Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• rlazol

veterán

válasz zozimoto #59841 üzenetére

ha megnézed az erre vonatkozó leírást: a rendszer valamennyire mérlegeli ugyan a helyzetet, de csak azt, hogy lehetett-e a sebzés véletlen. Ha nem, akkor a csapattársaknak okozott sebzés-ellenfeleknek okozott sebzés arányát hasonlítja össze és dönt az esetleges kitiltásról. Az első lépcső egy órás ban: szerintem helyesen tippelek, ha azt mondom, volt már ilyened, ezér kaptál most egy napot. A következő lépcső az egy hét, aztán egy hónap, aztán végleges.
    Csapattársat CSAK akkor lőhetsz, ha a neve kékre váltott. Minden más esetben kapod a büntetőpontot, pörög a törpszámlálód. Amíg nem válik kékké, jelentsd és kerüld el. Bosszantó, de ez így van.
    Velem is milliószor előfordul, hogy indulok el bázisról megyek tök egyenesen és oldalról belémrongyol ezerrel valami barom, aki még csak nem is oda nézett. Ha én vagyok a nagyobb, akkor ő sérül. Én meg kapom a büntetést. sajnos ez a hátrány a full automata rendszernek. :(

Új hozzászólás Aktív témák