Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha naponta lesz 2-3 tankászom akkor lehet nem.
De példát veszek rólad és elég lesz megmutatni ezt a kis képet.
.
Hogy ne unatkozzunk szervezhetnénk egy szavazást, hogy melyik a legrosszabb tank amivel valaha játszottunk.
Esetleg ha van jópár PH játékos aki klánba szeretne tartozni (kezdetben csak logóért) akkor fel lehet éleszteni a PH klánt is. -
rlazol
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
patrikgtaivs - igazad van, de mégis... Én egy átlagnál gyengébb játékos vagyok. Nekem az ász hatalmas és ritka dolog. Hónapokig néztem a "jelentést", hogy ászok száma: 0/X - és az X egyre nőtt. Az utóbbi időben jobban játszom, és egyre több tankomra sikerül megszerezni. Mégis, számomra most már ez jelenti azt, h az adott tankot kipipáltam, hivatalosan is elértem vele a csúcsot.
Ezzel a tankkal pl ez az első. nem játszottam jól és erre a csatára nem érdemeltem meg. Mégis hatalmas öröm, mert máskor, amikor úgy éreztem, megérdemeltem volna, nem kaptam meg.
-
diegho
nagyúr
Azt hittem a betyárseregnél nincs lejjebb magyar szinten, de sajnos van... nem is kicsivel...
-
dfsz34
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
Vannak tankok, amik gyorsabban töltenek, mint ahogy becéloznak. A gyorstüzelők, na azokra kell célzásgyorsító, mert azokkal tipikusan egy célpontra kinyom az ember egy csomó lövedéket egymás utána, lehet, hogy nem is mozog közben a célzás idő miatt, inkább gyorsan RoF/DPM-ből próbálja megoldani, kiszedni az ellenfelet és tovább állni.
Egyébként jobb a függőleges stabi, mert tipikusan oda kell menni, oda kell fordulni stb
Egy T34 (az amcsi) mondjuk szinte soha nem tud olyant megtenni, hogy kinyom több lövést mozdulatlanul az ellenfélre, ehhez valamelyiküknek (vagy mindkettőnek) totál hülyének kell lennie
Mondjuk ez még elképzelhető, de pl arra tankra, azzal a töltés idővel jobban illik a függőleges stabi.Egy gyorstüzelő tankra meg inkább célzás gyorsító. Kb így lehet megközelíteni legértelmesebben a témát.
-
KaLeun
senior tag
Az volt már, hogy az FV4202 nem lesz cserélve egyhamar? Talán majd a 0.9.8 vagy...
-
fradi81
veterán
-
-
h1mpi
félisten
Superpershinget hol érdemes szemből 180 pen-es ágyúval meglőni?
Köszönöm azoknak, akik a Pershinget javasolták, nagyon tetszik, pedig még messze se fullos. -
fradi81
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Kösz mindkettőtöknek akkor most már biztos a conqueror lesz előbb megvéve.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flayer
üzenetére
Szerintem attól függ melyik Nehéz Tankra. (pl. E100 eleve stabil menet közben is)
De szerintem nem nagyon kéne egyikre sem duplázni a célzást segítő felszerelést, ha a klasszikus közelharcos / front tank stílussal játszik velük az ember.
A Távcső csak +10% látótávot ad, szerintem HT-re nem túl hasznos.
Sok vita volt már erről, de szerintem HT-n a jól bevált trojkát érdemes használni.
Szellőzés (+5% skill) + Töltésgyorsító (-10% tidő) + vert stab (-20% mozgás közben)
.
Én gyakrabban használom a célzásgyorsítót a stabilizátornál, mert szeretem ha gyorsan szűkül a célkereszt.
Csak néhány közepes tankomon van stab+célzásgyorsító együtt. Ott ahol magasan képzett a legénység, esetleg van már BIA. -
Patrick76496
őstag
válasz
rlazol
üzenetére
Miért olyan fontos az az ász? Egy első vagy egy második osztály, amiben szép a sebzés, sokkal többet ér, mint egy olyan ász, amit a killek száma vagy a spot damage húz fel, komolyabb sebzés nélkül. Utóbbiban nincs semmi kiemelkedő, csak egy plecsni.
(#19583) fradi81: Szvsz a Conqueror jobb. Az M103-ban nincs semmi kiemelkedő, mindenben csak átlagos. Amerikai tank létére elég gyenge a tornya és a gun depression-je is (ráadásul szerintem az egyik legocsmányabb tank a játékban). A Conqueror-nak viszont ott van a lövege (és bár nem sok dolgon változtat, de ennek a gold lőszere APCR az M103-mal ellentétben). Az a pontosság és célzásidő valami eszméletlen.
(#19668) Flayer: Én a 2,5 sec-nél lassabban célzó tankokra (medekre is) rakom fel mind a kettőt, töltésgyorsító mellé. 2,9 sec-től szvsz kötelező.
- - - - - - - - - - - - - -
- Volt egy nagyon jó napom a héten. Ilyen is ritkán jön össze: 8,9 átlagtierre 4300 WN8 és 3200 átlagsebzés. Ennek is köszönhetően nemrég átléptem a 2200 WN8-as határt.
- Ezt csak azért, mert olyan szépen kijött, hogy 4 777 777 (igen, hétszázhetvenhétezer-hétszázhetvenhét) kreditem legyen.
- Chaffee legelső kör. Hogy is volt az a szabály, ami szerint a friss tankok kedvezőbb mm-et kapnak?
- Sosem értettem az ilyen játékosokat, hogyan csinálják. Ha összeszarom magam, akkor sem sebzek ennyit átlagban 121-gyel, Leo 1-gyel, Ob. 416-tal, 50 120-szal, vagy T110E5-tel.
- WZ-120 5452 sebzés -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy azokon a heavy tankokon ahol van vert stab oda érdemes mèg tenni a célzàsgyorsitót is vagy inkàbb a mozgàs közben aktìv tàvcsövet!?
-
Angel1981
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére

-
Valaki szokta itt emlegetni , hogy agyfaszt kap néha .
Erre gondolsz Jano

-
fsb1000
nagyúr
Szerintem zárjuk le a kitiltásos témát a következőkkel.
.
Nem volt köze a Wot fórumokhoz, sem a feljelentés hullámhoz. (más fórumhoz sem)
Sem a kitiltás sem a visszaállítás körülményeiről nem szeretnék nyilatkozni nyilvánosan.
.
A WoT főtopikból több mint 2 éve saját elhatározásból jöttem el és magamtól vállaltam, hogy nem írok oda. Lásd emre linkjei. Nem is írtam oda, tartottam a szavamat.Most új időszámítás kezdődött az én szempontomból, de ez is független a WoT topikoktól.
Igen, megváltoztattam az akkori döntésem, ennek több oka is van nem csak az eltelt 2 év.
Vállalom és helyes döntésnek tartom a 2 évvel ezelőttit és a mostanit is. -
fsb1000
nagyúr
-
Tomi0703
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Arról nem beszélve , hogy a moderációs alapelvek is csak addig vannak érvényben amíg nem haver cimbora az áldozat .
Autós topik, hejjesen rio bartunk...
Bár most volt valami szankció azt hiszem, így 10-12 év után. -
KaLeun
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Most legalább lesz dfsz-nek egy új énekese a csal a WG kórusban.
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
én se értettem, már akkor sem. ez ilyen vkire rá kellett szállni dolog volt, akkor sem volt már semmi értelmes ok, csak ilyen mondvacsinált dolgok...
-
Amúgy én akkor sem értettem , hogy miért kelet az FSB-t kiutálni pláne azért , hogy akik a legjobban verték magukat azok eltűntek a fórumról , vagy legalább is az aktivitásuk jelentősen megcsappant .Ezért ezeken a nagy klános felbuzdulásokon is csak mosolyogni szoktam , hogy egyesek hogy beleélik magukat aztán több -kevesebb siker után eltűnnek a süllyesztőben és a kutya nem emlékszik már a nevükre sem . Sajnos nem ez az első topik ahol az ovis szintű kiközösítés folyik .Arról nem beszélve , hogy a moderációs alapelvek is csak addig vannak érvényben amíg nem haver cimbora az áldozat . Tisztelet a kivételnek ez megy itt is .
-
emre
veterán
válasz
bullseye
üzenetére
A rossebb tudja már, de egy-két alkalommal már kijelentette.
(#19650) h1mpi
Pedig volt már rá példa, de azt akkor az intézkedő moderátor megindokolta a miért moderáltunk topikban. De akkor sem a régi acc lett visszaállítva, hanem engedélyezték az illetőnek újbóli regisztrációt.
Lehet ki is keresem kiről volt szó. -
emre
veterán
-
-
Bingisz
addikt
Anno, hogy volt a szabály? Fsb melyik topicba nem írhatott? Az on-ba, vagy az off-ba? Nem emlékszem már rá, bár azt sem értem teljesen, hogy hogyan is került vissza a PH-ra.
-
virkir
veterán
Ne cikizzétek már.
Elég baja, hogy egy enyhén látássérült grafikust kért meg az arcképhez
-
Tomi0703
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ő? Mondjuk komoly kép is van közte...

-
-
Tomi0703
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Egyébként én is egy szakállas nőnek gondoltam.

-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szerintem téged simán átb.... ez a kép simán egy női kapitány sapkában álszakállal...
-
válasz
PitLee
üzenetére
Ne is mond ! Egyszer klíma rendszer hiba miatt rengeteg kabin elázott és két napra összeraktak egy főpincérrel aki történetesen meleg volt . Kicsit zavart ugyan a sok női kegyszer a mosdóban ,de ez van . Az utolsó napon már a folyosón halottam , hogy égtelen hangosan üvölt a kabinunkból valami tangó szerű . Benyitok és látom a 190 CM-es 120Kg-os embert meltartó miniszoknyában táncolni a kabin közepén talpig kifenve . Na ott szakadt el a cérna végleg. Szóval nincs is olyan messze az a videó a valóságtól

-
PitLee
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hmm azok a kikötői kocsmák hmm

link
link2 -
Djuree
félisten
válasz
octopus666
üzenetére
-
-
törölt tag
válasz
octopus666
üzenetére
Kb 3 hónapja volt.
-
octopus666
tag
Mostanában volt Top of the Tree-ben T30 - T110E4 ?
-
KaLeun
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Amúgy kit akar ábrázolni az a feminin tengerészkapitányos avatarod?
-
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A civilizációnk átka, hogy már nem üzemel a Taigetosz, pedig sokan írnának a lénynek beutalót.

Ha arról van szó, még a szállításba is beszállnék. -
Angel1981
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jó, csórikám fogyatékos, így is kell kezelni.
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
az már vmi!

-
Íme egy kiváló hazánkfiaMolnár Krisztián
idézet tőle .: "Szija ph3lan. Én egy híres videjós vagyok. Van ts3 szerverem is, lezuval üzemeltetjük. Lehet, wot os gémpléjeket is teszünk majd fel. Ha van kedved, csatlakozhatsz hozzánk. Elég jók a stat-jaim. 12e game után 124 lett a wn8 am. Azt hiszem ez elég jó.
Csak így tovább .

-
Tegnap visszakaptam amit előző nap adott a játék . Akármit csináltunk előbb hárman majd ketten egyszerüen nem lehetett nyerni . A végére 17-ből 4 győzelem összejött , pedig próbáltam azokkal menni amivel mindíg jól megy . Utolsó csata volt a csepp a pohárban . Tier10 én OB261-el mentem Összesen 4 percig tartott a csata az ellen ment 15-0 ra
Nemhogy tankot nem tudtunk kilőni ,de senki nem sebzett 1000 felett . -
Bingisz
addikt
Eközben a másik játékban, ahol ugye minden realisztikus

-
Simi37
őstag
-
Elég rámenősen toboroznak bizonyos klánok

(17:47:18) Szia!!!Szeretnélek meghívni a klánomba.....................!!Ahogy a nevünk is sugalja, a klán magját a régi,de nem ódivatú "motorosok" alkotják.Amit tudni kell és érdemes. Nálunk nincs CW. amit tudunk kínálni: szakasz,csapat,stronghold! kellemes és jó időtöltés szórakozott emberek társaságában.Ts használat erősen ajánlott.Nos, mit gondolsz, küldhetem a meghívót??
lanoka (17:50:02) Szia
lanoka (17:50:09) Nem köszi van klánom
......(17:54:02) ja-ja
......(17:54:11) megláűtom ember hiányban vagytok..
....... (17:54:17) hányan lennétek??
lanoka (17:54:30) 39-en
...... (17:54:45) mi43...
lanoka(17:55:15) játszottál már mmorpg-t?
lanoka(17:55:21) valaha?
.......(18:03:08) mi van??
......(18:03:19) mi a bajod???
......(18:03:38) van egy ajánlatunk számodra
.....(18:03:49) a tagok átjönnek a mi kláunkba
......(18:04:27) a parancsokot pedig 6000ft-os feltöltéssel kárpótoljuk...
lanoka (18:11:03) köszi de nem érdekel az ajánlat
......(18:11:43) jó hülye vagy de mind1.....
...... (18:11:56) ha ez neked nem éri meg a 7500 aranyat
.......(18:11:59) oké köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a végleges szónak szerintem egy jelentése van és ez nem ellene szól, mert nem ismerem csak az elv az elv, vagy nem?! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)