- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
Az a baj kupakkal, hogy nem tiszta, nagy felület. Bizonyos távolságból már sok lesz a mellé lövés. Ha szintkülönbség van a javára, akkor meg felejtős, nem is látsz rá rendesen. Ha rázza, mozgatja, ringatja, akkor meg tényleg lehet ügyeskedni. Úgy tudom egyébként, hogy a kupak mellett inkább a teljes teteje a gyenge pont, amit erősítettek ugyan, de még mindig csak 60mm.
A WG tényleg nem normális, iménti csatában egy béla 7 frag, 4666 sebzés, ebből 4300 közelharcból. Egy sárga játékos volt, szerintem nem is játszott jól, nem forgatott, nem mozgott, csak odament és szétlőtt mindenkit. A csapatom mondjuk tiszta hülye volt, mindenki szemből támadta és csak a legvégén valamelyik kilences tank tudott egyet sebezni a bélán nagy nehezen, addig megúszta hp veszteség nélkül, nevetséges komolyan mondom. Chi-ri-vel voltam, de annyit tudtam tenni, hogy kikerültem, sajnos így is kiszedtek, nagyon gyenge a chi-ri ágyúja nyolcas-kilences tankok ellen és a sebessége nincs meg a hatékony flankhez. A bélára csak viccből kiürítettem egyszer a tárat, a festéket esetleg megkarcoltam rajta, pedig két lövés a kupolára akartam, de mellé ment és lepattant.
Többen végig pofáztuk a csapatnak, hogy ne szemből támadjak, mindegy, csak ne szemből, és persze lehetőleg egyszerre támadják, mert elég sokáig tölt, de természetesen mind szemből rohanta le, ott is pusztult el rajta szinte az egész jobb oldal.
Tiszta terminátort csináltak a bélából, ha berakja top tanknak (márpedig berakja) és kedvező neki a terep, de ahogyan hallom meg látom még a tízeseknek is fejtörést okoz.
Az is lehet, hogy ez egy kísérlet, ahogyan a wg képzeli a nehéz tankok erősítését. Arany lőszer sem igazán használható ellene, a chi-ri egészen biztosan nem lövi ki szemből, mások talán.
-
sith7
félisten
válasz Patrick76496 #16791 üzenetére
-
scyllarus
veterán
Random magyar 1: Felháborító tényleg, hogy nem a másik 5 hülyéhez hasonlóan a kőkemény frontját lövöd egy AT-2-nek, hanem megkerülöd. Ő biztosan úgy lett zöld, hogy szemből átlövi az ilyeneket, gold nélkül
Klános: nincs minden klánban WN korlát. Nálunk is van a lilától pirosig minden, és akik ráérnek, mennek együtt szakaszban. Soha nincs olyan, hogy te piros/narancs/sárga vagy, veled nem megyünk. Amíg van hely a szakaszban és online játékos, mindig megy a kérdés: jössz? A jómúltkor pont Emre futott össze egy ilyen szakasszal, Uniqum jól játszott szerinte is, a társa, hmmm.. inkább szájjal harcolt, van is 1000 WN különbség köztük. Ezért (is) szeretek itt lenni.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
diegho
nagyúr
Nem volt nagy meccs, nem is kaptam érte sok xp-t, de ott a végén, amikor odajött az ellenfél E5 a hátam mögé és megöltem, na az elég vicces volt.
-
mcwolf79
veterán
Nem tom miért Scrapyard-ot írtam, szal Belogorsk a neve
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
diegho
nagyúr
A Bélát 276 pen-el kétszer nem tudtam átlőni szemből forgatás nélkül.
-
Patrick76496
őstag
Grat! Ugye mennyivel jobban megy a nagy csővel?
(#16746) mcwolf79: Scrapyard melyik pálya? Amúgy randomban kib@szott nagy szívás light tankkal játszani. Inkább viszem Stronkholdba a WZ-t, ott nagyon nagy poén vele menni.
(#16779) diegho: Jó az 50B ahogy most van hagyják békén. Pont illik a játékstílusomhoz, gyors és távolra is jó.
(#16785) psycroptic: [link] Én is pont ezt akartam linkelni.
- - - - - - - - - - - - - -
- Caernarvon 5427 sebzés, vereség. Egy KT-val, egy JT-vel és egy SP-vel kerültem szembe. Mindhármat egyedül lőttem ki full HP-ról.
- Random magyarok: Első kép | Második kép
- Napi S3ALclubber:
- T-44 4445 sebzés, vereség. Sokáig gold volt betöltve, vártam, hogy jöjjön a Type 59, de végül rengeteget másra kellett ellőni.
- Nem értem, a két bekeretezett játékos miért van egy klánban?
- Csak én érzem úgy, hogy kicsit túl OP lett a Béla? 293 pen kicsit beforgatva 3-ból egyszer vitte át. Akkor inkább buffolták volna a lövegét, ez a haspáncél egyszerűen nevetséges..."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bingisz
addikt
válasz diegho #16788 üzenetére
De lesz. Egyszer már elhalasztották, de még mindig tervben van.
Anno a 9.1-ben ezeket akarták rajta változtatni:- reload time for 88mm L/71 increased from 6,7s to 6,8s
- 88mm L/71 accuracy nerfed from 0,34 to 0,35
- 88mm L/71 accuracy spread when moving the turret nerfed by 17 percent
- hitpoints nerfed by 100 for both turrets"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
emre
veterán
válasz diegho #16784 üzenetére
Hát nem tudom, én semmi olyant nem rakok fel ami a res_mods mappán kívül foglalna helyet.
A figyelmeztető hangra sem volt eddig szükségem, nekem elég a lámpa.
Az OMC jó cucc, egy-két dolgot használok belőle, de a használt modjaim többségét külön-külön kerestem meg és telepítem."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
diegho
nagyúr
Mire ezt beállítom esik a WN-em 2k-t az tuti. Felraktam, buzi ikonok, nem tudtam hogy van arty, volt. Újraraktam, xvm és ikonok nélkül, mapon rövidített nevek. Azt írja 100. Na mondom az mi? E100 volt... nem kellett volna megnézni. Majd holnap tökölök vele, mert hamarosan kezdődik az utolsó cserkész, az meg kötelező darab
-
diegho
nagyúr
A WG mit tervez a T57-el? Jelenleg elég nagy baromságnak tartom azt, hogy van 2 táras tier10 heavy és egyik sem képes azt a szerepet betölteni, amire a tank lövegen kívüli teljes karakterisztikája alapján megfelelne.
Ott a T57, ami lassú, a tornya néha dobálja a lövéseket, de nem tud távolról igazán hatékonyan operálni, mert mire betölt a következő lőszer, még nem célzott be. A másik oldalon pedig ott a gyors, medium tankokkal is lépést tartó tökéletes rammológép, amit pedig úgy buffolnak, hogy távolról legyen jó.... Nem lenne egyszerű megcserélni a dolgot? Csinálni egy lassú, de távolról pontos tankot és egy gyors, közelre gyorsan kitárazó tankot?
-
scyllarus
veterán
+1 Az Aslainre, 9.0 óta azt használom. Szoknom kellett persze a napi 2x-i frissítést, de elégedett vagyok vele. Én is kevés alkotórészét használom, xvm, hitlog, tweaker, safeshot, célzó mod.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
diegho
nagyúr
Beszélgettem a supporttal, ők se láttak semmit a pingplotter-nél, ami gond lenne. Azt mondták töröljem a res_mods 9.2 mappát az összes mod-al. Nos nem volt fent mod, tehát üres volt a mappa, gondoltam leszedem újra. Feltettem máshová, más nyelven és láss csodát most jó a ping. Fogalmam sincs mi volt a baja, mert amikor először írtam ide, akkor szedtem le az egészet, a win is elég friss, szóval nem értem.
Közben viszont a modokkal gondom lesz, mivel akinek a packját használtam, leállt a pack csinálással, kellene nekem map, amin látszanak a tankok nevei és egy jó dmg panel, mást nem használtam eddig sem.
-
diegho
nagyúr
Ping probléma megoldva
-
diegho
nagyúr
Megint megpróbáltam játszani, de ugyanaz, 32 átlag pingplotterben, 120-150 ingame. Érthetetlen, hogy mitől van ez.
-
diegho
nagyúr
-
scyllarus
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz mefistofeles #16758 üzenetére
Naálm pont, hogy sokat javult 9.2-ben a kapcsolat, a szokásos 50-60 helyett végre a normálisnak mondható 30-40 a pingem. Vannak néha idegrángások, az nem tudom, miért van, de ez nem kapcsolati hiba, mert csak az én tankom bolondul meg, midnen más normális.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz diegho #16755 üzenetére
Tuti nem a te készülékedben van a hiba.....
Az internetkapcsolatom mondhatni tökéletes és soha nincs is semmi gondom (eddig a wot sem csinált efféléket) de a 9.2 óta nekem is fel-fel ugrik a ping 100-150 re. Igaz csak másodpercekre de ez éppen elég, arra, hogy kilőjenek....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Bingisz
addikt
válasz diegho #16755 üzenetére
Szerintem a legjobb kiindulási alap, ha készítesz egy Pingplottert. Azon látszania kéne, hogy hol van a hiba.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
Nem fut semmi, közben index.hu pingetve 10-15 között van.
-
scyllarus
veterán
válasz diegho #16749 üzenetére
Háttérben torrent? Nekem ez szokta pont ennyire felnyomni, ha bekapcsolva felejtem. Érdekes, hogy a konkurens játékkal játszva lejött a 45 gigás Wolfenstein közben, és nem volt ping növekedés... Kár, hogy az egy csomó máson elvérzik.
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
diegho
nagyúr
Egy tippet kérnék arra, hogy miért 100+ a pingem a játékban, ha 30- mindenhol máshol?
-
bullseye
addikt
válasz Szepi1979 #16735 üzenetére
Úgy tűnik lehet, Jingles is most töltött fel egy ilyen esetet.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
mcwolf79
veterán
válasz csapee #16745 üzenetére
ja, főleg hogy (light szempontjából) xar Scrapyard pályán volt. Utálom
Ott aztán nincs nagy jelentősége (max. az elején) a spotnak. Amúgy szimplán szar volt a csapat. Minden fronton/oldalon egyszerűen elvéreztek.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
emre
veterán
válasz mefistofeles #16742 üzenetére
Nagyon valószínű, mert ha a lövés időpontja van alapul véve akkor ahhoz az időpontoz képest hogy döntik el hogy egyáltalán sebezni fog-e? Illetve pl arty-nál a lövedék repülési idejével is kalkulálni kellene valamit.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
emre
veterán
válasz mefistofeles #16740 üzenetére
vagy amelyik előbb talál, célfotó a wg-től? így egyszerűbb
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
válasz ng0ofy #16739 üzenetére
Én még nem találkoztam vele, de elvileg az a szabály, hogy ha a két utolsó tank lő egymásra és mindkét találat megsemmisítő lenne akkor csak az ér célba amelyiket előbb lőtték ki!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Szepi1979
senior tag
Most játszottam egy döntetlen meccset úgy hogy az utolsó két tank kilőtte egymást. Nem arról volt szó ilyen nem lehet?
“ nem kell mindig nyerni “
-
diegho
nagyúr
Felnéztem 2 körre, de nem ment 100 alá a pingem, így nem is erőltetem. Itthon és diablo3-ban tökéletes pingem van.
-
psycroptic
őstag
-
Timyyy
őstag
válasz diegho #16724 üzenetére
Kellemes meglepetés a nevedet újra itt olvasni! (mondom én aki 2 éve eltűntem innen....)
Melyik tankokkal a legélvezetesebb a játék mostanában szerinted? Emlékszem sokáig T32 fan voltál, és most?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
Patrick76496
őstag
válasz Stigma.HC #16693 üzenetére
Karma. Viszont az 50 120-at többet nem fogom védeni, tegnap olyan szarul adta.
Amúgy bocs, hogy tegnap otthagytalak, csak a 3. szakasztárs felbaszott a "negatív hullámaival". Meg azon akadtam még ki, hogy addig írogattam abban a T6-os körben, hogy ki is lőttek. Viszont most már legalább tudják a svájciak, hogy mi is az a híres magyar ital.
(#16706) psycroptic: Grat, megjavult az internyet?
(#16724) diegho: HáGé-val kell egyetértsek, a HD modellel eléggé szétbarmolták a 7/1-es tornyát (és sajnos valszeg ezt fogják csinálni a Cérnával és az I-es Centurion-nal is). Gyakorlatilag a 200 mm-es lövegpajzsból lett 152-es. Azért a régi sem volt annyira jó, csak jó helyen kellett eltalálni és átvitte még a 200-as pen is. Most volt 8-as Centurion-om, a Cérna még meg is van, de mostanára már egyiknek sem bízok meg a tornyában.
De beszéljenek a képek: Caernarvon | Centurion Mk. I. | Centurion Mk. 7/1
- - - - - - - - - - - - - -
- Leo PT A 5911 dmg
- OP leosztás, 30 tankból csak 2 heavy
- Super Pershing 4930+745 dmg. Imádom ezt a gépet, elbújhat mögötte a Type 59-em...
- Napi OP játékos:Researched: Leotard 1 researched.
Undistributed experience spent: 215892
Free Experience spent: 108Én még tankot ilyen gyorsan soha nem húztam ki. Egy hétvége alatt meglett úgy, hogy amikor elkezdtem, hiányzott a rádió, meg a nagy csőhöz 5k xp. A szakasztársam, aki az előző hsz-emben volt rajta a képeken 2 nap alatt rakott bele 210 ezer xp-t a copy T-54-be. Az sem rossz.
Jó volt ez a Leo PT A, bár ráférne +2-3° gun depression, és az ammo rack-nek sem ártana egy kicsivel több hp. Volt hogy meglőtt egy száz valamennyit sebző kis light, és már első lövésre sérült. Amit viszont nem értek, hogy az esetek nagy részében csak 350-360-akat rollolt, hiába 390 az átlagsebzése. Valaki tapasztalt ilyet ennél a tanknál? De szerencsére még így is sikerült vele összehozni az unicum szint feletti 2360-as átlagsebzést.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bad Pritt
félisten
válasz diegho #16724 üzenetére
Érezhetően gyengébb lett a 7/1 tornya is, mióta HD, de még így is sokkal keményebb, mint az FV-é. Azért az, hogy egy IS-3 becsapja az ágyú mellett, elég meleg dolog...
T57 nerf még nincs konkretizálva, ha jól tudom, ami most nagyobb vállalkozás a WG részéről, a KV-1S kinyírása (végre) és a két brit 10-es lecserélése. A 4202 helyett egy rendes Centi lesz, jó kis toronnyal.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
diegho
nagyúr
Tegnap letöltöttem újra a játékot, mert a win reinstall elvitte, majd meglesem az FV-t. Az 50B pedig gyakorlatilag becéloz mire betölt, ez érdekes lehet. T57 nerfet is emlegetnek arról tudni valamit? (ugyebár csak T57-el játszottam hónapokig, mert akartam 5 skilles legénységet, meglett, abba is hagytam a játékot) Mindenesetre, ha újra játszani kezdek szerintem T30-at fogom csak tolni, bár az FV-nek is adok egy kis esélyt - igaz továbbra sem értem miért nem a 7/1 a 10-es, hiszen sokkal erősebb a tornya.
-
Bingisz
addikt
válasz diegho #16718 üzenetére
Az 50b elég durca lett a 2,5 sec célzásidővel.
Az fv med is jobb lett, bár azt csak másoktól hallottam, nekem még nincs meg. Mondjuk kb. év végén cserélik az Action X Centurionra, ami elég érdekes jószág lesz. Meg benne van a pakliban, hogy az FV meddel eljátsza a WG, mint anno a T34-el, szóval most elég sokan rá vannak pörögve, mert ugye az ingyen prémtank reménye mindig nagy felhajtást kelt.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
Kb 1 hónapja nem toltam, látom volt némi buff/nerf. Az 50B most tényleg olyan sokat erősödött? Igazából az FV buff érdekelne a legjobban, mert kicsit jobb rof-al, az a tank már egész jó lehet.
-
zsolthee
senior tag
Hétvégén vettem meg, ma pedig kicsit bemelegítettem az IS-7-tel.
Replay[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Egy lyukas garast nem adtam volna rá hogy nem szednek szét replay
-
emre
veterán
Köszi!
Most megint meg akartam ezt csinálni is6-tal szakaszban, mert ha van segítség könnyebb. Két lövést tudtam leadni aztán kiszedett egy paradicsom arty majd 1000 hp-ról.
De akivel voltam szintén is6-al sebzett 5k-t. Na az volt szép."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
IS8 ász kör replay
-
psycroptic
őstag
Le lettem baszarintva, hogy ha elég goldot használok még úgy fogok kinézni, mint aki tud játszani...
Victory!
Battle: Airfield
Vehicle: Cromwell
Experience received: 4 646 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 950
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"Replay ha valakit érdekel.
PSNID: Tomy83PS
-
emre
veterán
Egy kicsit untam már de ahhoz képest hogy szombaton még a bp-t húztam nem is rossz.
Mondjuk kicsit csaltam, mert a nagy motort és a löveget kihagytam. De így is 59%-on állok a cérnával 85 csata után.Pénz még nincs a kilencesre mert kiköltekeztem magam 2 tizessel.
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Ez nagyon nem téma de ezt muszáj látnotok XD
Egy haverom posztolta a következő szöveggel:"Találtam egy nagyon veszélyes SD kártyát a nagyon veszélyes barkácsolós fiókom mélyén, amely pontosan egy darab nagyon veszélyes fájlt tartalmazott..."
Én szabályosan besírtam a röhögéstől
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
Új hozzászólás Aktív témák
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia