-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz DrDobos #48982 üzenetére
Szia! Azonos típusú gépbe tudod áttenni őket büntetés nélkül, tehát pl Tigrisből Löwébe, E50-ből Panther 8.8-ba és így tovább.
#48983) GoTReX: wotinfo.hu tank elemzések, amúgy stabilizátor - töltésgyorsító - távcső (nem periszkóp) szinte az összes mediumra, és akár heavyre is mehet.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
galervin93
addikt
válasz DrDobos #44352 üzenetére
44337-es hozzászólásodban ott a képed, kukk rá. :-) 300 gold. Érdemes legálabb egyszer bővíteni, utána nem lesz rá gondod legálabb. Az ajándék legények nem a barakk helyeit foglalják, olyanokat kell feloszlatni, akiket te raktál oda.
---
Nem bírok betelni a T54E1-gyel, hogy még az én núb kezemben is milyen korrektül muzsikál. T10-ben is simán megállja a helyét, 210 pen ide vagy oda, nem igazán kéri a goldot. Persze néha fájó dolgokról is tud pattanni, de ez benne van a pakliban. Úgy veszem észre nem igen veszik komolyan de amikor 1200-1600 hp-t leszívok valakiről...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
DrDobos
őstag
válasz DrDobos #44352 üzenetére
Uj fejlemeny. Feloszlattam vagy 3 kvartettet, de ezutan sem tudom behelyezni a Tiger I legenyseget a barakkba..
Galervin93: hát, én ott olyanokat nem látok.. Nagyon vak vagyok de nem találok olyanokat akiket én raktam volna oda. Továbbá ott van fent a jobb felső sarokban, hogy Barokk kihasználtsága 0/16. Szóval mostmár tényleg nem értem..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
zodo
nagyúr
válasz DrDobos #44349 üzenetére
Ok csak úgy rémlett mintha te érdeklődtél volna bonus kód / invite kód témakörben de ha nem akkor is ugyanaz a lényeg, "ajándék lónak ...... " szóval azok mehetnek.
Viszont ha régi acc akkor illet volna barak helyet is bővíteni ha volt ilyen "elrakom mert még egyszer jól jöhet" jellegű igény. -
zodo
nagyúr
válasz DrDobos #44347 üzenetére
Ha jól gondolom új fiókot kezdtél.
Ha így van akkor pl van olyan nemzet ahol csak 50% képzettséggel kaptad a tankot, nyugodtan kidobhatód.
Esetleg ha kitaláltad melyik nemzet/tankosztályt húznád akkor minden más legénységet is kukázhatsz mivel ilyen alacsony képzettséggel nem éri meg tartogatni őket csak ha már 1-2 képességet is megtanultak és megéri tovább ültetni őket a következő tankba. -
kchryss
veterán
válasz DrDobos #44340 üzenetére
Ha nagyon nincs hely a barakkban akkor kirúghatsz párat, de érdemes megtartani őket. Ha egy új tankba új legénységet képeznél akkor jobban jársz ha az ajándék legénységet képezed át rá.
Például KV-1-be akarsz új legénységet akkor kredites sorozással 75%-on kezdő legénységed lesz viszont ha az IS-7 legénységét képzed át szintén kreditért akkor 90%-osak lesznek.Garázshelyet akkor érdemes venni amikor féláron van. Előző accountomon több mint 70 garázshelyem volt úgy hogy 1 fillért sem költöttem a játékra. Sokszor van lehetőség aranyat kapni ilyen-olyan küldetésekért és azt mindig garázshelyre költöttem mindig akciósan. Ha megváltoztatod a jelszavad első alkalommal kapsz 300 aranyat.
Periszkóp, álcaháló és javítóláda ingyen pakolható a tankokon ezekből elég 2-t venni és pakolgatni őket. A többi felszerelést csak 10 aranyért lehet átrakni. Felszerelést is akkor érdemes vásárolni ha le vannak árazva, előre meg lehet venni azokhoz a tankokhoz is amik még nincsenek a garázsban.
(#44331) @KisApám:
Hajnalban meghívott két lila német focis szakaszba, 20-ból 19x nyertünk. Más élmény azért így játszani hogy a csapattársaid 5-ből legalább 4x eltalálják a labdát és jó felé is lövik.(#44336) @zodo:
A tökéletes támadó küldetést max 2x lehet teljesíteni, ha neked sikerült 3x akkor le a kalappal. -
szallasi007
őstag
válasz DrDobos #44337 üzenetére
Lehet h hülyeséget írok, de az ajándék legénységet én ki szoktam rúgni (jelen esetben feloszlat gomb). Valószínűleg mire eljutsz az is-7-ig legalább 3-4 skilles legénységed lesz hozzá.
Ha új tankot veszel de az előzőből akarod átteni akkor az új tankot legénység nélkül vedd és ültesd át az újba majd képezd át őket ha nem tudod hogy kell akkor youtube - wot crew (re)traning - szerintem jobb ha látod egy videón mintha itt bénáznák neked -
Bad Pritt
félisten
válasz DrDobos #44332 üzenetére
3-ashoz: periszkóp, álcaháló, szerszámkészlet ingyen leszerelhető és továbbadható. A többit vagy 10 aranyért leszereled, vagy féláron adod el a tankkal együtt. Csak a felszerelést nem lehet eladni ezüstért (csak 10 aranyért ugye), csak megsemmisíteni, ha pl. mást akarsz rakni a helyére.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Lanash
senior tag
-
kchryss
veterán
válasz DrDobos #44287 üzenetére
YasenKrasen napi statisztika
Valószínűleg aslainban is benne van, de az angol verzió. -
senior tag
válasz DrDobos #44262 üzenetére
A bónuszkódot a worldoftanks.eu oldalon bejelentkezve tudod beírni, általában aranyat vagy prémium időt ad, újabban személyes tartalékot.
A meghívókód a nevéből adódóan új felhasználó regisztrálásánál alkalmazható, ez is általában aranyat vagy prémium időt ad, esetleg valamilyen prémium tankot is.Путин, иди нахуй!
-
Szepi1979
senior tag
válasz DrDobos #43950 üzenetére
Jó kört mindenki tud menni, ha nem így lenne sokan abbahagynák a játékot. A rendszer úgy van kitalálva hogy mindenkinek ad sikerélményt. A jó játékos az aki folyamatosan jó köröket megy és ez az átlagsebzésen, a winrate-en vagy a wn8-an követhető legegyszerűbben.
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
emre
veterán
válasz DrDobos #43950 üzenetére
Ez az RNG nagy vívmánya.
Egyébként meg ahogy mindig van jobb játékos, rosszabb is mindig akad.
Számtalan csatám volt amikor csak lőnöm kellett a szemben jövő egysejtűeket.Ha megnézel a wotreplay oldalon az ász körök közül párat rájössz hogy nagyon kevés közöttük az igazán skilles játék.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
diegho
nagyúr
válasz DrDobos #43947 üzenetére
Nem bántásból, de a WN8 pont azt mutatja meg, hogy mennyire ismered a játékot. 3-5000 csata után van értelme ezt nézegetni és kb így lehetne jellemezni:
- piros – nem ismeri a játékot abszolút, nincs tisztában azzal, hogyan működik a sebzés modell, a normalizáció, a spot rendszer, nem ismeri a pályákat, gyakorlatilag nem tud semmit a játékról, sok esetben még a játék nevét sem tudja – ezen lehet röhögtök, de tényleg így van, mert rengeteg piros szerint ez World of Tank -
diegho
nagyúr
válasz DrDobos #43944 üzenetére
Engem is mindig megtalálnak a rengeteg csatával max zöldek, hogy reroll noob vagyok. Azt mondjuk nem értem, hogy ha sokkal jobb vagyok náluk és engem nooboznak, akkor ők mik? Bárányfelhők az égen? Amúgy meg vagyok győződve róla, hogy a játékosok zöme annyira buta, hogy a noob kifejezésről fogalma sincs mit jelent, csak mivel mindenki használja, nem akarnak kilógni a sorból.
-
SoulReaver
veterán
válasz DrDobos #43944 üzenetére
A stathuszárokra mondják.. Van akinek sok ezer csata kell ahhoz, hogy jónak mondható wn8-a legyen, ezek általában újra kezdik a játékot, vagy nulláztatják az akkor fiókjukat és kevés csatával is jó wn8-at hoznak össze..
A fail reroll szerintem ugyan ez, csak ott nem jön össze a jobb wn8.
(#43943) Kakumix
Nekem nem is egy csatám volt, hogy kifogyott a skuló.. Általában csata végére, de forró helyzeteknél is fogyott már ki.
A viszonylag pontatlan ágyú az oka sajnos.. Meg az amikor azt hiszed becéloztad a gyenge pontot és nem üti át.. (E-100 alja)
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz DrDobos #32362 üzenetére
Egy mérőszám, több összetevős, ami a teljesítményed mutatja..
Alapból 1300-tól, Dieghonál 2500-tól jó az érték..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
válasz DrDobos #32319 üzenetére
Ha az installerrel telepíted fel akkor nagyon jól testre szabható, elég sok beállítási lehetőség van és ha változik valami az xvm-ben sem érdekel mert a telepítő megjegyzi a beállításaimat és folyamatosan frissítve van az xvm része is és nem nekem kell keresgetni az újabb verziókat.
-
emre
veterán
válasz DrDobos #32317 üzenetére
Melyik fájl a kiindulási alap?
Milyen xvm config van fenn?Nálam működik az xcpad
Egyébként én a helyedben keresnék egy olyan xvm konfigot ami tetszik, és azt használnám.
Hidd el mindannyiunknak könnyebb lenne.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz DrDobos #32314 üzenetére
Ha legalább sejtenénk mit szeretnél talán kapnál segítséget.
én ezt az xvm-et használom, minimális módosítással. Tedd fel, nézz meg egy replay-t vele, azt írd meg mi nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest