Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Sajnálom, hogy nem ismerted fel a nekem célzott, véletlenül elejtett ártatlan megjegyzést. Igaz, hogy itt mindig csak én minősítek és már trollkodom is, de csak most 3 ember minősített, ebből egy a hasonlóan véletlenül elejtett ártatlan megjegyzésemre gyakorlatilag egyből elküldött a kurva anyámba (Fsb ellenében meg mindenki hallgatott, mint az a bizonyos a fűben. Igaz ebből egy az egyik legnagyobb támogatója volt, bármennyire is igyekszik tagadni.).
Ismételten sajnálom de a hazugságot és a célozgatást csak egy bizonyos ideig tudom tolerálni, és ha neked úgy tűnik. hogy minősítgetek akkor valószínűleg azt is teszem. Nem akarom őt ismételni, de már előtte akartam írni, hogy ignoráljon, beleértve téged és sebijani1982-t is.
Végszóként érdemes lenne megnézni, hogy ő miképpen reagált a eddig az őt érintő kérdésekre... Mert vagy 3 témát fel tudnék sorolni amikor mindenki itt anyázott oldalakon keresztül és én még csak nem is kommenteltem azon a héten.
-
zuchy
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Nem csak ennél a tankál vannak méterbeli "anomáliák". Nekem van egy IS6-om, és mellette a T34 akkora mint egy ház. Az IS6-nak 122mm-es lövege van, a T34-nek meg 120mm, de látni lehet hogy a T34 lövegébe beleférne az IS6 lövege, koplettenm ami elég gáz szegény T34-re nézve.
Szerintem nagyon sok tanknál vannak mértbeli problémák. Pedig a lövegátmérő elég jó viszonyítási pont... -
jr1994
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Hol van hogy 5-en kell legyenek? Nekem 13 90 már full női legénységgel van tele, működik rendesen (legalábbis világít). Ugyanúgy működik mint a férfi BiA hogy minden tagon kell lennie és akkor lesz aktív. Tökmindegy hogy mennyien vannak, a hatás ugyanaz. Az én kérdésem az, hogy úgy tudtam hogy ha keverednek a fiúk-lányok akkor nem működik a cucc, de nekem ugyanúgy világít. Itt a kép:
-
jr1994
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Biztosan nem

Mindenkinek kell a képesség hogy aktiválódjon az elit alakulat. Csak azt nem tudom hogy miért világít mégis a női BiA (SoS) mintha aktív lenne, amikor az egyik tagot legényre cserélem Biával. Ki kéne próbálni hogy van-e mégis hatása a csatában, mert azért nem mindegy. Illetve ez most bug, és majd javítjuk
vagy direkt van így? -
-
jagada
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Szerintem tuti nem BOT, ennél bénább játékosokkal is találkoztam már, egyszerűen csak eröltetik ami nem megy. Pl. most én is eröltetem ezt a fos winter showdownt, de azt végkép nem értem, hogy a reta tomatok mér lőnek itt is folyamatosan full golddal az ellenségre (természetesen nem heal céljából sajátra).
Szerintem a játékosok kb. 30%-nak fogalma sincs erről az egész játékról, de azért tolják ezerrel nem ritkán t8-t9-es tankokkal is, full goldot köpködve két tierrel alacsonyabb tankokra is, 200-300-as wn8-al. -
Simi37
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Hát őszintén? Így:

Teljesen szubjetív véleményt mondok most:Kifullozni ki fogom ugyan(mert az M4 45re kell majd a nagy pen) de nem fogok rajta ágyút cserélni. Ennek elég egyszerű oka van a 90mm F3nak 14%al jobb a dpm-je mint a 90mm DCA 45nek, a célzásideje is "csak" 2,9 míg a másiknak 3,4 ami azért nem kevés. Másrészt már elég jó vagyok ahhoz, hogy elég legyen nekem 170 pen T6os tankban. Elég jól tudom a weakspotokat az említett körben az SPbe 800at lőttem lepattanó nélkül.
Szvsz a nagy ágyú fölösleges a kicsivel jobban lehet érvényesülni főleg közelharcba. (De ha véletlen KV4 jön szembe arra ott a gold, bár nem tartom valószínűnek h ilyen történne de ha mégis...) -
törölt tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Volt már jónéhány csatám, amikor csak az arty mozgott kevesebbet az én vasamon (heavy meg vagy épp td) kívül, és mégis hatalmasat irtottam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sőt! Erlenberg védelemben általában az arty is többet mozog mint én.
Elképzelem, ahogy egy csomó játékos csak fel-alá száguldozik a pályán, mint valami zombi, mert növelni kell az aktuális e-fütyit.
-
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Mondjuk most nézek egy alpha gameplay videót. Egész jól haladnak. Eddig bejön.
-
-
Mottie
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Előfordul, volt hogy a 10. csatában, mikor végre volt light mentem meddel kinyírni, végére 20 hp-n volt kilőtték előlem. Biztos nekik is az a küldi volt. Erre mi a megoldás: magamban anyázok egyet aztán megpróbálom megnyerni a csatát és a következőben megint megpróbálok egy light tankot kinyírni. Ennyi.
Ellenben ha látok egy 1 hp-s heavyt ugyanúgy kilövöm nagyon nem érdekel, hogy ki hogy mikor sebezte le.
-
Mottie
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Mert ő semmi szabálytalant nem csinált, szimplán kilőtt egy ellenfelet. Te pedig a csapattársadat lövöd különösebb ok nélkül. Undorító viselkedés egy csapatjátékban. Ha pedig a TD-vel nem tudsz Heavy tankot kilőni csak fényévente egyet, akkor sajnos még sokat kell gyakorolnod.
-
h1mpi
félisten
válasz
Pete55555
üzenetére
Megértelek én is szoktam idegeskedni bőven. Ezt a küldit ma pont a Matildával csináltam meg, úgy hogy egy Churchill-t szedtem ki full hp-ról

Amúgy ma balage8x-el szakaszban a Perhingel már-már fura volt, ha nem volt legalább 2-3 X-es tank. Ott örültem az 1500 dmg-nek is

-
Scheff
tag
-
Departed
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
A visszajátszást még nem néztem meg itt a munkahelyen, de gondolom az volt a problémád hogy az utolsó lövésed 96-ot sebzett a 97 hp-s ellenségnek. Hát ilyen sajnos simán lehet, még az se mondható hogy minroll-t kaptál, mert az 86 lett volna. Ez szimplán egy lowroll, ami az elcsépelt kifejezéssel élve "bőven benne van a pakliban".

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Pete55555
üzenetére
Egy nyomós oka volt annak, hogy nem a táras ágyút használtam: sokszor kell váltani a lőszerek között. Egy példát tudok hozni, ami megmaradt fejben, afk Maust találtam és alap lőszerrel nem ment be sehol, átváltottam egyből apcr-re. Na most a táras ágyúval fél perc lett volna, mire tudok lőni, addig odaérnek mások is és sokkal kevesebb sebzést tudok bevinni. Nem éri meg szerintem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Pete55555
üzenetére
moderálva
Hogyan kezdesz el új ágat, ha nem lépsz át 5 tier-t freeből?!? Nyilván úgy, hogy végig lépegetsz egyesével a tankokon és tier-eken! Ergo be fogsz kerülni olyan pályákra, amin általában a kezdők vannak, mert kis tierben kell menned a kis tierü tankkal!
moderálva
[ Módosította: #40993792 ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Amúgy hihetetlen, hogy shooter játékhoz nem képesek kalapálni egy normális célkeresztet. A szerveroldali, amellett, hogy tévedhet valamennyit, irritálóan ugrándozik (értsd, akadozva követi a másik célkeresztet), késik, és nem egyszer nem is arra néz mint amire a másik (180 fokos difi simán belefér).
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Pete55555
üzenetére
Nem írtam biztosra.... magam sem tudom eldönteni 100%-osan mitől javulnak az artyk és miért lesz egyre több artysta a random csatákban, de ha majd kielemzik a statokat és lesz 2-3% átlagsebzés növekedés, akkor nehéz lesz letagadni azt a buffot.
-
Persze van harmadik lehetőség is: Egyre jobban artyzok (meg mások is) és az új célzó-csitter mod is javított a játékélményen. -
edari
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Én szeretem. Mondjuk nem artyzok.
h1mpi: hát igen akkor lótifuti van, kivéve akkor ha van valami haver a környéken aki kitudja tankolni. Akkor te széttudod lőni a hátsóját. Vagy talán 1v1 akkor mehet, ha szembe belemész úgy, hogy csak a tornyodat tudja lőni. Akkor lehet nem tud átlőni, te viszont a kupoláját áttudod lőni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Pete55555
üzenetére
Látom nem reménytelen ez a fórum teljesen.

A másik kép a végét mutatja és igen, jól gondoltad, bukta volt.Amúgy leszarnám, hogy elbuktuk, még a színeket is (wn8), de itt az OKOSKÁK mindig azt hangoztatták, hogy nem lehet stat alapú MM és hülyeség ezt elvárni, örüljünk annak, hogy a platoonokat mérlegeli az MM és egyenlő súllyal osztja be a csapatokba! Na emiatt mertem feltenni a képet, hogy a nagy ló***zt! De az OKOSOK biztos ezt is meg tudják magyarázni!?
(#81045) fradi81: "beszóltam" - igen bammeg nem kicsit beszóltál, gúnyolódtál! Ennyit érdemeltél vissza, amit adtál, azt kaptad! Osztán pont le***rom, hogy milyen listára tettél fel!
(#81046) h1mpi: ez tényleg jó lenne, de itt egyre többen vannak azok, akik csak leszólják a másikat és cikizik, gúnyolják, olyan hsz-ért is akár, amit pár napja esetleg ő tett fel de legalábbis hasonlót! Mert mindenkinél lehetne találni hasonló "siránkozó" hsz-t! Van akinél többet, másoknál kevesebbet! Akinek nem tetszik, ahogy mondod tovább görget és olvas tovább. De itt a többség ezt nem tudja megtenni, mert nincs azon a szinten! Írhattam volna már be én is hozzájuk hasonló leszóló megjegyzéseket, de én azokat megtartom magamnak - legalábbis az ilyen kirohanásomig
. -
jr1994
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Minél nagyobb sebességgel történik az ütközés annál több hp-t veszít mindkét fél. Jelen esetben az ellenfélnek nagyon kevés hp-ja volt, azt persze mindet elvesztette de Te rengeteget vesztettél. Oda kell figyelni hogy ilyen esetben ne teljes gázzal menjünk neki az ellenfélnek, ha lassabban mentél volna ugyanúgy meghal de te kevesebbet vesztesz. Én is szoktam ilyet ha már úgyis meghalok, 100 hp-m volt 59-16, izomból nekimentem egy vk2801-nek, majdnem magammal vittem.
(#80928) Chris0321: köszi, feltettem és működik! A laptopon az eddigi 25-30 helyett stabil 40-45 fps van
Vajon az asztali gépre is megéri? Alap grafikán megy ott is a játék, igaz 70-80 fps de ha felrakom fejlesztettre élvezhetetlenül laggol (25 körül). -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
"Az előbb leRAM-eltem egy Chaffe-t Aufkl.Pantherrel. Volt 93 hp-ja, az eltűnt, belém meg sebzett 390-et !!!!!!!! WTF ????? Egy 42 tonnás tankba egy 18 tonnás."
Ott valami nem volt kerek, mert az Auf Panther nem veszíthetett annyi hp-t egy Chaffe-vel való ütközéskor

Replay van esetleg? -
szbalogh
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Én simán beírom. Valahogy felspanolja a paradicsomokat és néha nyerünk. Ma reggel is összejött. 3k dmg 4 kill wz-111-el. Egyedül voltam zöld odaát meg két kék is akadt. Mondjuk beírtam nekik az elején még, hogy lemming vonat az egyik oldalra, miközben a másikra mentünk
Lehet, hogy volt valami köze a győzelemhez ennek is 
-
Diarmand
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Meg fogsz lepődni, ez a tank olyan, mint az AMX 50B. SOHA nem szabad csak úgy random rálőni a testére, mert nem fogod átütni. Ebben más, mint a többi top med. Nem hinnéd el, miket vettem már le mellel, Foch155, Jagdpanzer e100 20 méterről vagy kétszer, batchat tár, két E100 gold ammo (tegnap a ddt-vel való szakaszozás közben, szidott is az E100), hihetetlen. Betonkemény a teste az FV4202-nek, erre lehet építeni, mivel med, sokan nem gondolkodnak a célzáson

Ellenben a tornya, nos, igen, de a csőlehajlás kiváló
-
ddt500hu
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
Prokhorovka meg a Swamp az a két pálya ahol van értelme oldalanként 2db artynak, hogy megtörjék a campfestet.
De amikor Prokhorovkán IS4-el megyek 5-5- artyval és azt látod, hogy a második percben már a spottereket sem mernek előre menni...
Viszont pár apró módosítással ezek a pályák is jobban játszhatóak lennének arty nélkül is.
Steppesen miért nincs ilyen gond?
Egyébként mi már oda jutottunk, hogy cw-re 3 arty-t viszünk annyira pontosan lőnek. -
Sanya
nagyúr
válasz
Pete55555
üzenetére
Az jobb, hogy visszahúzódik egy baszottnagy tank előtted 40 méterre a szikla mögé, majd akkor látod meg imét, mikor kb 5 fokot kitakar a látómeződből, ellövi magát, s mikorra visszament a sziklák mögé?
Gyakran nagyon vicces a camo rendszer. De a célzás is. Van, hogy az is és is-w kapáslövéssel ammo rackel, te meg fullraszűkült célzókörrel is el sem találod ugyanakkora távolságból a panther szívószállal.
Vagy amikor atryval a célzókörön kívülre lősz. Vagy a 3 perce álló tankot nem tudod eltalálni, mert méterekre mellá lősz...
-
sith7
félisten
válasz
Pete55555
üzenetére
Minden attól függ, mennyiszer dobál 10 - es tier - be
Igen, ez puhább, de gyorsabb ... nem tudom, majd ha mentem vele 100 csatát ránézek az adataira ... bár összehasonlítani nehéz lesz szubjektívan, mert a Löwe már +1000 csata felett vanDPM - je nagyobb, mint a Löwe - nek:
5,9 reload, 240 dmg
10,59 reload 320 dmgHP
1500, Löwe 1650Ez mozgékonyabb, ügyes játékos kezében pénznyomda ... ha megnézed erre a dmg + spot -ra, "csak" 2 - est adott, szóval van benne még potenciál rendesen

Más játékstílust követel mind a kettő ... nekem mindkettő nagyon tetszik

Köszönöm szépen !

Tuco Ramirez
Érzetre ?
Ugyanaz, mint a Panther 2 - pont azt tolom jelenleg - , csak ennek 5,9 a reload - ja, a Panther 2 - nek, meg 6,3
MM is ugyanaz, szóval szerintem látványos különbség csak a +kreditben van igazából -
sith7
félisten
válasz
Pete55555
üzenetére
Nem vettem, kaptam közelgő névnapomra

Löwe nettóban kevesebb, mert több a lőszer ár
SP , +2200 csatám van vele, ezzel azért más a játékélmény

h1mpi
Eddig 4 kört mentem vele, ez volt az első, hogy 9 - esek között voltam, de néztem rep - eket, 10 -eseket oldalról sebzi a 203 pen ... csak összehasonlításképpen, a T-54 pontosabb ágyúja 201 pen -
dfsz34
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Tier5-ben nyilván nagyon kevés az 56 pen és az arany is csak 78. Oldalt, hátat meg lehet lőni, ha jó a szög, máskülönben az is nehéz. Tehát sebezni csak a szokásos sunnyogó taktikával lehet, többed magammal támadok és én megyek hátra, flankolok meg persze a gyenge páncélú célpontokra megyek.
Ennél fontosabb, hogy tier5-ben tényleg ki lehet használni a kamot. A wiki szerint nagyon jó a kamoja, de a gyakorlat is igazolja. Sajnos nem néztem a pontos távolságot, de nagyon közel volt egy kv1 és nem látott meg teljesen nyílt terepen. Persze nem lőttem rá, fölösleges is lett volna, de a társak kiszedték nekem meg jött a spot sebzés. A t2 light biztos gyorsabb, de a locust-nak is teljesen jó a mozgékonysága, oda tud érni mindenhova.
Bino kell rá és akkor tier5-ben spotolni lehet vele jól meg mozogni a félvak tankok észlelési távolságán kívül. Van pár jó látótávú tank, azokra kell figyelni, fcm pak, t40 stb, a többi nem fog észrevenni.
-
Emu
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Nekem a kis notimban T4400 proci van 4gb ram és egy Nvidia GT310 512Mb társaságában. HD felbontásban minden lowon QB moddal stabil 40fps, nagy csatában és nagy zoomban esik be 30 alá. Kompromisszumokkal játszható.
Egy darabig toltam i5+HD2000 alól, itt már inkább nem mint igen volt.
-
zuchy
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Nekem van egy Dell Latitude notim, van benne egy i5-2540m-es proci integrált HD3000-el. Ezen elfut full HD-ban Ashlain modpackkal (hangmodok, térkép, stb..), viszont minden minimumon van, a fejlesztett grafikát nem bírja el a VGA, csak a látótáv van megnövelve és a textúrák. Ebben a felállásban elfut 30-40 fps-el. De jobban szeretem asztalin, maga az egér is kicsit késve reagál többek között. Amúgy a teljes VGA limitem van, a proci 50%-ban goldozik. De erős VGA annyira nem kell hozzá, inkább proci.
(#79779) ddt500hu: Fura is lenne egy kisebb házmértü tanknak jó camo érték.
Esetleg ha házformája lenne... 
Minél kisebb egy tank, minél alacsonyabb, annál jobb a camo értéke. Persze a pontos értékekhez meg kell nézni hogy valójában mennyi.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Pete55555
üzenetére
ja... természetesen igaz amit írt, ott van ez a tényező is wotwikin amit linkeltem.
A magasabb tierű tankok sebzése több XP-ad, mint a saját vagy alacsonyabb tieré. De ennek alapja is a sebzés. Sebzés nélkül nincs magasabb tierű sebzés többlet .
.
Semmiben nem cáfolja azt az egyszerűsítő elgondolást, hogy random csatában XP-t növelni leginkább a sebzés növelésével lehet, legyen az elsődleges, vagy másodlagos (spottolt) sebzés. -
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Mostanában egyre többször fedezem fel az aimbot-ot. T34 HT tornyán azért kell egy ideig keresni/célozni a gyenge pontot (kupola), de volt nem egy olyan csatám, ahol az ellenfél mozgásból (fedezékből kitolja magát és közben lő, majd azonnal tolat...) 2-3x egymás után minden zokszó nélkül belőtte.
-
tigerk
tag
válasz
Pete55555
üzenetére
OHH hogyne nincs cheat csak mozgásjelzős minimap.red point mod,aimbot stbstbstb....Ugye te se gondoltad komolyan amit most mondtál..
Számolni nem lehet már őket de itt egy példa:
Whats inside:1. Python log cleaned
2. Online clan mod
3. Something was hit mod
4. Carousel filter
5. Latest version of XVM
6. Lasers with penetration probability
7. Vanga aimBOT (NumPad 5)
8. Automatic med-kit, repair-kit, fire extinguisher
9. Shadows mod
10. X-Ray
11. Ingame efficiency
12. Removed destructible objects on maps
13. Red Ball
14. Red Poll
15. Auto Equip
16. Sniper scope for arty (button Y), arty mods for regular tanks (button U), free camera (button P)
17. OTM enemy reload
18. Danger indicator
19. Tundra (button F2)
20. Direction box
21. White dead tanks
22. Smart minimap
23. Safe shot
24. Radial menu
25. 25% Hit Zone Skins
26. 30x Zoom
27. Fog and smoke remover
28. Anti vibration gun sight
29. Simple sky
30. Smart Hit log
31. Tracers -
rlazol
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
a GW Panthert imádtam. A GW Tiger (P) nagyon nem jön be. Az összes hibája (kicsi vízszintes mozdíthatóság, lassú célzás, nagy szórás) mellett nagyon sokszor már 250 m-ről is felspottolják, ha épp a csapat nem fogja meg pl Mines-on a középső hegyet és már ki is lőttek.

remélem, a GW Tiger jobb lesz, csak még messze van.... -
emre
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
Az utolsó bekezdéssel maximálisan egyetértek.
A témához még annyit, mielőtt kikezdenek, hogy sem fcm, sem T34 sem áll a garázsomban.
(#79250) Akcok94
És mi történt hogy már nem szereted?
Más
Valaki meg tudná mondani hogy az alábbi képen látható marhaságokat miképpen tudnám annyira balra igazítani, hogy a hitlog-ba ne érjen bele?

-
scyllarus
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
Csak azt neeee! Bár Tundrát már jobban utálom, mint Portot anno. Azt nem akarják kivenni/átdolgozni? Különben nem értem, mostanában valahogy olyan pályák készülnek, amik 1-2 osztállyal játszhatók csak. Ez változik, tehát vannak tipikus heavy/td/arty pályák, de ezek a többivel játszhatatlanok (a lightok még úgy-ahogy használhatóak mindenhol, feltéve hogy tudnak sebezni is, nem csak spotra alkalmasak). Ha így akarják elérni, hogy mindenki változatos típust használjon, szerintem rossz úton járnak. A hagyományos TD-kről pl. teljesen leszoktam már a sok városi pálya miatt, medezni is alig szoktam, pedig a kedvenceim voltak.
-
KisApám
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Az ELC AMXel nagyon bejött nekem az LT játék.
Igaz 14 csatám volt csak vele (57,14% WinRate), de TD-nek is egész jól bevált
Most az amerikai vonalon a Chaffee megvan,
még nem játszottam vele, át is akarnám majd ugrani freeXP-vel. A TIER VII-es Bulldog a cél.
Nagyon nem tetszik az ágyúja a Chaffee-nak azzal a a 100 mm alatti átütéssel...nagyon kreditzabáló volna a GOLD ammo használatával.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagy direkt van így?
3998-nál nem lettél volna ilyen boldog, de megadta küldi RNG

2.5k dmg megvan és alt tab

Vajon az asztali gépre is megéri? Alap grafikán megy ott is a játék, igaz 70-80 fps de ha felrakom fejlesztettre élvezhetetlenül laggol (25 körül).