- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Ez inkább router firmware hibának tűnik, bár én sem vagyok jártas ebben. Egy gép kikapcsolásától nem szabadna megszakadni a kapcsolatnak. Ilyen rövid idejű szakadás szerintem nem szolgáltató oldalról jön. Milyen router?
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
zodo
nagyúr
Némi informatika...
Roterrel osztva a net amivel szinte zéró probléma, kb. 9k csata alatt egy kezemen meg tudom számolni hogy lag vagy játék fagyás tapasztaltam volna.
Okozhat pl pillanatnyi kapcsolatbontást ha a párom kikapcsolja a gépét?
Nagy vonalakban pl játszottam erre hallom hogy a ts-ről lekapcsolódtam és rögtön a játék is kifagy és "kapcsolati hibát" ír a belépő képernyőn.
Simán vissza tudok lépni, hálózati ikon aktív de már a csak a kiégett tankom fogad.
Routerhez sem értek (kb 1 napba telt a beállítása) de system logban jelez: error ill. warning valami down-t.Szerk: Azért kérdem mert mintha korábban lett volna hasonló eset hogy akaratlanul de keresztbe tett a csatámnak.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Amikor nem csak az ellenséges arty-tól kell félni...
Ott vagyok a Ferdinand seggében, kifarmolhattam volna a maradék HP-ját, de neki lőni kell... muszáj, mert ő a nagy skilles klikker palánta.
Most csinálhatom újra a küldetést, mert emiatt a szerencsétlen miatt nem éltem túl a csatát, simán meg lett volna kitüntetéssel. Komolyan mondom hihetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
4580693
senior tag
Nem szokásom másokat pellengérre állítani, mert meggyőződésem, hogy mindenki a saját képességeinek és kényének-kedvének szerint játszik. Illetve, én sem vagyok jobb a deákné vásznánál. De halkan megkérdezné, ez mi? Ez az illető komolyan élvezi a játékot? A nevéből ítélve, hazánk fia.Mondjuk, ha a tizes évei alatt van, akkor megértem.
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #46967 üzenetére
Na végre! Gratulálok hozzá! Most lehet gyűjteni akkor az Obj.260-as küldikkel a kreditet nagy mennyiségben. Legalábbis azt vettem észre, hogy ahhoz képest, hogy ezek már nem érdekelnek, viszonylag könnyedebben sikerül Őket teljesíteni és dől a zsé.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #46991 üzenetére
Figyeld meg, amikor bent lesz a spotolós küldetés akkor már 3k-nak is örülni fogsz. Nekem lassan 2 hónapja van bent a foglalós/védős küldi light tankkal, persze más tankosztállyal már többször megcsináltam...de egyszer beadja itt is.
-
szallasi007
őstag
válasz galervin93 #46991 üzenetére
Replayt fel tudnád dobni hátha el tudok lesni vmit belőle
-
galervin93
addikt
Valami nekem is adta egy körben, talán a Type 34, lődöztem a fél monitornyi célkörrel. :-)
De tegnapról a 11 ezer szpot marad emlékezetes, pont a minap filóztam rajta, hogy nem voltam még tízezer felett erre tegnap beadta Malinovkát a 13 90-nel, jó saját csapattal és kevésbé jó ellenféllel.
De a harmadik jel még így is messze van, 90%-on állok, pedig szépen mutatna a csövön, de sok ilyen jó csata kellene még... Bezzeg ha megyek egy rosszat egyből visszaesik egy százalékot...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #46986 üzenetére
Én sem megyek rá kimondottan a küldikre, csak ha kapok egy olyan leosztást, ahol nagyobb az esély rá, (pl. másik oldalon 5TD van) akkor megpróbálom.
Az rng az sajnos ilyen, egyszer minden bemegy, egyszer semmi. Valahol van egy T30 visszajátszásom, ahol szinte szűkülés nélkül lövöldöztem 300m körüli távra, és 11/10 találatot beadott...ellenkezőjéről viszont mennyit tudnék mutatni -
infectedmann
őstag
válasz rlazol #46988 üzenetére
Régebben hozzáadtam egy régebbi PayPal fiókomat a Wargaming accounthoz, de ezt már nem használom, nincs rajta pénz és bankkártya sincs hozzárendelve.
Itt kell eltávolítani a régit és hozzáadni az újat: [link]
Én vártam, hogy betöltsön az oldal egy szokásos PayPal bejelentkező és fizető felületet, nem is gondoltam, hogy a fiókomban kell hozzáadni.
Mekkora bot vagyok
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz infectedmann #46987 üzenetére
és mi volt? hátha másnál is előfordul.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
infectedmann
őstag
Ahhh. Hosszú guglizás után sikerült megoldani ezt a PayPal gondot
-
galervin93
addikt
Igen, a kettővel nagyobb heavy(k?) ölése CromB-vel lett meg. Igazából nem fekszem a küldetésekre rá, ha csak olyan gépekkel mennék akkor nagyobb eséllyel is jöhetne be, de hát ha lightozni van kedvem, meg heavy dühöngőbe menni, akkor nem veszek elő medet... Az a zavaró inkább, hogy többször is meglehetett volna már, csak hát ilyen-olyan okokból mégsem, ez a bosszantó, pláne ha nem is rajtam múlik, na akkor pipa vagyok (4-ből 3 mínuszos roll az E1-gyel stb.).
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
e-newsee
addikt
Kösz, pont ezekre gondoltam.
Igazából leginkább a hit log, meg a Team HP érdekelt. A damage panelből elvagyok az alap xvm-el.
Az xvm piszkálásával már próbálkoztam, de igazából amatőr vagyok hozzá, és nem nagyon jártam sikerrel.
Így ha valaki kidolgozta helyettem azt, ami nekem is bejövős, akkor azért hálálkodom.
Szóval köszi, kipróbálgatom őket."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
emre
veterán
válasz e-newsee #46982 üzenetére
Mire gondolsz?
Az xvm konfig saját, Dead_Shalfey frissített változata, de belenyúltam a hitlogba és a damage panelbe is kicsit.
Ikonkészlet: Betax, colored white
A players panelben levő hp bar Bones xvm konfigjából lett átmentve
Team HP: Battle Observer 0.9.16 WOT
Damage panel: Bővített damage panel (KopiBDW) - 0.9.16[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
infectedmann
őstag
-
rlazol
veterán
válasz infectedmann #46979 üzenetére
cache clear gondolom megvolt... gondolom nem XP alatt vagy. Vírusirtó?
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz infectedmann #46974 üzenetére
persze, csak azzal fizettem eddig. Igaz, kb március óta nem vettem semmit.
-
kobipeti
aktív tag
válasz infectedmann #46974 üzenetére
Én csak azzal fizetek!
-
infectedmann
őstag
Ti tudtatok valaha is PayPal-al fizetni bármiért a prémium shopban?
-
4580693
senior tag
Grat!
Valamit jól csinálsz. -
Emu
őstag
Gratula! Ez egy elég szemét küldi, ennél csak a kétszer gyújtós szemetebb.
Ervin: próbáld meg alacsonyabb tierben. Én is a sebzés miatt T8-T9 medekkel próbáltam megcsinálni, aztán Comettel meg kis túlzással egy jobb meccsen meglett. (Igaz kellett hozzá az MM is, hogy berakjon a túloldalra jópár papír TD-t)
Tegnap T34-85-el megkaptam WOT pályafutásom első Pool medálját, nem gondoltam valaha is kapok egyet...
Egyébként jellemző erre a játékra, hogy "csak" egy átlagnál kicsit jobb kört mentem, de úgy jött ki a lépés, hogy enyém lett a kill. -
galervin93
addikt
Gratula!!
Én is ezzel szenvedek már isten tudja mióta... Próbálom nyomtani azokat a járgányokat, amikkel azért sikerülhet, a T54E1-ből is azért nem ültettem még át a csajokat a T57-be, hátha összejön végre, de eddig csak az elsődleges lett meg... Mondjuk annyira nem fekszem rajta, hogy akkor most na csak ez a küldetés, de "csak úgy" még nem adta be, valami mindig hiányzik. Pedig most már a heavy kivételével a 15-ös küldetéseknél járok, de az utolsókat nem sikerül megugrani...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
lacibacsi
addikt
Fogadd (nem titkoltan jó adag irígységgel töltött) gratulációmat!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
emre
veterán
Ez a játék megtanít arra, hogy örülni kell az apró dolgoknak is
Pár éve elkezdtem egy másik accot, és most belépve ez a kép fogadott.
Hát nem mondhatni hogy elkapkodom, pedig ebből még akár unicum reroll acc is lehetneEgyébként meg itt a példa, hogy prémium fiók, kredit, felszerelés, skilles legénység nélkül is lehet elfogadható statot produkálni a játék elején.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
kchryss
veterán
válasz infectedmann #46964 üzenetére
Grat!
Én is szívesen levadásznám, de még sosem kerültem vele szembe. -
Stanislav84
tag
válasz jozefgucci1 #46962 üzenetére
Csak egy kis helyi wellness. Már halogattuk egy ideje. Meg a sok meló miatt sem árt most egy kis kikapcsolódás. (Persze nálam van a céges laptop... )
-
jozefgucci1
addikt
válasz Stanislav84 #46961 üzenetére
Milyen nyaralás ? A békéscsabai kolbászfesztivál látogatása nem egyenlő a Sesel szigetekkel
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Stanislav84
tag
"Nyaralás" előtt egy T-34 ász. Most, hogy ráraktam egy ventit,, egy optikát és egy célzásgyorsítót már egész jó vele a játék.
-
stork13
aktív tag
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
4580693
senior tag
-
Greentea
senior tag
válasz 4580693 #46948 üzenetére
Teljesen egyetértek. Leo 1 ágyúja nagyon gyakran wtf nálam is. Orosz medek, E50M sokkal pontosabb. Fura..
Amúgy az E50M-nek a torony páncélját nem akarják buffolni? Páncélja kb az 500 wn8as játékosok ellen ér valamit, simán belövi 10ből 9-szer mindenki közbe meg egy jól páncélzott mednek van titulálva. Ha a páncélját nem is de egy kicsit jobb reaload time-ot igazán kaphatna..
Remélem végre valahára a HD modellje is megérkezik, és akkor kap majd egy kis buffot. -
4580693
senior tag
válasz 4580693 #46947 üzenetére
Ja, ez egy fasza leo1 volt. Azt hiszem, ez lesz az első tizes tankom, amit minden szívfájdalom nélkül adok el a csába. Kamo egy nagy kalap kutyagumi. 100% álca, álcafestés, álcaháló. Ennek ellenére, világítok, mint a karácsonyfa. Az előbb T-54 a célban. Teljesen beszűkülve a fene sem tudja, hova a csipába lőtt az ágyú. Hegy előtt az a vacak ruszki med, de körülötte nem látszott a becsapódás nyoma, hogy hova lett a lövedék, a tököm sem tudja. Ja, az a fasza ruszki rámfordult, csípőből tüzelve kapásból lőve eltalált. Aha. Persze.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz lacibacsi #46945 üzenetére
Azt tudom mondani hogy nem fogsz vele rosszul járni..remek vas...talén a tank ász is meglesz vele nem sokára...
Mindjárt itt a december..valszeg lesznek jó csomagok benne...Várom nagyon...Illenne elkezdeni az arty vonalat is...mióta meg van a kis franszia prém arty és egyre jobban ráérzek..tényleg nagyon fun kis gép...
Szóval a küldikhez majd kell.WOT: kissio
-
lacibacsi
addikt
Nem. Még (?!?) nem... Valahogy nem hiányzik úgy általában, csak a jó pattintós páncélját irigylem. Hiába van néhány nagy vasam, valahogy nem akar sikerülni. Bezzeg a T28 HT-15 küldije az O-I-val is sikerült, most meg az igazi páncélosokkal sem akarja beadni. De ami késik az nem múlik... Ha karácsonyig nem lesz meg ez a nyomorult pattintós, akkor az adventi akciókban megveszem a Liberté-t. (Ha lesz, de majdnem biztos vagyok abban, hogy lesz akkor is.)
-
Dr.Én
veterán
válasz lacibacsi #46943 üzenetére
Ebben igazságod vagyon...
Pont a Liberté esetében voltam úgy hogy elötte nap vettem meg a Havi prémiumot és 3500 aranyt..rá másnap jött a Liberté..ha ezt tudtam volna elöre akkor csomagban vettem volna...sajnos így jártam vele..
Libertét megvetted?[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
zodo
nagyúr
Black Friday végett tuti nem max. amit az event calendar-ban (látnánk ha menne a hivatalos oldal) találsz. Hétvégén ugyan Budapesten rendezik a PlayIT-et ahol a WG is képviselteti magát de nagy dolgokra a múlt heti akciójuk alapján (pedig most is mézes csuprot ígérnek) nem igen lehet számítani. Helyszínen talán osztogatnak ezt-azt.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz lacibacsi #46930 üzenetére
Az emberben rejlő exhibicionizmus teljesen normális, sőt elvárható dolog (evolúciós "kötelesség"), de az ilyenfajta önmutogatást, mint a más által húzott wn8-cal dicsekedni nekem nem fér a fejembe, annyira paradox dolog... Dicsekszem azzal, amit más ért el nekem... Elképesztő...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
KisApám
addikt
válasz jozefgucci1 #46929 üzenetére
Én is látom már régóta az ilyen hirdetéseket az ebay-en.
CSAK az a kérdés, ki meri ismeretlenre bízni az accját...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Stanislav84
tag
válasz lacibacsi #46932 üzenetére
Az már csak a bónusz.
Tudom, mert minden ilyen jellegű játéknál van ilyen szolgáltatás és vannak többen is akik így szereznek "lopott" accountokat, amiket utána eladnak megint másnak.
Mai napig nem adtam el egy játékomat se, amibe rengeteg befektetett idő és pénz van. Meg tudom érteni azt aki pénzért meg akar válni tőle, azt már kevésbé, aki megveszi, mert legtöbb esetben a support megkeresése és némi személyes információ közlése után bármely account visszaszerezhető.
-
lacibacsi
addikt
válasz Stanislav84 #46931 üzenetére
Ebben az a rizikó, hogy át kell adnod a bejelentkezési adataidat. Na, ha valaki 10 forintért ígérne nekem +2000 overall WN8-at (bónuszként kiéhezett nimfomániások hadával), akkor sem adnám oda az adataimat.
-
Stanislav84
tag
A legjobb, hogy írják, ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor visszafizetik a pénzed, DE ezt a szolgáltatás teljesítésének 20%-nál teheted csak meg. 10 csatánál ez 2 meccs...
Megnéztem a honlapjukat is... de kinek éri meg WN8 boost 5-10 csatára? Szinte semmit nem jelent.
Az is vicces, hogy írják, hogy nem tudják vállalni a boostot stock vagy alacsony tier tankokkal, illetve képzetlen legénységgel... na bumm... ahhoz már tényleg tudni kell játszani.
Mindenesetre jót nevettem rajta. Köszönöm!
-
lacibacsi
addikt
Tele van az ilyenekkel az ebay... Jó pénzért van minden. Kredit farm, XP farm, WR boosting, gunmark boosting, Bármely-tízes-tank-öt-nap-alatt, stb... Az a helyzet, hogy amíg vannak pénzes emberek a földön és a játékban, addig az ilyenekre lesz kereslet is.
-
jozefgucci1
addikt
Ilyet láttatok már : WN8 boosting pénzért
Ki az az állat aki ezért fizet ? Jó egy nehezebb küldi behúzásáért lehet én is adnék aranyat ,de E -penisz húzásért ami utána úgy is visszaesik majd
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
rlazol
veterán
itt is megkérdem... ezt most tényleg nem értem... nem vagyok egy nagy szám, de tényleg nagy moron voltam?
aminek a végén 3an maradtunk: egy T54E1, egy AMX és én. Nekem volt majdnem full HP pool-om, ők eléggé lerongyolódva. Az ellenfélnél 3 T8-as heavy + egy LT. A T34 majdnem fullos, a Tiger2-t nem tudom, de a 8 elszenvedett páncélátütés alapján ő alaposan le lehetett húzva, az LTTB és a Löwe egy lövéses.
Innentől kezdve a T54E1 folyamatosan engem noob moron-ozott, csak azt nem mondta el, mit szeretne, mit csináljak? Mentem DEF-re, Kilőttem a cap körünknél álló LTTB-t, ő azt akarta, hogy CAPelni menjek. Végül megértettem, odamentem, kilőtttem a T34-et, az AMX kilövette magát. Rámentem volna a Löwe-re, de aszonták, CAP. Elkezdtem foglalni, akkor indult el segíteni az E1. A löwe HEvel lelőtte rólam a cap-et, az E1 kilövette magát. Kilőttem a Löwe-t, a T2-re esélyem se volt, lejárt az idő.tényleg én voltam a moron? Mi alapján kellett volna tudnom, hogy CAP elnem kéne, sajnos az ellenfél hp-ját akkor még nem ismertem.
mj.: egyedül mentem be a városba, amit nem szabad. Ez oké. De utána, mit és legfőképp mi alapján kellett volna másképp?
-
e-newsee
addikt
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
válasz infectedmann #46921 üzenetére
Egyik klántársamnak ez sikerült 2 napja:
Napi statnál simán előfordulhatnak ilyen extrém értékek. Túl kicsi a csataszám. Előző 100 csatát kell nézni akkor kiegyenlítődik.
-
infectedmann
őstag
válasz Stigma.HC #46919 üzenetére
Én megsebeztem, amit meg tudtam minden csatában, de gondolom nem tőlem várja el a matchmaking meg a Wargaming, hogy lehozzam a csatát nyolcass tankkal tízes tier magasságban, amikor nem csak két-három tízes tank van. A többi csatában meg egyszerűen szépen megpusztultak a csapattársak, ott hagytak 3-4 tankkal szemben. Teljesen rosszul pozicináltak. Egy oldalt rusholtak, de azt is elbukták.
Sorolhatnám 14 vesztes csatából talán négy csatában nem tudtam meglőni adott tankkal az átlag sebzésemet, de legtöbsször még annak a dupláját is megsebeztem. 7 killes csatát is butkunk el. Annál többet már tényleg nem tudtam hozzá tenniTalán a két órás XP boost áldása lehetett ez a remek széria.
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
válasz infectedmann #46918 üzenetére
Azt mégis hogy sikerült összehozni?
Nem lehet mindent az mm-re kenni"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
infectedmann
őstag
SÍRÁS ON
Ma túl teljesítette magát a Wargaming.
17 csata, 14 vereség. Remekelt a matchmaking... de a svéd tankok azok fontosak...SÍRÁS OFF
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #46914 üzenetére
Mennyííí?!?
Hányan húzzák azt az account-ot?!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
galervin93
addikt
válasz #70516736 #46905 üzenetére
Korrekt. Mármint a sebzésed, a csapatod meg...
Nekem ma egészen jól adta, néhány küldetés javításával a pénz is jött, szóval ez ma jó este volt. Végre megint van 5 millám, múlthéten nagyon elköltöttem, meg is ijedtem, de nem lesz itt gond karácsonyra, úgy néz ki lesz mit költeni.
-
rlazol
veterán
válasz Linkin1994 #46877 üzenetére
mi ez az új reg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla