Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz Plata #256461 üzenetére

Ezek nem igazán akarnak PVE módot. Néha van ilyesmi és tényleg el lehetne vele szórakozni, de szerintem itt az ár lesz a gond. Egyedül játszol és ugyanazt a szerveridőt fogyasztod, sőt nem tudom, hogyan kötötték a szerződést, de a botok mozgatása még plusz erőforrás igényes. Igaz cserébe -14 vagy akármennyi tanknak nem kell számolni a mozgását és az interakciókat, szóval talán egál, bár ha AI mozgatja a botokat, akkor már az sem biztos. A lényeg mégiscsak az, hogy 1 játékos fogyasztja a szerveridőt vs 30.

Én már írtam a supportnak ebben az ügyben, hogy miért nem terjesztik ki a wot+-t és amikor előfizetek, akár kicsit magasabb áron is, akkor kapnék ilyen extra lehetőségeket, mint PvE lehetőség. Korlátozzák a kreditet, xp-t, ha ez is a problémahalmaz része, nem érdekel annyira, sokkal inkább a játékélmény. Köszönték az ötletemet és továbbították az illetékesnek :) ugye ilyen finoman küldtek el a francba az ötletemmel.

Pedig jók voltak, a normandia volt utoljára az ilyen és egész szórakoztató volt és nem is könnyű! Volt régen az a stratégia mód, ott is simán lehetne PvE. Vagy én építem fel a védelmet és próbálja meg a gép áttörni vagy én próbálnám meg áttörni. Vagy a történelmi módokat feléleszteni.

Ja és ha kiveszik a kreditet meg XP-t ebből a módból, akkor akár a kliens is számolhatna mindent PvE módban. Mondjuk akkor visszafejtenék a kódot és a rejtett paraméterek működésére is fény derülhetne, ennyi benne a kockázat. Esetleg módosított fizikát használnának a csak kliensben futó PvE módban.

Új hozzászólás Aktív témák