Új hozzászólás Aktív témák

• joergie

őstag

válasz bigobert #236198 üzenetére

Alapvetően én is így voltam vele ahogy a többiek, félre is raktam. Azt mondták olyan mint az e100 csak jobb. hát mondom ez valahogy nem műxik. Aztán kicsit odafigyeltem, és kb mentem mindig a heavykkel a fronton( nem a heavy fronton, azokat mindig elkerülöm, csak megy vele az idő és nem történik semmi), és így már nem igazán sikerült 3k alatt sebezni vele. Alapvetően tényleg "nem jó", annyi a nyitja, ami a többi tier10 tanknak is: nem a hátrányaira kell fókuszálni, hanem az előnyeire :DDD és akkor menni fog. A lövedéke kb mint kés a vajban úgy szeli a páncélt. Meg ez az egyetlen tier10 TD aminek van toronypáncélja. Annyi a baj, hogy megszokod T30al, hogy hulldown lehet operálni az ellent. Ezzel nem. És meg se próbáld. Nem te fogod dominálni a dombot. tipik 2nd line tank...annyi különbséggel hogy annyira nem kell neki a távolság, hogy hatékony lehess, mint ahogy egy torony nélkülinek kéne.
    Mondjuk én nem szoktam 9eset megtartani azért, mert a 10es hulladék. Inkább "kifizetem" a tanulóidőt, és megtanulok játszani vele. Végülis ez a játék lényege, nem?! a fejlődés.

Új hozzászólás Aktív témák