Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigobert

tag

válasz fradi81 #72289 üzenetére

Ez a cinizmus, ugye? Gyakran keverem a többivel, de ebben nem volt humor. Ezzel nem mondtál újat. Viszont ha azt csináltam volna stock-ként, amit egy top heavy-nek illik, akkor nem tudtam volna ennyivel sem hozzájárulni a csatához. Ha azt tettem volna, amit te, akkor kb 1k sebzéssel, talán 1 kill-lel meghalok, és hamarabb elfoglalják a bázis, esetleg gyorsabban kinyírnak mindenkit.
    A 250dmg-mel és 170 pennel kellett volna csiki-csukiznom a nyolcasok ellen? 250-et cseréljek a 300-390-re? HP-ban hamarabb elfogyok.

Engem az érdekelne, hogy a végén mi lett volna a jó döntés. De te ezt a rész hagytad ki. Egylövéses állapotban találkoztam egy több lövést bíró SP-vel. A 170 penemmel csak a weakspotját tudom belőni, de majd' 3sec a célzásidőm. Ebben a helyzetben mit kellett volna tennem? Hova kellett visszavonulni védekezni? Vagy már ezt megelőzően, sokkal korábban kellett volna védekezésbe vonulni.

Erre nem sikerült válaszolnod. Ne haragudj, ha kicsit csípősen válaszolok, egyéb körülmények okozzák.

Nyomatékosítanám, hogy nem azért tettem fel, mert bárki hanyatt vágja magát egy 3rd class-tól, hanem mert a végéből tanulni szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés