Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
only gold ?

-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Épp tegnap nézegettem hogy még nincs még rá az Ász. Még kellene szerezni rá aztán lehet mégis eladó, mert nem megyek vele, még ugye ott van már a T55A is. Pedig még egy garnitúra lányt is tettem bele.

-
vJokka
aktív tag
-
-
rolio1
tag
Én is mindig ráérzek, hogy ki az igazi patkány, csata után ránéztem és

Ezúton kívánok minden ilyen clickernek áldatlan, boldogtalan és gusztustalan karácsonyt és rettenetes, betegségekkel teli újévet.
Remélem amikor ülnek a megterített karácsonyi vacsoraasztalnál, valaki az ablakon beledob egy nagy marék szart a halászlébe, hátha akkor átérzi, milyen az ő játéka... -
csapee
őstag
A k...a anyáért kell egy TD-re 1500-as sebességű lőszer. Azok a tetű WG nyomorékok.

-
válasz
nightmare13
üzenetére
Az első válaszra gondoltam, mert elnyerte tetszésem. A káromkodási kultúrám megrekedt a b+-nél és megtisztelném kedves román csapattársaimat, mert ha veszik a fáradtságot és rám írnak akkor magyarul hiába szőröstalpúzom le őket, kevésnek érzem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nightmare13
őstag
-
válasz
Antonius1978
üzenetére
Az elsőt meg lehetne kapni románul?

-
rlazol
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
lol
csak mod ne járjon erre mostanában
-
Antonius1978
addikt
válasz
rlazol
üzenetére
Elkepzelheto, de valoszinu, hogy valamelyik magyar varosban lakik (lehet epp nalunk Udvarhelyen, vagy Csikba, vagy Kereszturon, vagy Vasarhelyen, avagy Tepsi, bocsanat, Sepsiszentgyorgyon
, vagy valahol magyar videken), es ezert tud magyarul.Vagy csak siman felkeszitette magat a tortenelmi valtozasokra
Akkor jojjon a forditas :
kb. Baszom az anyad Krisztusat,te koszos hazatlan
Szakadjon meg a szived meg a majad

Ha en kellene valaszoljak, akkor az elsore azt valaszolnam,hogy : Ba****d meg azt a budos szorostalpu bocskoros olahci**ny qrva anyadat az apad hatan, a masodik sokkal egyszerubb, de dramaibb : Vesszen ki a fajod

Jajj igen, a brazilokbol jutott mindket nepnek epp eleg

-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Lefordíthatod, bár a bozgort szerintem mindenki megérti már
Elszakadt nála a cérna, ezek szerint a magyarok sokszor elpicsázták már
De amúgy pont egy román cigányozza a magyarokat 
-
infectedmann
őstag
válasz
nightmare13
üzenetére

-
jr1994
addikt
Egyszer hallottam az egyetemhez közeli húsboltban hogy az egyik hentes sváb, mert a munkatársai épp ezen viccelődnek, persze nem bántásból, mire a sváb arc megszólal: ha mi nem lettünk volna, még mindig kockakerekű kocsival járnátok

-
rlazol
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
mert magyar vidéken él és ez kell a boldulásához.
-
Antonius1978
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
Latom szert tettel egy baratra, mert nagyon megdicsertek teged ekes roman nyelven (is). Leforditsam ?
Amugy a srac tud magyarul, mert keptelenseg, hogy a google fordito ilyen tokeletesen adna vissza a magyarul leirt karomkodasokat.
Amugy vajon miert tanult meg a srac magyarul ???![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kobipeti
aktív tag
válasz
rlazol
üzenetére
Aha így kerültünk egy kalap alá, köszönöm!
Ezt pedig idehelyezem
Mucsi Munkaügyek -
kobipeti
aktív tag
válasz
notika77
üzenetére
A sváboktól? Én még rosszat róluk nem hallottam. A többi nemzetről beleérte minket, azért hallottam már negatívat, de róluk nem. Lehet műveletlen vagyok. A Hentesárujuk zseniális, a szalámijük nagyon finom, és szabolcsi lévén nem tudtam megjegyezni a nevét, de rákerestem "stifolder" mennyei

-
kobipeti
aktív tag
válasz
nightmare13
üzenetére
A svábokkal mi a baj? A többi mondjuk kivehető, de azt nem értem

-
nightmare13
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Végjáték, encounter, csapatom foglal, A-43-ban ülve jött rám egy KV-85 hátulról.
Mivel nem épp megbízható az ágyú, így átváltottam APCR-re, KV-85 kilőve. Mindezidő alatt szemben zöld hatos svéd td roncs mögött (kb 50 méterre), arra várt, odaérjen a kv-85.
Amikor ráfordultam az orosz gépre, meg próbált meglőni, utolsó pillanatban visszatolattam, így mellé, utána meg már nem váltottam apcr-ről, hanem bedaráltam. Ez nem tetszett neki

-
Dobi 562
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
Mi volt a bunod, kilotted?
-
Veatta
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én általában ebben a csapatban vagyok.Jó régi hszre válaszoltam, de sebaj ez mindig aktuális

-
rlazol
veterán
válasz
nightmare13
üzenetére
eldönthetné, hogy melyik nemzetiséggel van baja.
vicces, ahogy egy kalap alá vonja a magyart, cigányt, svábot 
-
KisApám
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
Reportold rasszizmusért (svábok, magyarok, cigányok "rossz" emlegetése)

Talán érzékenyek rá "odafent" a WG-nél. Képernyő mentés mehet
Érezze a törődést a szőrös talpú (ez nem rassziszmus
). -
Stigma.HC
senior tag
válasz
xAttilax
üzenetére
Kíváncsiságból meg néztem én is mikor mentem utoljára, szintén novemberben ugyan akkor csak 4 órával korábban

De hát mikor itt át lehet lövöldözni sebzés nélkül a kupolán folyamatosan akkor miért is játszana az ember a játékkal nem?
Visszajátszások tömkelegével lett most is bizonyítva, hogy ez megtörténhet. 
-
Greentea
senior tag
Holnap ennek meglesz a böjtje

-
4580693
senior tag
Szellem lövedék ide, rossz mm oda, ma nem panaszkodhatom.
A wr-em majdnem 59% a mai napra. 
A kis szörnyeteg E25 meg megkedveltette magát velem. Szépen megvan az összes E kütyü. -
kchryss
veterán
válasz
Richard!
üzenetére
Cérna 3d modell
Bal felső sarokban a Collison-t váltsd át Visual-ra és hasonlítsd össze a kettőt. A cárna kupolájának csak alja lőhető a félgömb alakú teteje nem, mert ott nincs páncél modell. Ez egy csomó tanknál így van. Ettől még a játék nem csalás, hanem csak jobban utána kéne járni a dolgoknak ... -
Richard!
addikt
válasz
Balesz1899
üzenetére
Komolyan? Tudom

-
diegho
nagyúr
Aki fent szokott lenni nézze már meg mióta nem játszok a játékkal!? Egy ideje már biztosan nem, bár valamelyik hétvégén toltam 1db csatát, de már előtte is pár hétig off voltam. Idén szerintem nem is tolom többet, bár majd meglátom milyen karácsonyi event lesz.
-
Richard!
addikt
Igen, én vagyok a vak és még a noob is, 134-es WN8-cal. Igazatok van, csak a 2 deci málna szörp beszélt belőlem. Remélem nincs harag. Sajnálom, de tényleg

-
Papooo
senior tag
válasz
Richard!
üzenetére
Mutass olyan játékot amiben nincs bug.

Sok furcsasággal találkoztam a 46k csatám alatt, de utólag végiggondolva, mindíg megvolt a logikus magyarázata, legfeljebb én nem vettem észre azonnal.Idejössz csírázni, holott még harminc se vagy, ha jól sejtem, a sereg, a fegyelem, a lőporbűz távol áll tőled.

Ha ezek után is csírázhatnékod van, akkor bujj vissza a földbe magocskám! -
rlazol
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
+1 mindig a játék a hibás, persze szándékosan, és kifejezetten egyes emberek ellen kihegyezve
+2 a replay kérése gonoszság, fel se merül a segítő szándék, hogy ő is tanulna abból, ha valamit kihoznánk belőle
+3 aki nem ad neki igazat az csíra. Ha egyedül van 6 ellen, akkor is neki van igaza és a többi az csíra -
Dobi 562
addikt
1. Sosincs replay.
2. Mindig az atlag vagy az alatti ertekelesu jatekosokkal tortennek "furcsasagok".
3. A jo jatekosok soha nem talalkoznak a "furcsasagokkal".
4. Valamiert sosem lehet meggyozni oket, hogy nincs igazuk. -
Richard!
addikt
Nyilván könnyebb a másikat leugatni, mint beismerni, hogy még mindig (szándékosan) bugos a játék.
A csíráknak inkább nem válaszolnék, valahogy még annyira sem méltóak

-
Bingisz
addikt
Ez most az ON topic?

