Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
Leginkább vacsorázzon velem, de végül is így is lehet azért segíteni.
Az asus és az acer szimplán tab módban is használható és a netbook módja is teljesértékű. Akár ölben vagy egy kézzel tartva is oks. Az acer zsanér megoldása szerintem picivel erősebb.
A lenovo-nak nics tab módja, csak ilyen felhajtott, de persze ez akár még előny is lehet az ilyen fordított használat esetén. De ez nem egy kézben használatos tab megoldás.
A HP tab nekem szimpatikus, bár bár én nem szeretem a HP-t vagy inkább DY-t.
Viszont nem túl célszerű bár tetszetős a kivitelezése. Úgy látom, hogy nem lehet ezt a tokszerű dolgot eltávolítani róla, de nagyon egyben sincs tehát a lenovo előnyei sincsenek.
Viszont most látom, hogy kétféle is van belőle? Az egyik hasonló az asus megoldásához...Szerintem az acer és a HP ami csajos, a másik kettő nem.
Nagyából nincs nagy proci különbség csak ilyen hangyafülnyi, nekem a cerka azért kilóg a sorból.
Kijelzők kb. szintén hasonlóak.De azért érdemes élőben megtapogatni őket, az acer élőben nagyon baba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Netfone
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- További aktív témák...
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest