Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz Luperator #118478 üzenetére
Üdv!
Mind az orosz vonalak, mind az amcsi közepes vonal jó választás. A németeket viszont én egy ideig félretenném még, mert nehezebben játszható, mint a többi. A KV-1-gyel és majd az M4 Sherman-nel menj sokat, ne lépj tovább, ezekkel a gépekkel jól meg tudod majd tanulni a pályákat, a játék alapjait. Fontos lépés ez, ne sajnáld rá az időt, mert ez a játék komoly tudást igényel felsőbb szinteken.
Sok szerencsét, türelmet, kitartást!:-)
Ui.: kérdezni szabad, olvasni kötelező! Ld. összefoglaló.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
nightmare13
őstag
válasz Luperator #118601 üzenetére
Ahogy jagada is írta, sajnos nincs átjárhatóság. Ha jól sejtem, telefonon amúgy se 15 vs 15 van.
PC-s változatnál Wargaming account szükséges, szóval ott kezdhetnél mindent elölről (ami nem biztos, hogy hátrány )
M3 egy átmeneti tanknak készült a valóságban, és ez a játékban is meglátszik: az ágyúcső kitérítése gyenge, sokat kell vele forogni, magas tank, szóval álca se kiemelkedő, mobilitása meh, dombra mászáskor megtámadva kb halott is. Nagy nyílt terepeken hátulról azért lehet vele operálni
(M2 Medium tankot howitzer ágyúval és HE lövedékkel vicces használni)
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
-
kchryss
veterán
válasz Luperator #118610 üzenetére
A PC-s és az androidos változat két teljesen külön játék. Amiket olvasol a tankokról az 99,9%-ban a PC-s verzióra vonatkozik. Androidon lehet hogy tök más igaz ugyanarra a tankra.
Ugyanígy az xbox-os verzió is egy külön játék, ott is máshogy vannak a dolgok mint PC-n.(#118613) @jagada:
Scheff pár hónapja csinált egy f2p acc-ot oktató jellegű streamként. Ha jól tudom 2 ágat kihúzott élő adásokban tier 10-ig. Tier 7-ig belenéztem rendszeresen és 0 azaz 0 prém lőszert használt, nem is rakott a tankokba. 2500 feletti wn8-at így is simán hozta. T-150-nel például a gyengébbik ágyúval csak alap lőszerrel, fos legénységgel ment az egyik első csatájára egy ász kört +2 tierben.[ Szerkesztve ]
-
-
tarka_szarka
tag
válasz Luperator #123905 üzenetére
Kb. tier ötig nem nagyon érdemes legénységet átrakni és átképezni. Tier öttől már eléri az ember a 100%-ot, akkor már érdemes creditért, vagy esetleg aranyért átképezni.
Érdemes gyakorló klánt és szakasztársakat keresni. Úgy gyorsabban és nem csak a saját hibáiból tanul az ember. Replayek, YT videók szinték jók.
Sokan az orosz vonalat ajánlják elsőnek. KV1 már masszív gép, amivel lehet tanulni és pénzt is szerezni. Szerintem majdnem mindegy mivel kezd az ember, csak nyitott szemmel kell járni és nem röstelleni segítséget kérni.
Ez a játék a helyezkedésről, helyzetfelismerésről és a biztos kézről szól, megspékelve egy nagy puttony RNG-vel. Idő kell amíg ezek kifejlődnek. kivéve az RNG, az már nagyon fejlett.
WOT account: tarka_szarka
-
Stanislav84
tag
válasz Luperator #124262 üzenetére
Ha megnyomod a Print Scrn gombot a billentyűzeten, akkor a játék készít neked egy kép fájlt a játék mappájába. Így még fotóznod sem kell. Screenshots mappában találod utána.
Egyre többször fogsz olyan tankokba futni, ahol a nagyobb ágyú, vagy akár a fejlesztett toronyhoz is kell már vagy a lánctalp, vagy kell hozzá felszerelés, ami megnöveli a tank teherbírását.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz Luperator #124499 üzenetére
Arty - talán az amerikai a legsokoldalúbb.
Német sem rossz, de a 8-as és attól felfelé vannak jobbak náluk. A G.W. Panther ugyanakkor talán a legjobb hetes a hatalmas vízszintes kitéríthetőség miatt.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Stanislav84
tag
válasz Luperator #124499 üzenetére
Tier 4-5-6 amerikai elég könnyen játszható, bár igazán 100%-os legénység mellett lehet csak élvezni az arty-t, mivel 90% alatt a pontosság, a célzási idő, és a töltésidő förtelmes.
Épp ezért érdemes venni az artyra célzásgyorsítót és töltésgyorsítót is.
Jelenleg a 7-esnél tartok, de sokkal gyengébbnek érzem tier a tierhez képest, mint a 6-ost. A 6-osnak nagy a kitéríthetősége, elképesztően gyors, viszonylag gyors töltése van, és HEAT-tel is szépen lehet aratni. Az arty küldetések nagy részét ezzel a tankkal csináltam meg.A tier 7-es se rossz amikor egy tank oldalát vagy hátulját találod el (kivéve, ha nyitott tetejű tank, vagy nagyon puha a páncélja felül.
Sokan mondják, hogy a 8-9-es nagyon jó amerikaiból.
Ezt ma toltam...
-
SoulReaver
veterán
válasz Luperator #133352 üzenetére
Aki most kezdi a játékot, abból már csak nagy szenvedések árán lesz jó játékos. Vagy feladja, vagy 30 wn8-as tomato marad, aki durrogtat párat kikapcsolódásképpen...
Kis tierben rettenetes a játék élmény.. Tier6-ban, ha kifogsz egy jó tankot, ami használható, azzal még talán élvezheted is.
-
lacibacsi
addikt
Nem az a lényeg, hogy milyen a WN8-ad. A lényeg az, hogy akarsz-e tenni azért, hogy jobb legyen.
Aki 10-20-30k csata után sem éri el a 200-at, na ott van baj, nem kicsi. Vannak kivételek, akik fizikai akadályok miatt nem tudnak jobbak lenni (talán a wotinfo-n volt szó egyszer egy mozgássérült srácról, aki fél kézzel-szájjal irányítja számítógépet), de ez elenyésző hányad. A kisebbik lányom is elkezdte a játékot, amikor én (mondjuk gyorsan abba is hagyta). 1200 csata alatt 500 overall és 680 recent WN8-at csinált, mindezt kilenc évesen, pedig a küzdőszelleme sem volt valami fényes. Ennek ellenére minden erőlködés nélkül kihúzta a Comet-et... Ezek után gyakorlatilag érthetetlen, hogy valaki miért nem képes a fekete lyuk szintjétől feljebb lépni 12k csata után sem.(#133351) SoulReaver: Nem idegesítem magam az ilyenekkel. Nem is szoktam megszólítani őket csak nagyon ritkán (mondjuk amikor a főnök csesztet egész nap, akkor este valahogy szabadulni kell a feszültségtől ). Csata után is leginkább csak gratulációt írok annak, aki tényleg megérdemli, akár csapattag, akár ellenfél.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
rlazol
veterán
A t-28 mint a KV1hez vezető lépcső került szóba, a VK-ról pedig épp, hogy lebeszéltünk itt ugyanőt a minap.
A +2T-t pedig meg kell szokni, sose feledd: nem a bottomtier feladata szemből megállítani a top heavyket!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
kchryss
veterán
Első 2k csatára az 500 wn8 az teljesen rendben van. Sajnos sokan vannak akik 20k csatánál sem érik el ezt a számot.
A T-28-cal legtöbbször kempelni kell, ha vagánykodsz vele akkor inkább viszi a wn8-at mint hoza, mert 1-2 lövés és a garázsban van. BÁ Nutrition nagyon szereti, de szerintem nem kifejezetten kezdő barát tank. Kezdőknek inkább a T-34 (ruszki med, nem az amcsi heavy) és a T-34-85 való. -
kchryss
veterán
válasz Luperator #133636 üzenetére
A crusaderhez egyelőre nem nyúlnak. Az egyetlen tier 4 feletti light aminek normál mm-je van. A többi 5-ös light 6-8-as csatákban megy ez meg 5-7-ben, így nem kell változtatniuk rajta semmit.
Régebben tervezték hogy lesz teljes brit light ág, majd ha az jön lehet mókolják, de az nem mostanában lesz.Ezért szorzózgattam csak nosztalgiából. Első ág volt amin elindultam kezdőként, első 5-ös tankom volt. Nagyon a szívemhez nőtt.
ELC, 12t, 1390-t kéne nyomatnom, mert azokat is imádom és azokat nemsokára tényleg cserélik. Viszont ha ilyen nehezen jön a gunmark az elc-re akkor a Cromwellre is előbb összejön szorzókból. Az volt az első 6-os tankom azt is imádom.
(#133615) @szbalogh:
Az még a tied volt. Mindenkinek kell egy statpadder tank.
Kicsit megrekedtem, jó lenne még fejlődnöm, mert most lefelé húzom a totált, nem felfelé. Több streamet kéne néznem és pihentebben játszanom.(#133640) @IMIIKE1998:
ST-I kap majd valami új mechanikát az is-7et pedig buffolják. -
po1son
addikt
válasz Luperator #134030 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy 940wn8as játékostól kéne tanulni.
Magyarok közül most talán jelenleg scheff nyomja a legjobb műsort, őt érdemes nézned.
Külföldiek közül meg őket ajánlom skill4tu, dakizor, quickbaby, orzanel nagyon sok angol nem kell hozzá vagy demozol (wotreplays).Vajon csak bolondok napja vagy tényleg lesz?!
A @worldoftanks Twitterén megjelent bejegyzés szerint 2017. Április 1-jén, 24 órára elérhetővé teszik a Prémium Boltban az M6A2E1 nevű Tier 8-as amerikai prémium nehéztankot. A csomag ára $89.99, vagyis 25.875 Forint. Akinek esetleg van már, ők egy speciális ajándékot kapnak a WG-től, ezzel megköszönve a deikációjuat.
Eredeti link: link[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Luperator #150154 üzenetére
Igazából a csapat is így lehet a kedves rokonaiddal kapcsolatban, mert már csak akkor csap ki ha óriási mákja van vagy light tankkal hátulról snipolgatsz ahol senkinemspotolfel-de-megis...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Luperator #150159 üzenetére
Haaaat, nem én kezdtem.
Hatosba a nyolcas arty had verjen már bele annyit - ha eltalált - meg ha jól vettem ki egyszeri esetén kaptad fel a vizet éppen.
8as BC-vel én is raktam már a 9es T10-be 700at mert felém tartotta a farát, szemből esetleg 300 ha nagyon adja a random....szóval irtózatosan le lettek gyengítve, aki még ezek után is szidja őket azokat nem tudom hova rakni.
Régen AP-vel oneshot full hp-rol befigyelt , 9es amcsival Type4 HT, T110E5....(persze nem úgy ahogy egyes arty haterek beállítják, jó ha minden 100adik lövés volt mákos nagyot sebzo vagy oneshot ÉS ami nem talált az kerek nullát sebzett...)
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Moleman
addikt
válasz Luperator #150498 üzenetére
Én mindenből minden ágat viszek, aminek persze az az eredménye, hogy 2 db 8-as tankom van, semmi nagyobb, viszont közelről ismerem az összes kisebb tankot.
Az AT8-nál nekem is elfogyott a lelkesedés, ahogy az ARLV39-nél, a JgPz4-nél, Hellcatnél is, pedig fullosak. A SU-100-at szeretem, azzal néha most is gurulok.
Most a kínai TD ágat tolom, ötösnél járok, eddig nagyon tetszik, papíron a nagyobbak is tetszetősek. A másik célom a tornyos angol TD ág.A franciáknál a négyes TD elég fostos, az ötös kiemelkedően jó volt (sok éve, nem tudom, nerfelték-e). A svédek nekem kínszenvedés, egy barátom már hatosnál jár, de még ott se az igazi. Pedig a stock Ikv72-vel master lettem.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz Luperator #150498 üzenetére
A 10-est kiveszik a játékból vagyis a csillagrombolót ès helyette teljesen más karakterű tank lesz..
Nekem nagyon tetszett az AT ág jól is ment vele,,mentem vele előre föleg város mapon kihasználva a gyors kis kalibert meg úgy helyezkedtem vele hogy takartam a weak spotját (már nem tudom melyik oldalt lehetett könnyen melyiknek belőni de mindig úgy álltam hogy az takarásban legyen.)
Kimondottan az AT-7 meg a teknőc nagyon bejött főleg az utóbbi a HE lövedèkèvel.
Az Fv már más eset de lehet addigra nem is lesz már.[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Moleman
addikt
válasz Luperator #150509 üzenetére
Igen, a siege módos irgalmatlanul pontos TD-k és az Emilek vonzanak, de annyira szar mindkét ágon a négyes tank, hogy ránézni se jó, nemhogy menni velük. És nem biztató, hogy az ötös TD elvileg még rosszabb a saját szintjén.
A cseh négyessel is így vagyok, néha utálattal beleülök, pedig ott a hármast nagyon szerettem az autoloaderével.A Hellcatet amúgy én is szerettem, csak azért akarok előrefutni a másik ággal is, hogy alacsonyabb szintű tankokkal farmolhassam a nagyobb lövegeket, amiket ők csak egy szinttel fentebb kapnak meg. Így gazdaságosabb. Ennyi tank mellett prémium account nélkül erre is figyelnem kell, ötös tankot is már csak akcióban veszek.
-
Viktoár
addikt
válasz Luperator #153250 üzenetére
Miért (és leginkább hogyan) írnának a játékosokra programot? Ilyet nem tudom ki mondott de nonszensz.
A játékot lehet befolyásolni programokkal de egy játékost (embert) nem. Hogy mi a wg hibája ebbe ne is menjünk bele mert megint csak érvek és ellenérvek csatája lenne. Úgy van megírva ahogy és kész.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
popey37
addikt
válasz Luperator #153323 üzenetére
köszi.
nem is izgat, ki mit mond ha negatív. replayt követel, de ő se tolt még egyet sem. ha replayt akar nézni, menjen fel a youtube-ra és keresgéljen.
nekem nem menti el, mert ki van kapcsolva, én láttam a meccset, mivel én játszottam végig. más meg ne csámcsogjon a bénázásomon, pláne úgy, hogy lehet ő se csinálta volna jobban.a másik amiért nem teszek fel , mert olyan kevés a jó meccs, hogy nincs értelme 50-60 meccsből egyet kiemelni.
ami mérvadó: az inkább a napi stat, de még az sem mindig, mert nem minden tankal játszom naponta.sajnos a gyözelem vagy vereség nem csak rajtam múlik, sokkal inkább a csapaton: ha én béna vagyok de a csapat jó, akkor még megvan a gyözelem, viszont ha a csapatból csak én vagyok aránylag jobb, a többi meg csak boklászik, az vesztett meccs.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz Luperator #153332 üzenetére
látod, itt nem lehet megszólalni, mert a "nagyok" egyből leugatnak.
bár egyiktől sem láttam még semmi kiemelkedőt itt, de követelőzni azt tudnak. /meg fikázni /.mindenkinek van saját véleménye, igy nekem is. lehet eltér másokétól, de mi lenne a világgal, ha mindenkinek mindenről ugyanaz lenne a véleménye?
azt nem értem, miért kell kritizálni a másikat azért mert más nézeten van?a wotban lehetőség adott: gyakorló és meg lehet mutatni ki mit tud, na utána lehet magyarázni.
én állok elébe bármikor. bárkivel.sfefe és mennyire igazad van.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
sith7
nagyúr
válasz Luperator #153960 üzenetére
Abban biztos lehetsz ... most nehéz lenne különbséget tenni a WG bankszámlája, és egy 100 % - os terhelést kimutató villanyóra között ... pörög, mint a búgócsiga , és ez még csak az első nap
Ebben nagyon komoly pszichológia van ... van az illetőnek 14 prémtankja, de akkor is vesz x db ládát, mert hátha lesz benne egy 15. ... ja, és csak legénységhúzás céljára , amúgy nem venné meg, amúgy nem kéne ...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Luperator #154620 üzenetére
Meg ahogy szembol a homlokát be lehet lőni ha mast nem latsz belőle...
BTW, December 29-30 érdekes lesz. [link]
-
kchryss
veterán
válasz Luperator #154893 üzenetére
Ráadásul a test és toronyforgása is siralmas. Ha mellé sikerül menni onnantól egy heavy-vel is le lehet forogni. Ha a tornyát lövöd oldalról akkor meg minden lövésre ammo rack-et kap és elég gyakran le is dobja a fejét.
A VK 100 szerintem egy jól balanszolt tank, aki op-nak tartja az valószínűleg nem játszott még vele sokat.(#154887) @zozyk: Grat a T55A-hoz!
(#154892) @Jokerdapro: Grat a 9 killhez!
(#154894) @xAttilax:
IS, IS2, Black Prince, Tiger 1, P, KV3 tankban ülve egy IS-3 ugyanúgy megfingat vagy talán még jobban is mint egy VK 100.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Luperator #155101 üzenetére
Maga a tank nem rossz, de ebben a metában értelmetlen. Van rajta egy csomó weak spot és mindenki goldal lövi. Torony két oldala 230-as simán viszin a legtöbb 8-as prémtank goldal, a géppuska fészek 160-as!!! vicc, a kupola meg 150-es Egy táras 6-os light szétszedi szemből
Az a relaod time meg borzalmas. Olyan 9 körül kellene töltenie.Fully electric lifestyle!
-
Viktoár
addikt
válasz Luperator #155749 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem igazi nehéztank. Abszolút nem jó előre menni vele kizárólag másodvonalbeli használatra javaslom. Épület mögül jó szögben kidugva az elejét egész használható de a sidecrape nálam nem vált be.
Egy pici dpm buff ráférne de azért vállalható ha jó a legénység és van rajta felszerelés. Sokat megyek vele t9-ben ahol időnként prémium lőszert kell betölteni. Néha lézerágyúként viselkedik a löveg, néha pedig semmit sem talál el de ez nem csak erre a tankra jellemző.
Hull down-ra nem alkalmas vagy csak mérsékelten. A kupakot ellövik mielőtt "kilátnál".
Ami még beválhat ha félig TD-ként tenkitesz rá és hátul maradsz de még a látótávodon belül. A mobilitása nekem sok bosszúságot okozott, kicsit többet vártam tőle ezen a téren. Sokan belövik még kisebb tierű tankok is. Ezért nem menj bele 1vs1 szitukba csak a végén amikor több a low hp-s tank.
jr1994: Ha már német TD akkor inkább a grille ág?
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Luperator #155864 üzenetére
Én szerettem, 117 csata, 1400 átlagsebzés és 42% winrate.
-
popey37
addikt
válasz Luperator #155864 üzenetére
megvolt
az az idegesítő, hogy kezdődik a csata és 15-20 másodperc mulva kilőnek lehetetlen helyekről.
pedig pótkaja,álcaháló bozót és állok mozdulatlanul. figyelek merre menjek és jön az áldás, innentől gondolkodni nem kell, irány a garázs. és ez már vagy 3x jött 5 meccsből.
az első jó volt, a többi meg nulla.
persze szokni kell a TD stilust, de akkor is kezdésnél 20 másodperc és garázs?Teló: +36302105384 SW 120/600
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest