Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Köszönöm! Igen, az MSt láttam már, és tényleg profi. Bár próbálni nem próbáltam, de az árából itélve biztosan pöpecül műkődik. Az energiatakarékosság, valamint a kapcsolófás stabilitása, pontossága is szempont.
Duliee: Rapokat láttam én is, az a kérdés, mennyire megbizható, illetve mennyre jó rajta gépelni. Érzékeli a billentéseket mindíg? Valamint windowsra mennyire kompatbilis? Az ékezetesek hogyan látja? Az nem baj, ha nem magyar, de ne keljen billentyűkombinációval előhívni egy karaktert sem, et fontos.
Melyik rapót használod?
(Félig off, de nem találtam billentyűzetes topikot, és wines tablethez kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest