-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz jim bcs #51315 üzenetére
Elobb eppen egy 45%-os jatekos baszott ki a garazsba 1900HP-rol E50M-el, o FV 4005-el volt. En lelancoltam 0 sebzessel.
Elotte M103 vilagtalanul jon ki elem, 90 fokos szog. 1* melle, 2* 0 sebzeses lancolas Standard B APCR loszerevel.
De meg ugyanebben a csataban basecamper E50M lepattintotta seggel az APCR-t.Nem kell XVM sem, tudtam jol, hogy mindegyik 40-45%-os jatekos.
Unikumokkal szivesebben harcolok, azok olyan RNG-t kapnak mint en, a tomatok meg vegjatekban feltorlik velem a padlot.
-
válasz jim bcs #51062 üzenetére
Az asztalra?
Na én nem létre hozni akartam, hanem letölteni és nem ment
No mind1!
Elmentve a link és köszi még1x!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz jim bcs #51060 üzenetére
Érdekes dolgok ezek na!
Nekem ez volt elmentve, meg a GG-be is beírtam WoT letöltés aztán a linkre katt és a folyamat el sem kezdődött. Most legalább már haladokTe is tolod a WoT -ot?
Azt hittem nincs ilyenre időd, a sok munka meg a többi◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz jim bcs #51058 üzenetére
Szia Csabi!
Hát besz*r*s!
Innen meg lejött és telepítő is megy és tölti a gamet
Köszi!
Nekem az eredeti oldalról ez vajon miért nem jött le?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
e-newsee
addikt
válasz jim bcs #50837 üzenetére
Végignéztem a videót. Annyira nem lesz gáz, mint ahogy tűnik. Oké, a dupla lövés egyszerre az durva tud lenni, de kell neki ~3mp feltöltés, és utána blokkolva van a löveg (kihűl??), mire egyáltalán újra elkezd tölteni. Ha meg nem lősz duplát, csak egyesével "pötyögtetsz", akkor meg olyan, mint egy két lövedékes táras IS-3A. Szóval, ha ellőtte a dupla skulót, akkor rá lehet esni, és szét lehet szedni. Már ha nem védik a seggét of korsz. Úgy viszont jó lehet, hogy elkezded feltölteni a löveget, és közben gurulsz ki a sarok mögül, hogy mire kiérsz, és célzol, addigra el tudd sütni. Vagy azért ezzel egy kempelő 700 HP-s TD-t ki lehet pattintani egyből, ha szerencséd van. De szerintem nem lesz olyan OP, mint amilyennek tűnik így elsőre. Érdekesség lesz, az tény.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz jim bcs #50136 üzenetére
Igen, kb 2 utóbbi patch óta lett magyar. Meglepődtem én is nem kicsit. Már kezdtem hozzászokni az angol kifejezésekhez, erre magyarította és teljesen összezavart, több modról elsőre nem is tudtam, hogy micsoda
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dobi 562
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz jim bcs #48911 üzenetére
Tehát te nem vagy moderátor. Aha! És nyilván pont erre járt egy, aki hogy hogy nem, off-ba rakta a hozzászólásom.. Egy off topikban mi minősül offnak? (OFFxOFF=ON?)Tényleg nem kötözködésképp, de volt már itt olyan vita is, ami majdnem anyázásba torkollott és az sem volt probléma. Itt a tavasz és kicsit érzékenyebbek lettünk, vagy mi?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
válasz jim bcs #48908 üzenetére
Mint kívülálló kérdezném: most te vagy ennek a topiknak a moderátora? Mert ha igen, akkor csapj oda rendesen azoknak, akik sértik az alapelveket! (Ha egyáltalán vannakilyen alapelvek egy off topikban). Viszont ha nem te vagy a moderátor, akkor nem mindegy neked, hogy ki kivel veszekedik?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
csapee
őstag
válasz jim bcs #48849 üzenetére
Azért nem kellene védeni, ezért tart az ország itt. Megy a hülyeség ezerrel aki még egy kicsi igazságot mond egyből hülye.
Nagyon egyszerűen ellenőrizhető az állítás. A fórumban lévő felhasználók winrate és átlagos sebzését kell grafikonon ábrázolni. (Egy torzító tényező van, a szakaszozás). Lehet konteot gyártani de a tények makacs dolgok.
Amúgy csak statisztikai alapismeretek kellenek ennek befogadasahoz.[ Szerkesztve ]
Csapee
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Path of Exile 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogwarts Legacy teszt
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- HP Pavilion X360 i7 10510u M.2 SSD Érintőképernyő , Ujjlenyomat olvasó
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- HIBÁS 500 és 700W-os tápegység (csavarmatricásak)
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- ASUS TUF LAPTOP : RYZEN 5 3550H, 16GB DDR4, VEGA 8, 256GB SSD - OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest