Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
érthetetlen, h 5k spot+ 5k sebzés, többnyire 10esekbe és 2 HT kill miért nem ad ászt...

-
jr1994
addikt
Kerek 10000 xp-t kell elérni arra megadja
Itt több volt azért a base xp kicsit
Ezt most tesóm játszotta az accon. Kritikus együttműködés és Kolobanov medál M-B-Z módra. -
galervin93
addikt
válasz
zolika15
üzenetére
Nem tudom ki hogyan van ezzel, de szerintem dühítő, hogy a sz*ros kill ennyit jelent az xp-ben. Nyomok x sebzést egy killel, más 1/3x sebzést de 5-6 killel, és több xp-t kap, mint én... Pláne ha azt szedi ki, amit én lőttem le... Maga a tény nem izgatna hogy leszedi, de hogy xp-ben emiatt kapok - jóval - kevesebbet...
-
zodo
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Szia!
HD kliens verzió kb 40 Gb ha havi szinten több száz csatát akarsz rögzíteni akkor is elegendő ~42 utána úgy is jön az újabb patch.
-
Enzolord
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
HA be van kapcsolva a replay, akkor többet..

-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Tárhelyből mennyit eszik a "kicsike"?
Értem úgy, hogy játék közben/után folyamatosan csipeget? -
emre
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
-
Emu
őstag
válasz
Greentea
üzenetére
Skill lőszer = Heat
320 pen, cserébe drága...
Gundep az egész orosz ágon nincs, így ha hozzá vagy szokva akkor elég nagy érvágás. Nekem T62A volt az első 10-es tankom, de már bánom, hogy kezdőként nem az amcsi vonalat húztam.Mikor meglett a T55A akkor úgy álltam neki az Obj.260 küldiknek, hogy felvettem, aztán ha meglesz felveszem a következőt. Most ott tartok, hogy már a 15-ösök kivételével 1-2 küldi hiányzik az ágakról, és csak egy küldi volt ami idegesített és direkt próbálkoztam a teljesítésével.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Feltettem a legújabb Aslaint, és azt adja ki hogy ez valami nightly verzió. Ez mit jelent? Hordoz valami veszélyt magában?

-
Greentea
senior tag
(#45280) Papooo
.... Az kemény... Pedig a küldik csak időigényesek, mindegyiket lehet teljesíteni, pláne a könnyítés óta. 2x gyújtani az ellent volt még sztem a legnehezebb az nálam több mint 1 hónapig be volt kapcsolva de azt is lekönnyítették. Most Obj 260-nál érzem azt, hogy nagyon nagyon király kört kell menni, hogy teljesüljön egy-egy küldi + már sok olyan küldi van amit szinte csak 1-1 tankkal lehet megcsinálni. Pl a HT-15.(#45281) Emu
Jaja, a 200pen nagyon kevés + engem a gun depression hiánya nagyon zavar így az orosz med ágakat tuti kihagyom.
Skill lőszer? -
Emu
őstag
válasz
Greentea
üzenetére
~230 pen körül simán be tudják lőni a tornyot az ágyú mellett, mostanában már mindenki ismeri ezeket a tankokat (vagy jó fajta autoaim-et használnak) mert már a 200WN8-as siemka is a torony tetején a kupakot célozza. Mivel elég alacsony a tank ezért sokszor eredménnyel, rendszeresen overmatchelik a torony tetején a páncélt. Rendszeres előforduló probléma, hogy míg én ~200 pennel szemből pattogok róla, addig a Bulldog úgy belémtáraz, hogy max 1 pattan...
Bevétel pedig azért gáz, mert a 200 pen miatt sok lőszer megy a lecsóba...még a skill lőszerről nem is beszélteünk
-
Greentea
senior tag
Leopard 1 megvéve, kiváncsi leszek rá, hogy az E50M vagy a Leo fog jobban bejönni.
Tegnap 15 csatát mentem a T55A-val és nagyon nem vagyok jó véleménnyel róla. Tényleg a T54 is pont ugyanilyen?
Tornyát nekem szinte mindig belőtték, gazdaságosság meg... Olyan minuszos köröket tier 10es tankkal sem megyek
-
Emu
őstag
9-es Skodát megéri lecserélni a 10-esre? Szeretek ezzel is játszani, mivel tud többet a 10-es (a +1 skulón kívül
)?
Játékélmény szempontjából a következők közül miket vegyek meg?
T10 (másik ágat végigvittem, sok freet nem kérne) T32, M26 Pershing, Centi 7/1, Leo PTA, T54E1, -
válasz
Patrick76496
üzenetére
Belehúztál rendesen a vásárlásba te is .Nálam az első a Grille lesz aztán M48 Patton és ha marad akkor visszaveszem cw-re a nyolcas Lori arty-t.
A múltkori SH-n poénkodtam , ugye átment ? Pont előtte pár nappal írtad itt , hogy ha te viszed akkor bukó és ez valahogy megmaradt bennem
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szerintem a pálya Havas John...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
köszi a választ neked is
-
Patrick76496
őstag
válasz
üzenetére
Ja amúgy baromi jól néz ki.
Meg az E-75 is szép lett a HD után, bár 2 év után megbántam, hogy lefestettem aranyért (manapság nem annyira adja). Most át tudnám tenni a legénységét a Tiger II-be és nem 80 akárhány %-ról kéne indulnia. 
(#45265) sith7: Szerintem a Töltésgyorsító + Vert Stab + Optika a legjobb választás. Ha nagyon sebzéscentrikus vagy, akkor optika helyett esetleg mehet venti, de sajnos úgyis lesz olyan helyzet, mikor spotolni kell menni.
- - - - - - - - - - -- IS-5 - 5200 sebzés: Personal Score | Team Score | Detailed Report Akkor is utálom
- Tippeket kérek, milyen pályán készült a kép.
- Jó ez a Gamescom hétvége (bár lehetett volna felszerelés akció is). Előtte - Utána
Csak 4 tank került be a garázsba.
Amúgy most mindenkinek ez a garázs van, ami a képen látható, vagy még mindig a gyári van bent? Csak mert én ezt már 2 hete használom (HangMan mod), első látásra megtetszett. -
bigobert
tag
Nekem vert stab, rammer, coated optics volt fent.
Érdekes mód nekem a spic táras ágyúval jobban tetszett, több is az átlagsebzésem azzal a foschsal. Pedig a RU-ra nagyon kíváncsi voltam, de valahogy mégsem adta... A Leo pta kárpótól. még sose volt nátós 105-ös ágyúm,de ez hihetetlen jó. Ráadásul a stock ágyúja is tök jó, kényelmes grind. Mondom ezt kilences szinten "egy mark-os" emberkeként.
(#45268) rlazol nekem egy ilyenre adott ászt gondolom a top gun miatt, mert amúgy semmiben nem kiemelkedő.
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat
-
sith7
félisten
RU251 - re mit raknátok ?
Töltésgyorsító, álca, kukker ?
Töltésgyorsító, kukker, távcső ?
Álca, kukker, távcső ? -
galervin93
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
KV-220 teste kemény ahogy fentebb írták, mindig a tornyát kell célozni. Egyébként érdekes, mert az eredeti KV-3-tervek gyakorlatilag ezt a 220-at jelentik (KV-3 alváz, KV-1 torony, F-30 ágyú), a játékban is lévő KV-3 pedig csak terv volt a sisakkal meg a 122 mm-essel.
-
h1mpi
félisten
-
zolika15
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Pontosan, csak nalam 8 db konkretan 0 sebzesu egyed volt... Sta1-et huzom de tobbet vagyok tier 10-ben mint sajat tierben kicsit kezdem nem szeretni.
-
kchryss
veterán
Na ilyen Radley-Walters-em sem volt még. Egyedül maradtam a csapatból egy pz2g-vel aki mind a 3 artyt kinyírhatta volna, de átengedte őket nekem hogy 8 killem legyen.

Mindenkinek ilyen csapattársakat kívánok.
Elképesztő egyébként hogy még mindig mennyire alábecsülik a Crusadert az ellenfelek. Nagyon jó tank, egyik kedvencem. De most a 75%-os legénységgel úgy mozog még mint egy bálna.
A kv220-nak meg nem tudom miből van az oldala, de derékszögben láttam rá és 6-ból 6x nem sebeztem végül skill ammora kellett váltanom.
-
jr1994
addikt
Nálam is csúcson van a heti agyhalottak száma, már vagy 5-en mentek tiltólistára a héten. Valószínűleg az az oka hogy az 50 120-at nyomatom és a sok bot azt várja hogy úgy játsszak vele mint egy e75-tel, és még ők pofáznak, mikor két perc alatt meghalnak.
-
törölt tag
T-62A első skill javítás mindenkinek + parancsnok hatodik érzék. Második skillnek mit kellene berakni?
-
zodo
nagyúr
Akinek kedvence és van némi kézügyessége, ideje és persze nagyon sok pénze....

ÁLLÍTSA ÖSSZE AZ 1:16 MÉRETARÁNYÚ MUZEÁLIS MODELLT

Weboldal: http://t34-harckocsi.hu
Tipp! Olvasd el a segítség menüpont kérdések/válaszok fejezetet.
-
Midway
senior tag
Bulldoggal spottolom a Maust , az meg golddal lő. Szerintetek?
Full top tier kempel és arannyal lő.
Micsoda idióták vannak.
-
sith7
félisten
Szerintetek lesz holnaptól tier 8 -as tank leárazás ?
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Valószínűleg itt is ez a helyzet, nagyon meg kell gondolni hogy az ember kinek adja meg az accountját (ha megadja). TS-en is beszélgettek az ügyről párszor azóta de én most csak fél szemmel tudok figyelni a játékra, a másik az Rio-n van

A kapcsolatokat úgy értettem hogy a legnagyobb nemzetközi klánok tagjai is mellette állnak, hátha ez is nyom valamit a latba. -
válasz
jr1994
üzenetére
Nagyon sajnálom a dolgot és remélem sikerül visszaszereznie sőt biztos vagyok benne .
A posztod utolsó részletére reagálva , pedig egy kicsit túlzásnak érzem ezt a "komoly kapcsolat" dolgot. Nem ez első oldal ahol mintha állami vezőtk lennének úgy azonosítják ezeket a játékosokat . Marha jól csinálják amit ,de kicsit túl van ez misztifikálva szerintem . Mint azt korábban is írtam , nem véletlenül bukott meg a Wotinfon is a kezdeményezés , hogy topp játékosokat mutatnak be . Tisztelet a kivételnek ( bazz múltkor Diegho-t kihagytam
) de a legtöbb annyira egyszerű mint egy faék .Ez pedig magasfokú önbizalommal párosítva súrolja a HHH-személyiségteszt határait.Nálunk a klánvezető accját úgy "törték fel " , hogy korábban megadta a jelszavát
, gyanítom itt is hasonló lehetett a helyzet. -
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát ez az! Valahogy feltörték, nem tudom hogy, aztán a tolvajnak valamiért kérdés nélkül egyből megengedték hogy emailt meg telefonszámot változtasson, elkezdte árulni az accot és így bannoltatta. Purple meg minden bizonyítékot megad hogy övé az acc, elég komoly kapcsolatai vannak mint látod (FAME-es, SEAL-es stb ismerősök is mellette állnak) de most meg a Gamescom-ra megy a fél eu support és úgy tűnik csak idiótákat hagytak otthon.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Neked szerintem egyik sem.

Nekem a Centurion 7/1. Egyetlen jó dolog lenne rajta, az ágyú, de ez az angol puska még a francia csúzliknál is hektikusabb, papíron ugyan jó az átütés és a pontosság, de valójában valahogy nem az igazi, mellé lassan is tölt. Maga a tank mednek lomha és nagy, páncélja sincs, de ezt még el is nézném neki. Ugyanezzel a puskával a Leo PTA sokkal használhatóbb volt...legalábbis nekem, azon 500-nal nagyobb átlagsebzést tudtam elérni vele kb. ugyanannyi csata alatt, mint az angol gépen.
-
jr1994
addikt
Ide is bemásolom:
Sziasztok!
Egy klántársamnak, Purple-nek ellopták az accountját, az EU support megint alkot, szerencsétlen 5 napja küzd azért hogy visszaszerezze az accot. Hálásak lennénk, ha segítenétek kajzoo üzenetének bemásolásával a wg fórumba: [link] -
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Lehet, hogy ő tudja a tutit! Nincs idegeskedés, hogy "kib@szik velem a játék, mert sorozatban bukó csaták jönnek". Kilépéskor aktiválva csupa megnyugvás az élet...

-
galervin93
addikt
Év kommentje a wotinfon: "Kilépés előtt szoktam aktiválni az xp bónuszt..."
-
rlazol
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
hogy nem unjátok még ezeknek "szuper" csapatoknak a belinkelését? (költői kérdés) mindenkinek jut ilyen mindennap bőven... sokszor az az érzésem, sima hsz gyűjtés. lényegében minden leosztásba bele lehet kötni és minden vesztes csatában akad bőven top tier kevés/0 sebzéssel.
-
törölt tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Tegnap linkeltem egy képet, kb. ugyanilyen OP csapatom volt nekem is. Aztán egy másik képet is elmentettem, ahol megismétlődött ugyanez. Amióta van ez a hétvégi küldetéses baszás, azóta a wr-em a béka segge alatt két méterrel. Szerencsére a wn8-am szigoruan monoton emelkedik, de már nem sokáig szerintem, mert lassan elérem a pályám csúcsát.

Nem használok semmilyen módot, így fogalmam sincs, milyen játékosokkal vagyok egy csapatban. Megnézegettem kíváncsiságból egyenként őket a wontinfo.net-en. Hát, majdnem én voltam a leggyengébb az 1200-as wn-al, mind unikum, de legalább 1800-2000 wn8-al rendelkező játékos alkodta a csapatot. Mégis, 15:5-re kaptunk ki 6 perc alatt.
-
skopy
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Hol lehet visszaállítani hogy a lövési , robbanási effektek látszódjanak ?
Kipróbáltam egy új mod packot és annyira kiábrándító amikor lövök és semmi sem látszódik.
A beállítások elméletileg nem lettek piszkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt több volt azért a base xp kicsit

Sajnos ritkák az ilyen csapattársak.

valahogy így gondoltam én is, de kellett a megerősítés.