Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz diegho #26197 üzenetére
Osztom a dolgot ,de ebben az az említésre méltó , hogy klánvezető ! Tehát nem "egyszerű " bot aki csak egy T10 miatt ki-be lépked a csatákba hanem embereket toboroz teljesen komolyan !
Scyllarus .: Szerintem sokan így kezdték köztük én is amivel nincs is gond , ha az ember akar felzárkózni .Egy idő után pedig mikor már túl sok a csataszám elég nehéz felhúzni az embernek magát.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
scyllarus
veterán
válasz jozefgucci1 #26196 üzenetére
De Löwe és E25 van a garázsban...
Amikor az elején fos géppel játszottam, és még fingom sem volt az egészről, 600 körül volt az effim (akkor még az volt)."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Angel1981
veterán
válasz galervin93 #26193 üzenetére
Abban igazad van, hogy mindig is voltak taplók, hülyék, és mindig is voltak derék, intelligens emberek.
De sajnos tényleg az a "trend" mindegyik generáció egyre degeneráltabb, ha a nagy átlagot vesszük, mégpedig azért, mert az utóbbi 40-60 évben eltűntek azok a "fékek", amik a "csürhét" kordában tartották.
És hogy honnan látni mindezt?
Onnan, hogy olyan társadalmi problémák jelentkeznek, amik korábban nem voltak - de nem csak nálunk, hanem nyugaton sem.
Évezredes trendek tűnnek el, pl. hogy fele annyi gyerek születik, mint amennyi szükséges lenne, a család, a hazaszeretet, a hit gúny tárgyát képezi, míg az egoizmus és a nárcizmus soha nem látott "népszerűségnek örvend".
Amikor én voltam kisiskolás, az osztályom 30 tagjából 5 olyan volt, akinek elváltak a szülei.
Most, a nevelt fiam 20 fős osztályában alig van több 5-nél akiknek még együtt vannak.
Én kisgyerekként - hasonlóan a korombeli srácokhoz - még világmegmentő szuperhős akartam lenni, a maiak "valóságsó" szereplők (ami az én szememben már szinte csak az ordibálásról, és a veszekedésről szól, némi paráznasággal meghintve).Egyébként az "ezek a mai fiatalok" kifejezés is csak egy olyan szűk 100 éve indult útjára, korábban a generációk között gyakorlatilag nem volt különbség, az utódok ugyanúgy élték életüket, mint az elődök.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #26196 üzenetére
Tigrisking, ez mekkora, hatalmas forma lehet!
Tegnap E-75-el mentem, himmelsdorfon. Halálsorra beálltam egyedül, meg egy Indien korzózott a környéken, természetesen a várható történt, IS-8, E-50, VK Béci dübörög felém nagy tempóban... Fast help team pls!
5 másodperc volt míg lerongyolt hillről egy M103, egy ruszki med(nem ismerem őket), lenyomtuk őket, hogy pislogni se tudtak,nagyon jó csata volt!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz bluyoo #26174 üzenetére
Az OMC modpackban már benne vannak a javított lövéshangok. Feltételezem, akkor más forrásból is elérhetők már.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Flayer
senior tag
Üdv all!
Nekem is ma telik le az csetbannom!
Viszont azt nem értem,hogy a garázsban a klán tagoknak sem enged írni!?Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
jano_77
nagyúr
Ki milyen hang modot használ - ha használ persze egyáltalán -, ami tényleg élvezetes, jobb mint az alap hangok?
Én speciel a Gnomfather han modjait preferálom, nagyon bejöttek, de sajnos jelenleg nem frissült - bár ezt jelzi pl. a wothungary is, de nem indul vele a játék - így elgondolkodnék másik hang modon, ha lenne vmi hasonló."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Dobi 562 #26211 üzenetére
Elméletileg szőnyegbombázásra.
Nálam csak páncélvadászokon működött,talán azért mert épp páncélvadásszal szereztem meg ezt a csodafegyvert. Autómatikusan viszed magaddal a csatába - eladni nem lehet.Kijelöltem a szektort és arty sémára céloztam és lőttem. 3mp visszaszámlálás és repült 3 koffer az ellen közé - persze nem sebzett senkit :/
Kijelölöm a szektort, azt mindenki látja még az ellenfél is ( zöld karikák )[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
All vagyok, nem kerestek?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Flayer
senior tag
válasz MinionFlasH #26219 üzenetére
Szólok Zsolt_72 kérünk 1 hét csetbannt neki ide is!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Flayer
senior tag
válasz jozefgucci1 #26225 üzenetére
Tudom bolondok napja van de ez most komoly kérdés!?
Tessék wot nick név nincs több kérdés!
gyilokgep[ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Magany
tag
Na lehet örülni akik utálják az artykat, úgy néz ki el veszik a műholdas felülnézetet ......
-
zolika15
tag
és végre 1500
Zoli
-
bluyoo
nagyúr
Ez a szivárványos arty támadás mit jelképez?
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Akkor nem csak én gondoltam erre.
Bazinga!
-
Magany
tag
[link] Ez válasz akar lenni az Armored Warfernak?
-
szbalogh
addikt
Ez a tier X feletti tankos dolog annyira fos viccnek, hogy igaz.
Nick: HE_Storm
-
törölt tag
Nem tudom mi történt a WG-vel, csak 1 órát kaptam csapattárs megöléséért....
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest