Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
fpeter84
üzenetére
Ez az enyém, feliratoztam a chipeket rajta.
Közben én is gondolkoztam, 8 láb csak, nem nagy kaland kivenni. Szintillesztést pl. ilyennel lehetne csinálni.
Az emmc nem csak ezért gázos, bár én hozzá tudnék férni bga rework station-höz, hanem pont az uefi partíció miatt. Eredetileg azt gondoltam hogy az emmc chip üres, de pont az itt felmerült efi partíció miatt gáz a koncepció, az kell ahhoz, hogy a bios lássa pl. az usb pendrájvot amiről bebootolnál, hogy felírd az új emmc-t. Egy emmc programozó+FBGA169 adapter árából meg jópár tabot lehet venni, házi megoldással felejtős a dolog.
Azt a partíciót a win telepítés nem engedi leszedni, elvileg nem is látszik (bár ezt még ellenőrizni kell). Diskpart paranccsal lehet törölni az egész lemezzel együtt, vagy linux alól dd-vel fillezni az emmc-t, de nem próbálom ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi