- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #18398 üzenetére
Amikor még ez a felvétel készült nem is tudtam Rosszpénz létezéséről
Sőt arra sem emlékeztem, hogy Patriknak elküldtem valamikor. Amúgy ott a type-os replay, annak segítségével varázsolhat belőlem sztárt
(#18397) Enzolord Maxra tolva és modokkal van ahol beesik az fps 35 alá picit. 2560-on menne 30 alá is az meg már nem játszik nekem. Jó ez így opé motor miatt
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #18388 üzenetére
Núúbok, miért nem adtátok oda Rosszpénznek a ripléjt, ő sztárt csinált volna Szecskából...
OP minőség, OP commentár, OP intro (igazi ZWACK-os) stb....
-
unravel
őstag
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Basszus Patrik, most nézem hogy a felbontás miatt mennyivel zsúfoltabb a képernyőd mint nekem
-
Szasinka
tag
Sírba tesz ez az E50M.
Már vártam, hogy meglegyen, az előtte lévő két tankkal csupa boldogság volt az élet, de ezzel egyszerűen nem megy. Kb 300-al alacsonyabb az átlagsebzésem mint az E50-el és érzésre is csak szenvedésnek tűntek a csaták az pedig nem jó dolog... Nem mentem vele még sokat de nem hiszem el, hogy ilyen külömbség legyen a kettő között, közel 50 csata már több mint egy rosszabb széria (ráadásul több napos leosztásban szenvedtem ezeket végig). Valaki tudna irányt mutatni, hogy mi lehet a külümbség a kettő között? E50-el sem láttam sokkal kevesebb T10-es csatát...
-
Enzolord
addikt
válasz
De Szecska a legnagyobb király, ez tőle csak egy átlagos kör...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #18293 üzenetére
Nem is csodálkozom, az a játékmód már rég megérett a kivételre. Találtam T4-es századokat, de ott light tankok közül T3 a max (mert egy M5 Stuart borzasztó OP lenne T4-es TC-ben).
Viszont szerencsére már túl vagyok rajta, kivan fejlesztve a Chaffee és az M7 is. Itt lett volna nagyon jó, ha van HB...
(#18294) Djuree: Azért ez így nem teljesen igaz. Addig oké, hogy a gyenge játékosoknak még a press account sem nagy segítség, de az 50%-os legénység még a legjobbaknak is erős hátrányokat okoz.
Gondolj bele, ha egy T10-es tankban 50-es legénységed van, akkor csak 200 méterre látsz el. Ez kevesebb, mint bármelyik T1-es tanknak a látóhatára. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a tank sokkal lassabb, sokkal pontatlanabb, lassabban tölt, stb. De nem csak az 50-esnél ilyen rossz, még a 75-ösnél vagy a 90-esnél sem teljesen fényes a helyzet. Az utóbbival is csak 360 méterre látsz el, ami egy átlag T6-os med látóhatárával ér fel. Elég sokat számíthat, hogy az ellenfeled 40 méterrel hamarabb észrevesz téged.
(#18295) Stigma.HC: Én biztos fogok játszani vele, csak legyen meg a jégtörő első kör. Ugyan így vagyok a WZ-120-al. Plusz tudnád hány 10-es tankkal vagyok még így (bár nem szánt szándékkal).
- - - - - - - - - - - - - -
- Ez volt a legjobb kör, amit a kis szaros M5-tel el tudtam érni. 1150 sebzés.
- Centurion Mk. 7/1 5770 sebzés + Top Gun. Mocskosul imádom ezt a gépet, ez a legjobb T9-es medium.
- Az ilyeneket egy életre kibannolnám a játékból (Obj. 704, E4, M103).
- Itt egy jó kör Szecskától: T29 - 4783 sebzés. -
emre
veterán
válasz
bullseye #18380 üzenetére
A 76mm S54-es lövegre gondoltam, ezt használom most és a 100+30%-os legénységgel számomra elég pontos. Igazából ha auto aimmal tudok flenkelni akkor nem is kell jobb. A lőszert most állítom át 54 pct, 40 apcr (gold) 6 r.ro (he)
Ez a kör jobb is lehetett volna ha nem lövik el a sofőröm, miután meggyógyítom a töltőt. Sajnos hatodik érzék még nincs. -
bullseye
addikt
Melyiket érted középső löveg alatt, a ZISt, ami gyors és orosz szinten pontos, de kemény 85 az alfája, vagy a 76 millist, ami már 110 körül sebez, de a tengert nem találja el egy hajóról?
-
[HUN]Dani
őstag
haha
-
emre
veterán
válasz
Flayer #18377 üzenetére
Csak nem érdekel a dolog annyira hogy ez miatt felidegesítsem magam.
mod:
Ja, az A43 a középső löveggel nem is olyan rossz. Kár hogy nem túl skilles a legénységem benne.
A lőszer elosztást még próbálgatom, most 40-40-20 van, sima, gold, he sorrendben. De a he-t még nem lőttem, és a goldot sem kívánja annyira.mod2:
mielőtt valaki rákérdezne miért nem vagyok már zwack-os, hogy ne kelljen külön válaszolnom. Azért mert kiléptem. A három műszak miatt nem értem rá akkor játszani amikor a klánnak játékosokra lett volna szüksége. (itt írtam is erről)
-
emre
veterán
válasz
bullseye #18372 üzenetére
Ma lőttem vele egy leviasenko vagy mittudomén milyen medál. Plusz két tier, két kill, olyan 800 dmg körül. Auto aim meg gold lőszer. De egyébként eléggé kaka gépezet. Nem is veszem komolyan amikor azzal megyek. Csak rohangálok, esetleg spotolok kicsit, artyra vadászok meg idegesítem a nagyokat.
-
bullseye
addikt
Tetves A43 miért ennyire használhatatlan? Lassan inkább átugrom free-ből.
-
rlazol
veterán
ilyet még nem láttam!
zöld magyar szakasz 3 KV2-essel.
El halluf, ütközet, lentről.
Én arty
már az elején néztem, h lemaradoznak a felfelé induló nehezektől, aztán egyszer csak elkezdték lőni a mieinket, mind bekékült, mind kilőtt 1-1 saját nehéztankot. A többiek persze kilőtték őket, de addigramár vége is volt. Ebbe most mi volt a jó??? -
mtade
aktív tag
Nem beleugatásként, de tényleg ez a szint?
Mindenki nyugodjon le a p....a -
unravel
őstag
-
h1mpi
félisten
Mikre ad ez tank ászt?!
Mentem egy szerintem átlag alatti kört se nem voltam jó (1 frag), se nem játszottam kimagaslóan, erre ászt ad
-
-
zozyk
addikt
Tudom hogy szeretet és megbecsülés övezi az artyval játszókat,azért is rakom be ezt a tankászt.
-
h1mpi
félisten
T20-al a MM ma nagyon kemény. Eddig 5/5 vesztes csata az esély mindegyikben kb. 0 volt.
-
-
bullseye
addikt
Nem gond, ha egy szülő engedi játszani a gyereket, de
1, csináljon neki saját fiókot, hogy előre lehessen látni a statjaiból, mennyire lehet rá számítani
2, beszélje meg vele, hogy mit érdemes feltölteni YTre, és mit nem... -
scyllarus
veterán
válasz
jozefgucci1 #18341 üzenetére
Sok mindenben egyetértek veled. Iskolaidőben nálunk is heti 2x ülhetnek oda, és kész. Segítek nekik, én telepítem, amit kérnek (ha én is megfelelőnek tartom
), rájuk nézek. Alapvetően én sem foglalkozom azzal, ki hogy játszik. Persze, mérgelődöm rajta néha, de nem jegyzem meg, ki volt a béna, nem írok halállistát, stb.
Ezzel a gyerekkel sem az a gondom, ahogy játszik, sok ilyen van. De reklámozza is, és aki megnézi, és az ő korosztálya/haverja/ismerőse, az követendő példának fogja tartani. És ez már nem tetszik, ne legyen még több ilyen játékos, ha lehet. És az, hogy ez a videó felkerült, inkább a szülei hibája, mint a srácé. Nem közvetlenül: ha a szülők nem ismerik a játékot, nyilván nem tudják eldönteni, hogy a fiacskájuk milyen szinten műveli azt. Még ha meg is nézték, azt látták: oké, lövöldözős-tankos játék, nem baj, fiú, játszhat ezzel, ebben legalább nem fröcsög a vér, belek, satöbbi. A baj ott van, hogy a srácnak nincs önkritikája, (a játék beállításaiból ítélve számtech ismerete sem sok) és amit felrakott, az hogy is fogalmazzak finoman, kaki. És innentől mindegy, hogy mennyi idős, honnan jött, kicsoda. Az egyik baj a mai világgal a sok közül, hogy gyorsan találunk mentséget, és ontjuk a sz.rt. Mert a végeredmény ez, ezen nincs mit szépíteni. Alapból nem ekézném a srácot, nem fogok odaírni a videójához valami elkeserítőt, engem az zavar, hogy valaki megvédi, amit nem lehet, nem szabadna!unravel: nem a játékot veszem komolyan, ez látszik a statjaimból
A jelenséget, amit ez képvisel, azt veszem. De azt ezentúl is így fogom.
-
Mardel
őstag
válasz
jozefgucci1 #18341 üzenetére
Haverral már kezdünk hozzászokni a gyerekekhez.
A minap volt egy aki top tank volt kv-3-al Fiery Salienten. Azzal kezdte, hogy "a kv3 jó tank?".
Mikor megkértük, hogy jó lenne ha top tankként nem a kezdő körnél kempelne, akkor azt írta hogy a tankja még nincs kifejlesztve.
Persze vesztettünk, de a végére beírja hogy "idiota banda".
A csatában top tankkét egy 100 hps lesebzett tankot szedett le, de biztos igaza van...
Egy másik csatában a siemka csapattárs meg gratulál az ellenség amx 40-nek hogy a 39 hps t-34-emet sikerült kilőnie arannyal, persze vagy 200-at bele sebeztem mire sikerült megölnie.
-
Gyerek témához !
Végigolvastam ezt a jó pár hsz-t a videó után . Van a kritikákban igazság , szerintem a következők miatt .
1. A szülőnek felügyelni kellene a gyereket ha már ilyen fiatalon odaengedi a géphez.
Ha nálam a heti két alkalommal játszik a gyerek akkor én rá szoktam nézni elég gyakran , egyrészt hogy mit csinál és nem e irogat vagy éppen tudok e neki segíteni .A legtöbb szülőnek erre nincs kapacitása .
Ennyi a hiba a többi nem a gyereké . Valaki írta , hogy itt játékosok vannak és nincs korosztály , pedig ott a baromi nagy zöld 7-es a sarokban ami a játék megengedett minimum életkorára vonatkozik . Nem lenne szabad egy gyerektől elvárni ugyan azt mint egy felnőttöl . Lehet nekik játszani vele és innentől nincs is miről beszélni . Igen nekem is van egy kilenc éves gyerekem akit engedek ezzel játszani , de még egy év után csak Tier6-ban van és nem is megy fentebb mert nem eredményes és belátta .Prémet azt hiszem egyszer három napra vettem neki és ennyi volt . Még mindig jobban örülök , hogy ezt csinálja a gépen mintha lövöldözne más erőszakos játékokkal .
Egy ilyen korú gyereket kritizálni a szókincse miatt szintén butaság . Sajnos nagyon nagy különbség van közöttük már ennyi évesen is ,de ez a legtöbb esetben nem a gyerek hibája . Sok szülő azért engedi a gépet , mert addig ő tud mást csinálni , mert nincs kapacitás .
-
Stigma.HC
senior tag
Hát nehéz a videók alá írni kritikát ha a legtöbbnél tiltja a kommenteket
-
unravel
őstag
válasz
rlazol #18334 üzenetére
"Amúgy te miért véded? az egyetlen, amit tudsz róla, h gyerek, és ez nálad jogalapot biztosít arra, hogy védd. Nevetséges."
Érteni szerettem volna miért olyan jó poén kicikizni. A gyerekek többsége ilyen."Troll vagy, ahogy a többiek is mondják, hiszen egyetlen dologba kapaszkodsz, az érvekre nem válaszolsz."
Szinte mindenre válaszoltam, de most már mindenki engem akar és egyre nehezebb."Részemről a téma lezárva."
Ámen -
rlazol
veterán
válasz
unravel #18332 üzenetére
basszus már!
Miért nem válaszolsz arra, amit írtam? Ki beszélt írt reportolásról?
Azzal kezdtem #18324: nem az a bajom, h nem tud játszani - és ezt tartom.
Ahogy harmadszor írom le: a beszűkült szókincs, és a fogalmazási készség hiánya, a tanulási készség látható hiánya, a másik hibáztatása a bajom.Esélyes, h ne változzon benne semmi, és akkor ui. felnőtt is lesz, akkor pedig majd jön az a duma, h szegény, gyerekkorában nem tanulta meg. MOST kéne megtanulnia, de attól, h simogatod a fejét, nem fogja.
Amúgy te miért véded? az egyetlen, amit tudsz róla, h gyerek, és ez nálad jogalapot biztosít arra, hogy hülye legyen. Nevetséges.
Troll vagy, ahogy a többiek is mondják, hiszen egyetlen dologba kapaszkodsz, az érvekre nem válaszolsz. Részemről innentől a téma lezárva.
-
unravel
őstag
válasz
rlazol #18330 üzenetére
"elég baj, ha szerinted értelmesnek tűnt."
az nem, hogy elkezdett ész nélkül reportolni...de biztosan te is csináltál már ilyet...
esküszöm ide kéne hívni a srácot, hogy megtudja, hogy róla van itt szó és megvédhesse magát.scyllarus:: nem szabad ennyire vérkomolyan venni ezt a játékot.
-
scyllarus
veterán
válasz
unravel #18329 üzenetére
"a kritikát jogosnak érzem.
Nem jogos. Életkorához képest értelmesnek tűnik. Játékmódja pedig: így játszanak a nagyon fiatalok."De jogos. Nincs 0-12 éves wot, kamasz wot, felnőtt wot, öreg wot. Egy játék van, mindenkinek.
Ha én most elmegyek magasugrani a 42 évemmel és a 100 kilómmal, és felteszem a netre, ahogy leverem a 80 cm-es lécet, akkor ki fognak röhögni. Ha a lécet hibáztatom. pláne. A versenyen sem fogok érmet kapni azért, mert koromhoz és testalkatomhoz képest elég jót ugrottam. -
unravel
őstag
"válaszoltam, csak úgy tűnik átsiklottál felette."
uhh, tényleg."számoljon azzal a következménnyel, hogy páran kritikával fogják illetni"
Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy te is cikinek érzed beszólni egy kiskorúnak úgy hogy nem is tud róla csak most már szégyellsz bocsánatot kérni."a kritikát jogosnak érzem."
Nem jogos. Életkorához képest értelmesnek tűnik. Játékmódja pedig: így játszanak a nagyon fiatalok."Szegény JacquelineX...."
A ZsáklinIKSZ jelenséget soha nem értettem. Azt sem, hogy mikor századba belép egy lány akkor szinte mindenki elkezd neki pitizni...lol. -
bullseye
addikt
És észrevették? Azt hittem nem a játékra figyelnek nála
-
emre
veterán
válasz
unravel #18323 üzenetére
"nem fogsz válaszolni és helyette a neved kifigurázására fogsz rámenni, kedves imre."
Hmm, válaszoltam, csak úgy tűnik átsiklottál felette. De nem fogom ismételni magam, viszont ennek eredményeképp beteszem idézetbe az előzményt, hogy könnyebb legyen követni.
"te kötözködsz egy kiskorúval úgy hogy nem is tud róla és megvédeni sem tudja magát."
Sajnos ilyen ez a popszakma. Aki saját akaratából feltölt egy nyilvános csatornára egy videót az számoljon azzal a következménnyel, hogy páran kritikával fogják illetni, még akkor is ha az adott video a témájában kivitelezésében közel áll a tökéleteshez. De ez sajnos ennél a videónál nem áll fenn, ami miatt a kritikát jogosnak érzem.
-
Bingisz
addikt
Nincs itt semmi látnivaló, csak egy kezdő troll. Kérem mindenki fáradjon tovább....
-
rlazol
veterán
+1
3 hónapra tiltanám a gyerekem az összes kütyütől, ha ilyet produkálna!
nem az a bajom, h nem tud játszani, vagy h ezt világgá kürtöli: a szűk szókincs, a rossz fogalmazás, a felelősségnek a többiekre hárítása. Különösen aggasztó ez egy gyerek esetében, mert ennél jobb már aigha lesz, főleg, ha valaki prémium acc-ot vesz neki!szerk.: én se tudom megvédeni magam attól, ha velem egy csapatba osztják be vagy ha később az életben futok vele össze.
-
unravel
őstag
Százezer százalékig (!!!) biztos voltam benne, hogy erre:
"Mit gondolsz azokról akik lehülyéznek egy kiskorút mert nem ért vagy nem jól csinál valamit?"
nem fogsz válaszolni és helyette a neved kifigurázására fogsz rámenni, kedves imre."nem értem mit nem lehet ezen felfogni"
pedig tényleg nem értem. és szerintem senki más sem."erős a gyanúm hogy csak kötözködni akarsz"
te kötözködsz egy kiskorúval úgy hogy nem is tud róla és megvédeni sem tudja magát. -
emre
veterán
válasz
unravel #18321 üzenetére
Ha mindenképp nevemen akarsz szólítani akkor javasolnám a helyesírás aktuális szabályainak áttanulmányozását. Az emre nick viszont azért lett direkt kis betűvel bejegyezve mikor regisztráltam, hogy pár lusta (uram bocsá csekély értelmű) felhasználónak ne okozzon gondot shit-et nyomni mikor meg szeretne szólítani, szóval azt lehet kis betűvel írni ha feltétlenül szükségesnek érzed. De a keresztnevemhez ragaszkodnék a megfelelő módon ha nem okoz problémát.
Azt gondolom, hogy igazuk is lehet korra, nemre való tekintet nélkül. Ennyit az objektivitásról.
Az meg egy másik kérdés, hogy egy kiskorúhoz hogyan kerül több ezer csatás acc prémium tankkal?Az utolsó kérdésedre nem fogok válaszolni, mert nem értem mit nem lehet ezen felfogni, és erős a gyanúm hogy csak kötözködni akarsz.
-
unravel
őstag
"csekély értelmű"
Hangjából ítélve 8-12 éves lehet. Mit ártott neked, imre? Mit gondolsz azokról akik lehülyéznek egy kiskorút mert nem ért vagy nem jól csinál valamit?"Onnét kezdve ha valaki elfogadja a felhasználási feltételeket megszűnik gyerek, apa, anya nagypapa lenni."
Szépen kérem a jelenlévőket, segítsenek ezt értelmezni. Nem akarok megszűnő apa lenni. -
emre
veterán
válasz
fradi81 #18314 üzenetére
Ugyan az a legkisebb probléma, nincs 100%-on a hatodik érzék miközben várja a felvillanást, hull down tankot minek keresztbe állítani, be sem szűkült a célkereszt, de mellélő, az IS7-en nem használja a tűzoltót és még sorolhatnám.
Ez tuti vette vagy valahogy hozzájutott ehhez az acc-hoz, mert pl. Swamp-on sem játszott még.(#18316) unravel
Nem gyereket hanem egy csekély értelmű "játékost".
Onnét kezdve ha valaki elfogadja a felhasználási feltételeket megszűnik gyerek, apa, anya nagypapa lenni. -
unravel
őstag
Feltűnt , hogy egy gyereket cikiztek?
-
Stigma.HC
senior tag
-
emre
veterán
A T34-es bemutató videója még jobb.
-
emre
veterán
Most találtam rá, nagyon ütős....."Én elle szoktam támadni. Hosszú, de eledményes." videó.
-
scyllarus
veterán
válasz
Directors #18306 üzenetére
Persze hogy maga telepíti. A módodítást. De előtte akkor is neked kell megcsinálnod, amit írtam. Minden hangmodnál így kell. Mivel (installerrel vagy kézzel) az új hangok a res_mods mappába kerülnek, így a játék az összes hangot ott fogja keresni - de egyik mod sem teszi oda soha az összeset, így ezek hiányoznak neki. Csináld meg, amit írtam és jó lesz.
1. a res\audio mappát másold a res_mods\0.9.3 mappába
2. futtasd a mod installerét
3. játssz.
Ennyi. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem linkelni egy olyan oldalt ahonnan olyan hang módosítást tudnék letölteni mint ami a videón van? Ilyen csajos, oroszul beszélős kellene.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gombászkönyvek egyben