-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
-
Emu
őstag
válasz rlazol #46394 üzenetére
Tegnap a küldi miatt elég sokat mentem lighttal, 5/3 körben megvolt a 4k, egyik körben a 6k is. Egyszer sem spotra mentem, és nem is jártam Malinovka/Prokhorovka pároson. A 6k-s körről szerintem tudok replayt feldobni ha valakit érdekel, bár a végére nem vagyok büszke, mert meccsdöntő lehetett a rossz döntésem.
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #46389 üzenetére
"hiába törlik akár most azonnal az érintettek a csalásokat, a tiltás akkor is járni fog nekik 15-én."
ez tetszik. nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, és mekkora felzúdulás, illetve hogy nyilvánosságra kerül-e, hogy melyik modok használóit büntették.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
a pontosság nerf téged nem fog zavarni, mert eddig se ismerted a gyenge pontokat, így nem azokat lövöd, vagyis neked mindegy.
Még egyszer: a 4k spot+dmg feltételeit a nyáron 100 csatából 3x teljesítettem, pedig akkor mindenki spotra ment. Amúgy először Leopard-dal sikerült (T5) Maliniovka-n, T6os csatában, két másik LT-val a csapatban. A T28 LT15-jét szintén T5ös LT-val csináltam meg (AMX ELC bis) Prokhorovka-n, összesen 4 LT volt a csapatunkban. Ezt azért írom le, hogy lásd: ami kifogást magyarázatot felhozol az rinya. És én nem vagyok jó játékos (1030 körüli az összesített WN8am, 1200 körüli az utolsó 1000 csata)! Ez csak azt bizonyítja, hogy ha az ember megtanulja a dolgokat, akkor ezek a küldik különösebb csillagegyezés és RNG-WG kegy nélkül is teljesíthetőek.
A brit ill. japó ággal szenvedni is fogsz. Lassú-lassú tankok, tudni kell forgatni őket, nagyon érezni kell, mikor kell velük megindulni. A britekhez feltétlenül kell a pályaismeret, hogy a testét (amire rálehel egy veréb és modulsérülése lesz) el tudd rejteni.
Nem fogom többször leírni: tanuld meg az adatokat nézz végig sok-sok replayt aztán vedd vissza a KV-1et és menj vele pár száz kört. Az, hogy a wotreplays honlapot eddig nem használtad, pedig X ideje olvasod a fórumot megint csak téged minősít, leginkább azt igazolja, h write only üzemmódban vagy: szinte minden nap kerül ide ászos körről link a wotreplays-ről. De neked derogál azokat megnézni. Akkor szenvedj.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jozefgucci1
addikt
Ha tudod , hogy igazunk van akkor nem értem a hozzáállásodat ? Tudod hol lehet a hiba és próbálnak is itt segíteni ,de te csak fújod tovább ? Volt itt már pár arc régebben aki ezt csinálta és sikerült elérnie , hogy átnéztek rajta a sok sirám miatt.
Magam részéről , bár nem vagyok jó játékos ,de szívesen gurulok veled szakaszban párat .Talán játékon belül tudok kicsit segíteni és átlátom mi a legnagyobb probléma nálad . Igaz ez utóbbi elég nyílvánvaló azaz a nemtörődömség . Már bocs ,de ezzel a játékkal a többség csak úgy lehet sikeres ha energiát fektet a tanulásba .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #46389 üzenetére
Azt nem tudom, hogyan tudják nyomon követni, hogy ki, milyen modokat használ, de itt nálunk nincs tiltott mod lista, tehát addig nem is büntethetnek érte senkit!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lacibacsi
addikt
Pedig ebben a fórumban nincs is olyan sok sírás. Néha benézek az SG-re. Na, ott aztán van! Tízből kilenc hozzászólás csak sima rinyálás. Építő jellegű hozzászólás gyakorlatilag nincs is.
Amúgy nem szeretnék beleszólni a nagyok vitájába, de azt gondolom kedves woryz, hogy neked elsősorban a hozzáállásoddal van baj. Kicsit olyan vagy, mint a gyerekek: ha nem megy valami azonnal, akkor inkább hagyod a fenébe, ahelyett, hogy megpróbálnád megoldani másként a problémát, ráadásul mindig valami másban keresed a hibát magad helyett. Két éve vagyok ennek a topiknak a rendszeres látogatója és valahogy úgy rémlik, mintha régebben határozottabb (mondhatni karakánabb) beállítottságú lettél volna. Mondod, hogy így nem megy a játék, meg úgy nem megy a játék. Én meg azt mondom, hogy azok a tízes tankok nem maguktól álltak be a garázsodba. Ha akkor tudtál játszani, akkor talán most is menne, csak lelkileg kellene magad helyre tenni egy kicsit. Viszont ha ez nem megy, akkor jobban jársz, ha tényleg hanyagolod egy kicsit a WOT-ot, mert hosszú távon egészségtelen a mindennapos aktív idegbaj egy játék miatt.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jozefgucci1
addikt
Elérkezett ez a nap is végre : Kitiltási hullám az RU szerveren a csalók miatt
Azt nem értem , hogy miért csak az RU szerveren és , hogyan lehetséges , hogy ők szűrik ki milyen modot használ ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
Én ha felidegesítem magam most már eljutottam arra a szintre, hogy a PH!-t is zárom a WoT-al együtt. Mindenki jobban jár, mert a sírást sehol se jó olvasni... nem túl építő jellegű... egy topik pedig elvileg azt a célt szolgálja
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
woryz
senior tag
válasz rlazol #46381 üzenetére
Őszínte leszek, sok mindenben igazad / igazatok van, csak amikor felmérgelem magam nem mindig objektíven látom a dolgokat... Ilyenkor jobb kilépni, tudom, de van amikor sikerül, van amikor - mint pl tegnap - nem és akkor indul a rinya. Főleg amikor még a szórás nerfről hallok, ami lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, de...
Visszatérve a lightokhoz. Mivel csak hatos lightjaim vannak (AMX 12t és VK2801) és egyikben se 100%-os volta a legénység, és ha jó pályát kaptam akkor volt még rajtam kívül 2-3 másik light is átlagban, szóval ezek is sokban befolyásolták a sikertelenségem - na meg az elégtelen pályaismeret. Viszont valami miatt és a youtube-on kerestem videókat és nem a wot replays-en (nem szeretnék róla beszélni...).
KV-1-es ágon már rég túlszaladtam, mindkét 10-es szovjet HT a garázsban van már jó ideje. Most a britt és japó heavy ággal is szenvedek (igen, szenvedek, mert nem sok kedvem van hozzájuk), 4-5-ös tierben megakadtam.
Mivel én cheat modnak érzem mindkettőt, ezért nem szándékozok feltenni ilyet (még akkor sem, ha épp arról rinyálok zsinórban 10 vesztes csata után), viszont lehet, hogy keresek egy weak pontosat, mert abban (is) van mit fejlődjek.
(#46383) Dr.Én: A Tigris 2 nekem nagy csalódás volt, de sokan dicsérték abban az időben amikor nekem is megvolt. Az E75 viszont számomra felüdülés volt hozzá képest. A Panther 2-t kétszer adtam el, az valahogy nagyon nem jött be, van rajta vagy 100k xp-m, és mivel most van pénzem, lehet, hogy visszaveszem.
(#46386) jozefgucci1: Ezzel nem tudok (akarok) vitatkozni, most még reggel van. Este meló után fellépek kicsit, és lehet, hogy megint jön a világfájdalom, összeesküvés elmélet hegyek és akkor majd máshogy látom.
És sorry a hiszti(k) miatt, sajnos mostanában ilyen a természetem...
-
jozefgucci1
addikt
válasz rlazol #46381 üzenetére
Szerintem ő már az a kategória akit nem lehet és nem is érdemes oktatni . A Sajnálom ,de " kiválló ügynök volt " itt viccesen hangzana ,de nem lenne igaz Hagyni kell elmenni .Ugyan az mint anno Barett50 kolléga volt csak pepitába .
-
Dr.Én
veterán
replay-t én se mentek, de aszért meg próbáltam
német vonalon én is megálltam, VK3601h és a Panther tanknál...(igaz ki próbáltam a Tigrist is és ki van fejlesztve a 2. is, )
kettő prém tankot se tolom most annyira német vonalon, most valahogy nem érzek rá annyira, jobban megy most az orosz és a amcsi ágyon nehéz és a közepes ág...
most azon vagyok hogy, minél több infót gyűjtsek csaták folyamán arról hogy pl. a Tigris kettővel ki hogy játszik...mire ügyeljek, aztán majd nem sokára újra elkezdem azon vonal folytatását, mert nagyon tettszik az utánuk következő tankok...Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
Emu
őstag
WOWs-ba van 600 doublonom vagy mi a fene. Nem tudom, hogy került oda de nem hajókázom. Jól emlékszem, hogy az ebből vett prém nap WOT-ba is átjön, mert közös az acc?
-
rlazol
veterán
"És igen, nem fogom senkinek sem a statját növelni (legyek akár mekkora paraszt), amikor a csapatom elhullik az első 2,5 percben és nem maraduk csak két arty meg egy AFK valakivel. Akkor inkább vízbe fojtom magam. "
ezzel nem csak a másik örömét rontod el, de a saját statod is rontod: reális esélyed van arra, hogy a rád törő tankot meglődd, akár ki is lődd. persze sokszor nem fog sikerülni, de sokszor igen. És az nem csak stat, hanem sikerélmény is. Arról nem is beszélve, hogy bannolhatnak, ha sorozatosan csinálhatod."A másik vesszőparipám a LT15-ös küldetés... De az nekem nem fog sosem sikerülni, már nem is küzdök miatta. Mentem vagy 300 csatát zsinórban a lightokkal, de nem akarok róla többet beszélni..."
Meg kéne tanulni játszani. anélkül nem megy. Azt nem hiszem el, hogy 300 csatából nem adott be jópárszor megfelelő pályát. 4000 spot nem olyan nagy wasistdas mint amekkora hisztit te csapsz belőle. Amikor kiadták a személyes küldiket én se hittem, hogy valaha is sikerült. Azóta a T55A LT15-e is megvan, és a múltkori "spotolj egy hét alatt 50k-t" küldiben 100 csatában legalább 3x megcsináltam (pedig akkor mindenki spotra ment). Annyi változott, hogy leültem és megtanultam, hol vannak a spot bokrok, meddig érdemes várni, mikor érdemes passzívról aktívra váltani stb."Nem mondtam, hogy nem user error."
érdekes, én azt olvastam tőled: "hadd hulljon a férgese" meg "német szutyok" - én ebből nem azt olvastam ki, hogy nem a tankot hibáztatnád."Viszont akkor pls ossz meg pár replayt, amíg még van E100-m, köszi"
most komolyan? erre nem vagy képes? felmész a wotreplays.eu-ra, oszt válogatsz, neked mi a fontos.
top E100 replayek blokkolt dmg alapjántop E100 replayek kiosztott dmg alapján
ehhez miért kell segítség?
"le akart mindenki beszélni a tier X német heavy-kről, sajnos nem hallgattam rájuk."
és ezt a szokásod megőrizted. többször javasoltuk már neked az orosz KV1 vonalat és ott az 5-ös szint környékén a megállást. De te csak nyomod a tízesekkel. Többször javasoltuk már, hogy ülj le és tanuld meg a tankok gyenge pontjait. De te ehelyett nyomod a HE-t.
Felrakhatod a modokat, amiket a haverod javasolt, nem lesz jobb tőle semmi. Max lesz +1 átütésed/csata. amíg nem tanulsz meg játszani, NEM FOG MENNI. Ez a játék nem csak az ágyúról szól.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
woryz
senior tag
válasz szallasi007 #46378 üzenetére
A kérdés jogos, és a választ nem tudom. Többször le- letöröltem már, majd mindig valahogy visszajövök, majd letörlöm, majd vissza, stb.
5 tizesem volt, abból maradt három, és szerintem még fogyni fognak...
Már anno az elején - 2011 /12 felé - le akart mindenki beszélni a tier X német heavy-kről, sajnos nem hallgattam rájuk. Mondjuk esetleg küldhetnél nekem egy jó replayt / linket, ahol látom, hogy a maus effektive használható steppen pl, úgy hogy nem fullba idióta az ellen. Nekem még a fedezék megtalálása is néha nehéz (volt ) vele, mert folyton kiszedtek a kis szutykok.
És igen, nem fogom senkinek sem a statját növelni (legyek akár mekkora paraszt), amikor a csapatom elhullik az első 2,5 percben és nem maraduk csak két arty meg egy AFK valakivel. Akkor inkább vízbe fojtom magam. Támogatásról nem lehet ilyenkor beszélni. Folyamatos helyváltoztatás? Ezért nem fejlesztem a német ágat tovább (GW Panthertől felfelé), azok sok mindenre jók, csak a folyamatos helyváltoztatásra nem. - nem teljesen így van, mert amikor még nem volt GW Tiger P, akkor kifejlesztettem a GW Tigert, de már az se foglalja a helyet a garázsban.
Nem akarok nyerni mindig, az nem érdekel, ha kikapunk, de amikor 10 lövésből 10 pattan, vagy kritet lő, nulla sebzéssel, esetleg a csúcsszuper német monstrumok teljesen nyílt pályára kerülnek, az nem adja vissza... Vagy amikor a két szinttel kisebb könnyű (?) tank kiszedi a nehéz tankomat (?) ... Néha beleszaladok egy-két jó csatába, de annak meg is van a böjtje. Ha ez a játék dinamikája, akkor valóban nem tudok megszokni...
A másik vesszőparipám a LT15-ös küldetés... De az nekem nem fog sosem sikerülni, már nem is küzdök miatta. Mentem vagy 300 csatát zsinórban a lightokkal, de nem akarok róla többet beszélni...
És az esték nagy zömében úgy megyek aludni, hogy letörlöm a játékot, aztán másnap este futok még egy kört, stb, stb... De nem kell aggódni, nem fogom sokáig rontani a levegőt. Emiatt nem vagyok hajlandó semmilyen multiplayer játékkal játszani (ezen kívül), legalább ez a haszna megvan a WoT-nak.
(#46379) rlazol: Nem mondtam, hogy nem user error. Viszont akkor pls ossz meg pár replayt, amíg még van E100-m, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
ne haragudj, de ez user error.
nehéz tank az összes német, de az E100 a nagyobbik ágyujával mindenki szerint kiváló tank. Én még csak a kis ágyúval nyomom, de így se érzem rossz tanknak csak nekem kell még megtanulnom játszani vele. Az, hogy HE-t lősz vele téged minősít. Az alapágyú 246-os átütése mindenre elég, max benyomod a goldot, ami a nagy ágyún 334-et tud 750 sebzés mellett - minek a HE?
E75-tel is HE lőszerrel jutottál el az E100ig? Mert az alapágyú azonos, csak az E100-on gyorsabban tölt. tessék megtanulni a gyenge pontokat mert az ágyú jó.A JpzE100 brutál gép, de a lassú fordulás és a papír alsó lemez miatt minden hiba súlyosan visszaüt. Nekem is beletartott jópár meccsbe, amíg megszoktam a stílusát, borzasztó vele a statom (1615 dmg/csata) hiszen igazából az elődei se feküdtek nekem, de az utolsó pár tucat csatát már élveztem vele és eredményes is voltam.
szerk.: szallasi007 +1
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Minden bántás nélkül de minek játszol? Kiszenvedsz néhány tier 10-es tankot (leírásod alapján van már legalább 3) majd eladod őket. Pont az olyanok miatt mint te lett a tier 10 vicc kategória, nem érted mi történik körülötted és sírod végig az adott mappot.
Hogy jutsz el tier 10-ig ha nem tudod használni az adott tankot? Nem tudsz alkalmazkodni a játék dinamikájához és sírsz hogy mindenki gold-al lő? Maus-t, E100-at, JP E100-at mind be lehet szépen szögelni hogy még a gold se vigye és ha más nem megtarts egyedül egy oldalt velük amíg a másik oldal bedaraálja az nmy-t. Azárt mert nehéztankkal vagy TD-vel vagy nem kell a berögzült helyekre menni amik fél vagy egy éve még jók voltak. Oda kell menni ahol használni tudod az adott tankot. Sok idióta 10-ből egyszer mer rámenni egy E100-ra vagy JP-re tök mindegy mekora számbeli fölényben van - ezt ezekkel a dögökkel simán ki kell tudnod használni.
Nem egy agysebészet ez a játék, kicsit odafigyelsz és 2000+ wn8 mindenféle erőlködés nélkül hozható.
Arty-val is komolyan inkább kilövöd magad minthogy folyamatos helyváltoztatás mellett segíts a csapatodon?
Ha te arra akarsz rámenni hogy 10 csatából minél többször nyerj akkor nem neked való ez a cucc.
Ha meg nem tetszik a játék minek játszol vele? Töröld le és örömködj hogy nem idegesít fel.
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
Ma csak háromszor lőttem ki magam, és egyszer vízbe fulladtam (persze, véletlenül belecsúsztam... ). De ez olyan f@sza arty, hogy beállok a fallal szembe, és négyszer kell lőjek, hogy levegye az 200 valamennyi hp-m... És nem mentek replay-t, szóval nem tudom megosztani...
Én csak a belefeccelt energiát sajnálom, nem az egérkét. Úgy járt, mint a JPE100, meg ahogy a sima E100 fog járni (ma már ismét HE-vel lőttem, hogy legyen sebzésem). Az összes német szutyok felett az eladás szelleme lebeg, kivéve a két prémium sz@romat, azért azokat sajnálnám kreditért eladni...
-
woryz
senior tag
válasz galervin93 #46371 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mikor fognak bannolni... ha szarul állunk, megfulladok, kilövöm magam artyval.
-
emre
veterán
válasz galervin93 #46371 üzenetére
akkor már inkább a skizofrénia
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
woryz
senior tag
-
woryz
senior tag
válasz kchryss #46367 üzenetére
Nem, nem töröltem le, sajnos... Szakaszban játszunk, de aztán ma minden mindenfelé szór... Most megint (még mindig?) kezdek (?) elkenődni...
A srác akivel tolom úgy is mondogatja, hogy tegyem föl azokat a modokat, de szerintem csalás.
szerk:
A másik, meg nem akarok felhúzni senkit, ezért inkább csak azzal játszok, aki már el tudja viselni a hisztijeim.[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
válasz kchryss #46365 üzenetére
Hát én is nagyon remélem... Bár akkor még több zsetont tudnának összeharácsolni, és nem kellene újabb és újabb prémium tankot piacra dobni, lehetne nyomatni a gold lőszer bizniszt. Erről a nerfről ne is beszéljünk, mert elmegy az "életkedvem" is...
Szerk.:
Lehet, hogy én is leszedek inkább tundra modot, meg aim botot, ha már úgyis minden mindegy...[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Remélem a sandbox alapján tervezett szórás nerfet nem vezetik be, mert akkor tényleg nem lesz értelme gyenge pontot célozni. Ezzel még inkább elmenne a játék a ne gondolkozz hanem tölts goldot irányba.
Minden esetre én ha meglátok szemben egy mod1-et kapásból lövök egyet a tornya közepére célozva. Az rng úgyis félredobja kicsit és ha oldalra dobja akkor pont jó is.
-
mcwolf79
veterán
válasz jano_77 #46345 üzenetére
Hát erre csak annyit tudok mondani ,hogy LOL
Pontosabban ha sima AP-val akartad meglőni, akkor Giga-LOL, ha arannyal akkor csak sima LOL.
Mit akarsz 144/202 átütéssel egy T8-as (ráadásul orosz) med ellen
Megint ott vagyunk, hogy alapvető dolgok miatt megy a siránkozás. A frontpáncélja elég jól döntött, az oldala meg oroszosan troll.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
lacibacsi
addikt
válasz Stanislav84 #46355 üzenetére
Top 3 XP-hez és sebzéshez valóban nem árt, ha low tier vagy. Ha csak az elsődleges feltétel érdekel, akkor jogos amit mondasz, de a másodlagoshoz túl is kell élni a csatát, ami annál neccesebb, minél erősebb és ütősebb az ellenfél...
-
lacibacsi
addikt
Minden úgy van, ahogy nightmare13 mondja.
De a kérdésedre a válasz:
1-10. küldetés: iskolakörök...
11. küldetés: egyszerre kettőt sebezni nem lehetetlen, de a kicsi splash miatt kell a mázli faktor
12. top tierként simán
13-14. jó szakasztársakkal, vagy jó dinamikus szakasz alakítással simán meg van
15. Top tierként ez sem lehetetlen, de kell hozzá az enemy töketlensége és az RNG kegyessége.T28HTC-nél már jóval korlátozottabban lehet csak használni, de egy-két küldinél még ott is számításba jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
Hát a top sebzést nem ezzel hozod össze (néha franciásan viselkedik, megmakacsolja magát, és az istennek se talál el semmit), ha nem prémet használsz (az meg ugye drága és az átütése se túl magas).
Kicsit több, mint 7,5 másodperc alatt lehet vele tüzelni, így kifuthatsz lőszerből. B1 alváz, így viszonylag páncélozott, kis tankok próbáltak már rammolni, hát mondanom sem kell, ingyen kill nekem
Kicsit tohonya, lassan fordul, alacsony az átütés és a sebzés, de nagyon élvezetes jószág, simán láncon lehet vele tartani heavyket
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
lacibacsi
addikt
-
-
jano_77
nagyúr
Mi a retek ez a T54 mod1?!?! AMX12t-el nem tudtam egyszer sem sebezni a tetvet pedig 4 lőttem rá, ez alatt simán betöltött és persze kilőtt a rohadék!
(#46344) jozefgucci1: Gratula
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
emre
veterán
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
rlazol
veterán
válasz Stanislav84 #46299 üzenetére
3k sebzés dickerrel! Grat!
-
infectedmann
őstag
válasz diegho #46321 üzenetére
Ezt magamon tapasztalva mondhatom, hogy teljesen igaz. Régebben mindenféle szemét szir-szarral telepakoltam a res_mods mappát, néztem mindenfél adatokat, logokat csata közben, meg ilyen célkereszt, olyan célkereszt stb., de kb. két hónapja elkezdtem egyre kevesebb modot használni és mára csak az XVM meg a napi stat modok maradtak. Sokkal szabadabb lett a játék, sokkal jobban odafigyelek arra, ami körülöttem történik és nem a modokra próbálok hagyatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz diegho #46321 üzenetére
Nekem is vannak fent modok, de abból is inkább a WN8-at nézem...meg a statisztikát...ami jobban érdekel...
többi csak megszokásból van fent...pl, teszem hozzá nagyban befolyásolja a játékot a WG...
Tegnap meg vettem az IS-6-ot...második meccsre tank ászt lett vele...
ma is kb 30 csatát toltam vele....de h a hiszed ha nem játszhatatlan ma játék...talán ha 5 győzelmem van...
jó tudom RNG is bele szól, de akkor is kicsit szemét a WG
Tettszik benne az hogy tier 9-nél feljebb nem rak...jó páncélja és tény néha kevés 175-ös pen... és tényleg egy nagyon jó pénz nyomda...
hiszti mára be fejezveSikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
diegho
nagyúr
Én ezt a nagy mod mániát nem értem. Hónapok óta nem használok semmit és teljesen jó minden, most meg a változásokkal a color blind mod kivételével minek van még értelme? Sőt tovább megyek. Rengeteg játékos elköveti azt a hibát, hogy felszórja a modpack-et, tele van a képernyő felesleges infókkal és nem veszi észre a lényeget, ezért nem tud előre haladni és jobb lenni, pedig akarja, mert tele nyihogja a fórumokat, hogy milyen szar a csapat, nem lehet játszani, mert mindenki hülye stb. Az így szoktam meg nem válasz erre problémára, mert ha így szokta volna meg, akkor már régen átlépte volna a super unicum határt, de lehet még a narancsba se fér bele, mégis inkább a sok szart nézi a képernyőn a lényeg helyett... komolyan nem értem, ezek a modok egy bizonyos szint felett talán tudnak néha egy picit segíteni, de elenyésző az a helyzet, ahol egy kicsi hasznuk is van.
