- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czmorek
aktív tag
Hali!
A WZ 111 Alpine Tiger is tier limites? -
jimmy74
őstag
válasz
jr1994 #169394 üzenetére
még nincs kifejlesztve a nagyobb löveg de most veszem meg a tizest addigra lehet meg is lesz a nagyobb.
Na majd kiderül.
jano 77
ob 268 jobb lett mint volt de még mindig nem eléggé hogy kikerüljön a 3 legszarabb top td közül ami nálam sztem!!csak személyes véleményem mielött vki megkövezne a kinai meg a fosB mellett. -
jr1994
addikt
válasz
phoenix1989 #169381 üzenetére
Na ja, ezek a tankok problémásak, de azokat vagy megkerülöd vagy elszaladsz
de az alfa szerintem bőven kárpótol, a legtöbb tankkal nincs gond, és így legalább ritkábban kell előbújni a fedezékből.
-
jano_77
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #169385 üzenetére
Ha jól látom, akkor akinek van WZ-111 a garázsban, az lecserélheti az új Alpine Tigrisre!
Csere lehetőség és a WG-s linkHa jól értelmeztem - olvastam a google fordítást - akkor csak akkor cserélhető, ha még nem játszott az illető a WZ-111-el!?
BÓNUSCODE: NOOBHAREGC18
-
jano_77
nagyúr
A jó öreg Obj.268 ugye jól emlékszem, hogy legutóbb most kapott buffot!? Milyen lett tőle, mennyire használható? Korábban ugye nagyon tré lett és el is adtam szegénykét. Azért kérdezem, mert most nézegetek egy appot a telefonomban és látom, hogy azzal volt/van a legtöbb sebzésem egy csatán belül, ami majdnem 8K. Lehet vissza kellene vennem és azzal próbálkozni a 8K sebzéses TD-15-höz?
Érdemes vissza venni, használhatóbb lett?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Warton #169387 üzenetére
Hááát az 1 kampány egyes küldijéhez valszeg én is vennék ilyen Parancsot, mert több hónapja megrekedtem én is velük és sajnos nem is látom, hogy valaha meg lesz.
Illetve ezért is próbálok olyanokat javítani, ahol Parancsot használtam fel, hogy visszakapjam és felhasználjam oda, ahol megrekedtem.GAMESCOM live twitch: Ohare83
bonuscode 18:00-22:00 Mailand-tól várható - ha igazvagy
-
Warton
őstag
válasz
jano_77 #169386 üzenetére
Én azon csodálkozom, hogy még nem lehet parancsot venni pénzért, WG helyében bevezetném. Még lehet én is vennék párat.
Nagyon megrekedtem pár küldetéssel.
Más: Megvettem a Grósztatás csomagot. Hát LOL első csatában egy PZIC leklippelt, azt hittem van rajta minimális páncél, de nincs, úgyhogy óvatosabban kell vele közlekedni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #169384 üzenetére
Ez a mondat viszont szerintem sokaknak bosszantó lesz - mert korábban pont arról volt szó, hogy a Parancsok/Érdemek átvihetőek lesznek az új kampányba. De akkor most e szerint mégsem!?
"Az 1. és 2. kampány érdemrendjei különböznek, tehát senki sem "vásárolhatja" meg egyből az új tankokat. Érdemrendekhez egyébként itt is a hadműveletek utolsó küldetésének kitüntetéssel történő teljesítésével juthatsz." -
jano_77
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #169383 üzenetére
Ha a hozzászólásokba beleolvasol a wotinfo-n, akkor nem és még csak nem is dupla kreditszorzós mint a kínai szerveren lévő megfelelője.
Vagyis ugyan azt adják ki új színben mint ami már eddig is volt. No és persze jó borsos áron.
Személyes küldetések 2. kampány!
Szimpatikus ez a rész:
"Megjegyzés: A 2. kampány mindenki számára elérhető lesz. Azok, akik még nem fejezték be az 1. kampányt, párhuzamosan csinálhatják majd mindkét kampány kihívásait.A hatékonyság érdekében érdemes lehet olyan küldetést választani mindkét kampányból, melyek hasonlóak és akár egyszerre teljesíthetőek."
Példa: Futtasd a Bloc-2 (2. kampány) és a Heavy tank 15 (1. kampány) kihívásokat párhuzamosan, ezek ugyanis akár egyszerre is teljesíthetőek. -
jano_77
nagyúr
WZ-111 Alpine Tiger a shopban! Nem olcsó!
Viszont baromi jól néz ki szerintem, hogy nem festés van rajta, hanem a páncélból megmunkálva, kidomborodik. -
phoenix1989
őstag
válasz
jimmy74 #169368 üzenetére
A kis,ágyú szerintem jobb. Jobb,az,átütésed és pontosabb. A nagy cső goldja ráadásul sima pct. Dpm mivel ugyan az ezért te érzed melyik fekszik jobban de ha veled szemben egy maus vagy type,5 áll akkor a,nagy gunnal nem lesz könnyű dolgod. Nincs elég pen a goldnakse.
-
e-newsee
addikt
válasz
Warton #169376 üzenetére
Nekem nem működik, de úgy rémlik, hogy én ezt már használtam, és ez Total War: Arena kód.
Ha jól emlékszem úgy volt, hogy miután a játék kikerült a beta fázisból, és megjelent a "végleges" verzió, akkor kellett játszani vele egyet, vagy belépni, már nem emlékszem, és akkor kaptad meg. De asszem ott teljesen külön van a prémium, és a gold is. De ez nem biztos. Ezek már régi emlékek hónapokkal ezelőttről. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
soo277 #169370 üzenetére
Voltak már igen, de azért köszi!
A REVO, ha valakinek meg van, az nem kap ugye semmit?
Illetve akinek nem volt meg, de most ezáltal megkapta az tegyen már egy próbát, hogy el tudja-e adni?
Az lenne csak az igazi haszon utolsó napon eladni.Nekem nem volt gondom a tank vásárlással, meg is vettem végül mégis a K-91-et is újabb 10-nek illetve kifejlesztettem a Challengert free-ből és meg is vettem. Egyenlőre a második löveget, tornyot, rádiót és nagyobb motort tudtam feltenni illetve Tölrtésgyorsító+Venti+Periszkóp hármassal próbáltam ki, de egyenlőre még várat magára a "jó TD" érzés.
(#169372) sanya53: nem tudom mikori kód - lehet, hogy egy korábbi, amit használtam már - de sajnos nem müxik!
-
sanya53
aktív tag
Új kód: PLAYTWA
500 gold és 7 nap prémium
-
soo277
őstag
WARMING CODE:
revaldestro
7 napig M4A1 Rev.-et kapsz!
müxikKEEPANCHORSREADY
tartalékok müxikW0W54TG4M35C0M
tartalékok müxiksorry ha volt már
-
-
jr1994
addikt
válasz
jimmy74 #169365 üzenetére
Igen, rammer, stabi, optika. Ugyanakkora a DPM mindkét csővel, szóval szerintem ilyenkor egyértelműen a nagyobb alfa a jobb. 50% gold lőszert viszek, de azt is nagyon ritkán lövöm el meg ugye nem 320 alfáért fizetsz 5000 kreditet hanem 470-ért, szóval nem fog csődbe vinni. Ez egy igazi fun tank, olyan mint az E75 csak sokkal jobb
a kisebbeket meg a medeket terrorizálni lehet vele. Ha lesz időm, szeretném őt is 3 csillagozni, de azért nála elég magasan van a léc, nem lesz egyszerű.
-
Jokerdapro
senior tag
Hupsz bocs srácok a nagy rohanásba azt csak utánna láttam chaten QB-nél , hogy irták is többen ezt a problémát, de aztán kiderült , valami bugg van a rendszerben és in game müködik. A revo meg van nekem is akkor ezek szerint azzal a kóddal nem lettem én se beljebb.
Szerk.: azt viszont tudtam ha ide le van írva úgyis mindenki rápróbál. -
lacibacsi
addikt
válasz
BÁ Nutrition #169361 üzenetére
Jó ötlet! Azért várok még más megoldásra...
(#169362) sfefe: Minden napi köldetés éppen egy napig tartott... Miből hiányzik 4? a T-34S-ből, vagy az ötvenből? Ha nincs meg a tank, akkor reggelig még megveheted...
-
sfefe
addikt
Szisztok!
A kurszki kuldiknek ma vege?
koszi
sfefe -
lacibacsi
addikt
TVP T 50/51-re vert.stab. mellé mi lenne a legjobb választás? Optika és venti kombóban gondolkodom... Jól teszem?
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #169350 üzenetére
Optika, és remélem a nagy csővel használod
kaját is meghálálja.
-
jano_77
nagyúr
Amúgy jelentem a 3x sebezz 2000-et működik úgy is, ha egy csatában meglövöd a 6K-t, rögtön 3 tokent ad.
venti: +1
-
jimmy74
őstag
válasz
galervin93 #169350 üzenetére
Ventilátor
-
galervin93
addikt
A 9-es francia M4 51-re a stabilizátor és a töltésgyorsító mellé milyen felszerelés ajánlott? A célzási ideje nem tűnik rossznak, és közepesen jó legénységem van bele, nem tudok dönteni a célzásgyorsító és a venti között.
-
Barret001
addikt
Nekem is szintén
-
jano_77
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #169345 üzenetére
Nekem is technikai problémákra hivatkozik
A korábbi kódok közül pedig úgy tűnik semmit nem fogadott el, mert a küldik között nem találtam semmi pluszt, Revo-m pedig volt. (kreditem nem lett több sajnos)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Jokerdapro #169343 üzenetére
Cannot redeem WG code due to technical issues
-
AlexHerceg
tag
válasz
Jokerdapro #169343 üzenetére
Nekem nem megy
-
Jokerdapro
senior tag
Új kód még friss és ropog: THUQBESOUHZ
-
K_Gabor
tag
(#169318) AlexHerceg és (#169325) istvansebok
Köszi a helpet. Gyors google után én is modokra gyanakodtam, de most volt időm, úgyhogy gyorsan leszedtem és működött. T57 Heavy in dá háuszKódokat pedig mindenkinek nagyon köszi innen is!
-
Barret001
addikt
Nálam csak a prémiumtank kód működött.
-
Jokerdapro
senior tag
-
Barret001
addikt
Köszi a kódokat,az utolsó 3 elfogadásra került
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro #169332 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a kódokat
-
Jokerdapro
senior tag
Srácok megelőztetek a revós kóddal.
Az gáz ha már annyiszor láttam a thank you! feliratot, hogy lassan szégyen érzetem támad??
Kiváncsi leszek holnap mi fogad ha belépek.
Szerk: találtam egy ilyet nem tudom mit ad de tenkjú az volt. XD
STEERTHECOURSE -
#Mittoménmitad: KEEPANCHORSREADY
Anchor szó alapján lehet, hogy csak a Warshiphez jó.
-
BÓNUSZ KÓD!
REVALDESTRO
7napra kapsz egy m4.rev prémium tankot -
benvolio
őstag
Sziasztok!
Most adtam el egy tankot de nem enged másikat venni. Hiába nyomok a vásárlásra csak kattog, de semmi nem történik. Bug vagy mi a fene van? -
AlexHerceg
tag
Újabb kód..nekem most elfogadta: MOOTALITYGC18..lehet már volt, akkor sry.
-
galervin93
addikt
Úgy látom összekerültem Quickybabyvel a Gamescom-streamen, még egy lövést is kapott a négylánctalpas csodájába, ő meg persze szemből egyből gyújtott (prémium WZ TD)....
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám kikapcsolni a célzás segítőt vagy nem is tudom minek nevezzem.
A hibajelenség a következő:
Adott egy távoli tank amit becélzok, majd mikor elmúlik a "spot" leesik róla a célkereszt is. Hogyan lehetne fixre állítani a célkeresztet?
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #169312 üzenetére
QuickyBaby steramel a twitch.tv-n, onnan van a kód.
Nem tudom mit takar a kód, de legalább vanMost a 4 lánctalpas (!) Object 279 early-vel tolja.
-
kchryss
veterán
Mióta lehet felszereléseket akciós csomagban venni?
Ha jól számolom 50e kredittel kevesebbe kerül ha a csomagot veszem meg, mint ha egyenként vásárolnám meg őket. Ilyen volt már korábban is csak nem vettem eddig észre?
Sőt ahogy nézem fogyócikkeknél is vannak csomagok. Csak azok drágábbak ,mint ha simán 50%-ra lenne leértékelve, gondolom azért mert most nincs fogyócikk akció.
Ki kéne számolni, hogy lehet-e hasznot csinálni belőle. Például megveszem többször az akciós felszerelés comagot majd akció lejárta után féláron eladom, de elvileg kevesebbért vásárolom mint félár.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Jokerdapro #169306 üzenetére
Nem, nem, ha játszani fog, akkor a saját neve alatt csinálja, majd apu megtaníccsa neki a kempelést a bokorban, meg a lemmingezést.
Mondjuk t5 alatt fel sem fog tűnni, hogy 9 éves, t5 felett meg szintén.
-
K_Gabor
tag
Eh... venném az akciós tankot, csak épp nem tudom... pénz megvan, ki van fejlesztve, gombra rá tudok klikkelni de nem történik semmi. Találkoztatok már ilyennel? Mi a megoldás?
Hely is van a garázsban. -
kchryss
veterán
válasz
KisApám #169311 üzenetére
Ez warshipshez ad valamit a kód eleje alapján.
WoT-ban nem írt ki semmit, hogy kaptam volna.Az előző kódról meg lemaradtam. Tegnap felírtam, hogy 17 előtt nézzek utána van-e kód, mert akkor szokott lejárni, erre elfelejtetem és 17:01kor próbáltam aktiválni és már nem volt jó.
-
KisApám
addikt
Kód:
W0W54TG4M35C0M
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #169265 üzenetére
Múltkor már mutattam ezt a trükköt, hogy játékon belül hol lehet megnézni, hogy elbírja-e az alap lánc a dolgokat:
Összehasonlításnál konfigurálod a modulokat, felrakod rá az alap láncot és utána ha az egeret a többi modul fölé húzod akkor jelzi egy szaggatott vonallal a láncnál ha nem elég az alap.
Konkrétan a challengernél a motor, rádió és torony felmehet a löveg viszont sokkal nehezebb mint a kisebb lövegek így ahol mindenképpen kelleni fog a fejlesztett lánc vagy bolti felfüggesztés.Úgy látszik svéd td-kkel jól lehet mászni. Ugyanitt daki a másik oldalon lévő hegyet mászta meg szintén udes-sel: [link]
-
Dr.Én
veterán
válasz
Jokerdapro #169306 üzenetére
Játssz le 10 csatát és kapsz 3 féle booostot
Nagyon élvezem az Artyval való játékot
nem kaptam szerető üzeneteket -
Jokerdapro
senior tag
Ispy: add neki oda az accod kicsit húzzon neked egy kis wéjennyócat.
h1mpi: fogalmam nincs, ugye adatok még nincsenek(vagyis én nem láttam), a tanks.gége meg ugye nem minden esetben pontos....(volt már rá példa
)
Dr.Én: elfogadni elfogadta, csak ugye kérdés hogy mit ad?
Nem vagyok sajna game előtt.
(de tuti ajándék defender kód!!
) + szerk: hinnye az már szép! Gratuláló üziket kaptál utána? (get cancer, noob klicker etc etc
)
-
Dr.Én
veterán
Ez most nagyon jól esett ez a játék így nap első csatájaként!!!!!!
-
-
Dr.Én
veterán
MOERPGC18DO még él elvileg
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro #169299 üzenetére
Obj 279 E esetében az első 2 lánctalp hitzone? Tanks.gg szerint igen.... az vicces lenne 0 páncéllal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged