire. ami tetszik.
-
capafog23
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Nem tudom mekkora ratingen, milyen setupot játszol arena-ba, de nálunk 5v5-be sose akad be sehova og arenaba se a lock, se a hunter pet. Ahogy kiveszem talán lockal játszol, nem hiszem hogy az alatt az 1 perc alatt ami arena előtt a felkészülési idő annyi idő alatt ne tudnál megint mindent visszarakni magadra. (képzeld 5v5-be ahol még hs-t is raksz, meg mindenkire detect invi)
Kéne pár konkrétum a oneshot-on kívül. (megint az a baj hogy nem tudom a setupot, ratinget, mmr-t) Mert pl, rugó-elem shaman, rugó-feral druid, hunter-boomkin meg az ehhez hasonló 2 dps-es setupok 2v2-be elég csúnyán összecsukják az embert főleg ha jól csinálják a cc-ket és pve gearbe vannak (rugók elég gyakran csinálják ezt),
Ha van recount-od death résznél vissza tudod nézni hogy mibe halt bele.
Ha írsz pár konkrétumot, többet tudok mondani. -
pachito
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
"IQ light ember" Hmm, ki is volt az mostanában, aki nem tudott rábökni a legegyszerűbb "follow" ikonra sem...?

"Cöhh *gúnyos nevetés*...hunterek... arénában hullanak mint a legyek még rímel is"
Szép rím, kár, hogy nem igaz
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Amit CactuS linkelt, az új játék lesz; amiről te beszélsz, az a Star Wars Galaxies. Amúgy az EVE-nek nincs anni játékosa, mint a LotRO-nak...

A petednek is van több parancsa, az egyik a follow... mennyire ismered te a warlockodat?? -
válasz
animatrix11
üzenetére
Azért irtam, hogy valamelyik pet parancs kiszedi. (Rohadt régen volt petes karim, viszont azt tudom, hogy a guildben az egyik DKnk is panaszkodott erre, és mondta, hogy lehet szedni az 1ik pet paranccsal)
SWből szerintem a galaxiesre gondolsz, az újból még CB sincsen sajna.
-
válasz
animatrix11
üzenetére
Következő mmorpg, ami talán a világa miatt elég nagy táborral rendelkezik, és az anyagi háttér is megvan mögötte, hogy ne dobják ki félkészen az ez lehet: [link] (Bár anno a Galaxiest sikerült elrontani a végére)
Az arénás peteket ki lehet szedni azt hiszem follow vagy melyik paranccsal nem kell újra felhúzni. A halált meg elég egyszerű megnézni: Recount/death opció, és ott láthatod, hogy mitől haltál meg.
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Persze, van tagfelvétel, bár lock jobban jönne, de egye fene, DK is jöhet... A HC-k mennek mert megint sok a friss 80...

Azért érdekes emberek vannak nálatok, na

-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Hozzánk átjöhetsz, bár csak 10es progress megy (utolsó héten nem nagyon voltak fenn az emberek, mert soknak lejárt a GC, és válság van
), de egész jól szoktunk haladni... 
Joszippal a hangulat sem stimmelt nálam... Sajna... Fent voltunk ventrin, de a nyugdíjasotthonban több életkedv van... Komor, viccet nem értő hangulat, aztán meg ugyanaz, aki idiótaságnak tartja ezt, összevissza berántja a mobokat, elfelejt hilelni, stb...Én vállalom hogy a koromhoz képest nagyon is komolytalan vagyok, nem akarok komolyabbnak látszani sem, viszont kihozom belőle a maxot

Apropó, Noren bomlasztja a rendet belülről, mi?
(Gerrash) Kedves srác egyébként, én emberileg tök sajnáltam, hogy elment tőlünk, de sajna még fiatal (12 vagy 13 asszem) és azért ez nagyon kiütközik néha, eléggé óvodává alakult a dolog, amit nálunk a relatíve magasabb átlagéletkor (nagyjából mindenki 20+, az átlag 26 körül lehet) miatt nehezen tolerálunk 
-
gabranek
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
bs-en vagyok de az ally oldalon...így legalább nem zavarjuk egymás bizniszét

-
gabranek
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
a primal might receptet pont a napokban szereztem be, abból a megfontolásból, hogy mivel az alapanyagok is elég jó áron mennek AH-ban hozzá, talán lehet vele keresni

H.O.D.: még nem vagyok Northrenden, eddig egyszer ugrottam át, hogy megvegyem skillekhez a Mastert.
Egyenlőre minél több recept beszerzésén dolgozok (de sokhoz elég sokat kell reput farmolni, szal nem megy gyorsan).Meg most vettem fel a Master of Potion questet is...ennek a végén szerintetek mire érdemes majd specializálódni? Én a transmutera gondoltam.
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Igen, sőt, be lesznek tiltva a billentyűzetkombinációk is, kattintani kell mindent.

Honnan szedik az emberek ezeket a baromságokat?#29074: ahogy egyre magasabb szintű vagy, úgy egyre kevesebb xp-t kapsz egy questért; a szürkéért végül csak olyan 10%-ot.
#29079: GC korábban (talán a BlizzConon...) azt mondta, hogy szeretnék beosztani a démonokat egy-egy speciális feladatra: voidwalker szintezni a felguardig; imp a destrónak; felhunter az afflinak; felguard a demonolgynak, és succi PvP-re.
#29059: a beosztás az, hogy az aktuális szint plusz-mínusz kettő a sárga, plusz 3-4 a narancs és plusz 5-től felfelé piros. Értelemszerűen vannak piros questek, amik könnyedén teljesíthetőek a természetüknél fogva...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
Mivel kisebb szintűek nálad. Szürke questekért pedig még kevesebbet, ha annyival kisebbek nálad, akkor pedig semmi XP-t nem kapsz.
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Legközelebb én is benne lennék egy hasonlóban
Undying nekem is hiányzik 
-
L4D1K
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Szia.
Spell hit -> hogy ne misselj sebzést vagy cc-t.
Spell penetration - > hogy ne lőj resist-et.Fear ward egyszerre egy időben csak 1 emberen lehet. Érdemes megnézni kin van, mert értelemszerűen nem rajta kell kezdeni a chain feart. Purge nem tudom le szedi e, rólam még sosem jött el idő előtt. A disc pap nem cc ből áll. Van egy cd-s aoe fearje, ill tud mind control-ozni, és ennyi. A pap majd minden képessége abból áll hogy bírja ha ütik, sőt közbe ki is healel bárkit. A mana-burn meg nem cc, csak egy nagyszerű dolog.
-
L4D1K
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Nos, kezdjük ott hogy kell 6% spell hit. 4% a soft-cap, de erősen ajánlott a 6% mivel vannak olyan talentek, amik csökkentik az esélyét annak hogy eltalálsz vkit. A warrior nem fear immun, használja a képességeit ami azzá teszi pár secre. Fear immune -ná tesz pl a warrior bladestorm ja, a priest fear wardja, ill asszem a hunternek is van vmilyen über menekülő skillje. A resist már más téma. Arénán nem árt összeszedned egy kis spell penetration-t. Gondolom druid - lock ellen voltál amikor immun volt a lock, mivel a lockon volt vmilyen shadow-resist buff.
Az aránát célszerű mindig úgy kezdened hogy megnézed kin milyen buff van, mennyi hp-ja /mana ja van(ebből következtethetsz gearre vagy gemelelésre). Egyébként milyen partner(ek)-el tolod az arénát?
-
robyroby
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
nekem a valkyrie párosnál van némi zavar
lement... de
szóval elején jön a valkyrie-m dark portál mögötte=> én light aura 'light portal' jobb klikk és már tankolom is => DBM szól váltani kell ekkor odarohanok dark portáljához? persze mindig kerülöm ellentétes gömböket...

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
Hit-nek semmi hatása nincs a CC-re, csak arra van hatással, hogy mennyi esélyed van, hogy eltaláld az ellenfelet. PvP-ben lvl80-as karakter ellen 96% esélyed van, hogy eltaláld, így 4% hit kell ahhoz, hogy ezt 100%-ra feltornázd, ami 105 hit ratinget jelent (ha van talent, akkor értelemszerűen kevesebbet). Viszont nem PvP-zek, így azt nem tudom, hogy annak a 4% miss esélynek mennyire van jelentősége.
Amúgy komolyan el nem tudom képzelni WoW-ban honnan szedik ezeket a dezinformációkat
Sok MMORPG-vel játszottam már és volt ahol tényleg semmit nem lehetett tudni a játékról, mert hivatalos oldalakról semmi se derült ki, játékosszám meg kicsi volt ahhoz, hogy nagyon tesztelgetni lehessen. De itt a WoW, kismillió theorycraft playerrel, nagyon sok pontos, részletes információt tartalmazó oldallal, ráadásul alapból is jól "dokumentált" és próbálnak is arra törekedni a fejlesztők, hogy minden egyértelmű és logikus legyen. animatrix, ne értsd félre, ez nem személyed elleni támadás, csak sok olyat látok, hogy valami nagyon elvadult infók terjengenek közszájon 
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Hm, nos... Obliterate helyett egyelőre scourge strike, mert még nem éri meg kitalentolni a disease vesztést... 80már igen... Csináltam egy kezdetleges szimulátort, hogy Scourge strike vagy Obli... Eddig, bár még nem tökéletes, de erősen az obli jön ki jobban. Emellett, a scourge-ra 389 hit rating kell, mert spell... (nem is hat rá az armor penet, viszont gondolom a fizikális bubi se)
Szal menj scourge-al csak, aztán majd 72 körül átteszed a talentet oblisra. Addig meg még pofozod unholyt... Szóval raksz hozzá 1-1 magasabb rendű talentet, és 72 körül visszatérünk rá
Gyógyítás: Rune tap, Lichborne --> Death Coil self, ghoul áldozás; kb ezek vannak a death strike-on kívül... runetap, lichborne talent, az áldozós meg szintfüggő ha jól emlékszem.
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
66os szinten ezt használnám most, szerintem...
Aztán haladnék szépen unholy-n még 4-5 talentet, és utána alapjában kiváltanám scourge-t obliterate-tel... Scourge ugye shadow damage, obliterate meg fizikális. Szóval fene tudja, mi a jó, scourge-t használsz akkor nem annyira kell az armor penet, ha oblit, akkor meg kell. (alap esetben egyébként azonos szintű obliterate buffok nélkül sokkal több damaget okoz mint a scourge - azonban ugye spell vs. fizikai)Scourge strike ellen véd a pala fizikai támadást felfogó bubija?
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Nos igen, ez a 3.2 peccs bejövetele napján összedobott talent... Akkor épp nem jól értelmeztem az új unholy blight-ot (ami passzív képesség lett) -- érdemesebb a mostanit megnézned ha unholy-t akarsz...
Fejlődéshez mondjuk a lovacskát érdemes kirakni más helyett... 
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Unholyn scourge strike ki van talentolva? Vagy obliterate van talentolva?
Az egyik legyen 
Tankolni/dps-elni/1 target, multi mind más kell.Tankolni kell a DnD az elején, dps-elni nem. Aztán PS - IT - (pestilence multinál) - UB - BS(BB multinál BS helyett)- BS- SS/Obl - UB - SS/Obl - SS/Obl (ha jól emlékszem, de majd elküldöm Neked a makrómat
)
Azt csak bemásolod, esetleg ha valamid nincs meg hozzá, akkor cseréled
Nem olyan gázos ám 
-
Viktor77
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Hogy van a rota? Egyszerű. Az orrod a G betűre helyezed a billentyűzeteden, és jobbra-balra döntöd a fejed. Másnéven hívják faceroll-nak is.

-
L4D1K
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Ha stone keepers shardból vetted ki, akkor az egy fejlődős kard, amit account -on belül lvl 1-80ig használhatnak a karakterek. Talán pont ez[link]. Az ilyen "Binds to account" fegyverekre pre BC enchantokat feltehetsz, de a DK-k runeforge -ja nem működik rajtuk. Éppen azért, mert átadható más altnak, ill mert a Blizzard így ítélkezett. Tegyél rá egy crusader enchantot, az sosem megy ki a divatból.

-
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
nah odamentem, megtaláltam a csókát, és mindenféle quest nélkül megadta

-
H.O.D.
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Itt is próbáltad?
Nekem gyanús, hogy nem Antonivich adja a masteryket, csak a specializálódás előtti questet.
-
H.O.D.
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Tehát elmentél a csókához, akinél az Elixir Masteryt kaptad anno és 150 aranyért leadtad? Vagy dobtad az alchemyt?
-
Ptech
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
A buff tooltipje nem updatelődik talentek szerint. Örülj hogy működik

-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Talent: feral; fegyver: a 3.2-ig nincs neki való heirloom, csak utána lesz.
szerk: #27147: elvileg Európában az account adásvétel tilos.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
Feralral a legegyszerűbb. Heirloomos fegyver viszont igazán neki való nincs, mint ahogy cement shamannak sincs
(mivel 2handed mace, polearm nincs, ami staff van, az pedig mint int/sp-s, feral druidnak meg agi, str kéne) Ha mindenképp akarsz kivenni, akkor érdemesebb a több stamina / resilienceset, még mindig azzal jár jobban.moddingR:
Két acc között csak akkor lehet transzferelni, ha a két acc tulajdonosának a vezetékneve azonos (értsd: családtag). -
Bencexp
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
legalább reagált

-
Sanya
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
ez a nagy probléma.
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Eh, most a pvp cucc van rajta

-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Az a haste-enchant valsz. engi cucc.
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Mi a másik lock neve? (Ránéznék az armoryra.)
A 0.8s-es inci elég durva még backdraft + bl-el is.
DG-t aff buildhez érdemes használni.
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
DG: doomguard.
FireStone: persze fire sebzést is ad, ha ÜTSZ a fegyvereddel.
A számok dps-t jelentenek, de full raid buffal, 0 laggal, stb, szóval ez az elméleti maximum. Nem is a pontos számok a lényegesek, hanem az egymáshoz viszonyított erejük.
-
Ribi
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
Ha az UD lock mostani szerelessel megver, akkor ott tenyleg valami gond van.
Amúgy aki meg azt mondja, hogy nem érdemes nézni a DPS-t, az nagyon casual.
Ha valamit csinálsz azt csináld jól, akarj a legjobb lenni. Pont animatrixnál jön ez ki. Ha nem nézi a dps-t sosem derül ki, hogy valamit rosszul csinál. Esetleg most rámegy arra, hogy minnél jobb legyen, akkor kitol még 15%-ot magából. Ha egy DPS-t nem érdekli a DPS akkor mégis mit akar egyáltalán ? Nem értem én ezt. Vezaxon néztem, hogy elég vacak DPS-t tolok, elkezdtem bújni a fórumokat és dps listákat és láttam hogy destro talent jobb oda. Köv raiden destro talenten +800 dps azon a bosson. DPS igen is nézze a DPS-t és ha szar a gearhez képest akkor akarjon jobb lenni.Most én is destrokent üzemelek és tényleg sokkal jobban kell ügyelni aggrora.
Én úgy indítok, hogy LT, immo, corr, conf, cod, cb, inci spam majd a többi CD-re. Ha futni kell akkor tolok csak el corr-t megint. Immo után amúgy sem érdemes conf-ot tolni, mert lag miatt 0,5-sec késés minimum van. -
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
További tisztázások:
-Bosson kell lennie 13% spell dmg debuffnak. Ez 3 helyről jöhet: DK Ebon Plaguebringer talent, Druida Earth And Moon talent, vagy lock CoE. Ha ezek közül egyik sincs fenn, akkor rakj CoE-t, ha bármelyik is fenn van, akkor CoD / CoA. (Ugyanis ezek nem stackelnek, ergó hiába van fenn mindhárom, az ugyanúgy csak 13%-ot jelent és nem 39%-ot.)
-Spell hit: Bossra 17% kell. Ha van draenei a csapatban, akkor csak 16%. Ha van 3/3 suppression akkor már csak 13%, és ha van druida Imp FF talenttel vagy Priest Misery talenttel (ez utóbbi 2 szintén nem stackel), akkor már csak 10%. Ergó, ha nincs druida vagy priest a raidben, akkor a te 301 hit ratingod kevés. Ha van, akkor elég, sőt sok: 17% felett a spell hit 0% dps növekedést hoz, ekkor már érdemes a spell hites enchantot/gemet spell powerre/critre/hastera cserélni. -
Arnold2
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Bár még nem voltam full destro, de nekem jónak tűnik. Majd jön whitezo88, mert ő most ha jól olvastam, szintén deep destron van és megmondja neked a tutit. Lehet hogy a rotával van a gond ám. Illetve a [Soul Link] és a [Fel Synergy] tök fölösleges. Nehogy már a kis szaros Impre told át a DMG-t. Szerintem nem ezen fog mulni az életed, ha jó a healeretek. De majd erről is nyilatkoznak a nálam okosabb lockok. Inkább tedd a Imp HS-re vagy a [Demonic Embrace]-re.
Illetve én azt tudom neked tanácsolni, így zárójelben, hogy szard már le azt a szaros DPS-t. Amíg lemegy a boss addig kit nem érdekel, hogy 3,5k-t vagy 6947mill DPS-t tolsz ki magadból? Ha meg akadoznak a bossok, akkor sem a lockok szoktak a hibásak lenni szvsz.
Ha benne vagy a ToP 5-ben akkor szerintem király vagy. Nálunk van pl 2 olyan fasza rugó, hogy nagyjából csak akkor tudnám behozni őket ha lenne egy 2*-es szorzó buff rajtam, nagyon jól tolják. S akár egy jobb hunter is ott hagyhat. Szóval amíg ToP 5-ben vagy addig nincs gond.
Amúgy nekem ez a talentom (értelem szerűen, nem a deep demos
).De menj el UC-be és gyakorolgass a bábukon. Ott ki tudod tapasztalni a megfelelő rotát deep desrora.
Aggocsökkentésről pedig: legjobb tudomásom szerint (talenteket leszámítva), csak a [SoulShater] van per pillanat s talán mintha láttam volna egy trinketet is, de lehet hogy még reggel van
Illetve a "paraszt" módszer: nem nyomsz semmilyen gombot úgy 5-6 mp-ig 
DoT-okra pedig az örök érvényű: DoTimer
(#26479) F-ECT$ igazad van. Első körben nekem az jött le, hogy hibridet használ s úgy kezdtem el írni a HSZ-t.
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Huhh kicsit sokat kell írnom, mert van 1-2 apróság, ami dps-ben viszont sokat jelent.
-A linkelt 3/14/54 alapján hogy jöhet ki a talentelt Firestone? (Talent váltásnál sajnos nem marad rajta a +300%.)
-Spellstone > Firestone.
-Sburn nem kell, helyette rakj még 1 pontot a demonic powerre.
-Glyph: life tap, immo, conf.
-Hol nézel dps-t? Bosson, vagy az egész instában?
-Mi az, hogy nagyobb az aggró? Locknál csak az SH csökkenti aktívan és a dest reach passzívan, de ez mindkét buildben megvan, így azonos dps esetén mindkét esetben azonos az aggró.-A továbbiakban nézzünk csak boss dps-t, mert az számít.
-Nem írtad, hogy tennél curse-t. Ha fenn van a mobon a 13% spell dmg debuff (akár DK akár druida akár másik lock tette), akkor CoD-ot használj. Ha kevesebb, mint 1 percig él a boss, akkor CoA.
-Corr-t nem szabad tenni, az dps vesztést okoz. (Itt jegyezném meg, hogy Arnold2 nem a deep destro buildhez ad tanácsokat, így a hozzászólása a te szempontotból semmit sem ér, és neki is tanácsolnám, hogy ne keverje a hibrid demon/destrot a deep destroval.)
-Rota: Life tap, pet attack, CoD, immo, conf, cb, inci 4x conf. Innentől CoD minden 60 secben, lt minden 20 secben, cb és conf cd-re, immo legyen fenn végig, fillernek inci. (Immora addig ne frissíts míg le nem esik, mert az is dps vesztést okoz.)
-Van addon a dotok és cd-k figyelésére (előbbire pl DoTimer.)
-Ha nincs sprist vagy druida a raidben, akkor kevés a spell hited, ez sem egészséges. -
Arnold2
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Akkor kezdjük az elejénél:
Ugye a Firestone fenn van a fegyveren? [Flask of the Frost Wyrm] meg egy húzóra benned, netalán tán egy kis Fish Feast-tel tompítva?
Az én rotám CoA-Corr-Immo-Conf-Inci-inci ... CD lejár a Confról-talán belefér még egy Inci, majd DoT ok frissítése és az egész előlről. 35% alatt meg a már lentebb említett: immo-conf-Inci inci-SF-inci-SF-Inci... (vérmérséklettől esetleg még fel is teheted a két DoTot).Ugye a 30y -ot betartani (mint ahogy én is 3 év lockozás után megtudtam
).
25-fős raidban inkább ajánlott CoA helyett a CoE vagy CoW bosstól illetve raid setuptól függően (CoE-nak inkább a casterek örülnek a CoW-nak meg a meele,enyhén sarkítva)
S ugye Imp van kinn? Bár most már két hete tiszta vagyok, de én ezeket használtam.
Valamint ugye már vannak a drága glyph-jeink: [Glyph of Incinerate] [Glyph of Conflagrate] [Glyph of Immolate]
Illetve azt számold bele, hogy a deep destro valamivel többet toll ki DPS ügyileg mint ez a népszerű hybrid talentkiosztás. Én is ezt használom mert szerintem egy fokkal könnyebb, bár ugye 35% alatt oda kell figyelni a weavingre és a távolságra. De próbáld ki esetleg a deep destrot illetve gyakorolgasd bábukon ezt a hybridet. Egy 25-fős raidben én legtöbbszőr benne vagyok a ToP 7 DPS-ben (bár én sosem tartottam sokra ezt a sz@ros DPS figyelést, mert tökre elvonja a figyelmed a játéktól).(#26475) Viktor77: Banyek, pedig már tökre ráizgultam :S
-
Vigneau
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Én ilyenkor kitakarítom az összes addon-t, majd újrarakom. A carbonite-ot nem próbáltad még?
-
Xaero88
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Wow.exe-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Mindenhol így van. Ha 2v2 arénázni szeretnél, akkor épp ezért érdemes olyan párral menni, akinek más cc-je van, pl stun, mert azzal a fear immune után is ki lehet venni a forgalomból az ellenfelet.
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Hát pl itt. A category-nál látszik, hogy milyen típusú a film, leginkább a PvP, Arena PvP, Battlegrounds ami most téged érdekel.
A Meta-val több baj is van pvp-ben. Pl hiába van 2 stunod (1 a meta-nak 1 az fg-nek), mindkettőnek kell minimum 8 yd, tehát ha egyszer elkezdtek aprítani, akkor egyiket sem tudod ellőni. Emelett jó nagy aggró forrás, főleg paladinoknak. Instantod is csak az sburn van, a dotok + fg pedig kevesebb sebzést adnak, mint amennyit te bekapsz. De ha mindenképp ki szeretnéd próbálni, akkor szerintem destrót rakj mellé.
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
PvP-ben 8-4-2 secig, utána immune. A pvp és a seduce ugyanazon a "számlálón" van, így ha fear-re már immune, akkor seducera is az lesz.
Én mondjuk felhunterrel nyomulok, mert bár 1v1-re jobb lenne a succi, de csoportos pvp-ben azonnal ölik

-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Esetleg kérdezz a wow.hu warlock PvP topikjában, ott van pár komoly PvP-s arc.
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Hát ezaz, dkval énis verek minden pve beállítottságú embert, de a pvpsekkel nekem is bajom akad...
Azért aki már évek óta pvp-zik, valószínűleg lever. Akkor is, ha szénné nerfelt karija van neked meg szénné buffolt. Mert ő ismeri, tudja mit kell csinálni, ujjból jön neki, neked meg gondolkozni/keresni kell. (Olyan ez mint az autóvezetés, satufékeznek előtted és mazsola vagy, hiába van ferrárid, rommá töröd, míg egy profi egy légfékes teherautóval is nagyobb valószínűséggel kerüli el a balesetet -- ez a beidegződött skill) -
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Első körben döntsd el, mit akarsz. Egy PvE builddel nem érsz semmit pvP-ben; egy PvP builddel nem fogsz tudni instázni. Olyan talent, ami mindkét esetre egyformán jó, nincs.
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Bg-s 10k HK nem sokat jelent. Gyakrolni kell, akár duelben, akár arénában, akár BG-n ha kialakul 1vs1. Érdemes filmeket nézni, megismerni a képességeidet (pl a seduce és a fear dimnishingjét), a több class képességeit, és a gyengeségeikre rámenni.
Az sem árt ha veled 1 szintű (mind tudásban, mind gearben) ellenfelekkel kezdesz, nem rögtön nekiugrasz a 30k hp-s, 1000 resis 150k HK-s DK-nak.
A 700 fölötti resi egyébként már nem rossz, megfelelő mennyiségű hp-val elégnek kell lennie, ha jól használod a karit. Persze nem fogsz mindenkit legyőzni, de eséllyel indulhatsz ennyivel már duelben is. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
Idézem magam: "Ha impes leszel akkor pár pontot értelemszerűen más helyre kell tenni(Improved Imp illetve Demonic Power)"
Firestonet és spellstone-t csak a saját fegyveredre tudsz tenni, viszont demonologyként spellstone-t kell használni, mert hasteből töpp dps-t kapsz mint critből. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
1. kérdés: Azért jó 30 yardra állni, mert így lehet az 1:1 arányú incinerate - soul fire rotationt használni, ami igen nagy DPS boost.
2. kérdés: [link]
Ez a demo/destro hybrid talent, amint látod 1 pont kimaradt. Tetszés szerint eldöntheted, hogy Felguardos akarsz lenni, vagy Conflagrate-es imppel. Ha impes leszel akkor pár pontot értelemszerűen más helyre kell tenni(Improved Imp illetve Demonic Power)3. probléma: PvP destro talenttel ne várj csodákat pve-ben. Jelenleg a deep destro a legjobb pve talent ulduar gearben.Itt egy talent: [link] Itt is kimarad 3 pont. Tetszés szerint rakhatod afflictionban hitre ha kevés van, vagy unholy powerre demonologyban.
Az, hogy a chaos boltod kisebbet lő mint a soul fire nem csoda, hiszen máshogy skálázódnak a spellpowerrel.
-
Arnold2
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Sovány vigasz de talenttel meg tudod csinálni, hogy ne kelljen shard, valamint gyorsabban castolja és kevesebb manába kerüljön, DE csak akkor ha a target 35% alatt van. Ez nem más mint a demo ágon lévő 2 pontos Decimation.
Én ezt PvE ben, azon belül is raidben használom. Pl: (a mob 35% alatt van) CoA,Corr,Immolate,Conf, Inci, Inci Soulfire. (azért küldök el még egy inci-t, mert bár elvileg az első után is fel kéne ugorjon rá a Decimate de a valóságban vagy kb egy 1 vagy másfél másodperces rés. Ez alatt simán belefér még egy Inci, mert a decimate egy Debuff számára ami 10 mp-ig tart. Tehát az első Inci-től számítva van 10mp-d hogy eltolj egy Soul fire-t). S ez után hangulatomtól függően így folytatom a rotát: Inci,inci, Soul F, inci inci Soul F. Ha lejár az immolate akkor azt visszateszem s gyorsan ellövöm a Conf-ot.
Igazából én úgy érzem hogy 35% ha csak inci inci Soul F-t használnám az is elegendő lenne (de ugye az immo az boostolja az incit, valamint a Conf az instant, már ha nincs rajta CD)Valamint szerény személyem szerint ne a Shadow Burnt használd SS szerzésre. Arra ott van a Drain Soul
(#25978) Wolverine Ez papíron tényleg szépen hangzik, de a büdös életbe nem fog neked 4-5 kijönni. (Nekem semmi glyphem talentom nincs rá) Egy átlag 70-es mobbol ha jön kettő akkor már király. De a 2 is inkább kevésszer proccol mint többször. Raidben meg nem fogok végig szívni, max ha 25% alatt van. S én is azt tapasztaltam, hogy a raidben a trashen is max 2. nagyon ritkán ha 3 esik, de ilyet is csak egyszer láttam azt hiszem. De papíron amúgy igazad van.
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Nem a glyphről beszélek. 3.1 előtt akkor kaptál soul shardot, ha Drain soul közben meghalt a célpont. 3.1 óta minden sebző DS-tick adhat neked egy shardot, így akár egy mobból is kiszedhetsz 4-5-öt anélkül is, hogy megölnéd.
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Sf addig lassít, amíg az ellenfélen van (8 sec).
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Egyszerre nem is ad többet, de régebben csak akkor kaptál shardot, ha halt az ellenfél, most meg minden tickre kaphatsz.
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
DC = Death Coil. Nem mellesleg a Drain Soul minden tickje adhat soul shardot, nem csak az ellenfél halála

-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
A felhunter tud silence-elni - így lehet a castert kivenni a játékból... (vedd ki az autocastját és makrózd be magadnak.)
-
Arnold2
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
"Végülis a játék egyik értelme a pvp" -már akinek
én pl. tökre leszarom. Mivel Naxx 25-öt unásig farmoltuk ezért a rakat tokent PVP cuccokra költöttem. S mellé széééép lassan össze szedem a többi cuccot. De nekem a PVP abban merül ki ha megpróbálnak legankelni és én abból hogy jövök ki. Mondom engem a PVP egyáltalán nem mozgat, semmilyen téren sem. Talán úgy, ahogy már írtam, hogy ha 5-6-an a guildből összejövünk éjféltájt és nyomunk pár BG-t.Na de vissza a démon formára. Úgy látom, nem használtad még, nagy hiba. Akkor vegyük sorra, hogy én miért is szeretem.
Először is maga a Metamorphosis
-30 másodpercig tart (Glyphel 36 mp-ig)
-ez alatt 600%-os armorod lesz (tegyük fel van alapból 2000 így ez felugrik 14.000, amivel már jobban bírod az ütéseket)
- +20 sebzés (ezt ugye nem kell kifejtenem)
- minden más Spelledet használhatod és még a démonod is megmarad (azaz pl Felguard+Soul Link+Soul link glyph azért nem semmi)
- + még jön 4 használható Spell amiből PVP-ben mondjuk kettőt (esetleg hármat) tudsz használni:
1. Az emlegetett Immolate Aura. Nagyon durci sebzést generál. Esetleg még gyorsan ellősz egy Shadow Flame-t és SoC-olsz ahogy tudsz => kemény AOE sebzés.
2. Demon Charge 3mp-re stunnol. Kinézel pl egy healert és ezzel indítasz (vagy vérmérséklettől függően akár egy warriort vagy rugót.)
3. Shadow Cleave 3 főre ható ütés szerűség. Skálázódik a Spell DMG-vel. Olvasgatván azt találtam, hogy akár 1,3k-t crittelhet. Instant, szóval amint lehet el lehet lőni. Nem sok, de sok kicsi...Amire oda kell figyelni, hogy ha szembetalálkozol egy értelmesebb enemy paladinnal akkor a [Turn Evil] illetve az [Exorcizm] spelljeit nem köszönöd meg. Valamint banish-olható vagy, bár én még nem találkoztam ennyire értelmes horda lockkal.
Ami átlag, hogy sokan nem tudnak az Immolate auráról és nagyon szépen benne állnak (s nem értik mitől sebződnek). Valamint átlagban mindenkinek felkelti a figyelmét a lila Iliden így akár szépen el lehet rejteni egy healert pár plusz mp-ig.
Szóval egyáltalán nem egy olyan rossz dolog (már persze ha nem veszed komolyan a PVP-t).
Valamint questelgetni / daylizni sem az utolsó. Nekem ez az első talent (a maradék Destro ágon). A második talent meg a raid talent.
Szóval szerintem megér egy próbát a dolog, s hátha megtetszik neked is. -
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
"Jah irtad lockal pvpel és milyen gearben?" - BG-ből, VoA-ból és WG-ből megszerezhető gear. Főleg deadly és hateful gladiator itemek, mint írtam kb 22.5k HP és 750 resilience.
Build 1. Kb ezt használom, felhunterrel. CB vagy Conf glyph helyett be lehet rakni a ShadowFlame-et is.
Build 2 Ez lenne a succis glyph, érdekes módon kifér az imp succi is

Az 1-es buildet használom, kb úgy, hogy:
Immo, conf, cb, inci, inci, inci, conf. Ha gáz van, akkor sfury/dc. Melee ellen gyakran proccol a backlash is, és ha kell még 1 instant, akkor sflame vagy sburn (ez utóbbit buffolták 3.1.2-ben). Healer/caster ellen ha kell spell lock, esetleg CoT. CoE-t/CoW-t nem rakok (BG-ben nem igazán van rá idő), de arénában 70-en a CoW-ot gyakran használtam. -
Viktor77
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Fél perc? Az bizony hogy sok, mivel egy 1v1 összecsapás ritkán tart 2 percnél tovább.
Illidan formról meg. Az a baj vele, hogy mindig akad egy pala aki kapcsol és megy a fear.
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Illidan=demon form (vagy debil form ala robyroby
)
Sokkal tovább élsz úgy...
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Én csak BG-vel és VoA-val kb 1-1.5 hónap alatt összeszedtem olyan geart, amivel unbuffed van 22.5k hp-m és 750 resim. Ez buffolva fölmegy 25k fölé, szóval így már lehetne kezdeni arénázni (ha szeretnék, de egyelőre ez nem fontos nekem).
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
mennyi? PVP gearrel a lock mondom, 27k hps- volt, 13k hps- pettel. Tudtommal többet gyógyít magán belőle, mint amennyi a pet hp-ja, ezért kezd mindenki locknál a pet levadászásával. 27+13=40k
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Lock-kal pvp-zek is, és én nem így látom. Ezen mondatod: "Játéktudás, rendben nem vagyok imba, ettől függetlenül annyira rossz sem" kicsit ellentétben áll, azzal amit írsz:
-"A melee gondolom a lag miatt 5 méterről is tudnak ütni, de akkor meg mitől melee" - szerintem a melee már wow beta óta 5 yardra tud ütni, ez nem bug/lag
-"hol van nekem olyan spell hogy ne tudjon monjuk csapni?" - fear, seduce, sfury, dc
-"Vagy használhatnék ribit is, de ha nincs kitalentolva jó ideig castolja a cc-t" - hát talenteld ki, ha akarod használni
-"..cc ami egyből lejön sebzésre" - van rá glyph, hogy leszedje a dotot ha seduce-t nyomsz, így el tudsz szaladni, és távolról nukeolni
-"szerencsétlen kutyával leszedem magamról a debuffokat rég halott vagyok" - írj rá macrót
-"a kutya pedig elvileg látja a stealthben van" - ez már régóta nincs így. A vw látja consume shadows közbenPvP-re, főleg 1v1-re van jó talent: pl 0/17/54. Glyphelt SL + molten skin = 31% dmg csökkenés + 3x-osat healelő dc + 5k-t gyógyító HS. Sfury, mint stun, glyphelt sflame, ami 70%-os lassítást tol az ellenfélre. A vw sem hal már bele a sacrifice-ba, szóval azzal is érdemes lehet nyomulni. Ezen kívül melee ellen ott a succi, de nagyon jól jön a backdraft is.
Szintén jó 1v1-re a demon form (kivéve pala ellen). Ezen kívül csapatban használható a haunt build is, szóval messze nincs akkora gond, mint írtad. Ok, egy skilles rugó szétszed, egy unholy dk meg megölhetetlen, de a többi class ellen elég nagy esélyed van 1v1-ben. -
Arnold2
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Ugyan ezekkel szívok én is. Nálam ezért is parkoló pálya a PVP. Maximum félig meddig pre-made BG a guild társakkal, mert úgy egy kicsit elfogadhatóbb ha "2 kidney shoot" alatt halsz. Illetve még mondják, hogy a fear a legerősebb fegyvered... Detto amit leírtál. Ráadásul nálunk az én tapasztalataim szerint a horda kicsivel jobban el van látva PVP-s cuccokkal így csak az nem szedi le magáról a feart aki nem akarja.
BG-kben én nem szarozok az afflival (legyen akármilyen sok DoT-od is). Benyomom Ilident azt berohanok a tömegbe Immolate aurával + annyi CoS-t nyomok el amennyit tudok. Szóval ha egy kicsivel jobban akarsz kijönni a dologból, akkor deep demo Ilidenig + a maradék mehet afflira. Persze ezt csak akkor ha nem akarod vér komolyan venni a PVP-t, hanem mint mondjuk én. néha lenézel egy-egy BG-be (akár egyedül akár mondjuk cimbikkel).
De hál Istennek kezd beindulni a 25-ös Ulduar teamünk is, szóval igazából nem is kell menjek PVP-zni.U.i: még emlékszem, hogy mikor még lvlingeltem a lockom mennyien mondták, hogy majd meglásd, ha eléred a 70-et, te leszel a ház ura / a seriff a városban etc. Hát nem lettem
U.i 2: te is találd meg azokat a castokat amiket viszont dominálsz, pl mágus, némely bénább druida, esetleg paladin vagy priest. nem kell neki menni egy warriornak,rugónak DK-nak. Úgy is megtalálnak majd ők maguk
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
A Blizzard nem 1v1-re optimalizál, hanem főleg PvE-re; és ha PvP-ről van szó, akkor 3v3/5v5-re. 700 resilience kevés; 1000 fölött érződik igazán a hatása. Konklúzió: kezdj el rendesen arénázni, ha PvP-zel

-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
használd az enerdzsi (tom hogy nem ezt mondja a starcraftban az archon, de teljesen így lehet hallani ^^)
Ha az emberekre rámész, meg tudod hívni a talentjeiket wow-calcban, wowheaden (utoljára ez hibás volt) stb, meg van link armory-hoz is... Meg érdemes nézegetni, milyen összeállítással nyomják..
-
Louro
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Az valszeg hp-ra gemelt és encsázott....azért a hp nem minden. Ha nincs spellpower, csak hp, akkor bírhatod sokáig, ha semmit nem sebzel
Szóval aranyközépút....és persze a te szokásaidhoz kell igazodni. -
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
ki van rakva a +hp meg gondolom fullos pvp cuccból is jön jó sok hp
hallotam olyan lockról hogy 34k hpja volt
, na ugy mennék szivesen pvpre, lehet hogy még egy dkt is levernék -
Louro
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Resihez az is jó, ha sok hp-d van, mert ha jól olvastam a wowwiki-n, hp arányában csökkenti a bekapott sebzést, régen a lockok a hptalentjük miatt is kiemelkedtek a resi miatt. Legmagasabb hp-val rendelkezők között voltak és így csökkenthették a bekapott sebzést.
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
beveszünk 5v5be... meg akár 3v3ba is... De azt mondják, csuhásoknak minimum 900 resi kell...
DK-t meg ne nerfeljük már szét azért, mert a lokknak nem tetszik...
Nem csak lokk van ám... 
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
DK csúnya, nagyon csúnya nerfet kapott PVP-ben 3.1-el...
Pont a fear az, amivel szemben a DK-nak esélye van (mint mondjuk az undead kariknak) --> UD DK: 3szor tud feart szakitani
-trinket
-lichborne
-UD racial ability (vagy minek hívják)-silence-je nem csak a DKnak van, hanem a hunternek is pl, és csak 5 secre nem enged varázsolni...
-mind freeze: ez a DK szakítása, mint szinte minden kasztnak van ilyen. Ennél igen észnél kell lenni mikor tolod el...Ez mondjuk jahh, gázos a locknak...
De ezzel nem baszták el az arénát, csak a noskill-lockoknak szívás
Gyakorlatilag a lock nagyon imba volt 70en... Így már nem az... A pala az egyetlen ami ellen nincs tényleg gyógyír (a rugók is imbák pvpben, de azokkal már csak-csak lehet végezni) Szóval igen, minden kasztnak megvan a természetes ellenfele
Plusz a paladin... 
A mai try-ok meg nagyban függnek a magasabb hatalomtól (asszony)

-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Hát volt, de wipe wipe hátán (nem én csináltam kivételesen a gruppit, és mindig közel volt, de valaki hibázott)
Maly viszont lement így tegnap csempijon lettem
DK már nem olyan jó ám PVP-n... Pala a király, retrin 1v1ben szinte verhetetlen, és tényleg nem egy nagy skill-es karakter... (tapasztalat) Retrin van 5-6 gomb amit használsz, pvp-n mondjuk 8, amiből 2-t kell max nyomogatni folyamatosan...
Lockom ugyan nem volt, de úgy gondolom, az sem olyan nagy skill-pro karakter (anno a lokkok 70en pvp-n szinte 1600 ratingrol kezdtek, annyira erős volt és nem kellett hozzá skill)
Ocu ok, megskillesitelek ott, hogy sárkányon is menjen, de akkor addig jössz velem mig a 20 perces öcsi nem jön össze (mármint annyiszor, az naponta vagy amikor ráérünk jelent
)encsant: mivel a fegyver lvl1-es, nem lehet felrakni rá sem szintfüggő encsantot (max crusader, unholy wep, +9 damage) és bindelőst sem (DK rúnák)
Louro: Szerintem megkaptad a választ a kérdésedre. De mégegyszer. Legegyszerűbb jelenleg a platekkel PVP-zni, különösen a retri palával... (Holynak se kell olyan sok skill az életben maradáshoz)
-
sptkyle
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Aktuális szinthez igazodik, de az adott szinten elérhető itemekhez képest igencsak jó értékekkel rendelkezik.
(ráadásul ugye nem kell cserélgetni lvl-upnál) Szóval azért nem olyan rossz az. -
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Engem lerángattak tegnap... Egyenge pug... De jó volt a healer, így én csak egyszer haltam közben...
Sajna a sárkányos repülősdi nem volt az erősségük (az alacsony dps mellett
)A végén elég sokáig magyaráztam, így is lett 1 vájp mert az egyik srác nem repült el velünk
Aztán végülis meglett, de nem tudom mit csináltak a tankok (red drake) hogy rajtam volt az aggro a felétől (amber) és jól meg is haltam, így sajna nem lett meg az összes-sárkány-öcsi
Mennem kell megin ergo, de kéne majd a 20perces öcsi is, ahhoz viszont vérprofik kellenek. -
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Általában resto/elem sámán pajzs+1handet használ... Plusz nem mindegy, hogy mi a másfél. Másfél gear itt 5 itemet jelentene kb, gondolom nálad ez másfél item...

Hunter meg ha autoshot, akkor kb marad a dps lista végén...
A legbonyolultabb kaszt, főleg pvp-n... (szerintem)
A BoA cuccok meg 80on 80as rare szinten vannak. Azonban ez a szinthez alkalmazkodik, ne várd, hogy 100 stamit kapsz lvl1-en
Mielőtt csalódás ér...
Érdemes rátenni nethercleft armor kitet egy gatyára neki, vagy spell powerest, mert ezek is olyan szintű buffok, hogy jó darabig megoldják a problémád...
(lvl20 alatt nem nagyon lehet szerezni egyébként vállast, így a lvl1-től elérhető BoA nagyon imba...) -
robyroby
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
indítsatok egy szeretett DK-át

-én imádtam mikor másik két haver DK-val kifarmoltunk egy instát
mindhárman unholy szóval ment a zombulás meg a gargoyle is nem kicsit
- -
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
AD1:
sámán elementál/enchancement/resto - ebből az elem meg a resto spellpowert használ. Ettől függetlenül állítólag cementen legkönnyebb és leggyorsabb a fejlődés - de druidát is lehet húzni balance-on (haver úgy csinálta). Szóval te döntesz. De ha emellett esetleg majd egy huntert is akarsz húzni, akkor megint csak érdemesebb a cement.Nézd át a linket, rajt van minden, fegyverek, attrib, mit, merre meddig

-
sptkyle
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
2k? És ez fix? Alku van?

(bocs, csak az aláírásoddal együtt adta magát ... tudom, szánalmas poén volt
)cl.aci: Ezt most nem értem. Akkor van egy hibád. Amire megtaláltad más fórumon a megoldást, de nem tudod megcsinálni amit leírtak? De akkor miért nem erről kérdezel?(némi konkrétumokat közölve) Akkor ne azt kérdezd, hogy mi lehet a problémád oka/megoldása.... ha az már megvan

Ja és sziasztok.
Régóta olvasgatom már ezt a topicot, de nem éreztem késztetést hogy postoljam a hülyeségeim.2 általános dologban kérném a véleményeteket,egyik sem technikai jellegű, hanem inkább szociális.1.: Most nem kezdem el szidni a hordát,ez csak egy szimpla kérdés. Miszerint questelgetésnél rendszeres az, hogy képtelen elmenni mellettem egy hordás anélkül, hogy el ne kezdjen csépelni.(érdekes dolog, hogy csak a magasabb szintűek.Azonos szintűek nagyon ritkán ütnek be) Tudom, ellenséges nemzet, meg minden.Nem is sírok. Csak kérdezem.Hálisten ritka a gank, így annyira nem is zavar. Jómagam nem vagyok ennek híve.Szóval a kérdés, hogy ez a fajta hozzáállás Ally-s oldalon is megvan? (ezt ugye nem láthatom)Miért csak a magasabb szintű hordások arcoznak azzal, hogy levernek?Ennyire félelmetes lennék?
(78-as balance dudu) Legjobb példa erre nemrég történt. Alt-tal questelek(65-ös DK) jön a 68-as Wa,megáll...néz. Ütöm tovább a questmobot,fél szemmel figyelem. Egyszercsak rámcharge-ol.Leütöm, meg a mobokat is.(dk overpower még mindíg), folytatom, amit eddig csináltam. Felkel a gyerek a hullájánál,odamegyek,integetek neki,majd arrébb megyek qustelni.(gondoltam ezért ütött be, hogy maradjon neki is mob) Jön utánam, ugrál körülöttem...nem foglalkozok vele. Aztán egyszercsak SAP,és megjelenik mögöttem a 80-as rugó aki egészen véletlenül a WA klántársa.Persze meghaltam, majd jött a gank.
Szóval a kérdés konkrétan a hosszúra nyúlt beszámoló végén, hogy ez álltalános Horda mentalitás?(végülis illene a Horda feelingjébe) Álltalános WoW-os mentalitás?(érthető lenne,hisz mégiscsak ellenséges frakciók) Vagy szimplán a tizenévesek élik ki így a "kreativitásukat", és azért vannak kivételek, akik nem ilyenek.2.:Ez rövidebb lesz.A kérdés csak annyi, hogy az a tapasztalat, hogy nem érdemes 80-ig guildbe menni,mert nem igazán veszik a karimat emberszámba.(persze nem azért, mert Nightelf
) Persze 80-asok máshova járnak már mint pl én, de azért a guild tényleg arról szól, hogy 80-on megyünk Ulduar-ba időnként?Vagy csak én kerültem rossz helyre?(most nem egy HC guildről beszélek természetesen.. ez elvileg egy kis "családias" klán, mint azt a taglétszám is mutatja.)Elnézést a sok firkáért.Remélem nem gond, hogy ilyesmi témát hoztam fel.
-
Guargumi
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
2 k nem elég, bár én nem láttam enrage timert, lehet nincs, akkor órákig lehet ütni, de passz, nekünk lement másodikra, mindenki a kézre fokuszáljon................
utánna jön a finomság, ha végleg nem megy, menjetek a Tanács felé, bár oda több dps kell, nálunk Hodirnál van a végállomás egyenlőre, sok a melee.......... -
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Lámikirály, BS horda...
3k már menő, ha én szervezem a csapatot, beveszlek... 
Minden esetre taktiknak nézz utána, mondjuk érdemes megnézni az említett video portálon.
Ja és DBM sem felesleges, legalább már előre tudod mikor kell az addra menni, pár másodperc késés halálos lehet...
-
Guargumi
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
tank tankolja a boss t, a healerek gyógyitanak
a dps a boss jobb kezét öli, amig az megsemmisül, utánna ütik a testét, van egy lézer, abból célszerű kiállni, elfutni, néha felemel egy játékost, s idéz csöves addokat, ezekre aoe.
Mikor újból "kinő" a jobb keze, akkor azt kell ütni, ha elfogy, ismét a testét. -
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
BS horda. Szerda este felé. Csapatot ált én csinálok, csak Emalon öcsisek jöhetnek, általában 2k dps alatt nincs ember, ha van az hamar kiderül --> kick.
Így elsőre lemegy emalon mindig. (Sajna low dps-ekkel nincs időm foglalkozni, azok menjenek only old boss archavont, míg lesz gear...Aki szerint meg nem lehet progresszív raidelő guild nélkül gearelődni, az nézzen meg engem, full pugból van mindenem, és fullepic tank és DPS, csak maly hiányzik a championhoz)WG:
említeném, hogy 2 questet aktív wg nélkül is meg tudsz csinálni, köztes időben, 1200 honor 3 shardért, ugyanis a slay them allba 3.1 óta beleszámítanak az alli/horda npc killek is, valamint gyűjteni ilyenkor is tudsz, sőt, olyankor érdemes, mikor kb 1 óra van még hátra, mert olyankor ált senki más nem gyűjt... 10 perc, 2500 honor, 6 shard. Utána már csak egy siege meg egy victory aztán szevasz... Toppling már gázosabb, eddig egyszer csináltam meg... -
D4v3
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
A bind-to-account cuccok nem. Más kérdés, hogy dalaranban 2h axe-t lehet venni, WG-ben pedig a pvp-s BoA kardot.
-
FefeeX
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
most már nem kell rámenni semmire, a kész talent cime folyamatosan változik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
maci tank vagyok, raid buffben 1 Milla hp-m van, pedig még nem is láttam hc lootot 
emiatt érezhető némi lag is néha szóval kezd komolyra fordulni a dolog, pl egy pap skillt pont emiatt szabtak át nemrég - ezt egy pecs noteban olvastam nem másodpercenkét van kiszámolva a sebzése hanem 2-3 secenként. és elég komolyan kell gondolkodniuk mi lesz a kövi kiegekben... a trillios damagekkel. 1 , levesznek néhány 0át de az milyen lesz már, pecs előtt a mage sebzett 1 millát utánna meg megint 15K-t mint anno .... őőőőő nem is tudom mikor volt ez 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) gondoltam még némi xp is csordogál, de meglepően nehezen haladtunk az új instákhoz képest és aki teheti inkább oda megy. Könnyebbek , jobb cuccok, több xp...

(mivel 2handed mace, polearm nincs, ami staff van, az pedig mint int/sp-s, feral druidnak meg agi, str kéne) Ha mindenképp akarsz kivenni, akkor érdemesebb a több stamina / resilienceset, még mindig azzal jár jobban.
).
, na ugy mennék szivesen pvpre, lehet hogy még egy dkt is levernék