-
kchryss
veterán
válasz bal8080 #46307 üzenetére
Ugyanez lett volna az eredmény ha spotolsz is. Nem azon a területen dőlt el a csata. A buta játékosok amikor látják hogy bukta lesz, keresnek egy bűnbakot a közelben akin elverhetik a frusztrációjukat. Jobb esetben csak beszólnak cseten, rosszabb esetben ki is lőnek.
Szerintem a 1390 az ellenféltől berohant középre és spotolta őket a dombon ők meg nem látták ezért voltak idegesek. Esetleg beállhattál volna a bokorba a kő mellé passzív spotra, de az eredmény ugyanez lett volna mert áttolták a mocsarat.
2-es szakasz meg idióta volt. Nem tudtak onnan lőni ezért megnyomorították az egyetlen lightot aki segíthetett volna még nekik. Okos húzás volt ... -
Stigma.HC
senior tag
válasz Richard! #46312 üzenetére
Évek óta aslain modpack van nekem, ugyan azokkal a modokkal. Régen se volt gondom, ahogy most sem.
A másik pedig, több száz mod van mindegyik modpackban, ha egy működik magában belerakják. Előfordulhat ütközés ennek ellenére több modnál, visszajelzések alapján viszont javítják. Ilyen egyszerű."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #46312 üzenetére
Hát TE meg mi a füttyöt keresel itt a WOT topikban??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Richard!
addikt
válasz diegho #46310 üzenetére
1. Sebzés nélkül át lehet lőni a tankokon.
2. Arty-nál rá vagyok szűkülve a célpontra, ellövöm magam, de az égi áldás nem érkezik meg, illetve nem is lehet hallani a lövés pillanatát. Viszont újratölt.
3. Szintén arty, nyomok egy F8-at, 40 sec-es újratöltési időnél, erre kiírja a chat-be hogy 5 sec. 15 secnél, tüzelésre kész. WTF?Win 10 64 bit, HD kliens és Aslain's modpack
Ma kezdődik életed háralévő része
-
infectedmann
őstag
Én egyetlen buggal sem találkoztam.
Win 10 64bit
HD kliens
Modok: XVM és napi stat -
Richard!
addikt
Úgy látom az új frissítéssel megjöttek a bugok is. Amióta játszom, soha nem volt ilyen bugos a játék...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
bal8080
csendes tag
Szerintetek itt lett volna értelme spotolni?
Annyira hátul álltak fel, hogy onnan nem is tudtak volna lőni.
2 ször meglőtt, akkor miért nem lett kék? -
mcwolf79
veterán
Hát ritka, hogy deficites lesz egy prémtankos kör, de sajnos most kellett a prémlőszer:
replayIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
csapee
őstag
válasz jozefgucci1 #46304 üzenetére
Fizess elő az Origin Accessre és csütörtöktől tolhatsz azt hiszem 10 órát belőle.
1200 forint nem nagy píz.
Ha letelik akkor meg ott a GW2Csapee
-
jr1994
addikt
Ha nincs cset, hát aki nagyon akarja az a csata után el tud beszélgetni vélt vagy valós sérelmeinek okozójával
Amúgy kezdek megbékélni ezzel a tankkal, ha sikerülne tartani a jelenlegi 2400 átlagsebzésemet vele azzal kiegyeznék. Amúgy ma kapcsoltunk egy strongholdos 50% xp bónuszt, sajnos mire észrevettem már csak egy óra volt belőle. Egy egy órás, 100% xp személyes tartalékot még hozzácsaptam és 13000 xp belement amíg tartott a bónusz. Így prémium nélkül nem is rossz, de a T57-hez nagyon sok kell még.
Más: most hogy lehet más klánok tagjaival is SH-ba menni, összehozhatnánk egy SH-t a fórumtagokkal, mit szóltok?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
lacibacsi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest