-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Papooo #50369 üzenetére
szerintem nagyon ritka, hogy artyval csatát tudd befolyásolni. Még az arty ász köreimen se éreztem ezt mindig. Van olyan 6 killes ászom (GW Tiger P, asszem), ahol vesztettünk. Az arty a spot miatt a csapattársaktól függ, sok pályán eleve kiszolgáltatott vagy lényegében reménytelen helyzetben van. Hiába tudná kiszedni a kulcspozícióból a kempert, ha nem szpotolják fel.
Az igazi kivétel, ha counterolni tudja az ellenség artijait.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
benvolio
őstag
válasz Papooo #50286 üzenetére
Az rendben lehet, mert ha fél óra múlva is léptem be ismét, akkor is szaggatva fogadott már a garázs. Melegedési gondom még sose volt a cuccommal.
(#50287) emre: ezt nem hiszem, mert más játékba átlépve semmi problémám nincs ilyenkor.
De ha ma is előjön lecsekkolom ezeket rendesen. Köszi! -
rlazol
veterán
válasz Papooo #50225 üzenetére
???
a feltétele:
"Találj el több különböző ellenséges járművet, mint bárki más a csapatodban (de minimum 6-ot) úgy, hogy az adott járműveket később egy másik csapattársat lövi majd ki. Ha több játékos is megfelel a követelményeknek és azonos számú tankot találtak el, akkor az elért XP pontszám dönt (prémium bónusz beleszámít). Ha ez is azonos, akkor a kitüntetés nem kerül kiosztásra."hogy lehet ezt többen teljesíteni? Főleg, h neki vagy 400val több XPje lett...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
zodo
nagyúr
válasz Papooo #49734 üzenetére
1150/1750/1750 papíron az átlag sebzése, alapesetben 29 mp alatti újratöltésidővel.
Ok sebezzen nagyot "mert td" na de ne egy X-es med hp-ját.
Elméleti max. 2187 hp sebzést is tud ha rng is vele van.
Lehet hogy bosszantó a 400-as sebzés, nem vitás de egy ilyen pofon azért erősen túl van tolva szerintem csak ennyi problémám.
Ez ugyan egyéni, na meg általában vigyázok is a csillagharcosokkal de néha bátornak kell lenni ami most nem jött be.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Papooo #49721 üzenetére
Arról nem is beszélve , hogy az utóbbi ezer csatában átlag alatt teljesít és az nem valami jó .Ez a szám magasabb tierben jó lenne 1000-1300 WN8-nak . Ami még mindíg jó persze ,de közel sem mint az overal jelenleg.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
lacibacsi
addikt
válasz Papooo #49191 üzenetére
Na ja. Próbálnám meg ezt én az irodában...
Más:
A WOT M6A2E1-gyel kapcsolatos Facebook bejegyzése így kezdőgik: "Dreams do come true!"
Őszintén! Van itt valaki, aki valaha is arról álmodott, hogy neki ilyen tank van a garázsában?[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
galervin93
addikt
válasz Papooo #48855 üzenetére
Egyrészt: általánosítás, csak fekete-fehér gondolkozás...
Másrészt: a """legjobb""" kempeléssel sem lehet FOLYAMATOSAN olyan jó eredményt hozni, mint egy kellően agresszív, de okos játékkal.
No de mindegy is, az a lényeg, hogy mindig mas a hibás, és ezt hangoztatni is kell![ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
válasz Papooo #47701 üzenetére
Vannak hibái (mondjuk Nekem kb. csak ez a tükrözés hiánya, illetve kellene hozzá Apple doboz), de számomra a stabilítást amit nyújt azt egyik androidos telefon se tudja. Aki nem buzerálja a telefon op rendszerét annak szerintem tökéletes. Én csak telefonálok rajta + FB, messenger, viber ilyenek vannak rajta.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
lacibacsi
addikt
válasz Papooo #46542 üzenetére
Nem mondom, hogy nem fordítottam több időt a játékra, mint előtte, de azért nem nevezném hajtásnak amit csináltam. Amikor kilőttek szinte sohasem maradtam nézelődni, az esélytelen csatákban pedig inkább előre rohantam, hogy mielőbb kapjak egy garázs menetet. Így az átlagos napi csataszámom növekedésének mértékétől elmaradt a játékra fordított idő növekedése. Sohasem görcsöltem be a sikertelenségtől. Ha nem ment, akkor inkább kiraktam egy passziánszt...
(#46543) jr1994 : Hát, három tokent már tutira nem vettem volna meg én sem. Már a kettő is gondolkodásra késztetett volna...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
rlazol
veterán
válasz Papooo #46200 üzenetére
azt én is adok bőséggel, optika nélkül is. volt, hogy 3000-t spotoltam a frontvonalban harcolva a Bélával. ha ott van tőled 60 méterre a sarok másik oldalán, nem kell optika ahhoz, h spotold, amikor kinéz/el. És amikor az arty/kemper TD belelő tied a spot, vagy egy része.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Papooo #46198 üzenetére
van aki szereti az optikát heavy-n, szerintem felesleges. Egyszerűen ritkán vagyok olyan szituban, hogy ki tudjam használni. Városban, sziklák között? én ott szoktam vitézkedni, ott meg minek. Töltésgyorsító, célzásgyorsító, ventillátor, szerszámosláda - nekem ezek vannak a heavyken. A ventillátor+Bia összességében már megadja ugyanazt a 10%-ot, de a látotávon felül minden másra is.
-
rlazol
veterán
válasz Papooo #46194 üzenetére
Papooo: ha kiszednek a heavyben mielőtt eléred a frontot azt a csigaszemmel nem fogod orvosolni. Jobb megközelítési útvonal, csapatban mozgás (vagyis ne menj egyedül sehova) stb. Ha út közben megállsz 3 mpre a csigaszem miatt, ne csodáld, h szétszednek. Csigaszem heavyre szerintem pazarlás.
lacibacsi: a kiosztott dmg majdnem fele (300 m-nél nagyobb távról volt, + top tier voltál + 1 killed van
diegho: ez milyen pálya volt?
elttiL: a Tigrisekben sikerült megtalálnod a játék egyik legnehezebben játszható nehéz tankját.Ha az angol heavyk páncélját nem tudod megfelelően használni, akkor a tigrisé se biztos, hogy menni fog. Szerintem egy picit hagyd azt a vonalat, maradj a KV1S - T150 irányban, azok hálás, megbocsátó tanuló tankok. Plussz T5ben jobban jön a kredit és szépen fel tudod húzni a legénységed miközben tanulod a pályákat, ellenfeleket.
-
elttiL
senior tag
válasz Papooo #46188 üzenetére
Kösz. Igen ezt teszem pont amit mondtál kb. 5-6-7. (a 7 azért mert a Tigris tetszik. a vk3601-el van egy kivállóság jelem is 5kill wildparkon).
A kommentáros replayen értettem félre akkor azt hogy: megáll a bokroknál és aktiválja a "csigaszemet", tehát ha megáll 3s-re akkor aktiválódik...
Az angolokat éppen hogy hanyagolni akarom (a nehezeket) És annyira nem akarok beletanulni a felderítősdibe se. Ritka sokat szerencsétlenkedtem a Leoparddal, mire túljutottam rajta. Néha gurulok csak a Cernavál, flusztrál kicsit ha azt a szépséget lövik szarrá.
A csata végeredmény printscreennel menthető el? -
SoulReaver
veterán
válasz Papooo #45497 üzenetére
Cseh és a lengyel... Ezekből annyi van mint a szemét és tök feleslegesen... Magyarból is sok az agyhalott az tuti, de még sincs annyi, mint lengyel vagy cseh..
Tökmind1, ma nagyon sok agyhalott van minden nemzetből... Már csak annyit kellene kiírnia a játéknak, hogy ma mindenáron szopni fogsz..
Véget ért a nyerő szériám
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Papooo #45312 üzenetére
A furcsaságot nem erre írtam, hanem pl. az épületek összeomlására, meg egy két ilyen furcsább grafikai dolgokra. Felépítésében nagyon tetszik.
A pénzt arra értettem, hogy én még nagyon az elején vagyok, látom, hogy könnyen jön minden fejleszthetőség. A tankokat könnyedén meg lehet szerezni, de végignéztem, mennyi féle tank van. Nyilván nem kötelező a legjobbakat megszerezni, de én addig nem nyugszok, ameddig nincs meg a kinézett vas...és amikor megvan, jön a következő, ami megtetszik.
Ezért írtam, hogy jobb, ha rakok bele egy kis pénzt (majd később), mert nem akarok belerakni több száz órát rövid időn belül, mint pl.: SG. Deadzone-ba vagy Dead Trigger 2-be, pedig azok csak vacak androidos játékok, mégse tudtam letenni a tabot.
Ebbe eddig elég jó vagyok, még csak25,5 órát játszottam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital