Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz jozefgucci1 #46752 üzenetére
Ne kötözködj, egy igazi unicum ezt is megoldja. Mi földi halandók meg szenvedünk max T9-ben.
:-DEgy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
diegho
nagyúr
Az 120-as volt.
-
emre
veterán
és közben kétszer elszámolt végtelenig
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jozefgucci1
addikt
Közben rájöttem , hogy Diegho az új Chuck Norris a wotban
Adok egy üveg jóféle haza szilvóriumot ha megcsinálod nekem kitüntetéssel az MT15-öt Chuck akarom mondani DieghoUI: A volt topikgazdánk a másik bukott belépett az újonnan alakult Zwackba ! Bingisz nagyon rég eltűnt innen -is
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #46757 üzenetére
Megint lett Zwack!? No fene. A pro magyar playerek nem állták meg a helyüket a külföldi top klánokban és újra létre hozzák maguknak?!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
szbalogh
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz jano_77 #46758 üzenetére
Nem a Zwack éled fel hanem a régi játékosai alapítottak egy TRIGG klánt ! A kemény mag a zwack-ból lesz és 2200+-os embereket keresnek . Bingiszt is ott láttam , pedig ezt hittem ő is abbahagyta ezt a játékot , mert innen teljesen eltünt.
Öreg urak : A kilences skodát mire kihúztam egyszer nem rakott olyan csatába ahol ténylegesen lett volna lehetőségem a küldire. Elég sok T8-9 medem van ,de ha max két td-t berak a másik oldalra már boldog vagyok. Azt vettem észre alacsonyabb szinten több a td , így visszaveszem a T20-at mert ott még T8-9-ben meglehet a dolog.
Ui: hatos cromwell-el megcsináltam már háromszor csak ugye nem jött össze vele a 2K sebzés.[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nightmare13
őstag
válasz jozefgucci1 #46760 üzenetére
Üdv!
Azzal a küldivel én is elvoltam egy darabig, 8-as medekkel egyszer nem volt olyan csatám, mégha 4 td is volt, hogy eleget tudjak beléjük küldeni.
Nekem tök random jött össze az M46 Patonnal, az nagyon kezes kis dög A kis BC-hez képest élvezet vele játszani!
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
szbalogh
addikt
Bocsánat BC nem is lehetett. Replayt meg nem találok, ez nincs fent wotreplay-en sem. Nem volt nehéz az biztos Csak a nehezebbeket raktam fel, mint pl a duplagyújtóst
[link]Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
Sajnos én a STA-2-ben csalódtam egy kicsit! Mégpedig azért, mert ugyan jó tanknak tartom most is, de a kezdeti kb 10 csatát leszámítva, szinte kizárólag T10 csatákba dob a drága jó MM és ott azért már nem olyan élvezet vele a játék!
-
kokuszdio01
csendes tag
Sziasztok! Ha már küldetések. Előbb mentem egyet St.Emilel és a TD-7-es aktív (t-28 concept). Kérdés: erre miért nem adta meg ? ? [link]
-
lacibacsi
addikt
válasz kokuszdio01 #46766 üzenetére
Nem tudom megnézni most a replayt, de a javítási költségedből arra tippelek, hogy a csata elején valakivel koccanhattál. Az pedig már sérülés...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jr1994
addikt
Szia! Most nem tudom megnézni a csatát, de nem lehet hogy nekiütköztél egy csapattársnak az elején és lement pár hp-d?
Há nem én vagyok a leglassabb
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Stanislav84
tag
Nem vagyok benne biztos, mert a replayt nem láttam még, de a küldetés azt írja, hogy azelőtt kell megölnöd két tankot, hogy megsebeztek volna.
-
lacibacsi
addikt
válasz kokuszdio01 #46770 üzenetére
Na igen. Az ilyen küldetéseknél nagyon kell figyelni arra, hogy ne sérülj meg, vagy hogy időben elnyomd a javítókészleted...
Más:
Tegnap nem volt kedven csatázni, csak nézelődtem a garázsomban. A végén arra gondoltam, hogy Karácsonyig már remélem nem jön valami újabb mission, mert akkor nem lesz időm kreditet farmolni... Már pedig az nagyon kell, ugyanis már most 19 kifejlesztett tankom vár az év végi March of Nations-re, amire kedvezményes áron is több, mint 33 millió kredit kellene (+felszerelések, átképzések), de alig 7 milla van most a kasszában...Csak én vagyok ilyen csóró, vagy másoknak is kell még túlórázni kreditnövelés céljából?
-
Stanislav84
tag
válasz lacibacsi #46771 üzenetére
Nekem most a personal missionok elég szépen tejelnek a konyhára (nemrég fejeztem be a stugot és most a T28 HTC questjei zajlanak). De tény bottom tierként ha jó XP-t akarok kapni egy meccsen akkor rá kell tenyerelnem sokszor a 2-es gombra és olyankor nem szokott nyereséges lenni a kör.
-
jano_77
nagyúr
Nekem is pont 7 milla körül van jelenleg - nem is olyan régen leapadtam 2 milla alá, amikor meg is ijedtem kicsit - , de a fő hangsúlyt most én is a prém járgányokra fektetem, hogy gyarapodjon a "kamra" Karácsonyig!
Nézd át, hogy mennyi használaton kívüli modulod, felszerelésed van, esetleg a mostanság özön szerűen érkező prémium javító csomagok (ha nem használod őket), amit eladhatsz. Ezekből is össze tud jönni 1-2 milla pikk-pakk!Amúgy most, hogy a T55A végre bekerült a garázsba - imádom amúgy, szuper tank szerintem - csak hát nem kegyes ezzel sem az MM - a javításokkal és az Obj.260 küldikkel - ha sikerül persze - egészen szépen jön a kredit.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz jano_77 #46773 üzenetére
Kisöpörtem már a kamrát. Felesleges modulom és fogyóeszközöm nincs, eladandó tankom is csak a T-44 van még a garázsban. A T-55A-tól még messze vagyok, de ahhoz már elég közel, hogy a küldetésekből ne kredit folyjon be, hanem csak "haszontalan" prém nap, szabad XP, meg fogyóeszköz (legalábbis az elsődleges feltételek megléte esetében). Karácsonyig amúgy nem olyan veszélyes összeszedni ennyit, csak akkor ne kelljen mással sokat menni. Azért a Skorpion G-vel 20 csatánként akkor is meg van az 1 milla, ha nem teszem magam oda a csatában. Csak hát mostanában nem tudok (és talán nem is akarok) annyit menni, mint a T-44-100 grind alatt. Mindenesetre evidenciában kell tartanom ezt a dolgot, mert nem szeretnék december közepén szembesülni a kredithiány és a nagyszerű akciók találkozásából eredő depressziós önmagammal...
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz lacibacsi #46774 üzenetére
2014-ben voltam így. Akkor a wz-111 küldetést toltuk. Volt hogy napi 3 misit is sikerült farmolnom, természetesen prémium fiókkal, ami azóta sincs. De napi 1 mill általában összejött. Viszont 2015 év végén és idén sem nagyon érdekel már a dolog. Van pár gép ami ki van fejlesztve, meg pár amit húzni kellene, de valahogy nincs ingerem hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
galervin93
őstag
válasz lacibacsi #46774 üzenetére
10-e van, az első akciós nemzet is több mint egy hónapra, kb. 45 napra van, az... az rengeteg idő... És gondolom sok nemzetből van vásárolni valód, ezek jó része januárban lesz esedékes... Szóval ne izgulj, szerintem nem kell eszement farmot levágni, hogy meglegyen. :-)
Én is súlyos milliókat terveztem költeni, de időközben volt két ToT is, ami nekem pont kapóra jött, így mindössze két tízes vár megvételre, miközben már van kilenc millám, szóval az áruk ma meg is lesz... :-) Ha úgy adódik (úgy fog) begurul még egy kilences is (30B), illetve nekikezdek a cseh és svéd ágnak is.
Free xp is annyi van, hogy nem tudom mire használni. :-D Szerencsére abból is van még tartalék is, szóval faja kis karácsony lesz, várós. :-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zodo
nagyúr
Nálam 4,5 milla van úgy hogy minden nagy fogyót eladtam, modulokból tudnék még egy keveset hozzá tenni.
Igaz nincsenek nagy álmaim max 1-2 IX-X-es ha lesz időm játszani vagy ha nem akkor 1-1 IX-X-es.
Kampány küldik talán segítenek rajtam mivel jól kereső prém VIII-om nincs.
Van amit időközben már megvettem akcióban, van ami hiába van kifejlesztve lehet sosem veszem meg.
Pershing vételekor pl hiába nem volt akció de az ott "elvesztett" összeget betudtam a hétvégi 75k xp gyűjtő nyeremény fogyóinak árával. -
-
kchryss
veterán
Én szokás szerint le vagyok égve kreditileg. Most naponta befolyik kb 1m a sok sh-ból, de jön a nagy kampány ami szépen le fogja húzni mínuszba.
-
lacibacsi
addikt
válasz rlazol #46778 üzenetére
Milyen? Milyen? Ami az álmaimban létezik. Ha már az előző két évben volt ilyen, akkor remélem, hogy most is megcsinálják.
Mission javítgatás azért nem jó ötlet, mert a TD-ből fullos a 3x15, artyval nem megyek annyit mostanában, hogy legyen rá alkalom, az MT-LT-HT ágakon meg még javában dolgozom a T-55A projekten.
De azért nem izgulom halálra magam. Szép lassan csak összecsorog majd a keret, ha meg nem, hát akkor IJ...
(#46779) Veatta : Nem szép dolog az irigység, de ez irigylésre méltó...
[ Szerkesztve ]
-
Veatta
aktív tag
válasz Stanislav84 #46783 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Az 5000-es az nem olyan sok, egyszer csak beadja mint ezt is, kitartás!A heavy küldetés már jó ideje a 7-esen áll, ha jól emlékszem. A td az az 5x-ös sebzésnél, a medből már csak az utolsó van hátra.
-
Stanislav84
tag
A nap beszélgetése meccs után reroll acc E25-el, miután kiszedtem Dicker maxxal 1v1-ben max hp-ról 3 lövésből.
Imádom ezeket a veszteni nem tudó játékosokat.
-
galervin93
őstag
válasz Stanislav84 #46786 üzenetére
:-) Néha jó leállni az ilyenekkel, jól felhúzni az agyukat, majd vigyorogva elköszönni. :-) A tehetetlen düh ami ilyenkor bennük van, anyám, annyi gyík játszik hogy hihetetlen. Ma lementem bohóckodni T1-be, első meccs, Mittengardon egy Leichttraktor kitolt az ellen elé, meg is haltam. Mondom ezt miért? Asszondja kempeltem, és felhasznált csalinak. Következő meccsen szintén egy csapatba sorsolt az MM. Beálltam mögé és csak toltam, nem hagytam semerre mozogni. Belém sorozott, kékült, bannolódott. Én meg egy jót röhögtem.
szerk.: ma eddig csak artyval mentem (8-szoros hp-sebzéses küldetés miatt, persze nem lett meg), meg t1-ben bohóckodtam. A mai este viszont hosszú lesz, van söröm, holnap nem kell korán kelni... Kijavítom a délutáni bohóckodást. :-D[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Stanislav84
tag
válasz galervin93 #46787 üzenetére
Azt tettem végül. Mondtam neki, hogy máskor is szívesen kiszedem, ha meglátom. Elköszöntem és blacklisteltem.
-
lacibacsi
addikt
válasz Stanislav84 #46783 üzenetére
Bocsánat! 2014-15. fordulóján ment ilyen néven. Tavaly már New Year Specials Calendar néven futott.
De a lényege ugyanaz maradt: tier 2-10 között minden normál tankra kaptál engedményt. Egy időben egy nemzetre, 5 napig tartóan.
Ja. És év végén mission nem annyira jellemző, de van egyszer egy adventi kalendárium mindenféle finomságokkal (Nem! Type-59 és E-25 nem lesz), továbbá különböző szorzókat osztogatnak (vagy osztogattak korábban)...
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz lacibacsi #46781 üzenetére
hát én nem építenék arra, hogy mi volt X éve.
Idén nem volt a nyáron nagy akció, csak a matricagyűjtögetés (pár éve volt egy olyan, hogy 2x75k legénységi XP-t kaptál a végén az adott tank MINDEN legényének), idén ősszel nem volt könnyen megszerezhető prémiumtank, csak gürizős, idén kimaradt a halloween akció. Mikor volt utoljára goldot hozó akció? Prémium napokat? Kreditet? Miért ne a karácsonyt kurtítanák meg?[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
vJokka
aktív tag
Grille, Himmelsdorf, déli bázis. Úgy voltam vele "Egy életem egy halálom, a Grillével a hegyet mászom"
Ez kerekedett ki belőle: ~6 perc, ~6k dámázs"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
zodo
nagyúr
válasz rlazol #46792 üzenetére
Azért ezzel kicsit vitatkoznék igaz nekem csak a második nyaram volt az idei valamint az elsőben alap hogy nem minden esetben az akciókra koncentráltam de idén azért volt itt már kis karácsony.
Igaz nem volt helloween, goldot, prém napokat és kreditet hozó de összességében nyár eleje és ősz vége közt többször volt II-X-ig akció minden egyéb pl garázs/barak hely, fogyóeszköz, felszerelés, festések stb.
Prém tank, maraton küldi nem volt melós de ezt kitárgyaltuk.
Dicker Max még ha nem is egy nagy valami de szinte ingyen volt.
100 éves küldetések
Fentiek rész teljesítményét is díjazták pl garázshelyek, fogyócikk melyeket eladva máris van kredit ill. Xp, Legénységi vagy Free xp boostok amikkel rogyásig lehetett tömni a garázst.
Havi Top of the Tree-ben a IX-X is 30% olcsóbb volt + küldetések.
Max. majd Secret Santa-kor küldünk egymásnak aranyat ha a gép is úgy akarja.Na de hogy off is legyek az off-ba:
USA és Ázsia szerveren már olvasni a hétvégi Veterán akciókról, kb javarészt egyeznek.
5x vagy 3x Xp az első győztes csatában
Tier VI - VII-ig -30%
Tier VIII - X-ig -15%Prémium tankok:
Tier VI - VII-ig -30%
Tier VIII -15%125k xp gyűjtés, top 10 közt a csapatban = ajándék Light Mk.VIC (50%-os legénységgel)
Szerk: Csak neked a ma hajnalit is hozzádobtam, teljesen átlagos egy átlagos játékostól. Nincs itt baj.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Stanislav84 #46788 üzenetére
a tiltólista felesleges, mert előbb utóbb nem lesz elég hely annak a 20-30 embernek akiket a barát listádra akarsz tenni
-
mcwolf79
veterán
558 a Grille 15 tornyába 20 méterről a JGPZE100-zal.
Nem is baj,hogy lejárt a prémiumom. Már jobbára csak frusztrál ez a xar.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest