Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Linkin1994 #46877 üzenetére
mi ez az új reg?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
galervin93
őstag
válasz #70516736 #46905 üzenetére
Korrekt. Mármint a sebzésed, a csapatod meg...
Nekem ma egészen jól adta, néhány küldetés javításával a pénz is jött, szóval ez ma jó este volt. Végre megint van 5 millám, múlthéten nagyon elköltöttem, meg is ijedtem, de nem lesz itt gond karácsonyra, úgy néz ki lesz mit költeni.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #46914 üzenetére
Mennyííí?!?
Hányan húzzák azt az account-ot?!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
infectedmann
őstag
SÍRÁS ON
Ma túl teljesítette magát a Wargaming.
17 csata, 14 vereség. Remekelt a matchmaking... de a svéd tankok azok fontosak...SÍRÁS OFF
-
Stigma.HC
senior tag
válasz infectedmann #46918 üzenetére
Azt mégis hogy sikerült összehozni?
Nem lehet mindent az mm-re kenni"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
infectedmann
őstag
válasz Stigma.HC #46919 üzenetére
Én megsebeztem, amit meg tudtam minden csatában, de gondolom nem tőlem várja el a matchmaking meg a Wargaming, hogy lehozzam a csatát nyolcass tankkal tízes tier magasságban, amikor nem csak két-három tízes tank van. A többi csatában meg egyszerűen szépen megpusztultak a csapattársak, ott hagytak 3-4 tankkal szemben. Teljesen rosszul pozicináltak. Egy oldalt rusholtak, de azt is elbukták.
Sorolhatnám 14 vesztes csatából talán négy csatában nem tudtam meglőni adott tankkal az átlag sebzésemet, de legtöbsször még annak a dupláját is megsebeztem. 7 killes csatát is butkunk el. Annál többet már tényleg nem tudtam hozzá tenniTalán a két órás XP boost áldása lehetett ez a remek széria.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz infectedmann #46921 üzenetére
Egyik klántársamnak ez sikerült 2 napja:
Napi statnál simán előfordulhatnak ilyen extrém értékek. Túl kicsi a csataszám. Előző 100 csatát kell nézni akkor kiegyenlítődik.
-
e-newsee
addikt
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
rlazol
veterán
itt is megkérdem... ezt most tényleg nem értem... nem vagyok egy nagy szám, de tényleg nagy moron voltam?
aminek a végén 3an maradtunk: egy T54E1, egy AMX és én. Nekem volt majdnem full HP pool-om, ők eléggé lerongyolódva. Az ellenfélnél 3 T8-as heavy + egy LT. A T34 majdnem fullos, a Tiger2-t nem tudom, de a 8 elszenvedett páncélátütés alapján ő alaposan le lehetett húzva, az LTTB és a Löwe egy lövéses.
Innentől kezdve a T54E1 folyamatosan engem noob moron-ozott, csak azt nem mondta el, mit szeretne, mit csináljak? Mentem DEF-re, Kilőttem a cap körünknél álló LTTB-t, ő azt akarta, hogy CAPelni menjek. Végül megértettem, odamentem, kilőtttem a T34-et, az AMX kilövette magát. Rámentem volna a Löwe-re, de aszonták, CAP. Elkezdtem foglalni, akkor indult el segíteni az E1. A löwe HEvel lelőtte rólam a cap-et, az E1 kilövette magát. Kilőttem a Löwe-t, a T2-re esélyem se volt, lejárt az idő.tényleg én voltam a moron? Mi alapján kellett volna tudnom, hogy CAP elnem kéne, sajnos az ellenfél hp-ját akkor még nem ismertem.
mj.: egyedül mentem be a városba, amit nem szabad. Ez oké. De utána, mit és legfőképp mi alapján kellett volna másképp?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jozefgucci1
addikt
Ilyet láttatok már : WN8 boosting pénzért
Ki az az állat aki ezért fizet ? Jó egy nehezebb küldi behúzásáért lehet én is adnék aranyat ,de E -penisz húzásért ami utána úgy is visszaesik majd
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #46929 üzenetére
Tele van az ilyenekkel az ebay... Jó pénzért van minden. Kredit farm, XP farm, WR boosting, gunmark boosting, Bármely-tízes-tank-öt-nap-alatt, stb... Az a helyzet, hogy amíg vannak pénzes emberek a földön és a játékban, addig az ilyenekre lesz kereslet is.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Stanislav84
tag
A legjobb, hogy írják, ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor visszafizetik a pénzed, DE ezt a szolgáltatás teljesítésének 20%-nál teheted csak meg. 10 csatánál ez 2 meccs...
Megnéztem a honlapjukat is... de kinek éri meg WN8 boost 5-10 csatára? Szinte semmit nem jelent.
Az is vicces, hogy írják, hogy nem tudják vállalni a boostot stock vagy alacsony tier tankokkal, illetve képzetlen legénységgel... na bumm... ahhoz már tényleg tudni kell játszani.
Mindenesetre jót nevettem rajta. Köszönöm!
-
lacibacsi
addikt
válasz Stanislav84 #46931 üzenetére
Ebben az a rizikó, hogy át kell adnod a bejelentkezési adataidat. Na, ha valaki 10 forintért ígérne nekem +2000 overall WN8-at (bónuszként kiéhezett nimfomániások hadával), akkor sem adnám oda az adataimat.
-
Stanislav84
tag
válasz lacibacsi #46932 üzenetére
Az már csak a bónusz.
Tudom, mert minden ilyen jellegű játéknál van ilyen szolgáltatás és vannak többen is akik így szereznek "lopott" accountokat, amiket utána eladnak megint másnak.
Mai napig nem adtam el egy játékomat se, amibe rengeteg befektetett idő és pénz van. Meg tudom érteni azt aki pénzért meg akar válni tőle, azt már kevésbé, aki megveszi, mert legtöbb esetben a support megkeresése és némi személyes információ közlése után bármely account visszaszerezhető.
-
KisApám
addikt
Én is látom már régóta az ilyen hirdetéseket az ebay-en.
CSAK az a kérdés, ki meri ismeretlenre bízni az accját...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
galervin93
őstag
válasz lacibacsi #46930 üzenetére
Az emberben rejlő exhibicionizmus teljesen normális, sőt elvárható dolog (evolúciós "kötelesség"), de az ilyenfajta önmutogatást, mint a más által húzott wn8-cal dicsekedni nekem nem fér a fejembe, annyira paradox dolog... Dicsekszem azzal, amit más ért el nekem... Elképesztő...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zodo
nagyúr
Black Friday végett tuti nem max. amit az event calendar-ban (látnánk ha menne a hivatalos oldal) találsz. Hétvégén ugyan Budapesten rendezik a PlayIT-et ahol a WG is képviselteti magát de nagy dolgokra a múlt heti akciójuk alapján (pedig most is mézes csuprot ígérnek) nem igen lehet számítani. Helyszínen talán osztogatnak ezt-azt.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz lacibacsi #46943 üzenetére
Ebben igazságod vagyon...
Pont a Liberté esetében voltam úgy hogy elötte nap vettem meg a Havi prémiumot és 3500 aranyt..rá másnap jött a Liberté..ha ezt tudtam volna elöre akkor csomagban vettem volna...sajnos így jártam vele..
Libertét megvetted?[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
lacibacsi
addikt
Nem. Még (?!?) nem... Valahogy nem hiányzik úgy általában, csak a jó pattintós páncélját irigylem. Hiába van néhány nagy vasam, valahogy nem akar sikerülni. Bezzeg a T28 HT-15 küldije az O-I-val is sikerült, most meg az igazi páncélosokkal sem akarja beadni. De ami késik az nem múlik... Ha karácsonyig nem lesz meg ez a nyomorult pattintós, akkor az adventi akciókban megveszem a Liberté-t. (Ha lesz, de majdnem biztos vagyok abban, hogy lesz akkor is.)
-
Dr.Én
veterán
válasz lacibacsi #46945 üzenetére
Azt tudom mondani hogy nem fogsz vele rosszul járni..remek vas...talén a tank ász is meglesz vele nem sokára...
Mindjárt itt a december..valszeg lesznek jó csomagok benne...Várom nagyon...Illenne elkezdeni az arty vonalat is...mióta meg van a kis franszia prém arty és egyre jobban ráérzek..tényleg nagyon fun kis gép...
Szóval a küldikhez majd kell.WOT: kissio
-
4580693
senior tag
válasz 4580693 #46947 üzenetére
Ja, ez egy fasza leo1 volt. Azt hiszem, ez lesz az első tizes tankom, amit minden szívfájdalom nélkül adok el a csába. Kamo egy nagy kalap kutyagumi. 100% álca, álcafestés, álcaháló. Ennek ellenére, világítok, mint a karácsonyfa. Az előbb T-54 a célban. Teljesen beszűkülve a fene sem tudja, hova a csipába lőtt az ágyú. Hegy előtt az a vacak ruszki med, de körülötte nem látszott a becsapódás nyoma, hogy hova lett a lövedék, a tököm sem tudja. Ja, az a fasza ruszki rámfordult, csípőből tüzelve kapásból lőve eltalált. Aha. Persze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest