Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18341) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Gyerek témához !

Végigolvastam ezt a jó pár hsz-t a videó után . Van a kritikákban igazság , szerintem a következők miatt .

1. A szülőnek felügyelni kellene a gyereket ha már ilyen fiatalon odaengedi a géphez.

Ha nálam a heti két alkalommal játszik a gyerek akkor én rá szoktam nézni elég gyakran , egyrészt hogy mit csinál és nem e irogat vagy éppen tudok e neki segíteni .A legtöbb szülőnek erre nincs kapacitása .

Ennyi a hiba a többi nem a gyereké . Valaki írta , hogy itt játékosok vannak és nincs korosztály , pedig ott a baromi nagy zöld 7-es a sarokban ami a játék megengedett minimum életkorára vonatkozik . Nem lenne szabad egy gyerektől elvárni ugyan azt mint egy felnőttöl . Lehet nekik játszani vele és innentől nincs is miről beszélni . Igen nekem is van egy kilenc éves gyerekem akit engedek ezzel játszani , de még egy év után csak Tier6-ban van és nem is megy fentebb mert nem eredményes és belátta .Prémet azt hiszem egyszer három napra vettem neki és ennyi volt . Még mindig jobban örülök , hogy ezt csinálja a gépen mintha lövöldözne más erőszakos játékokkal .

Egy ilyen korú gyereket kritizálni a szókincse miatt szintén butaság . Sajnos nagyon nagy különbség van közöttük már ennyi évesen is ,de ez a legtöbb esetben nem a gyerek hibája . Sok szülő azért engedi a gépet , mert addig ő tud mást csinálni , mert nincs kapacitás .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.