Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Ezeknél szoktam nézegetni, csak nem tudom hogy:
1: megbízhatóak e az ottani emberek (alin ahogy láttam van valami értékelés rendszer... talán)
2: vat/tax kérdése. Van ahol van EU raktár, de ott pl sosincs raktáron. Legtöbbször kínából jön. Alin láttam olyan eladót (elég ritkán) aki más összeggel (45 euró alatti, pl 30EU), és gift megjelöléssel küldi. Nem tudom az mennyire működik a határon, mert ha ilyen 50/50 vagy elkapják vagy nem akkor azt nem hiszem hogy bekockáztatom. De ha pl szinte mindig átmegy így a határon akkor lehet az lesz a választás.
3: Hibás termék/garanciáztatás külföldre. Nem volt még vele tapasztalatom, nem tudom mennyire járható út a gyakorlatban.Főleg a 2-es pont aggaszt. Eddig vagy kis értékben rendeltem külföldről, vagy úgy rendeltem, hogy tényleges értékkel, belekalkulálva a vámot/áfát. Jelen esetben sajnos semmiképp nincs erre +20 ezer forintom, vagyis csak úgy kéne hogyha szinte tuti hogy átmegy plusz költség nélkül a határon.
Amúgy épp ezt nézegettem. De gondolom a CN Warehouse az valahol kínai régiót jelent, nem? Másrészt nem tudom hogy banggodon mennyire lehet az eladóval megbeszélni a csomag megjelölését. Esetleg volt már aki onnan vett, és átcsúszott a határon, vagy pont hogy elkapták?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest