- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
nyunyu #21078 üzenetére
"so if a vehicle has two Loaders and both Loaders have this Perk then the chance for a switch will increase by 34%."
Azt írja a Wiki.
A Wiki szerint nem kell betöltve legyen,
" regardless of whether the gun was loaded and ready to fire or in the middle of the loading process. "A programban viszont a leírásnál azt mondja, hogy csak akkor lehet váltani, ha már betöltött az ágyú.
A Wikinek van igaza, ezt kipróbáltam, töltés közben is lehet váltani, csak olyankor onnan folytatódik ahol éppen volt a töltés folyamata.
A fórumtárs azt mondja, hogy ráadásul lövés után ha aktív az intuíció, akkor azonnal betöltődik, na ezt én még soha nem próbáltam, mert inkább előre szoktam váltani, de ez nagyon jó dolog lenne.
Most próbálgattam, de nekem csak gyorstüzelő tankon van ilyen perk és szinte képtelenség kipróbálni úgy, hogy még a csatára is figyeljek fél szemmel, meg ne legyen még betöltve, de még próbálgatom, csak vége lett a csatának.
-
Kakumix
senior tag
válasz
nyunyu #21078 üzenetére
Az intuition összeadódik, de nekem még sosem sikerült duplán lőnöm vele. Az viszont kb. igaz, hogy háromból egyszer azonnal vált, nem tölti újra.
Wikiből: The effect of this Perk is cumulative, so if a vehicle has two Loaders and both Loaders have this Perk then the chance for a switch will increase by 34%.
-
mynames
senior tag
válasz
nyunyu #21078 üzenetére
Szerintem nem adódik össze...
Teszt szerón a Chinese Premium Tank T-34-3, Tier VIII Medium Tank-ot ki lehetett próbálni? Ha igen aki ment vele árulja el milyen volt.
Vajon lesz-e olyan jó mint a legendás Type 59 mikor megjelent..?Tundra térkép, őszi stílus? Akkor erre majd kell új álca festés is?
-
csapee
őstag
válasz
nyunyu #20952 üzenetére
Majdnem ennyi nekem is volt már de kevesebb Xp-vel, biztos saját spot
Az a legszebb mikor tudod hogy 5-en vannak a tul a sarkon, ők tudják hogy egyedül vagy, de egyik se dugja ki az orrát.
Ma eddig 14 csatából 5 nyertes, úgy érzem lesz még rosszabb is. A gép nem akarja a 75 körös jutalmat ideadni
-
Balage76
senior tag
válasz
nyunyu #20905 üzenetére
Értem, köszönöm!
Úgy rémlik, hogy a legtöbb xp-t mindíg a legkevésbé képzett katona kapja, ez azt is jelenti, hogy ha a 4 személyes legénységből az egyiknél módosítok, ezáltal ő elveszít 20%-ot és így mondjuk 60%-on lesz míg a többiek 80%-on. Ezután a következő csatákban a 80%-osok addíg nem fejlődnek tovább amíg a 60%-os utol nem éri őket? (vagy fejlődnek ők is, csak a 60%-os arányaiban jóval több xp-t kap mint a többi?)
-
Balage76
senior tag
válasz
nyunyu #20874 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam, nehéz helyett nehezebbre (valójában medium) gondoltam. A Hetzeren kívül az összes többi rizspapír páncélzatúnak tűnik, főleg ha én vagyok a legkisebb a csapatban.
A gépek fejlesztésével/felszerelésével már tisztában vagyok, de a legénységgel kapcsolatban még elég sok a homály...
Ha például az LTP-ben már mindenki 100%-os az alapképzettségéből, és 80%-os a spec kiképzésből, de rájövök, hogy én nem ilyen spec képzettséget akartam, akkor mit csinálhatok?
- eldobom a 80%-ot és nulláról kezdek egy másikat?
- eldobom a 80%-ot és ezt felhasználva átválthatok egy másikra (ami kb 80% lesz) ?Van erről valahol valami szájbarágós leírás? (angol nyelvű is megfelel)
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
nyunyu #20882 üzenetére
Pont úgy csináltam ahogy mondod. Amikor a második lövés is lepattant inkább hagytam a francba és nyomultam előre. F9-ben kempeltek sokan, azokat lehetett sorba durrogtatni kifele.
(#20883) Flayer: Talán meglehet nézni. KV-1S statisztikán belül a legtöbb kapott xp-nél. Azért írtam, hogy csak talán, mert a legtöbb kapott xp-det már lehet, hogy megdöntötted azóta.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
nyunyu #18663 üzenetére
Üdv!
A tankranges.xc-vel kapcsolatban kérdezném, hogy a periszkóp távolságát csak akkor rajzolja ki, ha fel is van szerelve a tankra vagy mindenképpen látszódnia kellene?
Jelenleg az én beállításommal hiába teszem true érték re a circle_binocular résznél mégsem rajzolja ki a programban.
A választ előre is köszönöm!
-
válasz
nyunyu #20027 üzenetére
Jó kis összefoglaló.
Most vagyok a hellcat elődjénél a T-49-nél.
Jó kis páncélvadász, már ha a saját tierjébe tesz az MM.
De sokszor előfordul hogy a 7-es heavykkel találod magad, szembe a 350-as HP-jával. Na ott egy lövéses vagy.
Ellenben az ágyújával már sikerült átütnöm a tigris szemből, persze arany lőszerrel.
A tornya az valóban iszonyat lassan fordul, de akkor ezek szerint a Hellcatnél sincs ez másképp.
Tulajdonképpen a T-30-as miatt kezdtem ezt az ágat.
Remélem nem fogok csalódni. -
-
Plasticbomb
addikt
-
Drenadar
veterán
-
Plasticbomb
addikt
válasz
nyunyu #18663 üzenetére
Akkor ez hogy is működik?
Adott egy full komplett modpack, frankón ízlésemnek megfelelően belőtt xvm configgal( res_mods\xvm\xvm.xc ben a configs\xxx\ helyen van a configom). Ahhoz a modpackohoz, ha jól értem, csak hozzá másolom azt a currentvehicle.pyc fájlt a megfelelő mappába, elindítom a klienst, és a játéknak a tankranges.xc fájlt le kell generálnia. Azzal nekem nincs más dolgom, mint beleteszem a minimapcircles.xc tartalmát pluszba az első indítás után. Ugye?
A minimapcircles.xc teljes komplett tartalma mehet át vagy csak a tankok adatai?
Neked működik élesben 4.1.1es xvm-el?
-
scyllarus
veterán
válasz
nyunyu #18584 üzenetére
Igen, a fronttal és a hp-val nincs gond, ezt írtam én is. Csak a Konischal eddig jó kis sniper tank volt. A rövid 88-assal csak top tankként lehet használni, T7-8-ban vicc az a pen.
Mindegy, tesztelgetem még, ha nem romlott el nagyon (vagy netán javult), maradhat, a kedvenceim egyike. -
scyllarus
veterán
válasz
nyunyu #18566 üzenetére
Ebben igazad... lenne. HA normálisan játszanának a csapatok, HA a szerepkörében használható lenne. De a csaták 90%-ában két forgatókönyv van:
1. az ellenfél átgázol a makákócsordánkon, és ott lihegnek 2-3-an az arcodba. A 135 alphának semmi visszatartó ereje sincs, szétkapnak, mert rád mernek jönni. A 165 csak több volt, a lesebzett ellenfelek legalább megálltak egy pillanatra, amikor kaptak egyet, a front pattintott (vagy nem), újabb 165 -> 300+ bekapott sebzésre már egy KV-1S is megáll.
2. a csapatunk átgázol a makákócsordájukon, rohanni kell egy kis sebzésért, kevés lövésed lesz -> nem mindegy, abból mennyit sebzel.
Igaz, a hp több lett, de sajnos a megnövelt modulsebzések miatt ha már bekap az ember párat, akkor hiába marad hp-ja még, nem tud tölteni/lőni/mozdulni...
Viszont az A-43 hihetetlen jó kis gép, fürge, fordulékony, az M4 ágyújával (csak nagyobb ROF) hatékony is. A VK30.01H is nagyon jónak tűnik T5-ben a Konischsal (mert megkapta ez is, és oda nem gáz a kisebb alpha). Ugyanakkor az új T6 német medre nem tudom mi szükség volt, újabb 30.01D. Már nem tudom követni a T5-T6 német modellszámozást... -
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #17851 üzenetére
Aug 25: 3 kill + 3k+ dmg = 2x XP (Par kor valamelyik nagy TDvel
)
Tenyleg nem bonyolult, ha Murovanka az aktualis palya...
-
Vitiris
aktív tag
válasz
nyunyu #17725 üzenetére
az ingame_gui -nak köze nincs hozzá mert nem foglalkozik sebzéssel! Nincs ilyen esemény benne!
Halál stb igen!Onnan tudom hogy volt közöm a magyar verzióhoz
És nekem nem jön elő
Ami miatt nem látszik a chat, és a ki kinyírt kit, mert azok eltűnnek 5mp belül
A screenshot valószínű ekkor készült
Lsd másik kép! ott megvanDe ez is azt bizonyítja hogy a színes kiírásnak a sebzéshez nincs köze. Nincs is benne ilyen event!
De a halál több formája megtalálható benneEz a BUG csak akkor jön elő ha kínai tankot sebzel!
A gondot a különböző "bővített damagepanelek" okozzák A damagepanel.xml-ben van egy sor hogy BIG text last shot vagy valami hasonló 30-s betümérettel. Vagy a betűméretet kell levenni, vagy pedig a fontot átírod simán ARIEL-re! Vagy False-ra rakod.
Vagy keresel egy valóban 8.7 damagepanelt! (ebben elvannak tárolva a tankok nevei)
A damage panel fórumok tele vannak ezzel a hibával.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #17728 üzenetére
Itt az eredetije annak a modnak, ha valaki angolul akarja hasznalni.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #17638 üzenetére
Kozben lejart a szerk ido.
Lanckereke sem szereti, ha meglovik. (Lovegpajzs az nem en voltam
)
Szembol nem biztos, hogy sebezte volna, de itt felig oldalrol kapta.Ezen felul felul a kupola, plusz a periszkop kozepe sebezheto, ahol a bohoc skinen a tavcso van.
Periszkop ket csucsket hiaba lovod, az max az observation device-ot lovi el, de nem sebez. -
dorka16
aktív tag
-
Preda
aktív tag
-
dorka16
aktív tag
válasz
nyunyu #17502 üzenetére
Képzeld szoktam célozni. Ma délelőtt:
Jagdp: 7 csata, 2 győzelem, 5 vereség, 5 kill.
SU152: 7 csata, 4 győzelem, 3 vereség, 13 kill.
SU100: 8 csata, 5 győzelem, 3 vereség, 21 kill.
63 JP-es csata után nincs meg az 1/1 K/D ratio ami az összes magasabb Tierü tankommal meg van. (kb.) Egyszerűen a SU100-ban nagyobb biztonságban érzem magam mint a JP még erősebb ellenfelek között is.
Ja és állandóan 9-es tankokkal rak össze amivel a SU152-es még tud valamit kezdeni de ez.... -
LZs?!
aktív tag
válasz
nyunyu #16805 üzenetére
Stug tuzereje teljesen jo T5-6-ban, 7-8 ellen viszont verszegeny.
Meg eddig akarhany E-25-ot lattam meccsben, max addig kemenykedett, ameddig valamelyik IS-3 pofan nem vagta.Abban tökéletesen egyetértek, hogy a 75/L70 leginkább "sok szódával elmegy" kategória T6 felett, ugyanakkor - szerintem - nem feltétlenül használhatatlan.
A prémium Panther is ezzel él, míg a sima Panther a hosszú verzióval; de amíg ezeknek magas HP-ja, illetve az utóbbinak jobb pen-je van, addig az E-25-nek erős camo, kiváló RoF/célzás és jó agilitás jutott.
Vagy máshonnan megközelítve: aki a JagdPanther-rel eljátszott a 75/L70-el a hosszú 88-asig (nem arra gondolok, hogy valami módon kiszenvedte...), annak ez sem lehet kihívás.
De amíg érdemben nem tudom tartósan próba alá vetni, addig ez csak elmélet; egyébként "jó" E-25-tel való játékot még én sem nagyon láttam senkitől: általában addig rohangálnak amíg kilövik őket, illetve a magas RoF-ban bízva egészen lehetetlen helyeken/helyzetekben lecövekelve próbálnak meg érvényesülni.
-
Chris0321
veterán
válasz
nyunyu #16526 üzenetére
Egyrészt ha nem is tudja eltalálni a spottolással is segítheti a csapatát plusz még kereshet is vele és az sem mindegy mikor veszed észre az ellenfelet. Ha már tudod hol van akkor közelebb is tudsz hozzá menni esetleg az oldalába kerülni. Azt én nem mondtam, hogy sniperkedjen vele.
-
virkir
veterán
válasz
nyunyu #16267 üzenetére
Jahogy az így felhányt képekkel van gond ?
Az más, azt tényleg nem tudja az a kretén böngésző megnyitni mert nem megy a jobb gomb se vele.
Ezért kéne a júzereknek vagy a PH-ra feltölteni vagy azt kvantumfizikai bonyolultságú módszert használni, hogy külső feltöltési oldalakról a direkt linket másolja be a a Kép gombocska megnyomása után. -
virkir
veterán
válasz
nyunyu #16259 üzenetére
IE alatt csak ugy lehet teljes meretben megnezni, ha kimasolom az URLjet vagolapra, aztan uj fulon megnyitom.
Akkor nálad valami nem gömbölyded mert simán nyitja kattintásra a PH-ra feltöltött, beillesztett képeket nálam.
Igaz csak a 9-es van fent mert 1-2 bank oldala nem szeresse az adb....-ot.
Abban viszont egyet értünk, hogy nem lenne baj ha szabványhoz közelítene a PH motor. -
vhw
addikt
válasz
nyunyu #16244 üzenetére
Dehát egyszerűen kiválasztom a 'Kép' gombot, direkt link bemásol és szépen beszúrja a képet a hsz.-be.
Nem cseszi szét a fórumot, nem egy bélyeg nagyságú pixelhalmazt szúr be, hanem olyat amiről elsőre is el tudod dönteni óhajtod-e megnézni nagyban vagy sem. (aztán ha érdekel megnyitod valós felbontásban).Ettől egyszerűbbet már hova?
-
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu #15980 üzenetére
Ha már végigküzdötted a 48-ast, akkor ne hagyd abba, a Foch sokkal jobb, gyorsabban céloz, vastagabb az eleje, bár a francia ágyúkra jellemző hektikusság ugyanúgy megvan, bármiről képes pattanni elképesztő helyzetekben. A Foch se a kedvencem, a JT-t sokkal jobban szerettem az eddigi T9-es TD-im közül, de a 48-ashoz képest érezhetően jobb.
-
-
DonCosta
tag
válasz
nyunyu #15854 üzenetére
Szia!
Hálás köszönet!
Otthon kipróbálom amit javasoltál (most melóból írok). XVM azért nincs telepítve,mert amikor feltettem pont az rontotta el a színtévesztő beállítást ezért leszedtem. Most látom, hogy nem ezen múlik, úgyhogy ha sikerül megoldani ezt a problémát azt is felrakom.
Kösz még egyszer! -
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #15848 üzenetére
Valoszinuleg a vastagitott mod egyedi \res_mods\0.8.7\text\lc_messages\ingame_gui.mo fajlt hasznal, amibe fixen be vannak egetve az idiota szinek.
Minimapon+kepernyo teteji sormintaban piros ikonok: XVM minimap.swf-jet hasznalja, ami ha nincs beallitva, akkor piros+zold szineket hasznal, de ez testreszabhato a konfig fajljaban.
Azt viszont nem mellekelt a pakk szerzoje.Itt az en szinteveszto XVM konfigom.
Ezt masold be \xvm\xvm.xc neven, vagy ha nincs ilyen mappad, mert eleve nem volt XVMed, akkor \res_mods\0.8.7\gui\flash\xvm.xvmconf neven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- PS Plus előfizetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!