Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
capafog23
őstag
válasz
Darth_Revan #17198 üzenetére
A bloodscalp az ugye eu server?
Mert már ott nyomom, csak simán átírtam a realmot. -
Darth_Revan
veterán
Nah akkor kicsit kibővítve, így kell US->EU (vagy fordítva) alakítani a WoW klienst (elvileg):
-Telepítsd fel az US WoW klienst
-Telepítsd fel az US Burning Crusade klienst
-Egy MPQ Editorban ([link]) megnyitod a a WorldofWarcraft/Data/enUS/locale-enUS.mpq fájlt
-az előbb megnyitott fájlban megkeresed a Wow.ini fájlt és megnyitod
-Miután megnyitottad a WoW.ini fájlt, ezt kellene látnod:
[WoW Config]
Version=1
Country=US
Language=en
Region=1Ezt írd át erre:
[WoW Config]
Version=1
Country=GB
Language=en
Region=3ha ez megvan mentsd el és zárd be a programot.
-ha a fentiekkel végeztél, akkor menj a World of Warcraft\Data mappába és írd át az enUS mappát enGB mappára. Ha ez is megvan, akkor menj bele a frissen átnevezett enGB mappába és minden fájl nevét amiben "enUS" van, írd át "enGB"-re (mindet!)
-nyisd meg a World of Warcraft mappában levő realmlist.wtf fájlt, ezt kellene látnod:
set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist us.version.worldofwarcraft.comEzt írd át erre:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com-telepísd fel az elérhető EU patcheket
-JátszMagam még nem próbáltam ki, de elvileg működnie kellene (azért csinálj biztonsági másolatot). Have fun
(tudom, nem 2 perces meló, de még így is gyorsabb, mint letölteni az EU klienst
)
-
bobace
addikt
válasz
Darth_Revan #17192 üzenetére
És már biztos nem kellene menni US-sal? Én még 2007-ben azzal kentem, hiába EU-s az accom. Vagy azóta változott a dolog?
-
capafog23
őstag
válasz
Darth_Revan #17192 üzenetére
Szóval akkor mindenképpen meg kell venni a boltba ami egyben +30 nap.
Király lenne ha adnál ilyen konverálós progi.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
capafog23 #17189 üzenetére
Ok nem probléma, nem muszáj újra letöltened az EU klienst, ha nem akarod. Mindjárt leírom, hogy "konvertálhatod" át EU-vá. Na szóval kb csak annyit kell tenned, hogy a realmlist.wtf fáljt megnyitod (A WoW mappájában van) és az "us"-t átírod "eu"-vá
szerk: lenyomod a trialt az ok, viszont csak akkor alakíthatod át végleges accounttá a trialból, ha megadod a teljes változat CD kulcsát...ami pedig a bolti dobozban van
(A trial alatt csinált karaktered NEM veszik el)
-
capafog23
őstag
Ugye úgy is csinálhatom hogy most lenyomom a 10 napot és akkor utána fizetem kártyával és akkor nem kell megvennem boltba!?
-
capafog23
őstag
válasz
Darth_Revan #17188 üzenetére
EU oldal az tuti, a klienst az hogy nézem meg?
Szerk: Bazz US kliensem van ...
-
capafog23
őstag
Csináltam egy 10 napos trialt és akármit csinálok azt mondja hogy rossza jelszó ingame pedig tuti hogy jó.
-
Darth_Revan
veterán
No para, szokás szerint én se kaptam
(Amúgy szerintem elég gáz eladni valami olyasmit amit "ajándékba" kaptál...Warhammer Online Béta kulcsból volt nekem 12db, de mindet ingyen szétosztogattam...btw, még van 1 Warhammer kulcsom, szívesen elcserélem egy WoW béta kulcsra
)
-
Sly-1
tag
válasz
bobace #17182 üzenetére
Ne huzd fel magad nem vagy egyedul.
En se kaptam.
De azert gaz, hogy ilyen sokan kapnak beta kulcsot. Mikor felkerul elobe mindenki tudni fogja a kuldiket meg ilyesmi. Azt utan meg nagyzolnak, hu milyen gyorsan elertem ezt meg azt a szintett.(meg ugye nekik jarnak majd a first rangok) Persze tisztelet a kivetelnek, mert azert akad olyan is aki nem menozik.
-
bobace
addikt
Ok. Most jelentkezzen, aki még nem kapott béta kulcsot, mert a topikban már mindenkinek van.. Én nem kaptam blizzzzzz, agggyyyyááálll
-
OgreImre
senior tag
Én is ma reggel kaptam béta kulcsot.
Még elemzem a levelet -
Luos
tag
Lol, kaptam egy béta kulcsot pedig már ~2 hónapja nincs accom, akkor sem volt mikor jelentkeztem az opt-inre
Igaz azt irja hogy valid retailomnak kell aug 25én lennie, ami nincs.
-
GRaul
őstag
Kiprobaltam.De sztem az 512 rendszermemoria Nagyon keves neki.
Szegeny vinyo ugy teker....
Meg mellette lehet nem kellene 5 torrentet tolteni.
Nah majd reggel kiprobalom.
egyebkent 17 fontot meger szerintetek? -
GRaul
őstag
válasz
Darth_Revan #17169 üzenetére
Sis m661MX 64megas integralt szepseg
itt kint 17fontert adjak a wow-ot meg a kiegeszitot.
Nem tom ha jol fut megveszem -
Darth_Revan
veterán
Miféle vidkari? Intel GMA 950/x3100 vagy ATi Radeon x1150/x1250, stb? Minden low-ra véve simán megy a játék, ha egyedül questelgetel+5fős insta is még éppen belefér...de e fölött sajnos már a eléggé le tud csökkenni az FPS ami erősen a játék élmény rovására megy
(u.i.: Bár tudom, hogy csak én vagyok olyan noob, aki nem tud normálisan játszani 8 FPS-el
)
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Laptoprol szeretnem nyomni a jatekot.Integralt a vidkari.
A system Reque...... oldalon egy vmi nem felelt meg a vidkari
Ezt irta..Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - No
Ettol meg lehet h mehet vagy kizart?
MErt feleslegesen nem szeretnem megvenni
Koszi a segitseget -
Cathfaern
nagyúr
-
Sly-1
tag
Nem tom neztetek e, de letoltheto az uj patch. 3.0.1. Mikkor a play gombra nyomtam ki irta, hogy uj adat all rendelkezesre, ha kilepek utana elkezdi tolteni. Mindjart ki is leptem es akkor meg is lattam. Nekem 992MB-ot ir ki. De lehet, hogy csak a betahoz fog mukodni. Majd meglatjuk.
-
Nevar
aktív tag
válasz
whitezo88 #17156 üzenetére
Mindenesetre legalább eldőlt a dilemmám, hogy pvezzek-e, vagy csak only pvp továbbra is. Lehet majd még az Evil Eye-nál megpróbálkozok, jó lenne azért a TBC instákat nem csak retro raidként látni majd WotLK-ban...
Vagy hirdetem, hogy reklámhely kiadó mint guildnév, szerintem sokan klikkelnek amúgy is ránk armoryn -
anxius
aktív tag
IGEN!Végre van transfer PvE-ről PvP-re juppi
FS!,Wow.hu még sehol sincs és én már tudom O.o
-
L4D1K
őstag
Meg tudom nézni valahol, hogy az adott szerveren ( nekem épp Venture Co.) milyen arányban vannak az allis/hordás karakterek? Mert már zavar h minden quest közepébe odapofátlankodik egy allis (itt tisztelet a kivételnek) hogy poénból leöljön 20% hp/mannán.
-
L4D1K
őstag
Lehet h régi, de nekem még csak most tűnt fel [link]
-
Nevar
aktív tag
-
-
válasz
Expendable #17133 üzenetére
sámlinak összeproccolhat a fegyóencsantja (wf 5)
-
Wolverine
félisten
válasz
Dupla WF.
-
arpi6k
addikt
válasz
A mi cement sámánunk mindkettőn windfury-t használ. (raiden)
-
Expendable
aktív tag
Üdv,
Segítséget szeretnék kérni.
DW-s encha sámán (lvl60) (2,80-as mace és 2,60-as axe) mit használjon a fegyvereken? windfury-t mind a kettőn vagy esetleg egyiken ezt, a másikon vmi mást? -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem adni egy linket, hogy honnan tudnám letölteni a legújabb patch-t?arra az 1,1 gigásra gondolok, de olyan hely kéne ahol rendesen jön lefeleköszi
-
Wolverine
félisten
válasz
Viktor77 #17127 üzenetére
Darnassusban a banktól a Warrior's Terrace felé vezető úttól balra vannak a Battlemasterek egy párkányon; IF-ben a Military Wardban; Exodarban a Crystal Hallban, ha jól emlékszem; illetve még mindig el lehet menni Ashenvale-be, Silverwing Outposttól délnyugatra van a WSG-bejárat
-
szilchi
őstag
Combat rouge-nak mi a jobb?Dagger-1H sword,1Hsword-dagger,1Hsword-1Hsword
Ja és ma nem találtam a BG-s hölgyeket SW-be.Kedden nincs battleground?
-
capafog23
őstag
Hallottam egy olyan addonról ami checkolja hogy a többi addonból a legfrissebb verzió van e?
Létezik ilyen? vagy csak népmese? -
válasz
-conrad- #17111 üzenetére
Én szintén szemüveges vagyok (néha lencsés, bár mostanság ellustultam
) és igazából volt mindkét féle fülesem. Mikis és nem mikis is. Maga a mikrofon soha nem zavart, a gondok a füleseim párnáival voltak. Szerintem az olyat került el, amibe nem fér bele a füled, mert idővel azt fogod érezni, hogy a füleid érzékenyebbek lesznek, illetve fájni fognak. Nekem most egy Sennheiser HD515ösöm van, eszméletlen kényelmes, nagyon jó hangzással (Igaz, hogy nem az 3-6ks kategória, amiket anno vettem). Mikrofont én 2 oldalas ragasztóval oldottam meg, amivel ráragasztottam a monitor oldalára az asztali mikit. Így az is forgatható, állítható, nem kell az asztalra hajolgatni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-conrad- #17111 üzenetére
Én személy szerint azokat szeretem, amik körbeveszik a fülemet, nem rajta fekszenek. Utóbbi annyiból jobb lehet, hogy akkor biztos nem ér hozzá a szemüveghez, viszont engem zavar, mivel mindig úgy érzem hogy le fog esni. Ha így gondolod te is, akkor arra figyelj, hogy semmiképp ne zártat, hanem nyitottat vagy félig nyitottat vegyél, egyrészt alapból is kényelmesebb, másrészt a zárt erősebben szorul a fejedre, emiatt a szemüvegszárát nyomni fogja, ami jobb esetben csak kényelmetlen, rosszabb esetben nem is fog jó pozícióba lenni a szemüveg, s jöhet a fejfájás meg hasonlók.
Ha fülrecsíptetős headset szerűséget akarsz, akkor olyat vegyél, ami nem ráfekszik a füledre (mint a szemüveg, csak fordított irányba), hanem amit a füledre rácsíptetsz, az nem fogja zavarni a szemüveget (viszont szerintem 1-2 óránál tovább nagyon kényelmetlen, persze ez fül függő).
Konkrét típust nem tudok mondani, mivel én asztali mikrofon + mikrofon nélküli fejhallgatóval nyomom. -
-conrad-
addikt
Hali,
nem szorosan wow, de van esetleg olyan közöttetek, aki szemüveges és ventrit használ? Egy olyan mikrofonos füles kellene, amit szemüveggel is lehet kényelmesen használni.
-
L4mie
veterán
Höhö Nevar szép apply, ha nem vesznek fel akkor noobok
Lcfr-ét nem olvastam, gondoltam hasonlónem ilyen
-vegyetek fel mert pro vagyok
most látom Loakodoo is jelentkezett ;)Jó lenne ha több ember állna így a wow-ho mint PVE-mint PVP... akkor tényleg többeknek lenne elérhető a PVE vége, és nem a badge-s szarok meg a nerfelt insták levágása, meg az S2 kifarmolása lenne a célja a legtöbb playernek. Meg nem menne a sírás folyamatosan
GLHF!
ui.: jah az is tetszett, hogy megemlítetted az RF et <3
-
LucifeI2
őstag
Most vettem észre, hogy fórumon is kint van.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Darth_Revan #17107 üzenetére
Én passzolom, majd megkérdezem valamelyik sokat látott cimborámat.
-
D4v3
őstag
-
Wolverine
félisten
Viktor, ha beírhatom, hogy bétakulcsért menő játék van a wow.hu-n, akkor ne töröld ezt a postot, egyébként meg igen, kkthxbye
-
Nevar
aktív tag
Raidelésre milyen addonokat használtok? Mi az ami must have? Meg esetleg 1-2 nem must have, de hasznos addont ha írnátok megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest