-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Hátha lesz még, úgyis vagy 4 millát kellene még összekapargatnom. A M103-mat meg megtartom, a szívemhez nőt már.
Apropó, meglett ma a 103-ra az 1. kiválóság csillag, de baromira nem látom a tankom csövén, pedig a beállításnál beállítottam, hogy látszódjon rajta. Mi lehet a probléma? Stabilan közeledek a 2. jelhez is, jó lenne látni a csillagokat a gunnomon
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
unravel
őstag
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne. T110E5 volt már top of the tree-ben? 30K xp és megvan, ha nem volt még akkor megvárom, hogy sorra kerüljön a kicsike.
Más, napi buktának szerintem simán elmehetne
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
LZs?!
aktív tag
válasz dfsz34 #16187 üzenetére
@dfsz34
Az addig rendben van, hogy gyenge pont meg oldal, hát, de a leggyakoribb helyzet nem az, hogy az ellenfél szépen engedi az oldalát vagy hátát lőni. Illetve kiemelkedő sebesség kéne, hogy tudjak flankolni vele, de az nincs, úgyhogy a fene tudja mit lehet ezzel a tankkal kezdeni.
Sebesség és mozgékonyság van, ellenben a gyorsulása tényleg kissé szegényes. Ne menj egyedül, hanem 2-3 lépésre elmaradva, oldalról kövesd a nagyobbakat, és akkor odapofátlankodni az ellenhez, amikor ellőték magukat vagy láthatóan másokkal fogalkoznak. A távolról való harcot ne próbáld erőltetni.
A fenti, gondolom, közhelyesen és idealisztikusan hangzik, de - szerintem - ez a tank erre van, így illik erre törekedni vele; auxiliary machine.
Sokszor nem fog összejönni, de ezzel a géppel nem fogod megváltani a világot magadban, tehát törekedj arra, hogy a potensebb gépeknek könnyebb dolga legyen, és rajtuk keresztül nyerj. Közben neked is fog potyogni sebzés bőven.
Nagyon durván alul van méretezve a tűzereje a tier-hez képest. Az egyik lexarabb tier7 tank, még akkor is, ha lesz olyan, aki meg áradozik róla.
Izlések és pofonok... Szerintem az egyik legjobb.
An Indien más lesz, sokkal kevésbé medium jellegü, de a szerepe szinte ugyanez; ott viszont a célzási idő és ruszki módra szétugró célkör fog örületbe kergetni...
Nevermind...
-
scyllarus
veterán
válasz dfsz34 #16189 üzenetére
+1, félre is tettem egyelőre. A gond az, hogy sniperkedésnél a távolság miatt még tovább veszít az amúgy is vékony penből, közelharcnál meg bármi bátran rádjön, mert tudja, ha át is lövöd, akkor is bolhafingnyi sebzést kap. Nem emlékszem pontosan, olyan 55% körül volt vele a WR-em, amikor feladtam, szóval nem ment rosszul, de egyszerűen nem volt élmény vele játszani. A mostani idióta csapatoknál meg reménytelen is.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
dfsz34
őstag
válasz Cucuska2 #16188 üzenetére
A 8.8-as 2064, a 7,5 pedig 2025, minimális, ha nem elhanyagolható a különbség. Ez a vk3002d-n van, a 3001p-n, ha jól számoltam 1760 a DPM +-20 mindegyik ágyú esetében, szóval gyakorlatilag a DPM egyforma.
A 7.5 pontosabb valamivel, nagyobb átütésű, de sokkal kisebb alfa sebzésű ágyú. Városi harcban jobb a 8.8, de gyakorlatilag mindenhol máshol meg a 7.5.
Igazából a gond az, hogy tier6-ban még elmennek ezek az ágyúk, de gondolj már bele, tier7 med tank, aminek ráadásul nincs sebessége sem, megkapja ugyanez a fegyverarzenált. Nagyon kevés már tier7-be ez. Miért nem lehetett legalább a panther ágyúját rátenni, nem értem.
-
addikt
válasz dfsz34 #16187 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz az a löveg. Én onnan csak a 3001P-vel játszottam, de nekem a DPM-je határozottan tetszett. Ha átüt, nagyon hatékony. Én bírtam a 3001P-t, gyors volt. Ami engem a legjobban zavart, az az, hogy borzasztó lassan repül a lövedék.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
dfsz34
őstag
"Ugyanakkor a VK 3002(DB) számomra a 88-assal volt az igazi; kb. egy hónapja végeztem vele."
Én most próbálgatom, de nagyon nem jó az az ágyú. Arany? Annak is csak 171 az átütése, tier8 kemények ellen pláne tier9 kevés szemből. Jött szembe egy 110 és ott röhögött a chat-ben, lőttem, lőttem, aranyra váltottam, lőttem, semmi, minden lepattant 5 vagy 6 lövésem pattant róla.
Kínomban már kipróbáltam párszor a 10,5cm-est is, hogy majd közelharcban he-vel lövök, de az sem jó, sőt, a lexarabb a választékból.
Még a 7,5cm-es ér valamit, bár 150 pen már kevés itt, de annak legalább 194 az arany átütése, azzal már lehet valamit kezdeni, ha komolyabb ellenfél jön. Csak az a pici alfa, jajj. Lövöm, lövöm és csak nem akar elfogyni. Sniperkedni jó, de eddig 2,8k volt a legtöbb vele, amit össze lőttem és csak másod osztályra volt elég, mert a sniperkedés nem "fizet" jól xp-ben.
Az addig rendben van, hogy gyenge pont meg oldal, hát, de a leggyakoribb helyzet nem az, hogy az ellenfél szépen engedi az oldalát vagy hátát lőni. Illetve kiemelkedő sebesség kéne, hogy tudjak flankolni vele, de az nincs, úgyhogy a fene tudja mit lehet ezzel a tankkal kezdeni.
Nagyon durván alul van méretezve a tűzereje a tier-hez képest. Az egyik lexarabb tier7 tank, még akkor is, ha lesz olyan, aki meg áradozik róla.
-
LZs?!
aktív tag
válasz Patrick76496 #16167 üzenetére
@patrikgtaivs
Ott a pont, ebben nagyon igazad van. Nap mint nap fogom a fejem a T6-7-es VK (3601H, 3001P, 3002DB) játékosok miatt, akik a 88 milis csővel használják a gépüket, még szerencse, hogy a Pantherről levették azt a löveget.
Amikor a VK 3601H-t vittem, a Konish még nem volt opció, csak gold ammo-val, így maradt a 88-as; de ma már szigorúan az előbbivel hajtanám.
Ugyanakkor a VK 3002(DB) számomra a 88-assal volt az igazi; kb. egy hónapja végeztem vele.
A szokásos közhely: oldalról és hátulról elég T9-ben is elég, minden másra ott a gold ammo. Természetesen játékstílus kérdése.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
válasz unravel #16183 üzenetére
Azért lásd be ez így elég fura....
Egyrészt előrukkolsz egy teljesítménnyel (az most tök mindegy, hogy csak neked vagy az egész wot-nak teljesítmény) másrészt még azt sem vagy hajlandó elárulni, mivel csináltad.
Vagy fogadd el, hogy nem hisznek neked és ha nem rugózol rajta akkor nem lesz téma, vagy rukkolj elő infókkal.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
unravel
őstag
válasz mcwolf79 #16175 üzenetére
"JA KÉPZELJÉTEK: egy Leichttraktor-ral egyedül kilőttem egy E100-at!!!!! Arany lőszer nélkül!!!!ÉS el sem tudott találni!!!
Bocsi,de se replay, se screenshot nincs az esetről"Írtam, hogy van replay. Az én sztorim hihető, írták is sokan, hogy nem nagy szám, bárki megcsinálja.
Neked van replayed? A te történeted viszont te se hiszed el.¯\_(ツ)_/¯
-
-
sith7
félisten
válasz mefistofeles #16177 üzenetére
Vissza az egész ... csak 3 van ... .....
-
oh köszönöm! nekem is soknak tűnt...... de azért így is büszke vagyok erre.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dfsz34
őstag
válasz mefistofeles #16172 üzenetére
A németeknek 9 csík van összesen, de így is jobb vagy, mint sokan.
A harmadik jel nem egyszerű szerintem. A T49-el még csak két csillagom van és már legalább 100 csatát mentem azóta, kb 3000-3500 wn8 mellett, az átlagsebzést nem tudom, de felment az is legalább 50-60-al közben, de a mutatóm megrekedt 92.22%-on, nem hajlandó megmozdulni és én meg az átlagsebzésemet csak nagyon lassan tudom már növelni tovább, sőt most már volt olyan nap, hogy csökkent, szóval valahol a tudásom határán vagyok, innen már lassú lesz a fejlődés. Megemeltem az arany lőszer adagot 8 darabra, ezt még úgy-ahogy ki tudom vele gazdálkodni (átlagban kb 2e kredit a veszteségem, azt könnyen pótolom az SP-vel) meg vettem 100 darab kólát még az akcióban féláron (na ezt már nehezebb lesz pótolni, ha elfogy, lehet, hogy veszek 1 nap prémet és egész nap tolom az SP-vel), azt felhasználom, de ahogy látható, prémium előfizetés nélkül egy kör kb 12-15e kreditbe kerül, úgyhogy nem egyszerű dolog ez. Kóla meg megemelt arany adag segítségével tudtam még egy kicsit csavarni felfele az átlag sebzésemen, de úgy látszik, hogy ez is kevés lesz, szóval még fejlődni is kell, ami lassú. Nem lesz meg egyhamar a harmadik csillag.
Mondjuk nem rossz dolog ez egyébként, mert akinek megvan mindhárom jelzés, az elmondhatja, hogy tényleg mesteri szinten kezeli az adott tankot, illetve ösztönöz a tanulásra.
Más szóval, szerintem ne várja senki, hogy majd 50-100 csata után megszerzi a csúcs jelzést, hacsak nem überpro játékos.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz unravel #16169 üzenetére
Áruld már el végre te Ász, hogy mivel vitted véghez ezt a hőstettet? Mert 1 napja megy itt erről a diskurzus, de még mindig nem árultad el,mivel lőtted ki.
Se replay, se semmi infó. Innentől kezdve meg nincs miről beszélni.JA KÉPZELJÉTEK: egy Leichttraktor-ral egyedül kilőttem egy E100-at!!!!! Arany lőszer nélkül!!!!ÉS el sem tudott találni!!!
Bocsi,de se replay, se screenshot nincs az esetrőlIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
scyllarus
veterán
Ha 3 csík van, akkor a 65%-nál vagy jobb. A németeknél 3 keskeny csíkot ad egy szintre, tehát 3-6-9 csíkod lesz/lehet.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
sith7
félisten
Az már szép
-
Gyááá most vettem csak észre, hogy 3 csík van a stugom csövén. A kiválóság jele. Jobb vagyok mint a tankal játszók 95%-a?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz Patrick76496 #16167 üzenetére
Ezzel a torll gun-nem troll gun dologgal kapcsolatban úgy gondolom, van aki mindennel jó (esetleg inkább a trollal) de pl. én azokkal nagyon sután játszok. Baromira zavar a nagy töltési idő és a pontatlanság így nálam nem kérdés, hogy eredményesebb és élvezetesebb is a játék a kis csövekkel!
Valahogy így van a tankokkal is. Mondjuk nehéz elképzelnem, hogy valaki mindennel (light, med, heavy, arty) játszik de nyilván vannak gamerek akik az összes tipussal jók, ha nem is egyformán. Nekem rá kellett döbbennem, hogy a TD-k -és úgy tűnik a medek az igaziak.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
unravel
őstag
válasz mcwolf79 #16156 üzenetére
"De lássuk be, 1 tier-rel magasabb tankot nem akkora kuriózum kilőni."
Nem kilövésről volt szó, hanem full HP-ról ócskavassá változtatni. Ha ez neked ennyire könnyen megvalósítható, arra kérnélek, hogy indulj hatos tankkal csatába, keress egy T29-et (sok rohangál belőlük) és egyedül semmisítsd meg.
Szabály: visszajöhetsz ha megvan. (szóval idén már nem fogunk látni téged itt)¯\_(ツ)_/¯
-
bullseye
addikt
válasz Scheff #16166 üzenetére
Rengeteg ember játssza ezt el, ha az elején 5-10k csatán át béna volt, majd sokat javult, és szeretné, ha ez a full wn8 statjában is látszódna. Nekem nem fáj, sajnos én nem fejlődtem annyit, hogy megérje új accot indítani.
Mondjuk épp ma szedtem ki egy 1800 körüli újrakezdőt Su-122-44-ből egy Su-100M1-ben. Simán ki kellett volna nyírnia, de én voltam lent (Krakkói vájatban mögénk került tréfásan), és nem vette figyelembe, hogy egyikünknek sincs rendes ágyúsüllyedése – és én kisebbet sebzek, de gyakrabban. Fura volt...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Patrick76496
őstag
válasz Stigma.HC #16114 üzenetére
Igen, cseppet primitív a gyári ingame GUI.
(#16115) emre: Nem para, csak küldtem egy körinvet a klánba, hátha jön valaki. Ha megvan még a T30-ad, vagy meglesz a Type 61 és lesz kedved, megint mehetünk majd.
(#16120) mefistofeles: A T-34-et mindenképpen próbáld ki, nekem all-in-all a kedvenc tankom a játékban (mondjuk én nem csak low tier-ben játszok). Azon is ugyanaz az 57 milis cső van, csak gyorsabban lő jobb a gun depression, stb.
Ha csak a mozgékonyság számít, akkor a PzIII/IV is nagyon jó gép, bár annak messze nincs olyan jó csöve a kis DPM és a csak átlagos pontosság miatt (na meg a gun depression). A japán ág T3-T4 medjei szintén jó gépek, a Chi-Nu-t csak akkor ajánlanám, ha nem zavar a kis sebesség és ki tudod használni a löveg brutális erejét.
(#16132) Midway: Egyszer írj légyszíves olyan hsz-t, amiben nincs benne a PÉNZ szó. Köszi!
(#16135) mefistofeles: "Mondjuk minden tankomon a gyorsabb, nagyobb átütésű, kisseb sebzésű lövegeket preferálom!"
Ott a pont, ebben nagyon igazad van. Nap mint nap fogom a fejem a T6-7-es VK (3601H, 3001P, 3002DB) játékosok miatt, akik a 88 milis csővel használják a gépüket, még szerencse, hogy a Pantherről levették azt a löveget. A Borsig-ot és a WTF Pz IV-et a 150 milis csővel használó emberekről vagy a T5 troll gun-ozókról ne is beszéljünk (plusz T-34 S-54 és S-35CA 105 mm). Manapság azt hiszi mindenki, hogy a kaliber a fontos. Persze sokszor van, hogy a nagyobb kaliberű cső a jobb, de az előbb felsorolt tankoknál hülyeség azokat használni.
(#16142) emre: Feltűnési viszketesége van.
(#16159) Cucuska2: Matilda IV says hello.
- - - - - - - - - - - - -
Szecska & Patrick platoon hatása:
Az ilyen mindig jó kedvre derít. Mostanában egyre többször kapunk ilyet.Szecska & Patrick platoon eredménye:
Még így is gyűlölöm ezt a tankot.
* * * * * * * * * * * * *
They see me (t)rollin', they hatin', avagy SU-152 + T-34-2 = -985 hp.
Nagyon lutri ez a tank, bár jó dolog, hogy T9-ben is el lehet vele lenni gold nélkül. Alig lövök vele HEAT-et, szinte csak HE-vel használom. Piszok lomha, a KV-2-vel sokkal jobb trollkodni. Az sem sokkal gyorsabb, de legalább van tornya.
* * * * * * * * * * * * *
Más: 113 researched. Undistributed experience spent: 199841. Free Experience spent: 159.
A VK Bélán és a Conqueror-on kívül az összes T9 heavy megvolt már, eddig a WZ tetszett a legjobban. Mocsok jó gép, bár kicsit lehetne pontosabb. Az E-75-tel ellentétben a tank alacsony profilja miatt elég az átütés, hiába kisebb így is 2-vel. Az utsó 10-20k xp-t rendesen megszenvedtem vele, de szerencsére még így sem ment messzire 2500-tól az átlagsebzés mutató.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
Soha nem leszek jó játékos,annyira ingadozó a játékteljesítményem...
Az is csoda,hogy bezöldültem...[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz unravel #16138 üzenetére
Milyen fél topik? Ugyan már. Tudod itt többen vannak olyan véleményen (én is) hogy jobbtól nem szégyen tanulni. Nekem egy ilyen kép is elég lenne, meg már kérdeztem milyen tankkal voltál, de mivel arra sem kaptam választ így számomra (is) sajnos teljesen hiteltelen vagy. Nem is értem mi a francnak írogatsz ide.
A kép egyébként egy baromian unalmas STA-1 replay-ből volt.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
unravel
őstag
válasz dfsz34 #16136 üzenetére
"Napjában ez nagyon sokszor előfordul."
lol. Bocs, hogy örültem magamnak egy kicsit. Sokszor fordul elő hogy magasabb tierű nehéztankot aminek kemény a páncélja egyedül semmisítesz meg? Nagyotmondásból jeles.
Már azért se adok visszajátszást mert álszentek vagytok, hogy "engem nem érdekel" "mi abban a nagy dolog?", mégis a fél wot topik reagált rá. Megtartom magamnak. Úgyse nagy szám. lol.¯\_(ツ)_/¯
-
mcwolf79
veterán
válasz dfsz34 #16136 üzenetére
Én sem értem,miért nagy szám,hogy kilőtt egyedül egy egyel magasabb tier tankot
Ha valami nagy trükk vagy csalafintaság lenne a dologban megérteném, de ugye replay nincs róla (pontosabban nem láttuk),hogy ellessük és megcsodáljuk a dolgot Még azt sem tudni, mivel vitte véghez.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
dfsz34
őstag
válasz unravel #16124 üzenetére
T49-el is kicsipegettem már T29-t kb 70% hp-ját, de akár az egészet is le tudtam volna szedni. Erlenberg encounter módban, amikor egy zászló van a városban. Kijött a város szélére, az oldalát mutatta én meg adtam neki, kétszer a láncát is leszedtem. Nem spotolt közben egyszer sem.
Szóval igazából az, hogy kiszedsz egy nagy tankot még kb nulla információ. Nem is értem, ezen miért kell meglepődni vagy mi ennek az információ tartalma? Komolyan mondom. Napjában ez nagyon sokszor előfordul.
Ha csináltál valami nagyon trükköset vagy okosat, akkor meg jöhet replay vagy legalább magyarázd el.
A tornyán a gyenge pontot csipegetted vagy mi volt ebben a nagy dolog?
-
válasz scyllarus #16133 üzenetére
Az az érdekes, hogy ha a kis sebzést leszámítjuk akkor (nekem legalább is) sokkal hatékonyabb mint a KV. Gyakorlatilag ha kapásból rálövök egy V,VI-os vasra akkor is átüti (persze gold nélkül) Egyetlen tankommal sem tudok annyira hatékonyan sebezni (itt most nem a puszta HP mennyiségre gondolok) mint ezzel. Nálam ez a jó "sebzési képesség" simán kompenzálja a nagyobb sebzés hiányát. Mondjuk minden tankomon a gyorsabb, nagyobb átütésű, kisseb sebzésű lövegeket preferálom!
-
scyllarus
veterán
válasz mefistofeles #16120 üzenetére
És most képzeld el milyen volt, amíg a KV-1 ágyúja volt rajta... Az első Top Gunomat azzal szereztem, csak a nerf után adtam el, a KV-1 kifejlesztése után is sokat játszottam vele.
-
emre
veterán
válasz csapee #16125 üzenetére
Nos igen, igazából az az érdekes hogy hogyan csinálja valaki, mert abból lehet tanulni, bár engem mem érdekel túlságosan. Azért talán nem árulok el titkot, több játékost is ismerek akinek nem okoz különösebb gondot az eggyel magasabb tier elleni küzdelem.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
unravel
őstag
Hatos tankkal sikerült egyedül kicsipegetnem egy keményfejű T29-t, úgy hogy csak 1x talált el.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
törölt tag
válasz mefistofeles #16120 üzenetére
Cromwell kötelező darab, bár az már hatos.
-
Húzódoztam mindig a medium tankoktól mint ördög a szenteltvíztől de ez a T28 egy istencsászár, hihetetlen jó közepes harckocsi! Minden csatában megállja a helyét, elég mozgékony is és bár kicsit durrant de MINDENT átüt! (az 57 mm-es ZIS-4 van fent) Legalább is én még nem nagyon találkoztam olyan ellenféllel akit nem sebzett. Sok nagyhírű TD pattan a komolyabb vasakról de ez a mitugrász mindent gyaláz.
Tudnátok ajánlani még jó, mozgékony mediumokat? (olyan T 4-5 egyenlőre) Vagy véletlenül belenyúltam a legjobba?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
bullseye
addikt
Emlékszik valaki esetleg, hogy a mod pack által magyarra változtatott nyelvet hogyan lehet visszavarázsolni?
-
emre
veterán
válasz Patrick76496 #16106 üzenetére
Bocs, hogy nem mentem szakaszban de Scheff-el húztuk az STA-a-t, nem akartam kihagyni, meg steam-elt is.
Most még egy pár napig ezt az ágat tolom."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Stigma.HC
senior tag
Megtaláltam egy ideje a tökéletes mod összeállítást a játékban, azóta szinte csak azt használom. Amúgy én már a beta játék alatt is utáltam a gyári felületet.
(#16105) scyllarus Valamit biztos ha ennyire szereti, legalább élvezi vele a játékot, ami igen fontos dolog.
(#16109) dfsz34 Hát nekem összesen nem tudom mikor lesz annyi csatám, nem hogy egy tankkal. Három év alatt csináltam 14.000 csatát
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
wrett
csendes tag
Hali!
Tudna valaki segíteni? Az általam okozott sebzés kimutatása (balra fent) valamint a felspotolt tankok csillaggal való jelölése modok külön megtalálhatóak valahol? Vagy ha jól sejtem ezek csak az XVM mod részeiként érhetőek el?
Üdv! -
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
Bingisz
addikt
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
addikt
Jaaaajjjj, jó is volt, a végére már 'megbabonáztam' az E75-öt. De fúúúúj a stock T54.
Amúgy igen, én is várom az 50 120-at, nagyon jónak tűnik.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Patrick76496
őstag
Ha jól emlékszem a WZ-n kívül minden másra azzal lőttem, de utóbbit biztos AP-val.
(#16017) Enzolord: Hehe. Emlékszem régen én is írogattam ilyeneket, amikor még anno zöld voltam. Ha kicsit jobban felbasztam az agyam, akkor olyanokat is, hogy nolife unicums, stb.
Amúgy Spin Tires-ben a ZIL kisteherautóról mindig a commanderetek neve jut eszembe.
(#16102) Stigma.HC: Reakcióm képekben kifejezve: [KÉP1] [KÉP2]
Basszus az rengeteg azzal a szarral, annyit még olyan tankkal sem mennék, amit szeretek. Amúgy az első szám gondolom az átlag tiert jelöli a playerspanel-en, az utolsóra nem bírtam rájönni. Az mi lenne? Egyébként látom te sem spórolsz újabban modokkal (de nem baj, jól teszed ).
- - - - - - - - - - - - - -
- Szomorú, hogy T10-ben a csapat 2/3-a a felét sem tudja lesebezni annak, amit én csinálok light tankkal.
- 50 120 stronk. Cucuska tudja bizonyítani, hogy mennyire jó ez a tank sidescraperre, legalábbis tanúja volt, hogyan pattintom le magamról így a T10-es lövegeket."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
scyllarus
veterán
-
bullseye
addikt
Eeeegen. No én olyankor pl. nem válaszolok. Ha rosszabb napom van, akkor elküldöm keresőzni, de még akkor sem úgy, hogy utána 2 napig az legyen a téma, hogy ki hogyan fogalmaz (persze azért van aki eléggé rustleezi a jimmymet, de igyekszem ignorálni). Elég kontraproduktív ilyen szempontból tömören ám bunkón írni, csak mert siet/ideges az ember...
Szóval Diegho ilyen. Meg lehet szokni és kész. Néha úgy tűnik, hogy ő kifejezetten élvezi a konfliktusokat amiket ezzel okoz, hát akkor miért ne legyenek.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Patrick76496 #16007 üzenetére
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
sith7
félisten
válasz bullseye #16100 üzenetére
ez igaz, de azt is elmondta már többször is, hogy unja már ugyanazt 1000x leírni, elmagyarázni ... ergo vagy nincs válasz, vagy rövid , de velős
egy időben pl. téma volt a "Melyik jobb ? A Ferdinand, vagy a Jagdpanther 2 ?" ... na, amikor már X. alkalommal lett megkérdezve ugyanez, az már nekem is sok volt ... gondolom ő ugyanígy van más kérdésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Eternal Strands teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest