- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozimoto #58188 üzenetére
Jó reggelt!
Van olyan stat oldal, progi, amivel meg tudom nézni, hogy mennyi jelenleg a max sebzésem, max XP-m, stb? Illetve, hogy ezek melyik tankkal lettek meg? Vagy esetleg ezek játékon belül láthatóak?(#58189) Angel1981: igen, tegnap pontosan ezt írtam be én is, hogy nálam is ez van, nem tudok login-olni!
-
olcsii
aktív tag
egy kicsit off
bele olvastam a versenytásr topikba az sgén. hát olyan mintha ezt olvasnám!!
hiszti megy a noobok miatt -
zsolthee
senior tag
válasz
mcwolf79 #58175 üzenetére
A T30 meg van már a nagy löveggel. Brutális!
A T28-ban a kemény front páncél és a jó löveg vonz. Ráadásul a 10-es tesója tényleg kegyetlen.
Először a protot is sokáig kerültem, féltem attól a vonaltól. Most az egyik kedvenc 8-as tankom lett a 110 mellett. Ezért átmegyek most a torony nélküli ágra. Remélem megéri. A lassúságot már megszoktam.
Szerintem egy ilyen tankon meg teljesen felesleges a háló, nem? Muszáj vele menni előre valamelyik oldalon, nem lehet folyton campelni vele mert lemaradsz mindenről. Ha meg már felspotoltak többet használ a páncél... -
Diarmand
senior tag
Másnak is ugrál 50 és 400 ping közt? Így kicsit nehéz játszani...
-
Diarmand
senior tag
válasz
Bad Pritt #58191 üzenetére
Ez így van. Kiegészítem azzal, hogy a lövegpajzs melletti részt top td-k sem tudják bevinni csak szerencsével, pedig 300 penről beszélünk. Ugyanez érvényes a kupolára. Konkrétan a hasát kivéve az egész tank 300 mm páncéllal rendelkezik szemből. Az E4 hol van ehhez képest... oké, van tornya, de azzal nem fogsz tolni senkit sem magad előtt pl városban, mert pikk-pakk agyonlőnek.
(#58186) Simulacrum
Megjegyeztem a látottakat, ha kihúzom hasznukat veszem majd. A VK szerintem akkor már lélekben feladta, de nem csak ő volt ott, hanem a T1 meg a Hellcat, az a rész ott húzós volt kicsitEgyedül az AT8-at nem tudom hol lőtted, mert nem láttál rá tisztán a flórától, a kupoláról meg pattogtál, mikor ráláttál.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Angel1981 #58189 üzenetére
Márpedig az E3 messze brutálisabb. Kapásból gömbölydedebb minden felület, míg az E4 inkább lekerekített lapokból áll, a kupola sokkal keményebb, ahogy az alsólemez is. Talán valamivel még kisebb is, a gun mantlet kb úgy máködik, mint a SU-ISU pároson, behúzza a lövedékeket szinte. Abszolút monszter, főleg a kiigazítás óta, sokkal többet profitált a gyorsabb töltésből, mint az E4.
Mondjuk lassabb is sokkal, kevésbé fordulékony és a torony nagy előny az E4-en. -
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #58177 üzenetére
Tudtommal diegho a T30-at a saját szintjén mindig is jobbnak tartotta.
Ami baja volt a T110E4-el, az a gyengébb dun dep, a nagyobb kupola, és a kisebb mantlet.
A T-30 hoz viszonyítva a T110E3-nál is fent állnak ezek a dolgok.Bevallom, még csak teszten próbáltam őket, de hogy a T110E3 "messze brutálisabb", az nem igaz, max. kicsit más stílust követel.
BTW.
Tegnap este fel akartam volna tölteni egy replayt, de ha a "login"-ra kattintok, egyszerűen nem csinál semmit az oldal, minden más működik.
Ma este megint próbáltam, de ugyanaz a helyzet.
Találkozott már valaki ilyennel? -
Simulacrum
senior tag
válasz
Diarmand #58185 üzenetére
Szerintem ezzel a tankkal így kell játszani, mármint így élvezetes. Tipikusan az a tank, amivel semmiképp nem éri meg hátul dekkolni, mert rettentő lassan szűkül a lövege, tehát csak közelre hatékony, sőt még néha oda se, illetve a gyorsaságát vétek nem kihasználni.
Ez a kör brutális szerencsés volt, tényleg nem szabadott volna túlélnem, de az RNG most velem volt. Valószínűleg a VK lőszerrekesz sérült volt vagy nem tudom miért nem lőtt. -
Diarmand
senior tag
válasz
Simulacrum #58172 üzenetére
Beszarás mennyire jól nyomod. Agresszíven játszottál végig, két helyen is azt hittem véged van, mint a botnak, de nem
-
edari
őstag
Jobb klikk -> megnyitás új lapon hogy nagy legyen a képÉs az enemy foch goldal lövöldözött...
-
Simi37
őstag
válasz
Simulacrum #58174 üzenetére
A 3 killedet a 20% alatti hpval csináltad? Nekem is lett volna de 8asba 4 lövésből kaptam kv2-vel
Tehát akkor számít ha az x killt a 20%> hp val csinálod -
yarsley
aktív tag
-
dfsz34
őstag
válasz
mcwolf79 #58175 üzenetére
A legjobb indok, hogy az E3 messze brutálisabb TD, mint az E4.
Már több embertől hallottam, hogy az E4 nagyon nem jön be a nerf óta, pl diegho is mondta, hogy már elő se szedi, de másoktól is ezt hallani.
Az E3 vonalon viszont valóban küzdelmesebb tankok vannak.
(#58176) Sanya: láttam valahol egy szavazást, ahol a béla esélyes volt a játék lexarabb tankja címre, fej-fej mellett su1011,amx40,b1 meg ilyenek mellett (chi-ri akkor még nem volt, de annak is bérelt helye lenne). Azért ha ennyien gondolják, akkor van benne valami.
Nagyon lassú, bár az artyk már nem akkora fenyegetések, de mégis nehéz kitérni.Dombos terepet messzire kerülni vele, egyedül a városi side scrap amit nagyon szeret.
-
Sanya
nagyúr
nemsokára meglesz a VK4502B. Sokkal rosszabb, mint az E-75?
-
Simulacrum
senior tag
Elolvastam angolul is, ugyanazok a feltételek, mint a magyar leírásban. Modulok nincsenek említve.
Bár ebben a kifejezésben: receiving 5 different hits nem tudom mit jelent a különböző. Milyen a nem különböző vajon?
Vagy azt jelenti a különböző, hogy különböző járműtől? De akkor meg nem egyértelmű a szöveg számomra.
-
PaJa1
őstag
válasz
Simulacrum #58172 üzenetére
Sérült modulok száma itt nem játszik?
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Diarmand #58110 üzenetére
Gondoltam ma is megyek vele egyet, ez lett belőle.
Még viccesebb lett, mint a tegnapi. 4 ellenséges tanknak is meg kellett volna ölnie mégsem sikerült nekik. Hihetetlen mekkora élvezet ez a kis vacak.Aki megnézi segítsen már miért nem lett ebből Bruno medál? A Tarczay-hoz tudom, hogy 5 kill kell, de a Brunóhoz elég elvileg 3. A T1 biztos leszedett 80% alá és utána szedtem ki a VK-t, az AT8-at és a végén a Hellcatet. És elvileg 6 találatot is szenvedtem és elég 5-ből 80% alá menni.
-
PaJa1
őstag
válasz
mynames #58170 üzenetére
A 3at köpős csúzli és a több HP miatt van előrébb az elődjénél. Ha alkalmazkodsz az ágyúhoz akkor jól lehet vele osztani.
Mielőtt megvettem volna a Chi-Rit én is paráztam, hogy milyen szar lesz, mert ugyan az a pukkogtató rajta csak 3at lő 2mp alatt, de nagy, lassú és páncélja sincs. Aztán végül is kiderült, hogy az a köpködés igen csak hatásos és valamelyest feledteti a tank többi/rossz tulajdonságátArra, hogy bármikor bármelyik 7es tank megeszi (könnyű szerrel kivégzi?) a chi-rit nem fogadnék...
-
mynames
senior tag
Chiri-re megéri feltenni az autoloaderes gun-t?
(#58158) Simulacrum: chiri op a saját szintjén?
Bármelyik tier 7-es tank megeszi...bármikor...
-
PR0JECTNR56
addikt
Ma wotoztam egy kicsit, Chi-To első kör, tankász, top gun, nagy kaliber meg az a finn medál (ha csapatnak fájt volna az ostobaság, üvöltöztek volna a monitoraik előtt):
A tankról úgy gondolom, hogy még mindig van egy sajátos stílusa, de a remek löveg, az egyik legjobb T6-os közepes tankká teszi, ha sikerül ráérezni.
-
Bingisz
addikt
válasz
Bad Pritt #58165 üzenetére
Claymen a Neverhoodból.
-
Kean_Sorbo
őstag
Egy kis összegzés az E25-ös prémium tankról.
Teljesen átlagos körökkel, de inkább gyengékkel a következő nettó bevételeket hozza:Kör - Sebzés - Prémium nélkül - Prémiummal
Vesztes - 388 - 4454 - 10290
Vesztes - 1598 - 19348 - 33360
Győztes - 818 - 20380 - 31335
Győztes - 1105 - 20294 - 34174
Győztes - 1272 - 26434 - 41344 (Ebben volt sok spot)Tehát összességében egy teljesen hétköznapi játékos, átlagban prémium nélkül 5 kör alatt, lazán kb. 100000 kreditet tud összeszedni (prémiummal kb. 150000).
-
Jolet
őstag
köszi bingisz, hogy nem lőttél ki...
2x is megtehetted volna ;-) -
-
Simulacrum
senior tag
válasz
joergie #58150 üzenetére
Érdekes lenne azt elemezni, hogy egy tank melyik szinten mennyire jó. Mert pl. a Chi-Rire tipikusan igaz, hogy saját szintjén OP, 8-ason elmegy, 9-esben használhatatlan. Míg pl. a Comet a mozgékonysága miatt sokkal kiegyenlítettebb és saját szintjén nem is mondanám OP-nak.
A KV-1 is Chi-Ri eset. De pl. egy Tiger minden szinten jó, mert van elég penje a 9-esek ellen is.(#58155) dfsz34: Pedig nekem gyanús, hogy pont ez a három tank lehet a legtöbbet arannyal használt jármű a játékban.
-
törölt tag
válasz
zsolthee #58156 üzenetére
Én repeszpáncél helyett álcahálóval tolom.
Táraz be némi nyugitablettát is.
A Proto egy álom a 28-hoz képest.Amikor a ToT akcióban volt a 28, toltam mint a bolond, hogy meglegyen a T95.
Amikor végre meglett, újra elkezdtem a Protót, (mert együtt viszem a két vonalat) és lazán összehoztam vele egy ászt. -
zsolthee
senior tag
Nemsokára átteszem a legénységet a T28 prototyperól a sima T28-ba...ha meg lesz a 2. skilljük, mert nagyon úgy érzem, kelleni fog az a kuplungégető.
Felszerelésként mit javasoltok? A proto-n csigaszem+töltés gyorsító+repeszpáncél kombot használok.
Ezek jók lesznek arra a páncélkoporsóra is, nem?Magas oktánszámú üzemanyag esetleg?
-
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #58151 üzenetére
Lejárt a szerk idő, de ez a mondat nagyon érdekes.
"A T-54, FV215b (183) és T69 nem tartoznak a nagymértékben aranylőszerrel használt tankok közé. "
FV csak arannyal lőtt eddig rám, most akkor mi van? Vagy én vagyok peches és kifogtam őket pont vagy éppenséggel ez egy nagy kamu, amit írnak.
T-54 meg T69, de azok már lőttek rám sima lőszerrel is (néha) az FV-vel ellentétben. Azt nem tudom, mi számít nagy mértéknek, mondjuk ha 3 játékosból 1 sima lőszert lő a többi aranyat, az még nem nagy mérték gondolom, mert kb ilyen az arányom ezekkel a tankokkal.
-
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #58151 üzenetére
Az RNG nagyon érdekesen működik néha.
Teljesen becéloztam egy marder2-t, három lövés kellett volna. Kettő simán betalál, logikusan, hiszen nem nagy a távolság. A harmadik, negyedik mellé. Hm. Milyen érdekes, hogy ami kilőné, az mind mellé ment, az egyik nagyon nagyon csúnyán, teljesen a célzókör szélére ment. Marder eltűnik én eleresztek egy lövést ahol volt és kilőttem. Ez egyébként nagyon gyakori eset, egyáltalán nem ritka, hogy nem "hagyja" a program kilőni a tankot, addig minden lövés betalál, de ami kiszedné, az csak nem akar betalálni.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Departed #58125 üzenetére
Csak annyi hogy 4-5 körre lett ilyen, és ingyen volt! Volt 1 köröm vele E-75 találkoztam és kilőtt ugyan, de 860hp hagytam neki!Láncoltam, mellékerültem és bumm...viszont volt róla 1 lövésem a seggbe ami nem ütötte át és én ezen nagyon csodálkoztam, mert nem pattant le hanem benyelte
! Érdekes!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Angel1981 #58143 üzenetére
"A 9.1-ben a GPU-t terhelő garázs nem lesz javítva."
És vajon miért nem?!?"A játékfejlesztés nem a játékosok szavazatai alapján fog történni. Storm azt mondja minden rosszabb lenne, mert a játékosok nem látják a teljes képet."
Még jó, hogy Ők ennyire átlátják és ilyen "remek" tempóban és irányban fejlesztenek!"A Havok a 9.1 után jön." - 13.95-ben?!?
"Storm azt mondja semmi sem történt az FPS-el a micropatchben, a megfigyelt FPS változások csak placebo"
Ha arra célzott, hogy nem nőtt, akkor ezt alátámaszthatom, tényleg nem, semmit nem változott a mikropatchaktől! Sza** sem értek magyarán.
"Storm elismeri, hogy az FPS gondok sajnos nem lettek javítva a 9.1-ben" - Ezt pl miért nem? Miért nem ezeket oldják meg, orvosolják a nyamvadt HD modellek helyett!?
"Storm megerősíti, hogy a 9.1-es FPS gondokkal küzd, vizsgálják a problémát" - Ne vizsgálják, hanem oldják meg, javítsák és addig ne adják ki, hogy utána megint 4 mikropatch-t kelljen kiadni!"a 6os szint egyensúlyról: "Nos, ha újraegyensúlyozzuk a Hellcat-ot, akkor a KV-1S-et is újra kell, hogy javítva legyen a szint."
Nem arról volt szó már vagy 3 patch-el ezelőtt, hogy szétszedik a KV-1S-t?"+/-25 RNG nem lesz csökkentve" - Pedig nagyon nem ártana.....SŐT!
"az ok amiért az arany lőszer mennyisége nincs korlátozva a játékban az, hogy nyereségveszteséget okoznak a Wargamingnak és a tény, hogy akik teljes arany lőszeren játszanak kevésbé érdekesnek találnák a játékot" - Talán tanuljon meg játszani a normál lőszerrel is!
TESCO-Zsömle:
"A fejlesztők dolgoznak azon a problémán hogy a játék picit megfagy amikor egy új tankot derítesz fel." -
joergie
őstag
Speciel hozzá tudok szólni, hétvégén lett meg rá az ágyú, első kör tier7 csatában 3,5k dmg. Azzal a csúszómászó stratégiával, amivel addig mentem, mert másképp nem lehetett vele 1k+ dmg-et leosztani. Nekem is tetszik, szénbe lehet szivatni vele a tier7 heavyket. mást nem, de azt nagyon
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
biacsia #58142 üzenetére
Nem volt meg. Apróbb akadások elég gyakran vannak, de ilyen komolyak és ennyire kritikus helyzetben 20-30 csatánként csak egyszer. A legtöbb csatám úgy zajlik, mintha mi se történne.
Nincs és soha nem is volt célkereszt rezgésem, nem tudom ezt honnan vetted.
Nem próbáltam.
Van, és csakis a WoT miatt. Az eset után emeltem 3.5-ről 4.2GHz-re. Alapon 3.0 lenne.
-
jahrn
senior tag
5 Chi-Ri-t dicsero emberre jut 95 aki szidja. Ezzel onmagaban nincsen baj, de en nem talaltam pozitivumot abban a badogdobozban. Ha az agyu a fontos akkor a Panther a jobb, ha a gun depression akkor a Comet. Mozgekonysagban sem egy bajnok es emellett a pancelzata nem letezo (szal a gun depressionnak se sok ertelme) raadasul akkora mint az AMX M4... Hivjuk talan a szegeny ember Bat-chan-janak?
-
dfsz34
őstag
válasz
Angel1981 #58143 üzenetére
Mondjuk az az igazság, hogy az is egy irreális elvárás, hogy 10 kiváló tank legyen a sorban, szóval ha 1-2 rosszabb becsúszik, akkor azt el lehet fogadni simán. Emellett persze a járulékos hatás nyilván az, hogy a statpadderek meg a türelmetlenebbek szépen átugorják és nem biztos, hogy ők teszik rosszul.
Arról nem is beszélve, hogy tier1-4 tankok legnagyobb része valami iszonyat, persze gyenge legénység, modul nélkül stb, de akik kezdők, azok így élik meg a low tier-t. Legszívesebben átugornák és hát sokan meg is teszik. Ha statot akar valaki húzni, akkor meg low tier ugye wn8 miatt egyre kevésbé vonzó, úgyhogy szépen átugorják és fullos legénységgel kezdenek tier5-6-ban, akár még feljebb. Persze ehhez kell egy jó prém tank, amivel kifarmolják a kreditet meg a szükséges xp-t.
Egy más kérdés, megváltoztatom az email címem, de még csak ott tartok, hogy elküldtem nekik az adatokat. Valakinek van tapasztalata, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, mire módosítják?
-
Angel1981
veterán
Ez mekkora már!
"Veider azt mondja a fejlesztési ágakban található vacak járművek (Chi-Ri, Leopard Prototype) a bevétel növelése miatt vannak (többet költsenek az emberek free XP-re), de azt mondja átnézik a legrosszabb eseteket. "Végre bevallották a nyílt titkot!
-
biacsia
tag
válasz
TESCO-Zsömle #58139 üzenetére
Amatőr kérdés, nem olvastam vissza, de segíteni próbálok:
Modok off megvolt?
A célkereszt rezgés nekem pl rossz sorrendben felrakott modokkal volt még 8.9 ben.
Próbáltad frissen telepített játékkal?
Proci tuning van/volt ? -
sith7
félisten
válasz
yarsley #58138 üzenetére
mondjuk kérdés mennyire közelharc az a közelharc ...mert ha nagyon közel, akkor már annyira nem egyszerű
... meg ha az a jobb játékos +200 penes ágyúval rendelkezik, és nincs beforgatva, akkor azzal már simán belőheti a hasát
.... tudom, mert teszteltük gyakorló szobában
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #58135 üzenetére
Én light tankokkal szeretem ezt, tudom mikor spotolok fel valakit, mert akkor fagy be a program
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, megint belefutottam... Bemegyek egy csatába 60FPS-sel, és mikor elkezdenek lőni rám megáll a kép. Csak a hang jön a becsapódásokról, meg a jelentés, hogy lánc, sofőr, mittudomén, a képernyőn meg 1-2mp-enként jön némi új anyag.
Aztán a tank felrobban, és visszaáll minden, 60FPS-sel nézhetem tovább a csatát.
-
Bingisz
addikt
Ennek a Superpershingnek de jó a credit szorzója...
Kategóriákkal jobb, mint a T34-3-é.... -
jano_77
nagyúr
EZT láttátok már? 2 replay-ben, a Foch mennyire szánalmas, agyhalott már, hogy menekül egy arty elöl!?
ISU lövés Erlenbergen? -
Departed
őstag
válasz
GaburroSan #58118 üzenetére
Ezen milyen különlegességet kell nézni, hogy belinkelted? Én már az Ászaimat se rakom be, ilyen 1st class meccsekből meg sokunknak tele a padlás szerintem.
-
törölt tag
válasz
GaburroSan #58118 üzenetére
Grat!
Dobj rá egy csigaszemet, meghálálja.
Ha kihasználod a toronypáncélt, akkor elég jól lehet szórakozni.
Tegnapelőtt Sand riveren nettó 40000-et kerestem leadott lövés nélkül.
Eddig ezzel a vassal a legjobb az átlagspottom. -
-
sith7
félisten
Cérnára milyen felszerelést szoktatok rakni ?
-
dfsz34
őstag
Az első lopakodó kitüntetésem. Nincs hatodik zérzékem, úgyhogy nem számítottam rá, de ezek szerint mégsem spotoltak korábban, a bokor eltakart. Elmentem balra fel és befoglaltam, sima liba, még 400 sebzés is belefért.
Egyébként én mindig ugatom a chat-ben a nyomorultaknak, ha fontos a foglalás (ebben az esetben 38% nyerési esélyünk volt, szóval fontos volt), akkor lapuljanak és ne ugráljanak ki a fedezékből, ne lövöldözzenek, hanem simán csak fejezzék be. Annyi az ostoba, aki még ilyen helyzetben is, amikor tényleg fontos a foglalás, egyszerűen nem bírja ki, kiugrál, lövöldöz vagy csak simán ott marad és figyel és bekap egy lövést, reset és már nincs idő befejezni a foglalást, a csatát meg elbukjuk. Ezeket akkor sem érdekli, de tényleg, hogy ennyit még a legprimitívebb ember is beláthat(na), hogy ha tényleg fontos foglalni, akkor lapítok, aztán mégsem értik.
Győzelem!
Csata: Fjords
Jármű: Type 5 Ke-Ho
Szerzett tapasztalat: 960 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 15 816
Csatában elért Achievement: Megszálló, Lopakodó -
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum #58111 üzenetére
Annyi dicséretet olvastam már itt a Cromwellről - és a Cometről is -, hogy emiatt vissza vettem az angol tier 2-es Cruiser IV-et a 7végén és elkezdtem vele játszani.
Már az 5-ös Crusader-nél tartok, nem sokára elérem a Cromwellt.....nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem nekem is be fog jönni.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Simulacrum #58104 üzenetére
Szerintem nagyon jó az AT7. Kicsit pályafüggő az tény, de én azt mondom, hogy majdnem egy szinten van a Jagdpantherrel. Városban kegyetlen halálosztó. Ami a lőszereket illeti... nem is azzal volt a baj, hogy a repeszt nem ismerik, hanem azzal, hogy nem mernek támadni, kezdeményezni az emberek. Oda kell menni és szét kell csapni, ennyi a történet.
Megnéztem a Cromwelles körödet, hát, voltak benne epic pillanatokÉn is ki akartam húzni, de a lassú célkeresztszűkülés/szétesés kicsit elvette a kedvem és ez itt is kijött az artyvadászatnál. Konkrétan ezen múlt a hatodik kilövésed. Ettől eltekintve szép meccs volt
-
Departed
őstag
válasz
jano_77 #58106 üzenetére
Világosan tudtotokra adta ezzel a játék, hogy eltérű tier-ű platoon-t csak nagyon indokolt esetben alkossatok.
Viccen kívül mi max akkor csinálunk ilyet, ha az egyikünk erős de kisebb tier-ű arty-val vagy pedig scout-tal szeretne menni.
Utóbbira jó mókás példa volt amikor én T9-es ST-I-vel, holland haver pedig T5-ös Chaffee-vel ment Himmelsdorf-ra harcolni, én a szokásos heavy folyosón pusztítottam az ellent, ő pedig hátuk mögé kerülve zavarta/figyelemmegosztotta/csipkedte őket ---> sikerrel, szép xp-nk és győzelmünk lett. -
jano_77
nagyúr
válasz
yarsley #58101 üzenetére
Engem sem enged be - be vagyok logolva a hivatalos EU-s oldalra - nem reagál a Login gombra.
(#58109) Departed: ok, persze igazad van. Le akartam duplázni a tankot, Neki viszont már csak az 5-ös volt. Viszont szerintem akkor sem volt fer és normális a beosztás. Ha lett volna a másik csapatban legalább egy 5-ös, mint a haverom, akkor ok, de még csak vele azonos tierű sem volt.
-
Zeratul
addikt
válasz
SoulReaver #58024 üzenetére
Ha már tudnak írni egy ilyen randomfaktor-t, hogy mikor hány % esélye legyen átütni a lövedéknek, akkor miért ne lehetne ezt egy egész meccs alá, vagy sajnos egy egész napra beiktatni? Ha rosszat dob a gép neked arra a napra, akkor bizony egésznap pattanni, mellé lőni fog bármelyik tankod...
Majdnem így működik. Saját megfigyelés alapján néhány órás időközönként változik hogy a mit dob neked a RND az adott tankra. Főleg sniper tank és arty módban feltűnő hogy a szóráskép és a pen hogy tud változni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#35692544 #58020 üzenetére
Haverral mentünk 7végén szakaszban és én T4-es Chi-He vittem, Ő pedig T5-öst. Betett minket olyan csatában, ahol rajtunk kívül csak T6-7 tankok voltak. Értem én, hogy bekerülhet a T5-ös tank T7 csatába, de a másik oldalra még csak vele egy szinten lévőt sem tett be! Szerintem ez sem fer. De az MM-el nincs semmi gond, úgy jó ahogyan van.....ezt SerB is megaszondta!
-
Patrick76496
őstag
válasz
SoulReaver #57852 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest