- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Lol ez a játék!
Mentem vagy 15 kört a 212a-val és minimum lőttem vele 50-et.Az 50 lövésből nyílván nem talált mind de legyen mondjuk 30 találat.Na ebből a 30 találatból kb 2 volt ami 800 felett sebzett a többi erősen 700 körül volt.
Ez milyen nagy szopatás már? Ennyit az obj.704 produkál ~14 másodpercenként,én meg 35 másodpercenként???
Papíron jól mutat az 1850 de az 556 csata alatt nem lőttem maximumot vele.1600 volt a legnagyobb.Ennyit a véleltlen számgenerátorról.
Nem lennének eventek már rég a felére csökkent volna a játékosállomány.Bár én letojom az eventeket.(mostmár) csak unalomból pötyögök vele.Megpróbáltam komolyan venni de kár volt.
Úgyis az lesz amit a gép dob.
-
Bingisz
addikt
CW-n húzni a statot...
Mindig tanul valami újat az ember. -
törölt tag
válasz
rlazol #59889 üzenetére
Csigaszem+álcaháló+töltésgyorsító trió mindíg legyen nálad, az álcafesték se egy hártány a Párducra.
Aranylőszert még nem lőttem vele, mert a cerkaágyú 140 körüli sebzése mellett nem biznisz goldskúlót pufogtatni, amikor egy is-3 10-12 lövésből jön ki.
Ha nincs esély rá hogy sebezzek, akkor simán bevállalom a felderítői feladatokat.
Lassan elérem a cicussal az 500 csatát. Imádom. -
skopy
tag
válasz
rlazol #59889 üzenetére
Ezek közül esetleg valamit próbáltál már ?
-
rlazol
veterán
tanácsot kérnék.
Pantherrel folyamatosan olyan társaságba rak be, akiket átlőni soxor prémium lőszerrel se tudok. Löwe, IS6, KV4... A Tigris2-t, IS3-t 1-1 alkalommal még csak átlövöm (néha sima lőszerrel is), de többnyire azokról is pattog. Mi a helyes taktika? Lövöm a tornyát, a láncát - mindegy neki.
Még rengeteg Xp kell a következő lépcsőfokig... -
Simi37
őstag
Normális az ha T26E4 frontját szitává lövöm 12/12 lövés/találat és egy sem sebez o.O Tiger1el
-
Remus389
veterán
ha szovjet tankkal megyek ez jó: [link]
-
rlazol
veterán
értem, köszönöm.
-
rlazol
veterán
válasz
Patrick76496 #59862 üzenetére
hogy van ezekkel a kiegészítőkkel, ha eladom a tankot bukom a cuccot is?
-
rlazol
veterán
válasz
Viktoár #59861 üzenetére
igen, a kék ("smurf"=törp) )azt jelenti, hogy rendszeresen a csapattársait lövi, szabad préda. Adott esetben én a viselkedésétől szoktam függővé tenni, kerülöm, az első gyanús mozdulatra durr, de alapból nem bántom.
Mogyesz75 - nem hagytam ki, csak finoman fogalmaztam: a rendszer elemzi a szitut. Ha úgy ítéli meg, h a lővonaladban volt, akkor nem kapsz büntetést.
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #59862 üzenetére
-
Jakuu
őstag
Mar el is felejtettem, hogy nincs rosz es jo nap, mikopr egyik nap lovok 97.1 winratet es kov nap meg 17% ugy hogy 14 lovesembol 12 penetration null damage.
-
Patrick76496
őstag
Prokhorovka hangár moddal csak én nem látom a tankok festését?
(#59854) sith7: 2. Vert Stab; 3. Venti/Optika
-
Viktoár
addikt
válasz
rlazol #59859 üzenetére
A kékeket lehet lőni?
Én kb 15 csatánként "kapok" a csapatomba egyet.
Valamin mindig összevesznek,például egy véletlen találat vagy egy szaftosabb ütközés és már lövik is egymást.
Sok játékosnál zéró tolerancia van érvényben,persze én sem örülök ha megsebez a csapattárs dehát benne van a pakliban.Az esetek többségében bocsánatot is kérnek.
Volt már kimondottan g.ci is de abba sem lőttem bele.Folyamatosan elém állt amikor kv1-el mentem.Kikerülni nem igen tudtam mert light tank volt és gyorsabban mozgott mint én.A front felé vettem az irányt és jó kis fedezék lett belőle,kilőtték mint a ...-rt.
-
rlazol
veterán
válasz
zozimoto #59841 üzenetére
ha megnézed az erre vonatkozó leírást: a rendszer valamennyire mérlegeli ugyan a helyzetet, de csak azt, hogy lehetett-e a sebzés véletlen. Ha nem, akkor a csapattársaknak okozott sebzés-ellenfeleknek okozott sebzés arányát hasonlítja össze és dönt az esetleges kitiltásról. Az első lépcső egy órás ban: szerintem helyesen tippelek, ha azt mondom, volt már ilyened, ezér kaptál most egy napot. A következő lépcső az egy hét, aztán egy hónap, aztán végleges.
Csapattársat CSAK akkor lőhetsz, ha a neve kékre váltott. Minden más esetben kapod a büntetőpontot, pörög a törpszámlálód. Amíg nem válik kékké, jelentsd és kerüld el. Bosszantó, de ez így van.
Velem is milliószor előfordul, hogy indulok el bázisról megyek tök egyenesen és oldalról belémrongyol ezerrel valami barom, aki még csak nem is oda nézett. Ha én vagyok a nagyobb, akkor ő sérül. Én meg kapom a büntetést. sajnos ez a hátrány a full automata rendszernek. -
Enzolord
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #59857 üzenetére
Jogos..
Most az van top of the tree-ben, sztálin két hét.. -
sith7
félisten
Konkverorra
milyen felszerelés ajánlott ?
1 Töltésgyorsító
2
3 -
dvids
aktív tag
Beza, én is vettem most egy IS7-et, de gondolkodom hogy kapásból adom is el. Semmi értelme a heavy tankokkal játszani, mindenki tölti a prémium lőszert, a (moderálva) SPGk kattintgatnak az emberre ezerrel, mindez ellen ezerszer jobb védelem a sebesség, maradok a mediumoknál.
[ Módosította: #40993792 ]
-
LobiDrg
aktív tag
Most nekem nincs szerencsém vagy egyébként is az esetek nagy részében T9-es csatàba dob az IS2-vel ?
Néha elég kellemetlen pedig nagyon jó gépezet
-
LicskaiJ
aktív tag
válasz
sebijani1982 #59819 üzenetére
Köszi! Mindenképpen az lesz, csak sajna még 18k xp hiányzik hozzá...
-
sebijani1982
senior tag
IS-7-re is tölti mindenki az aranyat.
Legjobbat akkor röhögtem, amikor folyamatosan pattintotta a Gold lőszereket 4-szer, 5-ször egy ellenféltől. Na mondom Gratula -20 ezerben az ellen játékosa minimum.
A másik poén Birodalmi Csillagromboló (lánykori nevén FV 215b 183) Telibe kap szemből és kemény 600 HP minusz!Tudom, hogy repesz a Gold lőszere, de akkor is tetszett!
Komolyabban. Sajnos abban a pillanatban, hogy meglátják az E100-t, IS-7-t alap a gold. Viszont mivel szinte minden Tier-ben ez van nem azzal kell foglalkozni, hogy simával nem ütöttek volna át.
Csak tessék szépen gyakorolni az E100-al a Stronghold módot még a 9.1 előtt. Bevéded a hasát egy kilőtt tankkal és csak a tornyot forgatod. A WG úgyis ebbe az irányba tolta el a játékot. Kempfeszt folyamatosan.
Várom már, hogy ne is tankok legyenek a játékban, hanem erődök, amik Tomahawk és egyéb nyalánkságokkal szórják egymást a térkép két sarkában.
Nem vagyok régi játékos, de a régebbi patch-ek videóit visszanézve youtube-on élvezetesebbnek tűnt a játék.
-
zozimoto
aktív tag
Viszont, én is úgy jártam hogy KV-1 el kilőttem saját BT-7 csapattársat és kaptam 1 nap kitiltást,holott a nyomorult lőtt rám arannyal és fel is tartott. Hol itt az igazság? Nyugodt természetű ember vagyok de menjen az ilyen a....... oda.
________
Moderálva; kérlek, kicsit finomabban - még akkor is, ha amúgy jogos a mérged.
[ Módosította: #40993792 ]
-
mcwolf79
veterán
Hát néhány napja megvettem az E100-at, de asszem fun-olni visszatérek az E50M-re.
E100-at mikor meglátják, szinte azonnal töltik az aranyat. Onnantól kezdve meg ignorálódik a 200/250-es páncéllemez. Ergó nincs értelme lomha heavy-vel menni,mert amúgy is az arty-k kedvenc célpontja. Sztem a rám lőtt lövedékek 80 %-a gold. És ami még érdekes (szánalmas), hogy jobbára a 9-10-es monszták töltik rám az aranyat. Kedvencem volt,mikor az E3 köpködte rám az aranyat. Az biztos, hogy a 370-es pen biztosabban átüt,mint a 290-es,de ez már akkor is szánalmas. Én az E100-at is csak legvégsőbb esetben lövöm gold-dal. Inkább próbálom a weak-spotokat kilőni (bóbita,has alja). Vagy HE lőszerrel dögönyözni,csipkedni a HP-ját.Az E50M legalább mozgékonyabb, sőt még érzésre pattogósabb ,mint az E100. Meg azzal tényleg ÉLVEZET játszani. 10-es heavy-nak meg majd az IS-7,valszeg azt tudom leghamarabb bezsákolni. Már csak alig 150000 XP kell az IS-8-cal
-
KaLeun
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #59835 üzenetére
Nekem is, 7/7 vereség. Remélem sikerül a 10/10 is.
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
skopy
tag
Sziasztok
újra telepítettem a wotot és most angol nyelvű lett
Hogyan tudnám magyarra visszaállítani ? -
jr1994
addikt
Volt ma pár vicces csatám. Kevés időm volt játszani így törekedtem azokat a tankokat 3xozni amiket húzok éppen.
T29 top szintbe került Himmelsdorfon. Eszméletlen mészárlást rendeztem, tegyük hozzá az ellenfél piroskái készségesen asszisztáltak a daráláshoz. 4000 sebzés, 4 kill. Csata közben nem tűnt olyan soknak, de 1500 feletti alap tp és végre tank ász lett a jutalmam.
IS-7-tel megint őrjáratot akartam csinálni Prokhorovkán, de most jött velem egy T-54 és elszedte a spotot. 4000 sebzés, 3000 spot, 3000 felfogott sebzés, acélfal lett meg spártai. És nem emlékszem hogy mikor láttam utoljára játékosként 15-0 csatát, de ezt bizony így hoztuk le. Nagyon durva volt. Az ellen majdnem befoglalt 6:0-nál, de az utolsó pillanatban tudtak resetelni a társak, nagy örömömre
Visszavettem az M3 Lee-t most hogy akciós a Sherman, szeretném végre beszerezni de nem akarok rá 14000 free xp-t elkölteni egyrészt mert nincs (csak 7000) másrészt mert így x3 alatt talán kevesebb szenvedéssel járna gyorsan kihúzni ezt is. Anno nagyon utáltam ezt a tankot amikor a T1 Heavyt húztam ki belőle, most a játék is kényeztetett rendesen. Pedig feltettem rá mindhárom pakolászható modult, vettem bele 75-ös legényeket de miután másodszor kerültem tier6 csatába vele, ahol a csapat ráadásul ismét 1 perc után nyilvánvalóan vereségre volt ítélve, úgy döntöttem hogy inkább nem erőltetem hanem ezzel a nagyon hasznos
információkkal járulok hozzá a fórum pezsgő életéhez.
-
sith7
félisten
válasz
psycroptic #59825 üzenetére
igazad volt
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Itt egy szép kör JP2-vel. (az ász már eddig is megvolt)
Egyedül tartottam a jobb oldalt (2 arty fedezettel) 5 tank ellen. De ahogy szép sorra kapták az 500-akat, túl sok kedvük nem volt lerohanni engem. Ezalatt a másik oldalt a hegy mögött a többi 12 tankunk elesett. A megmaradt két nagyHP-s heavy ellen nem volt esélyem, inkább mentem és kikaptam az artykat, biztos örültek nekem -
Simi37
őstag
3os szorzó van és egyik csatáról a másikra kaptam svchost.exe trójait
40 helyett 4 fps nem tudom hogy csináltam 1k sebet ilyen sok fpssel
-
sith7
félisten
válasz
psycroptic #59825 üzenetére
6 győzelem megvan,és írja, hogy még 3 kell
szóval 9 kell a németekkel is
-
sith7
félisten
válasz
psycroptic #59823 üzenetére
úgy tűnik igazad lesz
más fórum
Megvan a 9+9-es küldi a prémiumért (18 győzelem) -
sith7
félisten
válasz
psycroptic #59821 üzenetére
tuti nem, mert az angol - amerikait késznek mutatja, a németet meg mintha el se kezdtem volna ...
na akkor csinálok még 3 nyertes kört azokkal is
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #59818 üzenetére
Dehogynem: Complete both missions featured in this special 3 times each
(#59820) sith7:ha jól fordítom, akkor háromszor mindet külön-külön...
-
sith7
félisten
Megcsináltam a 2x3 győzelmet és nem adott +1 nap prémet
-
Cseri0058
őstag
lövés előtt meglökött egy majom...kezdés után nem sokkal...fogtam magam kilőttem a g@cibe...erre b@zdmeg én kapok bannt...hihetetlen...
(#59811) Bingisz
igen -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
#43783936 #59802 üzenetére
Már a BL-9-el sem kell feltartott kézzel kigurulni a gerázsból, de a top löveg felrakása után kezdődik csak a buli. A végére még inkább megszerettem és nem szívesen adtam el. De megtartani azért luxus lett volna, főleg, hogy E-50 grind van folyamatban és kreditből sincs tele a padlás
-
jano_77
nagyúr
sziasztok!
tudna rajtam vki segíteni? megosztaná velem vki a forumnak azt a linkjét, ahol az eddigi top of the tree-k össze vannak gyűjtve, mert a google-m az istennek nem akar működni, semmire nem keres!?
esetleg vki tapasztalt most hasonlót? tegnap még semmi baja nem volt!Köszi előre is
-
LicskaiJ
aktív tag
Köszi mindenkinek!
-
Bad Pritt
félisten
Én nem hiszem, főleg a mai harckocsikból kiindulva, hogy ekkora különbség lett volna a páncéllemezek vastagsága között (nem mellesleg, nem a ballisztikus lövedékek miatt kellett erős frontpáncél, hanem az aknák miatt). De teljesen mindegy igazából, a játék rendszerének a része, más fejlesztő más rendszert fog kitalálni (mellékesen jegyzem meg, War Thunder egyetlen igazi előnye a WoT-hoz képest szerintem a sokkal reálisabb páncélzat/tűzerő modell. Azt nagyon eltalálták ott a srácok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA