- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RAiN91
őstag
T34-2-re érdemes a D25T-t kifejleszteni?
-
Rick3D
senior tag
válasz
polgi803 #140293 üzenetére
Én sem vagyok és neked sem kell így tenned. Nézd nagyon egyszerű a képlet mert csak két lehetőséged van.
1. Most beruházol egy prémtankra a jelenlegi kínálatból és a probléma letudva.
2. Elindulsz egy olyan ágon ami jövedelmező tud lenni és kivárod míg újra bedobják az OP prémium tankokat.Eddigi tapasztalataim szerint AMX-M4-45,AMX 50 100,AMX 12t,AMX 30,T37,T71,T69,T49,T29,Nashorn,Tiger2,Panther,Cromwell,Comet -> tudnak szimpla prémium fiókkal jövedelmezők lenni a nem prémium tankokhoz viszonyítva.
Én továbbra is a 2. pontra voksolokNem igazán látom értelmét kiadni pénzt egy olyan prémium tankért aminél van sokkalta jobb ezen felül van egy nagyon jó alternatíva amivel áthidalhatod a várakozási időt
Rajtad áll
-
polgi803
őstag
Most prémium fiókkal tolom. Volt már egy-két tankom de mindig eladtam. Valahogy nem vagyok az a gyűjtögető...
-
Rick3D
senior tag
válasz
polgi803 #140283 üzenetére
Szerintem a legjobb opció ha egyenlőre vársz és csak prémium fiókra ruházol be. Olyan tankkal érdemes játszanod amelyiknek van elég penje még a legrosszabb mm ben is , így elkerülöd a a gold ammo használatát.Például én ezen a héten játszottam az amx 30al - prémium fiókkal körönként hozott 30-40k profitot mert nem volt szükségem a gold ammora. A t71 is hozott 20-30k-t nála sem volt szükségem goldra.3,5 millió jött be míg teljesen ki xpztem őket és még 800k míg 3markoltam.Szerintem tégy úgy ahogy én várd meg míg a defender vagy patriot újra megvehető lesz. Nekem megvan közel az összes prém tank illetve ami nincs másott már próbáltam és igaz ami igaz ... az új prémtankok erősebbek ez minden.Már bánom amikor a boltban volt nem ruháztam be rájuk. Ha csak nem kapnak egy über buffot a régi prém tankok akkor maradni fog elég sokáig a jelenlegi helyzet és ahogy ismerjük a wgt $,,$
Amit a többiek írnak Szupipöri jó tank , hülye biztos-kezdőbarát de ! Pofátlanul lassú ami nem elhanyagolható tény és még a lövegével sem fogsz tudni jól sniperkedni az esetek többségében. -
jr1994
addikt
válasz
polgi803 #140288 üzenetére
Hát, lehet hogy kicsit korai lenne neked a 8-as prém tank. Ha játszol annyit hogy megérje, akkor szerintem érdemes lenne prémium fiókot venned (ha nincs), azzal minden tank jobban keres. Ha nagyon prémium tankot szeretnél venni, csak 8-ast érdemes, talán amit a kolléga mondott, a T26E4 működhet, az tényleg kezdőbarátabb, bár én nem szeretem mert lassú. Drágábbak közül van néhány amelyik csak időszakosan van a boltban, Patriot meg a Defender elég erősek. De prémium fiók nélkül azokkal sem lehet sokkal jobban keresni, mint a normál 5-ös, 6-os tankokal.
Én ha a mostani tapasztalatommal kezdeném újra, kevesebb kis szintű prémium tankot vennék, és állandó prémium fiókkal játszanék.
-
notika77
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #140279 üzenetére
Most lusta vagyok magyarul leírni hogyan lehet 2 WoT-ot elindítani, ezért csak angolt linkelek
Több WoT kliens futtatása egy gépről. -
ako001
aktív tag
válasz
De màr lehet,az új xvm ben be lehet àllitani,és akkor több klienset is lehet futtatni.Igaz kell hozzà màsik acc is.Tegnap vagy elötte irta valaki,hogy mit és hol kell àllitani.
-
Papooo
senior tag
válasz
polgi803 #140283 üzenetére
SP.
Medhez képest lomha a szinte bolondbiztos páncélja miatt, de jól hozza a pénzt.
Az sem utolsó szempont, hogy trierlimites, azaz max kilences ellenfeleket kap.
Egy kis kedvcsináló -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Milyen farm tankot tudnátok ajánlani? Light-med nem nagyon megy nekem...inkább heavy-TD-Arty... még med-el csak csak boldogulnék, már csak a küldik miatt is tervezek beruházni egy T34-85-re. Prem tankban gondolkodnék inkább...
-
Rick3D
senior tag
válasz
Stanislav84 #140271 üzenetére
Grat hozzá
Első meccsem T69el stockosan
-
KisApám
addikt
válasz
Holnap volna jó nekem. Most holnap reggelig melógyia.
-
BÁ Nutrition
addikt
valaki nem jonne be gyakorloba? egyedul nem lehet sajna
-
Zolee_70
senior tag
válasz
galervin93 #140264 üzenetére
Mi a bajod vele? Nem tetszik ne nézd meg. Rühellem az ilyen kóstolgatást....
-
kchryss
veterán
válasz
Grat!
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gratula
-
Stunts666
őstag
válasz
Stanislav84 #140266 üzenetére
A VK30p rohadt jó tank.
Azt nem értem az FV4202-vel kapcsolatban, hogy úgy ahogy megy a Centivel, de ezzel nem. ☹️
-
Rick3D
senior tag
Várható az elkövetkezendő pár hétben T5-T8ig akció ?
-
dokee78
félisten
Ahogy tapasztalom az FV4202-t többször dobja T10-be,mint az STA-2-t.
-
Zolee_70
senior tag
-
Stunts666
őstag
válasz
BÁ Nutrition #140246 üzenetére
A VK100 megpróbált 14% hp-val bemenni középre és elfáradt... Megoldotta az enemy.
-
szbalogh
addikt
válasz
Papooo #140250 üzenetére
Sajna ennél kockáztatni kell. Be kell zúzni a túloldalra még ha tuti halál is. Vannak olyan pályák ahol az elején védtelenül hagyják az artykat. Ha sikerül leadni azt a pár lövést mielőtt kilőnek már kész is. Rengeteget szívtam ezzel korábban. A medes verziója valami csoda folytán igen hamar meg lett most.
-
balintka
addikt
O-Ni-n (tier 7) melyik ágyút érdemes használni? A nagyobb pen-es simát vagy a pukkantóst?
-
po1son
addikt
válasz
memphis221 #140254 üzenetére
Szép, ettől függetlenül szerintem nagyon ki lett herélve a Grille... Papíron nem volt annyira durva a nerf, de a valóságba, mindenkiről pattanok vagy csak elnyelik a lőszert... Előbb gurultam vele pár kört t34nek a hasa és torony közötti részt nem ütötte be, a VK 100-P-nek a torony oldalát és még sorolhatnám...
-
memphis221
tag
sziasztok
hoztam egy videot nektek akit érdekel! Grille15 (8.3dmg és 3 kill) -
notika77
senior tag
válasz
Papooo #140250 üzenetére
Viszont, ha ez lesz, akkor ha van 3 arty, akkor a light agyatlanul berohan az ellen közé (pl. Himmelsdorfon, ahol még kezdés után nem jutnak messzire) és elég az egyikre koncentrálni és kilőni, a többit nem kell még sebezni sem. 20-30 csatából meg is lehet, persze ilyenkor semmi hasznára nem vagy a csapataidnak, de éljen a csapatjáték és ezt is meg lehet köszönni a wg-nek.
-
notika77
senior tag
válasz
szbalogh #140248 üzenetére
Szerintem az LT7-et elfordították valahol (már angolul is rossz), mert az új ugyanaz, mint a mostani, a régi viszont más. Szerintem rossz irányba mutat a nyíl. Mert jelenleg a küldi:
- Deríts fel 3 arty-t, sebezd meg őket és lőj ki egy legalább 1 tierrel nagyobbat. Ezt a játékból szedtem és a tier megkötés kivételével ugyanaz, mint az újnak jelölt.
Szerintem ennél könnyebb a következő, ami a nyíl előtt van:
- Deríts fel 3 arty-t és lőj ki egyet. Itt a nagyobb tier - mint feltétel - nem szerepel és ha valóban nem lesz benne, akkor már sokkal könnyebb a jelenleginél. -
fradi81
veterán
Hajnalban kell játszani ilyenkor még alszanak a jóképességűek, ja nem
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stunts666 #140245 üzenetére
2
fel se tunt mennyi killem van csak mikor mar a kilencediket lottem. A jagdTigernel ezert maradtam ott mert szerintem tizet meg nem lottem inkabb ez vot a jobb mint egy ketes gyozelem ha odebb maszok. Meg vissza kellem nezni h a vk mit csinalt mert a vege fele meg ott volt mellettem aztan eltunt. Kivancsi vagyok hova lett
-
Stunts666
őstag
válasz
BÁ Nutrition #140242 üzenetére
1 tank volt amit nem loptál le
-
Scheff
tag
válasz
BÁ Nutrition #140229 üzenetére
Legalább 1 hónap, mire az a tank a garázsomban lesz.
-
fradi81
veterán
mindegy, jó a ranked
-
Rick3D
senior tag
válasz
Stanislav84 #140187 üzenetére
Folytasd ... mindenki alulról kezdte. Ha elég időt raksz bele egy idő után meg lesz az eredmény.
Én annak idején lépésről lépésre haladtam. Amikor megvolt az 1500 recent akkor 1600 volt a cél és így tovább. Bár azért itt ahol most vagyok nem lehet minden tankkal tartani. A BC ág tökéletes ahhoz hogy ha fejlődni akarsz vagy akármelyik light ág szerintem ne ugord át.(amx12t-13/75-bc12t-1390 nagyon frankó ág és most már végig lightokkal játszhatsz, nem kell szenvedni a lórival.)Sokaknak javasoltam az 50B ágat ... na komám ott megtanulod mi az a papír páncél és a support játékstílus
. Arra már lehet alapozni az én véleményem szerint.
MÁS :
Közben meglett a drágaszág 4 napba kerültEzzel a meccsel zártam ha esetleg valakit érdekel. Nem a legszebb / legjobb meccs amit valaha mentem a drágaszággal de azért ott van a szeren. ( Ha minden jól megy az amx30-ra is meglesz hamarosan 92%
)
Mennek T69 képzésre a hölgyek és supipöribe pénz farm velük. -
dokee78
félisten
Tetszik ez az SH dolog,kár,hogy nem számít bele az XWM-be.
Plusz begurult a garázsba az FV4202,de csak 1 csatát mentem vele.
-
Antonius1978
addikt
válasz
BÁ Nutrition #140232 üzenetére
Aham, az nekem is jobban fekszik, marmint az idopont.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Antonius1978 #140231 üzenetére
Elvileg, olyan fel 10 utan szerintem. Magyar ido szerint
-
Antonius1978
addikt
válasz
BÁ Nutrition #140229 üzenetére
Ma este jatszol ? Folyamatosan ? Ha igen, kesobb belepek...
-
wwenigma
Jómunkásember
Quickybaby ázsia szerveren anime tankokat nézeget.
-
balintka
addikt
Én megvettem a 10.500 Ft-os csomagban a Revo-t. A 30 nap prémium nem rossz ezért a felárért.
-
kchryss
veterán
Ez az eddigi legretardáltabb hétvégi küldetés: Special: Who let the Ducks out?
A kacsa az egyik legrosszabb tank a játékban. Kár érte egyébként, mert történelmileg egy híres és ikonikus tank, jobbat érdemelne. Kaphatna egy kis ágyú buffot és tier limitet, akkor használható lenne.
-
kchryss
veterán
válasz
kobipeti #140207 üzenetére
Én a kis ágyúval húzom. Ritkán vagyok top tier. 9-es 10-es heavy-k ellen az a +20mm semmit sem számít szerintem.
Felszerelésnek meg ha lenne rá kreditem akkor vizes lőszertartót tennék fel, mert állandóan ammo racket kapok ha oldalt találnak el. Ráadásul kis kaliberű ágyúk is rack-elnek egyből, pl t71 táras ágyúja, vagy cromwell. A 2. lövésre pedig a tornyot is le szokta dobni. -
h1mpi
félisten
Elkezdtem játszani megint a T37-el, uh de csúnya statpadder tank. 2K dmg 9000 wn8
-
válasz
kobipeti #140207 üzenetére
200 pen már nagyon kevés tier 8-ban, mert tele van a játék OP prémium tankokkal, de amúgy a VK1001 is elég durván páncélozott. Szemből legfeljebb a hasát tudod majd belőni az alap ágyúval, de azt is csak akkor, ha nincs beforgatva. Szóval ha nem akarsz sok gold ammót lőni, ajánlom a nagyobb ágyút.
-
po1son
addikt
válasz
adamgreen #140206 üzenetére
Hmmmm azt hiszik többen fognak akkor játszani?
Én már lehúztam a rolót rankedba, de ahogy nézem napról napra kevesebben játszanak.IS7el gurultam egy kellemeset link.
kobipeti
-Töltésgyorsító
-Szuper nehéz repesz páncél
-Szellőzés/StabilizátorNeked kell eldönteni, hogy megéri-e free xpből megvenni. Én a helyedbe tier 9-re tartogatnám a free xp-ét, ha tovább mész az ágon.
-
kobipeti
aktív tag
Helló! Segítség kellene, ha valaki játszik a VK100.01(p)-vel, mit illik arra tenni felszerelésnek? Jelenleg az alap ágyú van rajta, alap motor, fejlesztett lánc. Kell freeből a nagy ágyú vagy használható a 8-as a (fejlesztett 55k XP)? Pár csatám van vele talán 7, de abból 4 tier10, 2 tier9. ebből még nem vonnék le semmit, de nagyon érdekelne hogy érdemes-e küzdeni ezzel ágyúval, vagy gyüjtsek?
Alap ágyú 200/244 Pen, 0,36 pontosság 2043dpm 320dmg
IX-es ágyú 220/260 Pen 0,4 pontosság 1835dpm 440dmg -
adamgreen
senior tag
Új ranked battles idő pontok dobpergés :
New Prime-Time: everyday from 18:00 to 24:00 CEST (UTC +2).
-
zodo
nagyúr
CDC csomagra felkaptam a fejem.
Sta-2 után nem látom miben lenne jobb ha több a rosszabb tulajdonsága.
Most ugyan csak a mobil áll rendelkezésre.
Jobb a kredit szorzója vagy miben jó gép a +10 m látótávolságon kivül?Nincs még egy tankom se a Francia ágakon ha jó is lenne kipróbálni a BC-t, nincs kedvem végigszívni a ligthokkal.
-
Emu
őstag
válasz
Barcelona95 #140201 üzenetére
Összesen 4 HT-t vagy medet kell kiraknod a fogasra 3k sebzés mellett.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Az új Object 260 HT-6-ot hogyan kell értelmezni?
Csak 4 heavy vagy 4 med, vagy ha a két típusból jön össze a 4 kill, úgy is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések