Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Stigma.HC #9480 üzenetére

    True story. :DDD

    (#9499) littlemole: Szép! :) Főleg azzal a tankkal. Látom hamarosan meglesz, előre is grat az E5-höz. Bár az sem fogja visszaadni azt a T29-T32 feeling-et. :(
    - - - - - - - - - -
    Mai termés:
    - MM fail (az ellenségnek csak 4-gyel van több T10-es tankja..)
    - Random CW battle
    - Prém Chucrill 1948 sebzés
    - T-62A 4975 sebzés

    Ma valahogy tisztázatlan körülmények között jobban ment a T-62, még az átlagsebzésem is felment vele 2360-ra. Remélem ez alatt a 2 hét alatt, ahogy nyúzom, sikerül megszeretni.

    Btw, a teszt szerveren az "új régi" pályákról mondanék egy kis véleményt. Swamp és Komarin talán még úgy-ahogy viselhető, de ez a Serene Coast hiába lett drasztikusan megváltoztatva, ez még így is úgy szar ahogy van. Néhány része még így is emlékeztet a régi pályára. Kutyából nem lesz szalonna, remélem nem sokáig marad bent a játékban.

    Aminek még örülnék, az az lenne, ha kivennék Malinovkát a játékból. Ez is akkora egy Foch map, ráadásul mostanában egyre többször dobja be a matchmaker. Kezd már elegem lenni belőle, remélem ezzel is hamarosan csinálnak valamit (és ez alatt nem az átdolgozást értem). Szvsz Dragon Ridge "annyira" nem volt rossz, hogy másodjára is kivegyék, bár az első változat nekem jobban tetszett.

    Megjegyzés: A képeken látható 3-4 számjegyű értékek az eff-et ábrázolják, nem a WN6-ot, sajnos újratelepítés így sikerült megoldani az XVM-et.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés