Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Juuj nem lehet majd ezentúl medekkel meg lightokkal statpladolni, sőt még az is lehet, hogy a beforgatott E100-at nem fogja szemből áthugyozni egy orosz heatspammer, jujujuj mi lesz velünk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KisApám
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
"Light-okat teljesen a spot-ra redukálni is faxság. "
Ez így igaz. Arra kíváncsi volnék, hogy a WG-s emberkék el tudnák-e magyarázni, hogy a városi pályákon mit fognak tudni ÉRTELMESEN csinálni a light-ok, HA csak spotolni fognak tudni, mert sebezni nem a minimális átütésükkel, spotolni meg az épületektől nem fognak tudni... mert ott csak meghalni lehet majd, free damage-ként, majdnem kb. mint a med-ek. Egy szűk városi utcában, ahol 2 tank is éppen hogy elfér, hogyan fognak flenkelni a medek??? Sehogy. 2 heavy beáll előre és hátra nézve, és annyi volt. A nerfelt átütéssel a medek semmit nem fognak tudni csinálni. Kicsi sarkítva a dolgokat.
-
mcwolf79
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Az miért jó irány, hogy mindent xarrá nerfelnek?
Ezzel csökkentik az 5 perces villámháborúk számát, de sztem qrvára nem jó módszerrel.
Én továbbra is azt mondom, hogy az aranylőszer mennyiségét kellene csökkenteni tanktípusonként. Akkor a medek is végre medek lennének, mert pl. az E100 tornyát sem tudnák ész nélkül kilyuggatni, hanem azt kellene csinálniuk amire valók (flankelni). Ez hogy semmit nem fog tudni átlőni az ember nagyon nem a játék élvezhetőségét növeli. Light-okat teljesen a spot-ra redukálni is faxság. Sztem ezzel az iránnyal piszkosul mellélőnek, és ha ezt bevezetik, én pl- tuti nem fogok kínlódni ezzel a fossal. Pedig én nem is vagyok goldnoob stathuszár. -
galervin93
addikt
válasz
Linkin
üzenetére
Általában a negatív visszajelzések hangosabbak minden ilyen esetben, aki egyetért vele, az kevésbé hangoztatja, így az általad említett arány csöppet túlzó.
Másrészt a vitakultúrád igen alacsony szinten van. Miért nem lehet normálisan beszélgetni? Költői kérdés...
Ha érdekel (és ha nem akkor is): szvsz is jó az irány. Konkrét értékekkel még nem kell foglalkozni.
Akinek nem tetszik, választ másik játékot. Haleluja! A kevesebb néha több... -
válasz
Linkin
üzenetére
Ez milyen érv már, hogy a tomatok is sírnak? Mi közük van nekik a játékhoz és annak működéséhez?
Az újraegyensúlyozáshoz mást nem tudok mondani, mint hogy én jelenleg nem látom át. Sok kedvenc tankot nerfelnek és ez fáj, de a nem kedvenceket is nerfelik és innen már nem tudom megjósolni, hogy ez a teljes játékra milyen hatással lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz
Linkin
üzenetére
Én egy szóval sem mondtam, hogy jó az, ami a sandboxon megy, de egy jó irány, nerf kell globálisan és arty sebzés csökkentés.
Szerencsére én úgy élem az életemet, hogy nem azt nézem mit mondanak, hanem, hogy ki... és hát ugyebár innentől egyértelmű mennyire érdekel a személyeskedésed

-
Linkin
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
Hát eddig is gondoltam hogy nem vagy normális de ezek után.
Itt nem a stat padderkedés a lényeg hanem az hogy konkrétan semmi értelme nem lesz heavy tankon kívül játszani.
Látszok ,hogy a Sandbox szervert életedben nem láttad.
Jah és a Hp nerf-ről nem is esett szó
Jah és akik emiatt ragelnek azok nem csak az Unicumok hanem a tomatok is.és sok WG-s emberke is.Szóval attól hogy te agyhalott vagy attól még a többi 1000+ ember nem -
diegho
nagyúr
válasz
Linkin
üzenetére
Ultra nerf, pontosan erre van szükség. Nem szimulátor valóban, de az elmúlt 1 évben az átlag csaták kb 3-4 percesek randomban. Ez azért van, mert minden tank papír és nincs jelentősége a páncélzatnak. Sokkal jobb volt a játék amikor nem voltak T10 medek, TD-k és Arty-k, akkor nem ilyen blitzkireg-ek mentek, mint most. Elhiszem, hogy a statbuzuláshoz ez a legjobb, de te meg hidd el, hogy a pár száz pöcslóbálón kívül a többit ez nem érdekli. Az arty pedig inkább okozzon képesség csökkenést, de sebezzen kevesebbet.
-
Linkin
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
nem tudom játszottál a sandox-on én igen és ami ott van az nem balansz hanem ultra nerf minden tanknak
Te amúgy normális vagy ? Jó ötlet az arty találatutána agyhalál ? Eddig csak te mondod ez milyen érdekes mindenki szerint nagy hülyeség .Ez nem szimulátor arra a War thunder -
diegho
nagyúr
válasz
Linkin
üzenetére
Rosszul látod. A baj az, hogy a medek jelenleg minden nem városi pályát olyan szinten uralnak, ami nem igazán jó. Miről szól a játék? Van 6-7 med, együtt mennek mindent bedarálnak, mert övék a legnagyobb dpm, nagyon mobilisek és simán futkoshatnak lightoknál nagyobb látótávval és még csak goldot sem kell használni velük, hiszen van elég átütésük mindenhez, ha pedig goldot is lőnek, akkor még az a pár lepattanó is eltűnik és még jobban borul az osztályok közötti erőviszony. Azzal, hogy a gold lőszer kiveszik teljesen szintén nem oldódik meg semmi, hiszen ugyanúgy 520m marad a látótáv és ugyanúgy óriási lesz a dpm és a pontosság is. Itt globális egyensúlyozás kell, méghozzá nagyon alapos és gyökeres. Vissza kell adni a heavyknek a páncélt, meg kell szüntetni azt, hogy a medek jobb spotterek legyenek, mint a lightok és még sorolhatnám. Az arty okozta képesség csökkenés pedig teljesen jó ötlet, hiszen, ha ott robban melletted egy hanggránát eléggé elveszíted a koncentrációdat és egy ideig azt sem tudod mi van. Ez egy tankban ráadásul még fel is fokozódik. Azt meg ugye nem kell mondani, hogy egy arty találat milyen hanggal jár.
-
Cseri0058
őstag
annyira jó hogy 10ből 11szer az arty szed ki...

-
-
kchryss
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére

Ez gyönyörű, World of RNG. Ilyen szóráskép mellett felesleges gyenge pontokat rakni a tankokra.
Az átütés erősebb csökkentése a távolság függvényében viszont jó ötlet. Ha emelett csökkentik a gold ammo átütését vagy sebzését is akkor mi lesz linkinnel?

Bár ez kétélű dolog, mert így meg a spot rendszer ismeretének nem lesz nagy haszna ha 400+ méterről nem lehet belőni egy tankot. Tankosztályonként eltérő súlyozás kéne mindenre. Például heavy és light sok átütést vesztene a távolsággal, med kevesebbet, td és arty meg semmit. -
törölt tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Remélem én is, hogy ebből nem lesz semmi. A kedvenc tankjaimat vágják tönkre (E100, E75, E50M, E50, Leo1). Nem lesz értelme játszanom ezekkel, de akkor lehet, hogy magával a játékkal sem. Mi az, hogy elveszik a Leo1 hp-ját meg a látótávját csak azért, hogy a közelharcot erőltessék? Ezt a tankot a kisebbik lányom is átdobja kaviccsal, annyira nem páncélozott.
Szerintem ha rebalancot akarnak csinálni, akkor a goldlőszer átütését vegyék vissza drasztikusan. Pl.: STA-2 ap-ja 212mm-es pennel rendelkezik, a goldja meg 275-el. Na, ezen kellene változtatni. A gold átütése legyen az ap + 25mm, ami nincs 240-es pen. Szerintem ez elfogadható lenne.
A másik, az arty-k. Azt hiszem, viszont itt valami egész jót akarnak csinálni, a sebzést csökkentik és valami területre ható hatása lenne a lövedékeknek meg valami "kábultság", ha a tankot éri. Azért ez nem ugyanaz, mint amikor a T92 full hp-ról nulláz.
-
mcwolf79
veterán
Gyerekek!
Nyugtassatok meg, hogy ezeket ami a Ritastatusreport-ban vannak a nagy Rebalance-ról ,azt szerintetek sem meri meglépni a WG
Ha megcsinálják ,totál tönkrevágják ezt a xart
-
törölt tag
-
infectedmann
őstag
válasz
üzenetére
Nagyon közel voltam ma egy uninstallhoz, simán kukáztam egy tank és egy legénységi XP boostot... az oké, hogy én n00b vagyok a statjaim meg a játékom alapján, de azért totál agyhalottnak lenni egy külön világ lehet...
Fejlődnöm kéne, tapasztalatot szerezni, de ezek a nyári szünetes agyhalottak elveszik a kedvemet az egésztől... -
törölt tag
Elkezdődött a nyáriszünet!

-
emre
veterán
Olyan világvége hangulatom volt, mit tehettem.....nekiálltam wotozni.
PTA ász kör, még mindig az első skill-t húzom, szóval nincs hatodik érzék.
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
Remélem olyan streamert nézel aki Cromwellel megy és nem másik tankhoz hasonlítgatod. A Cromwellnek bazi nagy a mozgás közbeni célzóköre mindenkinél.
-
diegho
nagyúr
válasz
szallasi007
üzenetére
Legénység, vert stab.
-
szallasi007
őstag
Biztosan ciki amit kérdezni fogok de az mitől van hogy nekem az összes tankomon akora a célkeresztem menet közben gyakorlatilag nem látok tőle? Nézem a streamereket nekik meg menet közben is minimális. Van vmi beállítás a menüben amit nem tudok?
Cromwellel konkrétan agyf@szt kaptam emiatt -
Emu
őstag
válasz
üzenetére
Ne viccelj már, nekem kezdőként nagyon bejött. Ezzel a TD-vel nem jó ha szemből lövöldözöl, domb mögött csücsülve, a gundepjét kell kihasználni, és oldalról csipegetni. Ha megnézed a modellt tornyozás közben, gyakorlatilag csak a lövegpajzs látszik ki, ami annyira troll, hogy volt mikor acélfalat kaptam a kör végére. Bár erre alapozni nem szabad

-
törölt tag
Kezdem megutálni ezt a vacak T25/2-t! Saját szintjén nem üti át a tankot szemből és ez páncélvadás! Ez a szar soha sem volt az, max egy bazi nagyra nőtt, lomha med.
-
Szepi1979
senior tag
-
emre
veterán
Nem feltétlen, de a fentiekből kifolyólag bárkinek összejöhet az ace kör.
-
emre
veterán
válasz
DrDobos
üzenetére
Ez az RNG nagy vívmánya.
Egyébként meg ahogy mindig van jobb játékos, rosszabb is mindig akad.
Számtalan csatám volt amikor csak lőnöm kellett a szemben jövő egysejtűeket.Ha megnézel a wotreplay oldalon az ász körök közül párat rájössz hogy nagyon kevés közöttük az igazán skilles játék.
-
diegho
nagyúr
válasz
DrDobos
üzenetére
Nem bántásból, de a WN8 pont azt mutatja meg, hogy mennyire ismered a játékot. 3-5000 csata után van értelme ezt nézegetni és kb így lehetne jellemezni:
- piros – nem ismeri a játékot abszolút, nincs tisztában azzal, hogyan működik a sebzés modell, a normalizáció, a spot rendszer, nem ismeri a pályákat, gyakorlatilag nem tud semmit a játékról, sok esetben még a játék nevét sem tudja – ezen lehet röhögtök, de tényleg így van, mert rengeteg piros szerint ez World of Tank -
-
DrDobos
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Koszonom a valaszokat
ezt pl fb-n olvastam amugy azt hiszem
kicsit szerintem szomoru, hogy mindenhol csak ezt olvasom, hogy a wn8 mindenben aa mervado
Volt a napokban egy csatam, amikor az elejen kerdeztem ingame, hogy egy bizonyos tank jo e, es egy zold jatekos vosszairta hogy neked nem. Megertem, az alapjan legalabbis mert piros vagyok. Mondanom sem kell, draga baratunkat en lottem ki
Ja es klanokba is wn8 alapjan keresnek embereket, ami miatt igy nekem lehetetlen akarmelyikbe is bejutni, pedig szivesen kiprobalnam

-
diegho
nagyúr
válasz
DrDobos
üzenetére
Engem is mindig megtalálnak a rengeteg csatával max zöldek, hogy reroll noob vagyok. Azt mondjuk nem értem, hogy ha sokkal jobb vagyok náluk és engem nooboznak, akkor ők mik? Bárányfelhők az égen? Amúgy meg vagyok győződve róla, hogy a játékosok zöme annyira buta, hogy a noob kifejezésről fogalma sincs mit jelent, csak mivel mindenki használja, nem akarnak kilógni a sorból.
-
SoulReaver
veterán
válasz
DrDobos
üzenetére
A stathuszárokra mondják.. Van akinek sok ezer csata kell ahhoz, hogy jónak mondható wn8-a legyen, ezek általában újra kezdik a játékot, vagy nulláztatják az akkor fiókjukat és kevés csatával is jó wn8-at hoznak össze..
A fail reroll szerintem ugyan ez, csak ott nem jön össze a jobb wn8.
(#43943) Kakumix
Nekem nem is egy csatám volt, hogy kifogyott a skuló.. Általában csata végére, de forró helyzeteknél is fogyott már ki.
A viszonylag pontatlan ágyú az oka sajnos.. Meg az amikor azt hiszed becéloztad a gyenge pontot és nem üti át.. (E-100 alja)
-
Kakumix
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Egyetértek. A BC bármit meg tud kerülni és mindenhova időben odaér, alap esetben én is csak APCR-rel használom, mert elég kevés lőszer fér bele a keveréshez. A ~160 csatám alatt még nem mentem annyira jó kört, hogy kifogyjon (legalábbis nem emlékszem), de utolsó tár már volt betöltve.
-
Kakumix
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Pár hónapja szenvedtem a 4x láncolós + sebzős küldivel és a végén már annyira elborult az agyam, hogy a BatChatet repesszel töltöttem fel
. Persze a küldi így sem lett meg, de mivel nagyon szégyelltem magam miatta csak 10-15 csatát mentem így. De a durva, hogy még így is 2k fölött volt az átlagsebzésem csatánként (elég sokszor voltam Redshire-ön és egyéb nyílt pályákon) és noobozott és riportolásra buzdított az ellen és a saját csapatom is, még akkor is amikor Nagy Kalibert kaptam és/vagy Top Gunt
. -
SoulReaver
veterán
válasz
zsolthee
üzenetére
1 tár repesz a BC be...

Én egy tár goldot viszek mindig, amit általában el sem lövök, a többi alap lőszer. Még a gold sem mindig jó, mert sokkal lassabban száll, mint az alap lőszered, szóval mozgó célpontra necces.
Én az 50B-t javaslom. Pontosabb mint a BC, gyorsabb a T57 Hevynél, viszont lassabban táraz ki és lassabban is tölt be, de legalább eltudsz menni hamarabb fedezékbe.
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Nem rég elkezdtem játszani a 2nd acc-omon. Próbálgatom azokat a vasakat amikkel korábban nem játszottam. A korábbi tapasztalatokkal és az itt olvasottakkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy a BC25t és a IX-es Foch nagyon jól használható a mai napig. Utóbbit a TD-k között kimagaslóan jó mozgékonysága miatt és a franciákhoz képest meglepően pontos(!) ágyúja miatt szeretem.
A kis batmobil pedig brutál.A legénység még szedett-vedett 2 skilles csak, de az átlagos WOT képességeimhez képest hozom vele legtöbbször a 3000-es sebzést. Persze, nem nehéz ennyit a tárban rejlő tűzerő miatt, de oly sokszor vissza kell fognom magam, hogy ne rohanjak előre nagyon vele
És talán emiatt és a túlzott óvatosság miatt kaptam tegnap esti utolsó csatám során az oltást a csapatomtól: A végjátékban egy IS3 volt mellettem, a túloldalon pedig Maus+E75 páros. Sajnos nem figyeltem eléggé a lőszerekre, így a végén 2db normál, 1 gold és 1 tárnyi repesz maradt a tarsolyomban, amikor az E75 kilövése után már csak én néztem az egérrel farkasszemet.
Noob BC, csak a RW medál miatt van 8 killed...és hasonló finomságokkal illettek. Egy döntetlenre sikerült kihoznom, de bevallom, tényleg csinálhattam volna jobban ha figyelek a lőszerkiosztásra (mi a túrónak 1 tár repsz?
). A végére 6k sebzés jött össze. A lényeg: ez még mindig nagyon OP kis dög. Ha sikerül türelmesen, sunyin kivárni a megfelelő pillanatot majd agresszív módon lecsapni az ellenségre vele, akkor pofátlanul tud tarolni. Imádni való. 
Jelenleg az 50B-hez közelebb állok fejlesztésben mint a T57-hez. Melyikre érdemes inkább ráfeküdni? A kellemes francia csalódás és az AMX gyorsasága nekem eléggé meggyőző, ráadásul a IX-es amcsi meden még csak alap lövegem van.... -
jano_77
nagyúr
Beteszem ide is, hátha itt ismeri vki ezt a kis majom gyereket!?
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Elég, ha egyszer láncol...

-
csapee
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Ha mar ilyen jo kocsmacimbik lettunk, adsz kolcson 50-et sose adom meg kamatra?
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Ez új vagy csak most ébredtél és azt dobtad be, amit már mindenki felhasznált?
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
-
MinionFlasH
senior tag
1 hét prém nyomik.
-
szbalogh
addikt
Az obj260 lesz az első 10-es gépem

kchryss: Tegnap elég szerencsétlenek voltunk. Jó ellenfeleket kaptunk.
Nem baj, meg lett a 60 egyéni bónusz.
Bár nem tudom, hogy érdemes-e használni, mert amikor be van kapcsolva állandóan 2-3 tierrel kevesebb van a mi oldalunkon. A nyerési esélyt nem is említem. -
kchryss
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
Ha vége lesz a cw-knek és osztagoztam kicsit akkor mehetünk. Kb 10-től ráérek. Tegnap meghívtak egy focis szakaszba, hát teljesen más élmény úgy játszani hogy nem random botok mellé rak be. 12 meccset mentünk és 11-et nyertünk belőle. Volt hogy gólt kaptunk majd utána középkezdésből lőttünk 3-at.

-
-
törölt tag
Kaptam egy óra ban-t.

Annyi bolond van, akik frusztáltak és a saját csapattársaikat lövik, ha kapnak egy pofont valakitől. Ezt viszonoznom kell.
-
SoulReaver
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Mindenkinek másképp adja az RNG, ezért nincs olyan, hogy user error. . Tudom nagyon jól, hogy ha el dugom a hasát, akkor "sebezhetetlen", de manapság ez sem számít... Tegnap raktam fel a képet róla, hogy 2x is beküldték a lövegpajzsot és sima lőszerrel lőtt a Grille... Ha nagy mákja van, akkor a cső mellett közvetlenül is átlövik...
-
benvolio
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én is vágyok/tam erre a tankra, de eldöntöttem meg se veszem. Az M103 elvette a kedvem az egésztől. Tudom nem szabad hasonlitgatni, mert aztán lehet, hogy ez kézre állna, de akkor is. Igy voltam a Leo vonallal. Célom volt a PTA és Leo is, de az Indien elvette a kedvem az egész ágtól. Mikor még az Indien-t nyomtam, hogy legyen már egy ászom vele, már akkor megvettem a PTA-t, hogy majd abba átülnek a legények. De mikor meglett az ász az Indien-el, olyan szinten utáltam, hogy eladtam a PTA-val együtt, hogy egy csatát nem mentem vele. A legénységgel átmentem a Borsig vonalra és kész, nem kell német med nekem.
-
törölt tag
Régen írtam már ide, de most kiverte a biztosítékot egy "hazánk fia",a ki a csata elején beírta magyarul, hogy ilyen szar csapattal nem hajlandó játszani, csá mindenkinek.
Mivel nem használok XVM-et, azt gondoltam, valami profi játékos lehet, aki meglátva a többi játékos statját, nem erölködik inkább...
Aztán csata után megnéztem az illetőt, és rövid töprengés után írtam is neki pár sort."46%-os győzelmi aránnyal szidod a csapatot?! Nem szeretnék jelzőt mondani rád, mert azt sem érdemled meg, de majd ha legalább 50% fölötti lesz a győzelmi arányod, akkor minősíts bárkit, mert addig pont azok közé tartozol, akiket annyira szidtál! Sőt, még azoknál is rosszabb vagy, mert ők legalább megpróbálják, és nem lépnek ki a csatából egy lövés nélkül..."
Első nekifutásra nyomdafestéket nem tűrő szösszenetet akartam írni, de azt hiszem azzal csak etettem volna a trollt.....
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
A minap a Grille15-öt a Skoda TVP-m -el előbb oldalba küldtem és beadta HE-vel a 350-et majd a következő lövésre amikor maradt neki 348HP-ja belelőttem 50-et

Ezt a Grillát én is gyorsan meg akarom venni amíg ilyen ha már egy éve kihúztam a WTE100-at. -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hát no offense ,de ez erősen user error.
Én szinte az összes HT-15 küldetést az E5-tel csináltam meg. Nagyon jó a páncélja, ha eldugod a hasát csak a kupoláját tudják meglőni.és azt is jobbára csak arannyal. Sima AP lövedékkel elég troll a kupola is a buff óta.
Kiszámíthatóbb a páncélja. Ott van pl. az E100, az addig jó míg beforgatva van a tornya. De ha lőni akarsz és ráfordítod az ellenfélre már kapod is az aranyat, ami mint kés a vajon megy keresztül a lapos toronyfronton. -
SoulReaver
veterán
válasz
üzenetére
Rakás shit az egész tank... Tornyozni sem lehet vele, mert vagy a löveget lövik el, vagy belövik a löveg mellett, vagy a löveg pajzsot... Semmi értéke nincs a páncéljának. Forgathatod akárhogy, valahol mindig belövik.
Bezzeg a Grille 15... Még a repesz is lepattan a csövéről, azt semmi baja nem lesz, még csak kritikusan sem..
elég troll a páncél és jó az ágyú
Az esetek 10% -ában...
-
válasz
üzenetére
Nem értem mi a gond az E5-el ?
Azt elismerem , hogy átlagban 400 alatt lő ,de szerintem elég troll a páncél és jó az ágyú . Elég mobilis is hozzá simán lehet menni a csordával. Szerintem pont így jó ahogy van .Értem én , hogy egy med többet lő ( WZ120) mint ez ,de ott ugye nincs csőlehajlás és a töltés is több.Aztán az E100 jó tank egészen addig amíg nem töltik a második lövésre a goldot. Forgathatod te akárhogy ha nem 1vs1 van akkor a másik oldalról kiszednek. Amúgy pedig tegnap óta kitört a nyári szünet szóval ne várjatok sokat a játékosoktól . -
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Amennyire vágytam erre a tankra, szegénnyel annyira nem találom a módját, hogy hogyan is kell használni. Nekem is az a bajom, hogy sokat lő 400 alatt, 400 felett keveset és talán egyszer sem volt a max. sebzése környékén. Ráadásul olyan érzésem van vele, hogy mindenki belövi. A másik 10-es heavym (E100) jobban kézre esik. Lehet, hogy az tomatobiztosabb?

-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
390-es átlag nem olyan rossz..

-
SoulReaver
veterán
10 lövés, sorrendben: 346, 390, 405, 436, 430, 409, 355, 310, 413, 400
Sok csatám van vele, de főleg hárommal kezdődő számjegyeket láttam felrepülni, amikor eltaláltam valakit... Szerintem eladom...
-
SoulReaver
veterán
Szerintetek? Hova lett?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). A végére 6k sebzés jött össze. A lényeg: ez még mindig nagyon OP kis dög. Ha sikerül türelmesen, sunyin kivárni a megfelelő pillanatot majd agresszív módon lecsapni az ellenségre vele, akkor pofátlanul tud tarolni. Imádni való.