Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
DonCosta
üzenetére
Nagyon szívesen. Örülök, hogy bevált és kedvelt tank lett. Én is nagyon szeretem, bár utóbbi időben inkább egy másik kedvenccel - egy új szerzeménnyel - mentem többnyire, ez pedig a Kpz50t volt! Ha és amennyiben van 20K kötvényed, akkor ezt is nagyon melegen ajánlom, mert nagyon jó kis med!
-
Black_Sheep
tag
válasz
DonCosta
üzenetére
A testre, a toronyra és a lövegre is kell a festés a maximális álcabónusz érdekében. Egy tankra téli, nyári és sivatagi festés is külön van, így 9 festett elemre lesz szükség.
Vannak olyan festések is, amelyek a teljes tankra vonatkoznak, azaz 1 db kell 3 helyett/évszak. Olyan is van, amelyik ugyanúgy megadja az összes évszakos festést is.
Lightokra mindenképp ajánlott, medekre és sunnyogós TD-re is fontos, heavy-re nem muszáj, mivel eleve a meglevő százalékokat dobja meg. Így pl. egy E100-ra vagy egy JPz E100-ra felesleges, de az STRV-n vagy a T100 lt-n nagyon hasznos. -
kchryss
veterán
válasz
DonCosta
üzenetére
Content Creators Choices: Expedition Reward Tanks
A fenti cikkben leírja néhány jó streamer hogy ő melyik tankot miért választaná. Daki, Circon, Mailand, Marty_vole, NewMulti.
Nagyjából egyébként ugyanazt írják mint amit a fórumtársak.
Szegény Obj777-et lehúzta szinte mindegyik. Nekem pedig az a kedvencem. Eddig nagyon bejön, magasan a legjobb átlagom van vele az összes 9-es tankom közül igaz még elég kevés a csatám vele. -
jano_77
nagyúr
válasz
DonCosta
üzenetére
Ha szereted és tudtál - értsd számodra elfogadhatóan - játszani a papír mozgékony TD-el, akkor válaszd a Char Futur-t, mert gyakorlatilag ezt is inkább TD üzemben kell használni - szerintem. Távolabbról mikor betöltöttél szurkálni. Tornya meglepően kemény, sokszor tud érdekes dolgokat produkálni, pattintani.
-
jano_77
nagyúr
válasz
DonCosta
üzenetére
Sokáig nem tudtam én sem fejlődni, stat szinten emelkedni, mert sok tankkal toltam egyszerre! Mióta ráálltam arra, hogy csak egy fajta - értsd med vagy heavy - tankkal játszom, sokkal érezhetőbb a fejlődésem és jobban is élvezem a játékot. (már persze ha nem kapok 14 retardáltat magam mellé)
Azt javaslom, hogy próbáld ki Te is ezt, szerintem be fog válni. Válassz ki mondjuk 2 medet, amit éppen fejlesztesz és menj azokkal felváltva. Ugyanis ha váltakozva mész a tankokkal - mint egyik haverom, akinek a mániája, hogy minden tankot le KELL csillagoznia inden nap, mikor játszik - amik eltérő játékmódot igényelnek, akkor nem lesz időd arra a gyors csaták miatt, hogy belerázódj az adott stílusba, megismerd az adott tankot. Másképp kell játszani egy med-el és másképp egy heavyvel és megint más módon mondjuk egy TD-el!Sok sikert!
-
Black_Sheep
tag
válasz
DonCosta
üzenetére
Az AMX 1390, az AMX 1357, a BatChat, a Standard B és a Skodák nagyon jók a tárasok közül, a Char az intraclip miatt nem igazán éri utol ezeket játékélményben. A kerekesek miatt a lánctalpas lightok kicsit veszítettek a hatékonyságukból, de még mindig élvezetes köröket lehet tolni velük.
-
Black_Sheep
tag
válasz
DonCosta
üzenetére
A Char Futur-ral elég nehéz jól tolni. A 4 mp intraclip és a hosszú töltési idő nem túl jó kombó. Ügyesebb (kék-lila) játékosok kezében talán ez a legjobb a mobilitása miatt.
Az amerikai heavy sem tűnik rossznak, kemény torony, jó átütés, átlagos alfa sebzés. A kevésbé ügyes játékosoknak talán inkább ez való.
Legénységet szerintem ne T9-ben képezz, főleg a Char-ral ne. Az összes francia med nagyon igényli a jó legénységet (majrélámpa, álca, látótáv növelő skillek minimum), ezek nélkül mozgó hullák.
Végül egy vélemény: igen, érdemes T9-es tankokat tartani, ez talán a legjátszhatóbb tier.
-
kchryss
veterán
válasz
DonCosta
üzenetére
Mind a 3 tankra igaz, hogy jelenleg nem tartoznak a legjobb 10-esek közé, de mind a 3 jól használható. Mind a 3-mal könnyű kisebb sikereket elérni, de nehéz velük igazán jól játszani. Talán a jpe100 a legkezdőbarátabb, de figyelni kell rá, hogy a páncélja sokkal gyengébb, mint sokan gondolják, golddal könnyen belőhet. Az ágyúja pontatlan, de nagyot sebez ha beüt, ezért jól meg kell válogatni, hogy mikor mire lősz, biztosra kell menni.
Az E5-nek is a páncéljával vannak gondok, jól kell forgatni és mozgatni, hogy működjön és néha inkább medet kell vele játszani, jó kezekben viszont hatékony tud lenni.
Grilléhez ha bokor td taktikával nyomod vagyis hátulról szeretsz sznájpolni akkor szintén nem kell hozzá sok tudás és kezdőbarát. Ez viszont csak a nyílt pályákon működik, ha igazán jól akarsz vele játszani akkor meg kell tanulni medként is használni és flankelni.
Játékstílusra hasonlóak mint a 9-es tank amiből kifejlesztetted őket szóval én azt venném amelyik 9-essel a legjobban ment közülük. -
Greentea
senior tag
válasz
DonCosta
üzenetére
St Emil szerintem is qrvajó nyugi

A felsorolt tankok közül nekem Grille 15-m van egyedül. Jgpze100-tól egy kevés xp választ el, de nem egy best buy tank így csak akkor veszem meg ha lesz feleslegesen 6 milla kreditem
(kb soha
)
T110E5 nerfet kapott, kupakja gyengült stb. Ellenfélként az a tapasztalatom h jóval könnyebb azért beütni és ellene játszani.
Két eltérő tank, két eltérő játékstílussal. Én az E5-öt venném, de hallgass meg mást is
-
Plasticbomb
addikt
válasz
DonCosta
üzenetére
A T110E4el meg első körben lett meg, szóval azt hiszem, az jobban kézre állt.
(És az már az E4 nerf után volt!
) Ja, és ugye, ez Ferdi valahol még stock ám.
(az E4 meg még most is az, de az T10 ez meg T8.
)Tudatosan nem a JPII felé mentem, legénység szempontjából nem lett volna jó választás. Így most rengeteg ideje van aminden legénynek elérni a 3ik skillig, mire meglesz a JPE100 (lesz az talán 4ik is.
). Majd csak át kell pakolnom a skilleket, amik már megvannak, E25ben képeztem eredetileg őket, és oda camuflage volt az elő, bia a második.
Maradék kettő, a rádiós meg az egyik töltő azok a med ágról jönnek, éppen a P8.8ban csücsültek, és alig játszottam most azzal a tankkal, így hopszgyertekcsakidemostazonnal stílusban át lettek ültetve.
-
sequator
senior tag
válasz
DonCosta
üzenetére
Én csak konzervdoboznak, vagy bádogtéglának hívom. A középső löveggel meg vagyok elégedve, kb a VK36 8.8as lövege, kicsit pontosabb és gyorsabban céloz. A nagyot én is majd csak a Nashorn kifejlesztése után fejlesztem ki, hogy elit legyen ez is.
Egyébként nem olyan rossz, a Marder38T után egy élmény.sautia
-
AVarice
tag
válasz
DonCosta
üzenetére
A spot relatív dolog itt, egy 8-as szintű tank már a Holdról lát.
Tehát te, ha egy 1-egy szintű tankkal vagy akkor valószínűleg az ellenség hamarabb fog észrevenni. Viszont ha megjelenik a te látóhatárodon belül, akkor a többi tank is észleli. Ha ekkor ők sebzik te is kapsz pontot (kreditet és tapasztalat pontot pontosan).
Viszont ezek a tankok nem arra valók, hogy spotoljanak a pályán, mert általában minden tulajdonságuk 0-hoz közelít: sebesség, sebzés, a páncélt meg sem említem.Viszont egy pályán általában több ütközőzóna van. Egy 5-6 fős csapat mehet egy vagy több irányba is, viszont ha két tank találkozik másik 5-tel, és az az 5 nem szellemi... akkor valószínűleg ők hamar kiesnek, így a másik 3 játékos esélye jócskán lecsökken.
Viszont ha van pár kamikaze 1-es, akkor őket előre lehet küldeni, illetve hátra lehet hagyni, hogy hamarabb értesüljünk a támadásról.
Például volt olyan meccs, ahol mind megindultunk egy irányba, majd a pálya feléhez érve, az összes ellen a bázisunk foglalta, nem sok kellet volna, hogy befoglaljanak... Ilyenkor nagyon jól jön egy egyes tank, aki a bázisnál marad, mert hamarabb észleljük az ilyen jellegű, hogy is mondjam, taktikát.
Összességében inkább a csapatnak van előnye ebből, nem az 1-es tank játékosának, bár az esetleges spottolt találatokból becsoroghat jó pár ezer, ha valaki ügyes. Ezeknek a tankoknak a javítása ingyenes, csak a lőszert kell fizetni.
-
szbalogh
addikt
válasz
DonCosta
üzenetére
Pl. az egyik körbeszalad és felderíti merre vannak. Utána a nagy tankok úgy helyezkednek, hogy rálássanak arra a területre. Bemegy a másik kis tank, felvillantja az ellenséget és a nagyok büntetlenül lőhetnek felderítési távon kívülről. A kis tank egy valag xp-t és kreditet kap a 8-as tanknak okozott szpotsebzésért.
-
nihill
őstag
válasz
DonCosta
üzenetére
Spotolni.
A T8 tankok mehetnek együtt az egyik oldalt, a másik oldalt meg spotol egy T1-es. Ha meg észrevesz valamit, a helyzetnek megfelelően lehet reagálni rá a nagy tankokkal. Így nincs az hogy egy erős tankot kell különvenni a többitől és beállítani egy sarokra, hogy csak nézze, megy-e arra valaki. -
nyunyu
félisten
válasz
DonCosta
üzenetére
Feltettem a DarkOrff Mod Pack-ot. tetszik, jól műxik, csak az a baj vele, hogy elrontja a "szinvak mód" beállítását a játéknak.
Tartalma:
- Jimbo célzó rendszer
- Max kamera ZOOM
- Bővített sérülés panel, bevitt sérülések kijelzése
- Fejlesztett minimap
- Csata közbeni ikon csomagValoszinuleg a vastagitott mod egyedi \res_mods\0.8.7\text\lc_messages\ingame_gui.mo fajlt hasznal, amibe fixen be vannak egetve az idiota szinek.
Ezt a fajlt ird felul a gyari \res\text\lc_messages\ingame_gui.mo fajllal, es visszakapod az alap chat szoveg+ki kit nyirt ki uzeneteket, ami figyelembe veszi a szinteveszto beallitast.Ha ez nem oldja meg, akkor meg a minimap mod is kavarhat, azt meg altalaban a \res_mods\0.8.7\gui\flash\Minimap.swf neven talalod, azt kell lecserelni masikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(kb soha
)