-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
válasz
Richard!
üzenetére
nem.
Itt azzal van a probléma, hogy rinyálsz. Messziről jött ember azt mond amit akar. Adj egy replayt. Ha megnézzük, és kiderül, hogy igazad van, kész vagyok bocsánatot kérni. De eddig ezekből mindig user error jött ki az elmúlt 2,5 évben, leszámítva azt az időszakot, amikor valóban volt egy szellemlövedék-bug a játékban. -
Richard!
addikt
15 lövésből nulla sebzés... 3szor átlőttem a cérnavarró kupoláján, semmi sebzés. Mocskos csaló egy játék, még mindig

-
Stanislav84
tag
Ma nem tudom mi van... első meccs IS 3,3 K dam tier 9-ben, majd AMX M4 45 3,2K és carry, majd most meg St. emil kis ágyúval 3K dam (+top gun, sniper, high cal).
-
kchryss
veterán
Hopka bevallotta, hogy megjátszotta magát és direkt csinálta ilyenre a videóit: [link]
Csalódtam.
Én azt hittem tényleg ilyen hülye. 
-
e-newsee
addikt
-
rlazol
veterán
válasz
benvolio
üzenetére
Bennem fel se merült, hogy a lassabb, kisebb átütésű és DPM-ű, pontatlanabb ágyúval menjek, ki se fejlesztettem. Ezzel a tankkal meglapulni és távolról lövöldözni szoktam, ha kisebb a pen akkor a gyenge pontokra kell, amit viszont megnehezít a nagyobb szórás. Az alapcső APval beviszi az E100 tornyát szemből, a nagy csak golddal, és váltani 16 mp.
-
galervin93
addikt
válasz
4580693
üzenetére
Az, mindenképpen!
Én is marhultam nem egyszer a 150-essel a Borsigon, tényleg vicces tud lenni. A stílusához jobban illik a kisebb cső, de ennek a nagynak is megvan a fílingje.
A Wt-n viszont már a pontosabb ágyúval mentem végig, a 150-esre nem pazaroltam az xp-t, ez a tank ezzel az átütéssel egyszerűen mindent visz, 275 mm... A gold meg 330 körüli APCR, na az meg aztán tényleg gyilok. -
4580693
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Szóval, a tróger is szerethető tankocska?
Ez a borsig ezzel a bazi nagy lőccsel tetszetős. Szegény ellen jön felém mit sem sejtve, aztán egyszer csak kap a pofijába egy szép 750-es lángost! Ez az érzés megfizethetetlen. Majdnem T49 filingem van.

-
galervin93
addikt
válasz
Greentea
üzenetére
Akkor egy ellenvélemény: a Wt egy nagyon zsír dög, a Borsóhoz képest végre van sebesség is. +500 hp sokat dob rajta, be lehet vállalni egy-két bekapott lövést a közepes alfájú gépektől, ha cserébe egy fontos killt begyűjtünk. Ágyú süllyedés előre tényleg nem kellemes, de tolatva beállva nagyon jó hogy 30 km/h-val lehet menekülni, ha kell. :-) Mondjuk ha ilyenkor eltalál valami nagyobb kaliber/robbanó, akkor egy-két legény és modul tuti elszáll, ami kellemetlen...
Szóval összességében szerintem elsősorban a mobilitása miatt jobban használható, mint az előd.
A Grille meg gondolom mennyország, akcióban be is fog gurulni, nagyon várós. Wt-től búcsúzok, de szép emlékekkel, köztük egy 8ezer+-os csatával. -
Greentea
senior tag
válasz
4580693
üzenetére
Tierjében sztem az Rhm jobb mint a Wtpz4.
A WT-t meg kell szokni mert a Ru-hoz hasonlo gun dep miatt állandóan forgatni kell a tornyot oldalra. RHM után nekem nagyon fura volt.
Mentem pár csatát vele, de nem igazán ment így eladtam csak jött a hír, hogy jön a Grille így visszavettem és azóta azt ki is húztam. Másodjára már annyira nem volt rossz, de az RHM nekem jobban bejött. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).